Találatok a következő kifejezésre: Mi lehetett az (513 db)

Mi lehetett az amit küldtek nekem postán?

nem tudom hogy de a füzeteim között találtam egy értesítés küldemény érkezésrõl-szelvényt, amiért nem mentem el, és már 2 hónapos, nem tudom mi lehet az és hogy neme küldtek újat hogy voltam-e már érte,

Legjobb válasz: Az értesítõn rajta kellen lenni, hogy ki volt a feladóaz alapján lehet valami sejtésed, hogy mi lehetett a küldemény. Hivatalosín annyit tehetsz, hogy a posta az értesítõn lévõ azonosítószám alapján meg tudja mondani, hogy a küldeményt mikor adták fel és mi lett a sorsa. Nem savanyújóskaság kérdése, de egy átlag postás napi szinten több száz küldeményt lát. Nem fog és nem is feladata emlékezni arra, hogy hónapokkal ezelõtt kinek milyen küldeménye volt.

Az értesítõn rajta kellen lenni, hogy ki volt a feladóaz alapján lehet valami sejtésed, hogy mi lehetett a küldemény. Hivatalosín annyit tehetsz, hogy a posta az értesítõn lévõ azonosítószám alapján meg tudja mondani, hogy a küldeményt mikor adták fel és mi lett a sorsa. Nem savanyújóskaság kérdése, de egy átlag postás napi szinten több száz küldeményt lát. Nem fog és nem is feladata emlékezni arra, hogy hónapokkal ezelõtt kinek milyen küldeménye volt.

Mi lehetett az oka annak hogy öngyilkos lett? Komolyan nem értem. (Bár nem igazán önismereti kérdés. )

Egyik osztálytársam 15 lány öngyilkos lett . Õsszel. Amúgy soha életemben nem gondoltam volna hogy képes lenne erre. Jóban voltunk. És egyszer?en hiába gondolkodom nem tudom hogy mi vezethette rá erre. Egyke gyerek volt, nem volt az hogy háttérbe volt szorítva. Jól tanult voltak barátai, járt sportolni. Arra is gondoltam hogy esetleg pasi ügy de egy srác ennyire kikészíthette, én nem hiszem. Sokan a barátaimmal arra gondoltunk hogy valami agyi problémája lehetett, esetleg skizonfrénia, de senki nem vette volna észre? Ha meg problémája volt, mért nem kért segítséget???

Legjobb válasz: Örülj neki, hogy nem érted. Én kétszer próbáltam meg öngyilkos lenni, de ma már szerencsére lelkiekben erõs vagyok, és valószínûnek tartom, hogy nem fogom megpróbálni többet így megoldani az "életem". Nézd, ha valaki öngyilkos akar lenni, annak komoly okai vannak. Soha nem fogod megérteni azokat a gondolatokat, amik ilyenkor a másik fejében lejátszódnak. Az, hogy nem hiszed, hogy szerelem, vagy ilyen dolgok, az egy dolog. Valószínûleg nem is egyetlen dolog volt a gond, hiszen egészséges lélekkel, jó háttérrel majdnem mindent fel lehet dolgozni. Valószínûleg komoly lelki problémái voltak, amik akár egész kiskorából, családjából, nevelésébõl, környezetébõl, kiskori traumákból indultak ki. Lehet, hogy erre jött még neki pár olyan probléma - ami bár elmondva aprónak tûnhet és feldolgozhatónak - neki nem volt az, mivel lelki beteg volt. Nem skizofrén, vagy ilyesmi, és lehetett is volna segíteni rajta. Na az a másik, hogy miért nem kért segítséget. Lehet, hogy kért, csak nem úgy, hogy segíts, mert öngyilkos leszek. Egyrészt így senki nem segített volna neki, mert nem vették volna komolyan, másrészt segítséget úgy kérni, hogy "segíts, mert szükségem van rá" nagyon nehéz. Lehet, hogy közvetett úton próbálkozott, de nem kapta meg azt a segítséget, amire neki szüksége lett volna. Másrészt, akiben megszületik az komolyan, hogy nem akar élni, onnantól nagyon nehéz a visszaút. Onnantól már nem akarsz segítséget kérni, mert azt hiszed, hogy senki sem tud vagy akar segíteni. Akkor úgy érzed, hogy a semmi is jobb, mint az élet. És akkor nincs visszaút. Akkor megteszed. És ha szerencséd van, nem sikerül, de akkor ez nagyon rossz, még sokkal rosszabb. Nekem nem sikerült. Arra kelni fel, hogy nem sikerült (felvágtam az ereim, kórházban ébredtem) a legrosszabb érzés volt. De onnantól figyelnek rád, és könnyebb felállni.

