Találatok a következő kifejezésre: Mi lehetne legjobb megoldás (7 db)

Mi lehetne a legjobb megoldás?

Úgy alakult, hogy a barátom nemsokára külföldre megy dolgozni. (Több, mint egy éve vagyunk együtt.)

Legjobb válasz: Szia! Én is éppen ebben a helyzetben vagyok :-( Csakhogy Õ már el is ment 5 hónapja (nem magyar, de itt él). Mi nem voltunk még olyan rég együtt, de így is pokolian hiányzik, mert csak nagyon ritkán tudunk dumálni. Én már teljesen kész vagyok, de talán hamarosan mostmár visszajön. Hogy mi a jó döntés? Nem írtad meg konkrétan, hogy pl mikor tervezi visszajönni meg hasonlók. De ha tervezi, h valamikor visszajön, szerintem engedd el! Ha gondolod, írj e-mailt és megdumáljuk.

Szia! Én is éppen ebben a helyzetben vagyok :-( Csakhogy Õ már el is ment 5 hónapja (nem magyar, de itt él). Mi nem voltunk még olyan rég együtt, de így is pokolian hiányzik, mert csak nagyon ritkán tudunk dumálni. Én már teljesen kész vagyok, de talán hamarosan mostmár visszajön. Hogy mi a jó döntés? Nem írtad meg konkrétan, hogy pl mikor tervezi visszajönni meg hasonlók. De ha tervezi, h valamikor visszajön, szerintem engedd el! Ha gondolod, írj e-mailt és megdumáljuk.
A kérdező hozzászólása: 1 év "kötelezõ" és ha beválik, újabb kb. 4-5 évet kell aláírnia.
Ismét én! És nagyon távolra menne? Vagy mondjuk pár óra alatt elérhetõ a távolság? Mert akkor meg is tudnád õt látogatni
A kérdező hozzászólása: Észak-Európába, Norvégia vagy Finnország - attól függ, hogy sikerül az interjú.
Észak Európa még elérhetõ távolságra van - az enyém 7500 km-nyire van tõlem :-(((( Szóval meglátogathatod pl. nyáron vagy vizsgaidõszak elõtt-után. Én a helyedben nem adnám fel az egyetemet. Tudom, hogy nehéz, én már hónapok óta szenvedek, de ki lehet bírni.
miben függsz tõle?
A kérdező hozzászólása: sajnos, anyagiakban is, jelenleg.ezáltal a gyermekem miatt is.de a gyermek miatt azért is, -fõ ok-mert nagyon apás.
Gratulálok, egy újabb ostoba liba akinek kellett a helyi menõcsávó, aztán koppant, amikor kiderült, hogy az ilyen nem alkalmas társaséletre. Egyébként válj el. Ennek így semmi értelme. De készülj fel, hogy még ha szép is vagy kisgyerekkel egy fiatal férfi számára nem vagy nõ. Csak egy anya más gyerekével. Nehéz manapság olyan balekot találni aki hajlandó más gyereké nevelgetni.
Szia! Hány évesek vagytok? Mióta vagytok házasok? A gyermek hány éves? pontosan mit csinál (vagy nem csinál) a férjed? Mikor és hogy kezdõdött?
3. válaszolóval nem értek egyet. ÉN éltem együtt kisgyermekes anyukával, jó volt a kapcsolatunk és egy percig nem okozott problémát a kislánya az elõzõ házasságából. Pedig elég fiatal vagyok.
anyagiakat nehezebb lesz elõteremteni, de nem lehetetlen. Apás a gyerek. Jó kapcsolata még így lehet az apjával és cserébe nem kell hazugságban felnõnie.
A kérdező hozzászólása: Kedves 3.válaszoló!Köszönöm hozzászólásodat, de elhamarkodottan ítéltél.Az én esetem más, bár ennyi információból, amit én elárultam, lehet tévesen reagálni.A férjem szerethetõ, tiszteletre méltó ember.És én sem vagyok ám 18.Fiatal, de nem ennyire.

Hogy lehetne megszüntetni a mexikói drogkartellek háborúit, felszámolni ezt az egész öldöklést? Mi erre a legjobb megoldás?

