Találatok a következő kifejezésre: Mi lenne, a (9801 db)

Mit tegyek szerintetek? Mi lenne a helyes? Helyes lenne ez tőlem? . Idegesítő lenne, ha írnék neki?

szóval volt barátomnak ma van a szülinapja és jártunk ugye meg minden,aztán szakítottunk.utána pár hónappal kés?bb megkérdeztem,hogy nem kezdhetnénk e újra.de ? nemet mondott.és nem tudom,hogy mondjuk msn-en vagy valahol írjak e neki szülinapi köszöntést,mert ugye már nem járunk.

Legjobb válasz: szerintem wiwen vagy mailen egy üzinek biztosan örülne. De csak valami rövidet :P

szerintem wiwen vagy mailen egy üzinek biztosan örülne. De csak valami rövidet :P
egy Boldog Szülinapot!:) üzit még sztem dobhatsz neki:D ez azért még nem nyomulás
ha rossz viszonyban váltatok el, akkor nem érdemes szerintem írni neki. ha jó a viszony, akkor szerintem minden cicoma nélkül egy "Boldog szülinapot" vagy "Isten éltessen" valamelyik közösségi oldal levelezõjében megteszi. én sem tettem/teszem másképp.
A kérdező hozzászólása: végülis nem olyan rossz hangulatban váltunk el egymástól, csakhogy én ugye újra akartam volna vele kezdeni a kapcsolatot...de õ nemet mondott és hogy nem lenne e neki rossz érzés, ha most írnék neki?
A kérdező hozzászólása: meg szakításunkkor felajánlotta a barátságot
Szerintem belefér a szülinapi köszöntés. A kérdés az, hogy mennyire akartad újrakezdeni, ez mikor volt, és hogy most azért írsz-e neki, mert a háttérben ez bújkál benned?
A kérdező hozzászólása: már semmi nem bújkál bennem... csak: -kicsit bunkóság lenne, ha még fel se köszönteném szerintem DE! -csak lehet hogy félreértené...vagy égõnek találná, hogy írnék neki(bár az utolsó remélem nem lenne igaz)
hülye vagy! mért érezné cikinek? szülinapja van, engem a vodafone is föl szokott köszönteni, mégsem írok neki hogy bocsi, hanyagoljuk... jajj... -.-
A kérdező hozzászólása: 19:04 köszi :) a vodafone-s odacseszett !!!!! XD

Mi lenne a reakciód, ha kiderülne, hogy egész eddigi életed csak álom volt, és mikor meghalsz, felébredsz mondjuk csecsemőként?

Legjobb válasz: Hát, ha csecsemõként ébrednék fel, valószínûleg nem sok gondolatom lenne errõl.

Hát, ha csecsemõként ébrednék fel, valószínûleg nem sok gondolatom lenne errõl.
Leszarom.
Csecsemõként valószínûleg lekötne hogy milyen sok különös szín van mindenfelé és ráznám a csörgõm :D Szerinted milyen reakciói vannak egy csecsemõnek? :D De hülye kérdés ez Istenem :D
Csecsemõként baromira nem fogná fel senki a dolgot, mégis milyen reakciót várnál egy csecsemõtõl? Így nem sok értelme van a kérdésnek.
Megölném magam csecsemõként és addig csinálnám, amíg végleg meg nem szûnök létezni.
A kérdésnek semmi értelme. Csecsemõként max. nekiállnék zokogni. Milyen más reakcióm lehetne??
Attól függ, hogy erre a tényre emlékszem-e, illetve hogy az elõzõ életemre milyen szinten emlékszem, és mennyire releváns a "valós" szituáció ahhoz, amit megálmodtam. . Mert ha semmilyen változás nincs a tudatomban, és ugyanebbe na világban csak átkerülök egy csecsemõ testébe, na hát tudnék magammal mit kezdeni. Igaz, pár évet várnom kéne, de én lehetnék a legújabb zseni. Egy csomó dolgot már eleve tudnék, a többit pedig, nos gyermekkorban a legfogékonyabb az agy, és van a legtöbb idõd. Nem hiszem, hogy elveszett valaki lennék. :)
#7: ha átkerülne egy csecsemõ testébe a mostani tudatot (emlékeid, személyiséged) akkor sem fognál fel sokat az egészbõl, mert a csecsemõnek még nem elég fejlett az agya sem a gondolkodáshoz, se a bejövõ információk rendes feldolgozásához. ehhez sokkal nagyobb méretû agy kell, mint amekkora beférne egy csecsemõ koponyájába. szóval eleve egy 2-3szor nagyobb agyú és fejû csecsemõ formájában kéne ehhez megszületni (aki minimum csak császármetszéssel tudna világra jönni).
nagyjából ez történik a reinkarnációk sosrozatában Veled. Ha nem érsz el ebben az életedben sem egy bizonyos tudatosságot (belsõ munka!) akkor tudatlanúl ott találod magad a köztes létben, téped a hajad majd kényszerleszületés, de elõtte memóriatörlés! Boldog 0. szülinapot kisbaba! Sajnos ez nem vicces. T.