Örülj neki, hogy nem érted. Én kétszer próbáltam meg öngyilkos lenni, de ma már szerencsére lelkiekben erõs vagyok, és valószínûnek tartom, hogy nem fogom megpróbálni többet így megoldani az "életem". Nézd, ha valaki öngyilkos akar lenni, annak komoly okai vannak. Soha nem fogod megérteni azokat a gondolatokat, amik ilyenkor a másik fejében lejátszódnak. Az, hogy nem hiszed, hogy szerelem, vagy ilyen dolgok, az egy dolog. Valószínûleg nem is egyetlen dolog volt a gond, hiszen egészséges lélekkel, jó háttérrel majdnem mindent fel lehet dolgozni. Valószínûleg komoly lelki problémái voltak, amik akár egész kiskorából, családjából, nevelésébõl, környezetébõl, kiskori traumákból indultak ki. Lehet, hogy erre jött még neki pár olyan probléma - ami bár elmondva aprónak tûnhet és feldolgozhatónak - neki nem volt az, mivel lelki beteg volt. Nem skizofrén, vagy ilyesmi, és lehetett is volna segíteni rajta. Na az a másik, hogy miért nem kért segítséget. Lehet, hogy kért, csak nem úgy, hogy segíts, mert öngyilkos leszek. Egyrészt így senki nem segített volna neki, mert nem vették volna komolyan, másrészt segítséget úgy kérni, hogy "segíts, mert szükségem van rá" nagyon nehéz. Lehet, hogy közvetett úton próbálkozott, de nem kapta meg azt a segítséget, amire neki szüksége lett volna. Másrészt, akiben megszületik az komolyan, hogy nem akar élni, onnantól nagyon nehéz a visszaút. Onnantól már nem akarsz segítséget kérni, mert azt hiszed, hogy senki sem tud vagy akar segíteni. Akkor úgy érzed, hogy a semmi is jobb, mint az élet. És akkor nincs visszaút. Akkor megteszed. És ha szerencséd van, nem sikerül, de akkor ez nagyon rossz, még sokkal rosszabb. Nekem nem sikerült. Arra kelni fel, hogy nem sikerült (felvágtam az ereim, kórházban ébredtem) a legrosszabb érzés volt. De onnantól figyelnek rád, és könnyebb felállni.
A 15 éves korosztály... Számoljunk csak! 2011-15=1996. Mi volt akkor ott, amit Magyarországnak hívunk? Bizonytalanság. Egyik napról a másikra lét és gátlástalanul emelkedõ árak, - mindenki a kis hasznáért reszketett... A "pénzisten" kergetése, - mindenki a pénzt, a lehetõ legjobb jólétet hajkurászta már akkor is a zavarosban halászva, nem értek rá ÉRDEMBEN, FELELÕSSÉGGEL törõdni a gyerekeikkel a szülõk, csak "A gyereknek meg legyen minden!" - Nagy bizonyossággal meg is lett sok gyereknek mindene, "CSAK" a szeretetet, a meghitt közösséghez tartozás érzését, az alapvetõ, szülõi szeretetet nem sikerült megadni a rohanásban, esetleg egy kulcsot, spárgára fûzve, hogy a nyakába akaszthassa a gyerek és lemehessen a semmibe elütni valahogyan az idõt, - egy tetves számla befizetése fontosabb (volt akkor is), mint az, hogy "Meséld el fiam, hogyan telt el a napod!?" Apu-Anyu fáradtan prezentálta a vacsorát, majd bezuhant a népbutítás legfõbb eszköze, a média elé, hogy önelégülten "hülyülhessen el" a semmitõl, amit a kor médiája képes (volt akkor is) adni. Aztán zavartan ébredt mindenki a másnapra: - "Hurrá! Lehet folytatni a sehová nem vezetõ UTAT!" Mókuskerék-effekt. És lõn világosság: A gyerek furcsán viselkedik! A gyereknek valami baja lehet! A gyerek nem talál célt, - Mert arra nevelték, hogy ne is tûzzön ki maga elé célokat, - elég, ha kilóra "elvan" - és tanul... NOS, - Ifjak! Amennyiben tehetek értetek valamit - mély együttérzéssel, - azt JAVASLOM Nektek, hogy próbáljatok meg célokat, elérhetõ célokat, (nem álmokat) keresni, illetve találni Magatoknak. És ha ezt a célt megtaláltátok osszátok meg a célt a Szüleitekkel is, - kérjétek ki a véleményüket róla! Bízzunk - közösen - abban, hogy felébrednek ezek a szülõk a "Csipke Rózsika álmukból", és beugrik az elméjükbe, hogy valójában mi is az egyik legfõbb szerepe egy szülõnek a saját gyermeke életében! Sok sikert kívánok a CÉLJAITOK eléréséhez! Fel a fejjel, - Fiúk - Lányok!