Legjobb válasz: A legegyszerûbb módszer, hogy legalizálják a drogokat. Nincs többé mivel kereskedni, meg is szûnnek az ilyen "intézmények". Az ostoba emberek pedig legálisan halálra mérgezik magukat, az okosak túlélik. Evolúció elmélet ismét továbbélhet, Szupi! Csak ezzel nem ért senki egyet, mert senki nem akarja a gyerekét ilyen veszélynek kitenni, hogyha esetleg bekerülne egy ilyen társaságba. Dehát ez van.

A legegyszerûbb módszer, hogy legalizálják a drogokat. Nincs többé mivel kereskedni, meg is szûnnek az ilyen "intézmények". Az ostoba emberek pedig legálisan halálra mérgezik magukat, az okosak túlélik. Evolúció elmélet ismét továbbélhet, Szupi! Csak ezzel nem ért senki egyet, mert senki nem akarja a gyerekét ilyen veszélynek kitenni, hogyha esetleg bekerülne egy ilyen társaságba. Dehát ez van.
Amit páran már arrafelé felvetettek. Ideiglenes legalizálni a drogot és adóztatni arrafelé! Most mindenkinek küzdenie kell ellene de mindenkit lepénzelnek. Ha legális lenne akkor iszonyat mennyiségû turista legálisan keresné és talán lehetne rá építeni. Vagy legalábbis a legalizálás miatt kevesebb bûnözõ tudna vele pénzt keresni és még az adóbevétel is nõne! Hollandoknál is a drogfogyasztás vagy 70%-a külföldi.
Ja és én nem élek a drogokkal de Hollandia nem épp egy lepukkant és szegény ország pedig legális a könnyû drog. Szóval nem hiszem hogy ez befolyásolná a fejlettséget. A szegény ország nem lesz azért gazdagabb mert kevesebben szívnak füves cigit és a gazdag ország se omlik össze ha legális lesz a fû.
Elsõ vagyok. # 5 : Az öldöklés felszámolása volt a kérdés, nem a halálozások csökkentése. És ezt fejtettem ki, hogy legalább nem ártatlanok halnak meg, hanem csakis olyanok, akik magukat teszik tönkre. Mondjuk ha belegondolok, a drog hatása alatt sokkal nagyobb károkat tudnak okozni az emberek (lásd a buci ügyét). Ettõl függetlenül a kérdésre válaszoltam és ez volt a feladatom, mint válaszoló. Így nem értem, hogy mit hibáztam. :/
Nem tudom. A legalizálás nem lenne megoldás, mert az még több halált okozna. Nem az emberek ölnék egymást, hanem a durva drogok. Ott ugyanis nem marijuanával kereskednek, a kokainban, heroinban és a hasonló "okosságokban" van az igazi pénz. Ha ezeket legalizálnák, akkor nem hiszem, hogy csökkenne a halálesetek száma... Ha meg csak a füvet legalizálnák, nem oldana meg semmit, mert a többi drog kereskedése ugyanúgy megmaradna. Azt még hozzátenném, hogy Hollandia nem a kvázi-legális marijuana fogyasztás miatt olyan gazdag, amilyen.
az ilyen halal buntetes a kedvencem... Mennyivel szorult vissza a drog fogyasztas a vilagban a tiltas hatasara? Semennyire. Mennyivel nott a maffiozok zsebe a tiltas hatasara? sokkal. Demagogia az nem jo dolog. Ne okoskodj ha nem tudsz semmit a temarol, de foleg ne azokat az irdatlan nagy fszagokat told mar, amirol mar minden ertelmes a temaban jartas ember tudja, hogy baromsag
Tegyunk rendet a fejekben. mexikoban a FU az ami elsosorban meno. Heroinrol szo sincs kb. Kovetkezo. A halalozasi arany semmivel sem none, ha legalisak lennenek a drogok, mert a drogok 99, 9%-a nem halalos. Van 1-2 amit tuladagolhatsz, de ha tiszta a szer, es errol mindenki tud, akkor ez szinte elosem fordulhat. Amibe emberek halnak ma bele, az az, hogy tele van szemettel a drog, mindenfele vacakkal higitjak. Es 1x a heroinos kap egy nem annyira szrt, ami mondjuk csak fele annyi szemetet tartalmaz, nem szolnak neki, belovi a szokasos adagot, es kesz is a tuladagolas. 1 drogos sem akar tobbet hasznalni, mint amennyi kell neki. pazarlas lenne. Jah es orvosilag bizonyitott teny, hogy a szintiszta heroin nem okoz semmilyen szervi karosodast, ergo azon kivul hogy kileszel mint a pcsa, meg fuggo, nem lesz semmi bajod. A kokaintol meg aztan foleg nem. Ideje lenne ebrednie a vilagnak
Több ázsiai országban is halálbüntetés jár a drogcsempészésért. Meglepne, ha ez ténylegesen visszaszorította volna a drogfogyasztást. Elég könnyû az embereket bepalizni és drogfutárt csinálni belõlük.
Halál büntetés az összes olyan embernek akinél drogot találnak vagy illegálisan fegyvert.Egy idõ után a vállalkozok is kevesebben lennének szerintem
és ha legalizálnák a drogbizniszt akkor a CIA honnan csörrentené a pénzt?
Legalizálni kell. A mostani helyzet arra jó, hogy a szervezett bûnözõk hülyére keressék magukat rajta, a pénzüket amcsi bankokban mossák, akik aztán majd finanszírozzák a kampányt (vajh miért is illegális..? :D), a fogyasztók száma nõ, + az erõforrásokat is erre fordítják a rendõrségnél, ahelyett, hogy pl. vidéken teremtenének rendet. Szerintem a napi betörések jobban zavarják az átlag embert, mint az, hogy esténként jól betépek, mert így is tudok szerezni. Hollandiában a legalizáció után nem lett több fogyasztó, sõt vmivel kevesebb lett, és folyik be szépen az adó, + a drogturizmusból származó plusz bevételek. Igazából semmi nem szól a legalizáció ellen, az ostoba keresztény handabandán, és a maffia politikusokra való erõs befolyásán kívül...
De õk az USA felé irányuló szállítmányokra hajtanak, hogy õk adják el. Tehát tegyék az USÁ-ban legálissá a drogokat.
Szerintem az a kérdés, hogy a fû és a többi könnyû drog tényleges alternatívája e a kemény drogoknak. Erre szerintem a válasz az, hogy nem. Magyarán a könnyû drogok legalizálása annyit eredményezne, hogy beépülne a társadalomba a fû úgy, mint mondjuk a pálinka:)
A kérdező hozzászólása: 21:22 semmit nem hibáztál, én is arra gondoltam, amire Te!
Ötös vagyok. Nem hibáztál, elmondtad a véleményed. Én is elmondtam a véleményem. Bocs, hogy félreértelmeztem a kérdést. Akkor új választ adok. Ha azt akarjuk, hogy ne öldököljék egymást, akkor öljünk meg mindenkit, és nem lesz több drogháború Mexikóban...
A kérdező hozzászólása: Én is úgy vélem, talán legalizációval visszább lehetne venni, persze ennek is sok veszélye van, de talán nem ölnének naponta halomra embereket.
Legalizáljuk, valószínû ;) Így nem lenne öldöklés miatta, hanem a becuccolt , kábult drogosok viselkednének úgy mint az állatok. Tök jó lenne hogy a boltban vásárolok nyugodtan, amikor egy beszpídezett idióta szaladgál a sorok között. Vagy egy füves mellémállna a buszmegállóban és csorgó nyállal, pislogás nélkül, vigyorogva bámulna :D Vagy egy LSD bélyeg után valaki azt hinné hogy pillangó vagyok és megölelne. Aztán azt hinné hogy sárkánnyá változtam és le akarna késelni ;)