Kaptam Egy Kiskutyát, puli de nem tudom mi lenne a legjobb név neki mi lenne a legjobb név?

A kutya fiú, szeret játszani és állandóan bejön a szobámba

Legjobb válasz: Ha nekem pulim lenne, Bogáncsnak hívnák :)

Ha nekem pulim lenne, Bogáncsnak hívnák :)
Ja, a Bogáncs az jó!:)
Ha pulim lenne én a Puli nevet adnám neki. Annyira tetszik a fajta neve, meg persze a fajta is. :)
Puli. :P Pl. Harry Potterben egy baglyot is így hívtak, szóval... xdd
A kérdező hozzászólása: köszi skacok :D
Majd mond meg, mi lett a neve! :D Elõzõ vagyok. Ja, és mééég... Borzos, Negro? :P
Leo :D mint a szulejmánban kedvenc sorozatom :D
A kérdező hozzászólása: az lett a neve hogy Negro :)
Na akkor már késõn írok neked, mert megvan a kutyus neve. Nekünk két pulink van, Suba és Bekecs.:-)


Mit tennétek egy ilyen baráttal? Mi lenne a helyes?

Arról van szó, hogy van egy nagyon jó, igaz barátom, akiről manapság azt veszem észre, hogy gonosz. Állandóan a fogyatékos embereket gúnyolja és parodizálja, a párjával együtt... Én megértem, hogy sok rossz érte őket, de nekem ebből már kezd elegem lenni, és már a társaságába sem vágyok. Ha meg rászólok, akkor félek, hogy kibeszél, és agymosottnak titulál. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha igaz barát, akkor meghallgat téged. Te pedig mondd el neki, hogy ez nem helyes viselkedés, nem ezt várnád tõle. Kérdezd meg, neki, hogy esne, ha pl egy családtagja lenne fogyatékkal élõ ember, és õt gúnyolnák!

Ha igaz barát, akkor meghallgat téged. Te pedig mondd el neki, hogy ez nem helyes viselkedés, nem ezt várnád tõle. Kérdezd meg, neki, hogy esne, ha pl egy családtagja lenne fogyatékkal élõ ember, és õt gúnyolnák!

Mit ajánlotok? Mi lenne a megfelelő

14/L éves vagyok és szeretnék valami küzdő sportot űzni...Vagy valami olyat amitől megtanulok verkedni magamat megvédeni...Felnöttként szeretnék rendőr vagy testőr lenni és ehez szeretnék egyy "alapot"...

Legjobb válasz: Mindenképpen olyan, ahol full contact edzések vannak. Alap mozdulatokban nincs nagy különbség. De ha rendõr akarsz lenni, ott figyelhet olyan helyzet is, hogy kiscsálád beköszön kaszával, bozótvágóval, és az már más terep.

Mindenképpen olyan, ahol full contact edzések vannak. Alap mozdulatokban nincs nagy különbség. De ha rendõr akarsz lenni, ott figyelhet olyan helyzet is, hogy kiscsálád beköszön kaszával, bozótvágóval, és az már más terep.

Mi lenne a legjobb módszer?