Nem történhet akkora dolog egy tizenévessel, ami miatt OKA lenne arra, hogy eldobja az életét... Nem ítélek el semmit, de a mai napig törni-zúzni tudnék, ha látom, hogy tizenéves kis p*csák "öngyik" akarnak lenni, mert "szar az élet, meg akarok halni"... nem ez a baj... a baj az, hogy semmi komoly gondjuk nincs, mégsem kell az élet, míg az egyik legjobb barátnõm kezét fogtam, amikor elment... rákban, nem hisztitõl... pedig a szülei kidobták otthonról 17 évesen, mert "nem nézik végig ahogy megdöglik" (ezt így, ezekkel a szavakkal), már az orvosok is teljesen lemondtak róla, egy szál haja sem volt a chemotól és MÉGIS!!!! Semmi mást nem akart jobban, mint ÉLNI!!!! ...csak élni... Talán el kéne gondolkozni, hogy a "világrengetõ problémák" vajon tényleg olyan szörnyûek-e, vagy csak hiszti... 99%ban az utóbbi. Tapasztalat. 20/L
Amúgy az igaz amit az utolsó írt, én mindig próbáltam jelezni a barátnõmnek, sõt akkora célzásokat tettem is rá.. De nem vette észre.
Elsõ válaszoló! Ha valaki 100%-os figyelmet biztosít az adott illetõnek és tud vele azonosulni akkor a gondolatmenetét át tudja élni és meg tudja érteni.Nekem sikerült én nem 1 embert tudtam az öngyilkosság szélérõl visszarántani és ma vidámak igaz nem 1 nap volt de megérte :) Igaz mondjuk ehhez biztos kézre volt szükségük. Hogy miért nem kért segítséget? Nem mindenki ad hangot kéréseinek... Nagy részük tudják(jobb esetben), hogy segítségre van szükségük és rejtett utalásokat indít azok felé akik megbíznak bennük...Csak nem mindenki veszi ezt észre.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnapelõtt 14:35 Igen, tökéletesen leírtad.Ugyanezt gondolom én is!
Elõzõ válaszoló:O Le a kalappal , leírtad a lényeget!
Én is így vagyok. Ha arra gondolok, hogy felvágom az ereimet, mosolyognom kell. Az lenne a legnagyobb megkönnyebbülés. Egy vágás után nevetnem kell. Jó, ez betegnek hangzik, és az is. De kívülrõl nem látszik semmi. Én próbáltam változtatni, de az élet mindig ugyanolyannak tûnik.
Én is pont 15 éves vagyok. Én sem szóltam soha senkinek, hogy lenne valami bajom. Mindenki vidámnak lát. De mégsem vagyok vidám. Kárt teszek magamban, és megakarok halni. De errõl sosem beszéltem senkinek. De azt hiszem, jól is tettem. Mert azok, akikben megbíztam (vagy kezdtem megbízni) magamra hagytak. És nem hinném, hogy bárkit is érdekelné, hogy mi van velem.
Én természetesen megértem az ilyet, és részvétem is. De azt nem kéne elfelejteni, hogy ez nem egy verseny. Nem ismersz , , minket". Persze én is ismerek olyat, aki tényleg csak nyavalyog a hülyeségeken, meg vágdossa magát meg nyavalyog, hogy így meg úgy megöli magát. Én egy embernek nem mondtam el, hogy mi bajom, sõt azt sem, hogy megfordult a fejemben az öngyilkosság sem. Szóval én lennék hisztis? (Persze tudom, hogy nem ítélsz el senkit, de ezt muszáj volt leírnom.)