Sharan/Alhambra/Galaxy?
Elgondolkodtató, hogy a Totalcar, Top Gear és a Fift Gear is a Fiat Multiplát tartja a legjobb egyterûnek.Nekem Sharanom van, de valóban praktikusabb, hogy 6 ember elfér a Multiplában úgy, hogy senki nem ül a csomagtartóban.A 7 személyesség nem használható ki a Sharanban, mert akkor nincs csomagtartó.
A franciát ne, hülyeség. A német triótól olcsóbban kapsz picassot. És nem rosszabb
Alhanmbra Sharan franciát ne !
szerintem is Sharan/Alhambra/Galaxy 1.9 tdi motorral.
Esetleg ehhez mit szólna a családotok.Ebbe tuti elfér 3 gyerek ülés is :) CHRYSLER VOYAGER [link]
Citroen Berlingo / Peugeot Partner ?
Alhambra/Sharan!
picasso jó megoldás. Nekem az van. Olcsóbb sokkal mint pl a sharan, touran. Scenic is jó megoldás lehet. Zafira szûkösebb hátul.
Toyota Land Cruiser V8 L200 4.5 Diesel vagy 4.7 Benzin :)

Barátnőmmel 3 hete vagyunk együtt és most felmerült hogy ha kettesbe akarunk lenni akkor egyikünkhöz se tudunk majd menni, mert otthon nem a legjobbak a körülmények :/ Mi lehetne erre a megoldás?