17 éves lány vagyok, 170 cm, 62 kg. Nagyjából meg vagyok elégedve az alakommal, eleve kicsit vastagabb alkatú vagyok, viszont a nyáron felszedtem néhány kilót, amit?l szeretnék megszabadulni. (Hisz jön a szalagavató decemberben, nem szeretnék hülyén kinézni.) Csak egy kis pocim van, amit szeretnék eltüntetni, vagy legalábbis csökkenteni. Mindenképp szükséges valamiféle fogyókúra ehhez? Sportolni elég lenne? Abból is mennyit, hogyan? Mi a legcélszer?bb? Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Szerintem iskola idõben le fog ez menni, ha még oda is figyelsz, hogy mit eszel. Pár kilóhoz nem kell különösebb fogyókúra. Sporolni sportolhatsz ha az iskolai nem lenne elég.

Szerintem iskola idõben le fog ez menni, ha még oda is figyelsz, hogy mit eszel. Pár kilóhoz nem kell különösebb fogyókúra. Sporolni sportolhatsz ha az iskolai nem lenne elég.
Nyáron felszedtél pár kilót... lehet, hogy ezzel többen vannak így, mert nincs suli=nincsenek tesiórák sem. Tehát sok gyerek ellustul nyáron, akaratlanul is. Szerintem csak figyelj oda kicsit az étkezésedre: egyél kevesebb édességet, szénhidrátot, sok zöldséget és gyümölcsöt :) Egyébként a súlyod és a magasságod alapján nem igazán tudom elképzelni, hogy annyira vészes lenne a dolog :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ mindkettõtöknek, igazatok lehet:) második: persze, annyira nem vészes, csak pont van egy kis pocim, ami ahhoz túl nagy, hogy ne zavarjon:) a heti három tesióra nem túl kevés ahhoz, hogy bármit eredményezzen? várom a további válaszokat!
A három tesi óra tökéletes ha csináltok is valami érdemlegeset.
szerintem nem kell drasztikus fogyókúrába fognod ne igyál cukros üdítõket, cukros, zsíros ételeket, csokit, ízesített tejtermékeket, cukros müzliket, péksütit köretnek a felét válsd ki zöldséggel vagy savanyúsággal, de sose légy farkaséhes, ne koplalj soha

Mi lenne a megfelelő driver egy ASUS AH3450 Series -hez?

Legjobb válasz: talán az ASUS AH3450 drivere mim más lenne jó hozzá menj fel az amd honlapjára ott is találsz hozzá vagy z asus honlapjára.

talán az ASUS AH3450 drivere mim más lenne jó hozzá menj fel az amd honlapjára ott is találsz hozzá vagy z asus honlapjára.
Auto felismerõ és install: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_det.. Így tuti hogy a legjobbat kapod ami kell rá :)
A kérdező hozzászólása: felraktam ati catalyst control center-t, de telepítés közben kiírta hogy telepítõcsomaghiba. és most nem indul el

LÁnyok segítség :DDD mi lenne a legmegfelelőbb?

Szóval van egy lány akit egy közeli ismerősöm ismer.De ez az ismerősöm nem alkalmas arra hogy segítsen abban hogy ez a bizonyos lány a közelembe kerüljön. Viszont a lány tudja hogy az ismerősöm családtagja vagyok, a kérdésem az hogy hogyan kezdeményezzek a lánynál? főként lányok írjanak köszi

Legjobb válasz: tudakold meg valahogy az emailcímét vagy a telefonszámát....az lenne az igazi,ha telefonon keresnéd,és elmondanád, hogy van-e kedve meginni veled valamit,vagy esetleg egy vacsorához mit szólna...(ehhez nagyon tökösnek kell lenni!)