Érdekelne mi lehetett az, más lánynál ilyen még nem volt?

Barátn?mmel tegnap voltunk el?ször együtt, sz?z volt még, el?tte csak ujjazva volt, gumival védekeztünk, jól is tettem fel, de 5-6 behatolás után hallottam valami pukkanó hangot a hüvelyból, majd a barátn?m vérezni kezdett, rá is kellett hagyjuk. A gumit, jól tettem föl, utánna meg is néztem nem szakadt el.

Legjobb válasz: a pukkanó hang lehetett punci cuppogás, ilyen szokott lenni nálam is, nem tudom, mitõl függ, talán a nedvességtõl. a vérzés meg valszeg az volt, hogy elszakadt a szûzhártya.

a pukkanó hang lehetett punci cuppogás, ilyen szokott lenni nálam is, nem tudom, mitõl függ, talán a nedvességtõl. a vérzés meg valszeg az volt, hogy elszakadt a szûzhártya.
"pukkanó hang" xD.. õõõõ szerintem szûzhártya szakadt át, mivel közvetlen utána vérezni kezdett... de nem kellett volna abba hagyni, ez így természetes :) A gumi pedig nincs rá semmilyen hatásal...
A kérdező hozzászólása: okés, jó hát máshogy nem tudtam írni :DDD á abbahagytam mert nem akartam hogy fájjon neki, vagy ilyesmi
Ez a pukkanó hang elég érdekes. Pezsgõt bontott a puncimanó. :)

Ma megcsípett valami de nem tudom mi lehetett az?

Egyszer csak er?s fájdalmat éreztem mintha belép haraptak volna.. Önkéntelenül is ordítottam és mint a zápor potyogtak a könnyeim abban a pillanatban.Ruhán keresztül ért a csípés. ez biztos..azonnal ecetes zsebkend?t raktam rá és éreztem hogy szétcsíp :S kalciumot is ittam. de azóta nehezen jön a leveg?.. a csípés után közvetlen szédülni kezdtem és mintha fojtogattak volna... azóta kicsit jobb már ennek 8 órája kb.. a helye körülbelül akkora mint egy 20 ft os kétszer és piros... nagyon feszít és fáj :S biztos hogy nem szúnyog se darázs csípés... mi okozhat még ilyen fájdalmat ?

Legjobb válasz: Sok minden lehetett ami megcsípett.Viszont valószínû allergiás vagy rá.Érdemes lenne elmenni háziorvoshoz,õ meg beutal allergia tesztre.Mert rosszabbul is elsülhet legközelebb a dolog.Viszont ha tudod mire vagy allergiás és nagyon rosszul vagy akkor tudnak rá hamar megoldást adni az ügyeleten vagy sürgõsségin.

Sok minden lehetett ami megcsípett.Viszont valószínû allergiás vagy rá.Érdemes lenne elmenni háziorvoshoz, õ meg beutal allergia tesztre.Mert rosszabbul is elsülhet legközelebb a dolog.Viszont ha tudod mire vagy allergiás és nagyon rosszul vagy akkor tudnak rá hamar megoldást adni az ügyeleten vagy sürgõsségin.
Tisztelt kérdezõ! A bögöly csípésnél nincs fájdalmasabb, fõleg ha egy nagyobb példánnyal hoz össze a sors.Van hogy észrevétlenül harap az emberbe, hiszen a bögöly nem csíp hanem harap.Rettenetes fájdalommal jár, ha egy nem átlagos bögöllyel találkozunk, nekem akkorát harapott gyerekkoromba a tenyerembe, hogy még mindig megvan a helye, és máig is emlékszem a fájdalomra. És a tévhittel ellentétben nem csak a méhekre, darazsakra lehet allergiás a szervezet, hanem a bögölyre is.Ajánlom a házidoki meglátogatását, mert ha valóban allergia, akkor a calcium elsõ alkalomra használ, de másodikra már csak az orvosi gyors segítség és az adrenalin löket. lehetett lódarázs is, hasonló a bögölycsípéshez, de az mondjuk veszélyesebb.
A kérdező hozzászólása: Már kértem idõpontot allergiavizsgálatra. Eddig sose volt semmi olyan reakció ami allergiára utalt volna. De ezen a nyáron már igen.. utánaolvastam hogy az allergia bármikor kialakulhat. Mindenképp el fogok menni. A csípés helye még mindig nagyon fáj :S de szerencsére nem gyulladt be meg semmi.. szerintem jót tett neki az ecetes borogatás... a lódarázs ma nekem is eszembe jutott.. de most már remélem ez a fájdalom is elmúlik.. azt mondják akár 3-4 napig is fájhat a helye..
Igen de érdemes akkor is a kivizsgálás, mert hátha mégis csak ott bújkál az az allergia, és a következõ csípésnél már komolyabb veszélynek leszel kitéve.Mivel az elsõt mint mondtam calcium simán kezeli de a következõt már nem.Sok sikert és jobbulást kívánok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)