Esetleg tudtok valami olcsó hotelt vagy valami? ahol tv is van.Mert szeretjük egymást. Normális válaszokat légyszi!

Legjobb válasz: 3 hete vagytok együtt és már kú.rni akartok?xDD amúgy hány éves vagy?

3 hete vagytok együtt és már kú.rni akartok?xDD amúgy hány éves vagy?
Meg 3 hét alatt szeretitek már egymást xd
És olyan hotel, ahol tv is van.:) Mert szeretitek egymást.
Normális válaszokat szeretnél? Akkor normális kérdést tégy fel :D Mi a francnak töltenétek TV-vel az idõt, ha azért béreltek ki egy szobát, hogy d*gjatok? :D Másik: oké, olcsó hotel...de HOL, a Jóisten áldjon meg? Vagy hívjuk fel az EZO TV-t, hogy megkérdezzük, melyik városra gondoltál? :)
De nyomorék vagy kedves 1. ( és valószínû, hogy a 2. válasz is a tiéd ) válaszoló. Miért ne lehetnének együtt ? Lehet neked az édasanyád örülne neki, ha te is ilyet csinálnál és nem fogyna el hetente egy 100-as zsepi meg egy doboz sampon. Bocsi az offért nekem sincsen ötletem :/ Miért lenének rosszak a körülmények otthon ?
Egyébként meg ne hotelt keressetek, valószínû az a legdrágább.Vannak még vendégházak, panziók, apartmanok, kiadó szobák.
"ahol tv is van.Mert szeretjük egymást." :D amúgy hova valósi vagy? http://mezesorak.hu/ ez egy pécsi link, de gondolom máshol is vannak ilyen helyek! és ezeket direkt erre a célra találták ki.
http://www.buvohely.com/ TV is van, hogy tudjátok szeretni egymást :P Ha nem pesti vagy, akkor: google -> búvóhely pároknak (város neve, ahol laksz)

Gyesről visszatérve akarnak elküldeni a munkahelyemről. Mi lehetne a legjobb megoldás?

A felmondásomat még nem kaptam meg.Vállaljunk-e még egy babát menjek-e el táppénzre vagy keressek új munkahelyet.

Legjobb válasz: Ha akartok még babát, vállaljatok. Ha beteg vagy, menj táppénzre, ha egyik se, akkor töltsd ki a felmondási idõdet, vedd ki az összes bentlévõ szabidat, és idõközben keress munkát.

Ha akartok még babát, vállaljatok. Ha beteg vagy, menj táppénzre, ha egyik se, akkor töltsd ki a felmondási idõdet, vedd ki az összes bentlévõ szabidat, és idõközben keress munkát.

Mi lehetne a legjobb megoldás?

Van egy barátn?m, akib?l kiábrándultam; van egy barátn?je, aki szerelmes egy srácba akivel nem jön össze; vagyok én akinek tetszik a barátn? és szeretne vele összejönni. Az egyik közös ismer?sünk anélkül h ismerte vna a szitut, a bn?mmel való szakítás említése után megjegyezte h a másik lánnyal jobban összeillenénk... Nem akarom elcseszni a barátságukat, a másik lány iránt sem fog elmúlni. El?re is köszi

Legjobb válasz: Ha már nem szereted a barátnõd, akkor ne szédítsd szegényt. Viszont ne mássz a barátnõjére. (Legalábbis ne rögtön).

Ha már nem szereted a barátnõd, akkor ne szédítsd szegényt. Viszont ne mássz a barátnõjére. (Legalábbis ne rögtön).
A kérdező hozzászólása: Szakítani pár napon belül biztosan fogok, csak kicsit komplikáltabbá teszi hogy nagyjából csak akkor találkozom a bnõjével mikor reggelente találkozunk (egy utcában van az iskolánk)
Ha tényleg szerelmes a barátnõ, nincs esélyed nála! A volt csajod meg nem hiszem, hogy sokáig a barátod marad! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: "Nem akarom elcseszni a barátságukat" nem a miénket írtam, bár azt sem szeretném ha elromlana, abból inkább késõbb lesz barátság...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!