tudakold meg valahogy az emailcímét vagy a telefonszámát....az lenne az igazi, ha telefonon keresnéd, és elmondanád, hogy van-e kedve meginni veled valamit, vagy esetleg egy vacsorához mit szólna...(ehhez nagyon tökösnek kell lenni!)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat megoldom innentöl :D
1 év az semmi... ha FB-ról ismer, akkor esetleg írj rá ott... (tudom, gáz, de adott esetben ez lenne a kézenfekvõ). Pl. ha ad meg magáról infókat, nézd meg van-e valami film, zene, amit kedvel és te is, és akkor azzal keresed meg, aztán ha elindul valami kommunikáció, akkor elhívod randira... De az is egy megoldás, ha az ürügy kimarad, és egybõl jön a randimeghívás. :)
Szerintem keress olyat, akit már láttál élõben is :)
A kérdező hozzászólása: Hozzáteszem 1 évvel idõsebb nálam de szerintem érettvagyok hozzá szerény véleményem szerint.
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok de nem látásbol ismer hanem sajnos (FACEBOOK) ról .... elég gáz mondjuk de nemtudok mit tenni, 1 2 napja gondolok a csajra nemtudom miért lépnikell valamit érdekel már a dolog... lehet felhívom remélem nemfog megíjedni xd
Ja, és harmincas nõ vagyok. :)
De õ ismer téged, max. látásból?! Mert akkor el tudja dönteni, hogy bejössz-e neki. Szerintem ha bevállalós vagy, akkor tedd meg! Biztos meglepõdik, de ha bejössz neki (és nincs különösebb akadálya, pl. párkapcsolat), akkor szerintem egy ilyen lépéssel garantáltan levennéd a lábáról! Egy férfi legyen férfi! :D
A kérdező hozzászólása: Mondjuk már az is meglepõ lehet hogy ilyen lépést teszek biztos észrevenné az igyekezetet.
A kérdező hozzászólása: Megállok én a tökömön azzal nincsgond, de nem tolakodó egy kicsit? vagy idegen? hogy felhívom hogy "szia ennek meg ennek vagyok a fia nincskedved meginni egy kávét délután valahol" ez olyan fura nem? de ha nem akkor eztfogom tenni Nemet és kort írjatok pls
Hajrá, csak ügyesen! :)

Ha csődbe menne az ország, akkor mi lenne? A köznapi életben milyen változásokat érzékelnénk? Ezenkívül az emberek hiteleivel mi lenne?

Legjobb válasz: remélem az mindenképpen, hogy nem tennének fel naponta tíz ilyen kérdést...

remélem az mindenképpen, hogy nem tennének fel naponta tíz ilyen kérdést...
A hiteleket akkor is behajtanák, viszont a nyugdíjasok nem kapnának nyugdíjat, az állami alkalmazottak meg fizetést. Ezenkívül megszünne az egészségügyi ellátás, a mentõszolgálat, az állami tv/rádiómûsor, tûzoltóság, ha pedig az állam a rendõröket sem tudná fizetni, akkor anarchia és szabad rablás. Aki nem tud fizetni a védelemért, az áldozatul esne. Ennyi.
""A hiteleket akkor is behajtanák És hogy? Fegyverrel? Senki nem kényszerítette a befektetõket hogy adják ide a pénzüket. Ha te nem jóhelyre teszed a pénzed, és becsõdöl ahová raktad, te is csak törhetsz a buktából, és semmi másra nincs lehetõséged. Viheted az ügyet a bíróságelé, ki is mondhatják hogy igazad van, de kb ennyi.
Izland tavaly csõdbe ment. Ott élõ ismerõseim szerint ebbõl az emberek nem éreztek semmit, õk is csak a tévébõl tudták meg, hogy gáz van. Persze ez nyilván azon is múlik, mennyi ideig van csõdben az ország, milyen hamar segíti ki az EU kölcsönnel/támogatással.
A jómunkásemberek tapsikolnának az államcsõd bekövetkezésekor, azt hiszik, majd a gazdagok elbukják a vagyonukat, és akkor majd a képükbe röhöghetnek. A gond, hogy annyira ostobák, hogy nem fogják fel, hogy õk szopnák a legnagyobbat. Mikor majd a fizetésük másfél hétnyi élelemre lesz elegendõ, na majd akkor tapsikolhatnak.
és amikor a fizetés 1 hétre elég csak, akkor jön az erõszakhullám. ezt nem részletezném, mert eddig sem vitte senki ebbe az irányba a témát. pedig ez mennyire egyértelmû.

Mi lenne a megfelelő OKJ-s szak számomra?