6. hetes vagyok és ma reggel pisilés után észre vettem, hogy valami fehér nyákos (3-4cm) jött ki, amiben volt egy picike vér (0, 5cm lehetett) is. Mi lehetett az? Nagyon megvagyok rémülve!

Legjobb válasz: Szia! Mindenképpen orvos, és majd õ megnézi. Lehet hogy teljesen alaptalan az aggodalmad. Sokszor csak egy kis hüvelyi bevérzés okozza, rosszat inkább nem írok. Ne idegeskedj, indulj a dokihoz. Szorítok! Írjál hogy mi volt, jó?

Szia! Mindenképpen orvos, és majd õ megnézi. Lehet hogy teljesen alaptalan az aggodalmad. Sokszor csak egy kis hüvelyi bevérzés okozza, rosszat inkább nem írok. Ne idegeskedj, indulj a dokihoz. Szorítok! Írjál hogy mi volt, jó?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod! A dokimat felhívtam és a válasza: nyugi és pihenjek jöv.hét kedden találkozunk. Az ügyeletrõl elküldtek, hogy ameddig nincs vérzés addig pihenjek. Nem fáj a hasam semmi bajom nincs. Az a baj, hogy a kora terhességel nem igen foglalkoznak ahogy elnézem.
A kérdező hozzászólása: Még reggel hétkor zargattam mindenkit.
sztem csak vmi kis nyák.amíg nem vérzel v görcsölsz ne parázz.nekem rákszûrés után volt ilyen
A kérdező hozzászólása: Most valamennyire megnyugtattál, remélem tényleg minden ok lesz. Köszönöm!
sajnos tényleg nem nagyon foglalkoznak ilyenekkel. engem barnázással küldtek el, 2 hét múlva kellett visszamennem. szerencse hogy nem volt baj!

Mi lehetett az?

Ma a kertemben észrevettem valami fura állatot. Eml?snek nézett ki, hosszú, csupasz farka volt, tüskés háta (!) mint a sünöknek, és nagy, el?renyúló pofája, néztem, de nem láttam, hogy hol a füle. Nagyon nehézkesen, és lassan mozgott, de mikor közelebb mentem eliszkolt a kertemb?l. Lefényképezni sem tudtam.

Legjobb válasz: Érdekes a leírás, de kép nélkül elég nehéz, csak tippelni lehet. Esett az esõ felétek? Mert akkor lehetett egy termetesebb vándorpatkány, amelyik el volt, ázva és a szõrét borzolta. Vannak köztük jókora példányok is...

Érdekes a leírás, de kép nélkül elég nehéz, csak tippelni lehet. Esett az esõ felétek? Mert akkor lehetett egy termetesebb vándorpatkány, amelyik el volt, ázva és a szõrét borzolta. Vannak köztük jókora példányok is...

Mi lehetett az a honlap ahol rendelni lehetett képeket, de nagyon szép természetfotók is voltak a poszterek mellett?

Vászonra nyomtatott természetfotók, poszterek, híres emberek, stb. A természetfotók elég jók voltak, és rengeteg volt bel?lük. Mármint úgy általában mindenb?l. Valószín?leg magyar oldal volt, és nem olcsón adták a dolgokat.

Mi lehetett az? A baba?

18 hetes vagyok. Felhùztam a térdemet a csîp?m magassàgàba és bal oldalt lent éreztem.h vmi felhùzodott. Mintha én nyomkdnàm azzal.h megemelem làbamat a magasba..

