Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet volt pé -m. a (7 db)

Nyugi, van akinek ennyi a mx.hõje! Pé elõtt alacsonyabb volt, mint 36, 6?
nekem is ilyen...mikor kellene megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Igen pé elõtt 36.1 volt szombatra várom

Mi a véleményetek? Lehet ebből baba? Mikor volt Pé-m?

Ha volt egyáltalán... Jó helyre húzta be a gép?

Legjobb válasz: Szia! A görbéd alapján nem volt még pé-d.Ahhoz tartósan magasabban kéne lennie a hõdnek.

Szia! A görbéd alapján nem volt még pé-d.Ahhoz tartósan magasabban kéne lennie a hõdnek.
Sajnos az én véleményem is az, mint elõttem szólónak, de kitartás!
A 12. ciklus napon lehetett volna peteérésed, viszont lapos a görbe, ami azt jelentheti, ha volt is peteérés, a tüszõ nem repedt meg. Hogy a program miért késõbbre húzta... talán figyelembe venné a tojásfehérje váladék bejegyzését?

Lehet hogy sikerült? Ma vagyok a 23. napomon 11 napon volt pé-m! Fáj a fejem ami sosem szokott szédülök néha, szurkál a hasam, hőhullámok törnek rám! Mikor teszteljek? Járok a kezemmel fizikoterápiára nem lesz baja a babának ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nekem általában 28 napra jött meg mindíg a menszim,és én is ilyeneket éreztem mint te!!! Elõtte 4nappal teszteltem,és két csíkos lett!!! Másoknál még a kimaradt vérzés után is 4-5nappal mutatja csak ki!!! Nekem kimutatta elõtte 4nappal!!! Próba szerencse!!! Ne törj le ha nem lesz pozi a teszt,akkor próbálj 1hét múlva újat!!! Drukkolok!!!!

Nekem általában 28 napra jött meg mindíg a menszim, és én is ilyeneket éreztem mint te!!! Elõtte 4nappal teszteltem, és két csíkos lett!!! Másoknál még a kimaradt vérzés után is 4-5nappal mutatja csak ki!!! Nekem kimutatta elõtte 4nappal!!! Próba szerencse!!! Ne törj le ha nem lesz pozi a teszt, akkor próbálj 1hét múlva újat!!! Drukkolok!!!!
Csatlakozom az elsõ válaszolóhoz, vegyél korai tesztet.Attól függ hány naposak a ciklusaid.Bár ha a 11. napon volt pé. akkor van esély hogy kimutatja.Együtt érzek veled, én is ilyen türelmetlen voltam mint te, aztán végül csak négy napos késéssel teszteltem pozitívat.Sok sikert neked, majd írj hogy mi lett az eredmény.24 hetes
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel tesztelek!De annyira félek!
A kérdező hozzászólása: Negatív lett!:(Most teljesen kész vagyok!Vagyis van rajt szellem csík, de nincs színe!Bár az igaz hogy a gabriel teszten semmilyen csík nem szokott lenni még szellem csík se!Nagyon elkeseredtem!

A reggel a 2. vizeletből csináltam Ovulációs tesztet, de még negatív volt, bár elég erős a T csík. Most délután is csináltam egyet, de sokkal halványabb mint délelőtt. Pedig nem sokat voltam pisilni. Mikor lehet pé-m?

Legjobb válasz: Szia! Az ovu tesztet délután vagy este használd. A tájékoztatóban le van irva, hogy melyik napod kezd el használni. Nekem 26 naposak a ciklusaim ezért én már elkezdtem a 9. napon a tesztelést a 11. napon volt pozitiv a tesztem és rá 24-36 órára történik az ovuláció. Hány naposak a ciklusaid és hanyadik napon teszteltél?

Szia! Az ovu tesztet délután vagy este használd. A tájékoztatóban le van irva, hogy melyik napod kezd el használni. Nekem 26 naposak a ciklusaim ezért én már elkezdtem a 9. napon a tesztelést a 11. napon volt pozitiv a tesztem és rá 24-36 órára történik az ovuláció. Hány naposak a ciklusaid és hanyadik napon teszteltél?
A kérdező hozzászólása: A 11.napon vagyok és olyan 32 naposak a ciklusaim.
Szia! Ha 32 naposak a ciklusaid akkor szerintem csak a 16. nap után kellene tesztelned. A ciklus két részre osztható a peteérés elõtti és utáni szakaszra. A második szakasz általában állandó 14 nap. Tehát ha 32-bõl levonsz 14 napot kb akkor van a peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Azért kezdtem el tesztelni most mert pár napja szukál a petefészkem és gondoltam hátha most elõbb lesz, és nem szeretnénk lemaradni róla. Majd meglátjuk!

Félidőnél vagyok, a hőm 36, 8, eddig 36, 3-36, 5 volt a mesikor és utána is, ma reggelre emelkedett meg. Mitől lehet? Mikor lehetett a pé-m?

Nyúlos folyás, hasszurka sehol, csak er?s mensis görcsök!15-én volt egy két napig tartó kis vérezgetésem, elég kevés nekem mindig, éjszaka nincs is.Közvetlenül mensi után tudtunk csak együtt lenni ( 17-én).Másnap volt nyúlos folyásom, de nagyon kevés. Múlt hónapban pé-kor csak 36,5-36,6 volt, most meg már emelkedik! Valaki tud segíteni? Ugye hülyeség abban eménykedni, hogy összejött közvetlen mensi után?

Legjobb válasz: Szia! A szakkönyvek szerint a peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon, tehát a hõmérsékleti görbe emelkedése elõtti napon szokott bekövetkezni. Tehát ha megemelkedett a hõd akkor már volt peteérésed. A tojásfehérje szerû váladék megelõzi a peteérést.

Szia! A szakkönyvek szerint a peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon, tehát a hõmérsékleti görbe emelkedése elõtti napon szokott bekövetkezni. Tehát ha megemelkedett a hõd akkor már volt peteérésed. A tojásfehérje szerû váladék megelõzi a peteérést.
A kérdező hozzászólása: Az én szervezetem akkor nem tudom, hogy hogyan mûködik, mert tojásfehérjeszerû váladékom az van 24-e óta, hõm 36, 5 volt, ma 30-án még mindig tojásfehérjeszerû váladékom van és a hõm meg már 36, 8. Mensihez hasonló görcseim ugyancsak 24 -e óta vannak. Ebben a 6 napban akkor bármelyik nap lehetett pé-m? Vagy lehet, hogy nem is volt?
A kérdező hozzászólása: És még annyi, ahogy most így számolgatok, hogy akkor 4 nappal pé elõt már lehet ez a váladék? És amikor nyúlós aznap van a pé?
Ha dec.31-én jött meg utoljára akkor most a 39. napnál jársz szerintem!!!!!! TESZT?
Ha dec 31.-én kezdõdött a mensid, akkor nem a 31. napnál tartasz, annál már több és ennyi késésnél már a teszt kimutatja ha baba van a dologban! Szerintem holnap tesztelj egyet. Ha csak 28 napos ciklusokat számolunk már akkor is késik több mint 1 hete!
csinaj tesztet szurkolok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nem teszteltem még félek a sok negatív után az eredménytõl!Amugy az utolsó elõtti menszeszem pedig dec 4.-én múlt el.Elképzelhetõ a baba?
ugrál a ciklusod, de sztem is baba lehet a dologban
A kérdező hozzászólása: Remélem! Jelentkezek ha sikerült! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!