Igazából ötletem sincsen. Annyit tudok, hogy egy elektro suliba járok, de ez annyira nem érdekel. Mármint így nagyba, pl villanyszerelő. A mobiltelefnokhoz értek, és javítani is tudom őket, de nincs olyan szak ahol ezt ki tudnám használni. Érdekelnek az olyan szakok, ahol mondjuk később el tudok olyan munkában helyezkedni, ahol öltönyben, meg aktatáskában kell mászkálni, ezért gondoltam a reklámügyintéz -marketing szakra,de azokból sok van véleményem szerint, és csak max. gyorséttermi alalmazott leszek utána.. Szóval most tök tanácstalan vagyok e- téren. Tudnátok segíteni, esetleg ajánlani pár szakot? 18/F

Legjobb válasz: "aktatáskában kell mászkálni" -na, hát az nem túl jó, én inkább bakancsban mászkálok. Végig kéne böngészned, mik vannak- elmélázva, belehelyezkedve az egyes szakmákba, elgondolkodni, mit csinál, aki elvégzi,és te mit szeretnél csinálni. Marketingesebõl Dunát lehet rekeszteni. Ehhez pl. nem lenne kedved? CAD programozókat szoktak keresni CNC gépekhez. http://akademia.nct.hu/cnc_tanfolyam

"aktatáskában kell mászkálni" -na, hát az nem túl jó, én inkább bakancsban mászkálok. Végig kéne böngészned, mik vannak- elmélázva, belehelyezkedve az egyes szakmákba, elgondolkodni, mit csinál, aki elvégzi, és te mit szeretnél csinálni. Marketingesebõl Dunát lehet rekeszteni. Ehhez pl. nem lenne kedved? CAD programozókat szoktak keresni CNC gépekhez. http://akademia.nct.hu/cnc_tanfolyam
Ha elektro szakos suliba jársz akkor inkább abba az irányba kéne gondolkoznod. Az ilyen reklámügyintézõivel semmire sem mész megmondom neked ezek csak azért vannak hogy az idõt húzd vele meg hogy villogni tudj vele, de elhelyezkedni vele nem fogsz. Esetleg még az informatika irányába gondolkozz, számítógépszerelõ jó ha van, esetleg elektronikai mûszerésznek vizsgázz le, mert az is kellhet ilyen téren, és szerintem elég érdekes az a része. Azt ne várd hogy öltönybe meg aktatáskával menjél munkahelyre mert egy darabig úgysem kerülsz olyan munkakörbe. Esetleg még az autóvillamosságin is gondolkozz el, õk sokat keresnek, és autók mindig vannak, és már egyre több olyan van amihez komoly elektronikai szakember kell a szereléséhez mert egyre több az olyan autó amit csak úgy házilag ne lehet már buherálni. Esetleg tanulj asztalosnak, ha bekerülsz egy helyre lehet hogy keresel 80-100 ezret de ha már tapasztalt leszel, lesznek kapcsolataid, meg plusz munkáig, akár betegre is keresheted magad, és lehet saját vállalkozásod is ha nagyon profin nyomod. Esetleg ugye a CNC amit már mondtak õk is 150 en felül keresnek, és szinte minden gyárba van hogy keresnek oda embert. Esetleg még amit érdemes az a logisztika plusz a gépkezelõi, vagy fuvarozói. Szerintem idehaza ezeket érdemes megpróbálni ha jól akarsz keresni, igaz ezek nem járnak azzal hogy öltönybe feszíts munkába menet és hazafele, de azért kereshetsz is vele, és van hogy az egyszerû szakmunkások jobban keresnek fõleg ha jók is ezt hozzáteszem mint az irodában ülõ agyasok. Erre a példa az hogy a szomszédom asztalos, 2006-ban vizsgázott le, 2010 ben rakta le mellé az érettségit estin, indított vállalkozást, és most van ott hogy felpofozta a saját házát plusz van már egy telke vidéken, 7 millás autója. Plusz külföldi nyaralás nyáron 2 hétig. Nagyon jól keres, komoly munkái vannak, fõleg külföldön mert közel van az Osztrák határhoz, meg nem egyszer volt már olyan munkája hogy komoly cégeknek, multiknak kellett gyártania bútorokat az irodákba, meg a kis konyhákba. Nos szerintem vedd számításba ezt is azért.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!