Legjobb válasz: Lehetett a baba, de csak ezért ne emelgesd a lábad. :D Persze, ha tornázol, és azért kellett, akkor oké, de csak óvatosan! Szép babavárást! 25 h km

Lehetett a baba, de csak ezért ne emelgesd a lábad. :D Persze, ha tornázol, és azért kellett, akkor oké, de csak óvatosan! Szép babavárást! 25 h km

Mi lehetett az? Látott már valaki ilyesmit?

Szóval az történt hogy egy réten keresztül mentem hazafelé egy osztálytársammal, és egyszer csak zölden villant egy nagyot az ég, és 1 ilyen zöld akármi végigment felettünk az égen. Semmit nem láttunk belőle, csak a villanás, és egy zöld csík egy karikával a végén. Nagyon meg ijedtünk, hazáig Sprinteltünk. Mi lehetett az?

Legjobb válasz: Meteor lehetett, ilyen volt kb.? http://index.hu/tudomany/urkutatas/2011/08/06/magyarorszag_f..

"Szóval az történt hogy egy réten keresztül mentem hazafelé..." biztos egy réten keresztül mégy haza éjszaka. fõleg ilyen rohadt hidegben. ugyan mit csináltatok a szabadban?:D
Én sarki fényre tippelek... Ui:Miért kell letámadni a kérdezõt?Nem tetszik akkor továbbmész.Látod?Ilyen egyszerû.Kár, hogy bezárták a sárgaházat...
gondoltam, hogy egybõl áthelyezed nappalra a történetet:) akkor mit kerestél a réten iskola idõben?
Énmeg debreceni, és bizony ha pár utcával arréb laknék, akkor sûrün átkellene gázolnom egy réten, szóval fogd be a pofád végre, és fogd fel, hogy nincs lebetonozva az egész ország te életképtelen szar
vidéki vagyok, de itt járnak a buszok...:D
Hát bizony Magyarország, picit nagyobb, mint Pest! Vannak olyan helyek ahol réten kell keresztül menni. És nem éjszaka és nem több Km-es körzetben lakatlan helyen, csak egyszerûen egy kib.szott réten!
és van aki beveszi, hogy valakinek a réten keresztül kell hazamennie 2011-ben, ahol több km-es körzetben sehol senki?:D
UFÓ lehetett az.
Nem tetszik akkor továbbmész jaja pont eszt mondom én is! Ha nem teccik neki a kérdés tovább lehet menni mit vitázik itt. Ahogy mondod. Kár hogy bezárt az a sárga ház jól mondod.
A kérdező hozzászólása: 1. fölösleges kötekedned, képzeld általában 14:00 körül megyek haza, és akkor még nappal van.. 2. igen, valami ilyesmi volt, lehet ilyet láttam.
most mé kell letámadni a kérdezõt hmm? mér ne láthatott volna fényeket? tilos vagy mi?
#1 Mi a fenét kötekedsz? Tény, hülyeség az egész, mert végülis tökmindegy, hogy mi volt. Semmi oylasmi, amivel foglalkozni kellene. De azért ne köss bele olyankor amikor nincs mibe belekötni! Bocs, hogy a válaszra nem tudtam érdemben reagálni!
A kérdező hozzászólása: 1. Ez nem most történt, még az õsszel, de mondta hogy tegyem fel. 2. éjszaka? kora délután volt..
Üdvözöllek! Meg tudnád saccolni körülbelül mekkora volt? (Például, mint egy kosárlabda..)

Mi lehetett az? Olyasmit láttam amit nem álmodtam, nem eddig nem találtam rá semmi magyarázatot. Hátha ti találtok.

Mostanában történt. Egyik kora reggel, 5 - és 6 óra között, már éppen világosodott, felkel?ben volt a Nap is. Ébren voltam már, csak nézel?dtem szobában az ágyban. Egyszer csak az ajtó sarkában egy villanó, er?s fény jelent meg. Hasonlított a csillagszóró jelenségére is, volt egy hosszabb kinyúló fénycsóva is, olyan villanása volt mint a fényképez? vakujának, nem pont ilyen de más példát nem tudok mondani rá. Kis, apró fény volt, de figyelemre méltóan er?s. Csak egy pillanat volt az egész. Fel se t?nt nekem....de aztán úgy felpattantam az ágyból mint egy t?zr?l pattant menyecske! Kinéztem az ablakon, hogy mi lehet ott kint. Abszolút semmi különöset nem találtam, arra is gondoltam, hogy a szembe lév? lakásból egy nyíló ablak visszatükröz?d? fénye volt, de igazából ezt inkább tehettem volna meg, mert én nézek a Nap felé ha kinézek. És hidegben nincs ablaknyitogatás, hanem meleg f?tés és függönyök elhúzása. Még arra is gondoltam, hogy nem-e trolinak az áramvillanása volt. De ha az lett volna akkor kint a szabadban történt volna ez és nem a függönyözött, árnyékos szobában, az ajtóban. És abban a pillanatban nem is volt egy troli sem a környéken. Próbálok logikus magyarázatot találni. Gondolkodtam is sokat rajta. Nagyon érdekes volt az a fény. Nem tudom hová tenni. Lehet, hogy kattantságnak t?nik, de olyan fény volt mint az " Áldott a gyermek " cím? filmben a kis fények. Sok fényeket látunk ugyebár. Diszkó fénycsóvák, Napfény, közlekedési áramvillanások, fénykép vakuja, és még sorolhatnám tovább is. De ez érdekes és felejthetetlen volt számomra, és elgondolkodtat. Ez valami más volt, saját maga a fény volt, mintha lenne akarata is, ahogy megjelent el is t?nt. Még a t?zijáték sem ilyen...

Legjobb válasz: Kisebb gömbvillám is lehetett akár.Az megtud jelenni "csak úgy"a lakásban.

Kisebb gömbvillám is lehetett akár.Az megtud jelenni "csak úgy"a lakásban.
A kérdező hozzászólása: A gömbvillám vihar közben, vagy utána következik be villámbecsapódás után. Nem volt vihar, ki is néztem az ablakon, szép Napkelte volt, csendes, nyugodt. Éjszaka sem volt vihar, villámlás. Állítólag színe is sokféle lehet. De ez csak egy fény volt ami nem színes. Egyesek szerint sistergõ morajló hangja is van. Megszûnésekor éles, erõs, pattanó, robbanó hangot bocsát ki. Ózonra, nitrogén-dioxidra vagy kénre emlékeztetõ szagot hagynak maguk után. Nyomot is hagynak maguk után ( lyukat ), mert égetnek is. Én nem tapasztaltam ilyet. Nyugalom és csend volt, elõtte is, közben is, és utána is. Semmi kölcsönhatása nem volt. Ez már eleve érdekes. Állítólag halálos sérülést is okozhat. Ilyesmi sem történt. A tárgyakhoz sem kíméletes, fõleg az elektromos berendezések leégéséhez vezet. Nálunk pedig minden rendben van a lakásban. nekem inkább pozitív hatással volt rám.
Megint a "végesbõl a végtelent megérteni"effektus.Nehéz lenne ezt megmagyarázni emberi értelemmel, de az egészen bizonyos, hogy amíg alszunk-és persze éber állapotban is-sokminden folyik körülöttünk, amit az alacsony rezgésszintünk(fejletlenség:) miatt nem tudunk érzékelni, vagy csak így, ahogy Te is.Tudod, hogy ott van, de vajon mi az?Bosszantó:) Régebben asztalkázó keresztanyám villanó fényeknek az õrangyalainkat látta.Vagy ha nem õrangyal valami "másfajta intelligencia".Én is mindig keresem a reális magyarázatokat a velem történõkre, de be kell látni, hogy rengeteg mindent nem értünk jól.
A kérdező hozzászólása: Akkor is történhet velünk valami pozitív és érdekes ha nem vagyunk vallásosak, nem hiszünk a mennyországban, nem is foglalkozunk ilyesmivel. Minden logikus és tudományos magyarázatot is elfogadok. De mért olyan érdekes számomra ez? Csomó minden van a világon, az életben ami csodálatos, meg is örökítjük, lelki kapcsolatokat õrizünk magunkban, amik érdekesek nekünk. Ez a fényecske mért nem olyan közömbös? Azért mert nincs rá magyarázat? és ha van rá magyarázat akkor mért van rám ilyen pozitív hatással. Mért írom ide le? Sosem fogom elfelejteni. Ez egy látvány, pillanat volt az életemben amit még sosem láttam, és talán nem is fogok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!