Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet volt pé (19 db)

Peteérésed van hajrá most akciozzatok a pároddal:DD!
A kérdező hozzászólása: Szia!Hétfön+kedden 2-szer akcióztunk az jó??????Akkor lehetett???Mert akkor jobban éreztem a hasfájást!De lehet hogy ilyen hamar van?
na ez érdekesd mert mekem a doki aztmondta hogy a 15-16 napon lesz pém. és ma vagyok a 13. napon és feszül a hasam meg lent érzem a méhem. szoval nemértem. más bajom nemlehet mert megvizsgált tegnap

Ha valakinek késői pé-je volt, az mikor lehet legkésőbb?

Van egy olyan határ a ciklusban, hogy akkor már nem lenne lehetséges teherbeesni? Amikor valakinek késik napokat, de a teszt negatív, sokan írják, hogy biztosan kés?i pé-je volt. Mikor lehet elméletileg az a kés?i pé. Pl. ha a ciklus 20.napján, az még rendben, de létezik olyan, hogy pl. a 27. napon? Írnátok nekem véleményt, hogy ilyen vajon létezik e? És ha igen, az vajon hogyan történhet meg? Létezik vajon olyan, hogy valaki éppen a mensi napján, vagy el?tte egy-két nappal termékenyül meg és már nem is jön meg neki? De ha ilyen meg is történne, még nem ágyazódott be, akkor viszont leválna a méhnyálkahártya. Szerintetek is?

Legjobb válasz: szia barátnöm a nemvárt elött nap volt a férjével, és igy lett terhes mert elötte gumiztak, nem is akarták a babát. én voltam meddöségi kivizsgálás keretében hüvelyi uh-n, pont a 21, napon, és a doki akkor látott egy 2 cm-s érésben levõ tüszöt.. pedig neke mindig 15 nap körül van.. akkor abban a honapban 2 x volt, ez tuti, mert késett is..21. napra 14 nap mulva jött meg. tehát igaz hogy a pé-töl 14 napra kell megjönnie. ez pontosabb mint hogy a mensi elsö napjátol 14 napra lesz pé- 32

szia barátnöm a nemvárt elött nap volt a férjével, és igy lett terhes mert elötte gumiztak, nem is akarták a babát. én voltam meddöségi kivizsgálás keretében hüvelyi uh-n, pont a 21, napon, és a doki akkor látott egy 2 cm-s érésben levõ tüszöt.. pedig neke mindig 15 nap körül van.. akkor abban a honapban 2 x volt, ez tuti, mert késett is..21. napra 14 nap mulva jött meg. tehát igaz hogy a pé-töl 14 napra kell megjönnie. ez pontosabb mint hogy a mensi elsö napjátol 14 napra lesz pé- 32
Hát itt vagyok én ellenpéldának:) A kisfiam is em középidõs peteérésbõl lett 14. helyett 20.napi ovu. De most a kistesóval már 10 hónapja próbálkoztunk, csak nem akart összejönni. Febr.10-11 re "vártam" a mensit, nem jött meg, teszteltem 16-án tök negativ, gondoltam, várok, majdcsak megjön. 20-án pedig pozitiv lett a teszt. A baba mérete alapján is az derült ki hogy a ciklus legvégén (tehát amikorra már a mensit vártam volna) akkor termékenyült meg egy petesejt:) Pedig már tökre feladtam azt a hónapot is. 15 hetes
A kérdező hozzászólása: Mi van, ha nem is volt pé-m? Ha visszagondolok, ebben a hónapban nem sok mindent éreztem, egészen nyugodt hónap volt ilyen szempontból, máskor meg mindenféle petefészek és méh szurkálgatásokat éreztem. Ma vagyok a 35. napomon és a leghosszabb ciklusom eddig 30 nap volt. Ezért kérdeztem ezt a pé-s dolgot.
Szia! Nekem ebben a hónapban a 41. napomon!! volt pém:( Baba nem lett, a pé utáni 16. napon megjött! De volt pé!

Mi a véleményetek? Lehet ebből baba? Mikor volt Pé-m?

Ha volt egyáltalán... Jó helyre húzta be a gép?

Legjobb válasz: Szia! A görbéd alapján nem volt még pé-d.Ahhoz tartósan magasabban kéne lennie a hõdnek.

Szia! A görbéd alapján nem volt még pé-d.Ahhoz tartósan magasabban kéne lennie a hõdnek.
Sajnos az én véleményem is az, mint elõttem szólónak, de kitartás!
A 12. ciklus napon lehetett volna peteérésed, viszont lapos a görbe, ami azt jelentheti, ha volt is peteérés, a tüszõ nem repedt meg. Hogy a program miért késõbbre húzta... talán figyelembe venné a tojásfehérje váladék bejegyzését?

Érzem amikor pé-m van és elvileg 11-e körül volt (ciklus.hu), éreztem is, együtt voltunk. Tudni kell, h egy clostil kúrán vagyok túl és remélem sikerült, de megint olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni vagy pé-m van. Megint pé vagy mi lehet?

Legjobb válasz: Nos a mindjárt megjön érzés hetekig eltart, ha babás vagy akkor is. Nálam is eltartott a 7-8ik hétig. Sajna ez csak akkor derül ki ha mejd meg kell jönnie, vagy egy teszttel, de szintén csak akkor.. :) Remélem összejön!

Nos a mindjárt megjön érzés hetekig eltart, ha babás vagy akkor is. Nálam is eltartott a 7-8ik hétig. Sajna ez csak akkor derül ki ha mejd meg kell jönnie, vagy egy teszttel, de szintén csak akkor.. :) Remélem összejön!
A kérdező hozzászólása: Elvileg 25. a köv.mensi idõpont, de nem tudom, h tényleg így lesz-e, mert norcolut és clostil után most fog megjönni elõször.örülnék, ha baba miatt érezném így magam:) de nem korai, h már érzem kb.5 nap után, ha vmi elkezdõdött!?nem tudom mi ez...
Nyugi, van akinek ennyi a mx.hõje! Pé elõtt alacsonyabb volt, mint 36, 6?
nekem is ilyen...mikor kellene megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Igen pé elõtt 36.1 volt szombatra várom

A reggel a 2. vizeletből csináltam Ovulációs tesztet, de még negatív volt, bár elég erős a T csík. Most délután is csináltam egyet, de sokkal halványabb mint délelőtt. Pedig nem sokat voltam pisilni. Mikor lehet pé-m?

Legjobb válasz: Szia! Az ovu tesztet délután vagy este használd. A tájékoztatóban le van irva, hogy melyik napod kezd el használni. Nekem 26 naposak a ciklusaim ezért én már elkezdtem a 9. napon a tesztelést a 11. napon volt pozitiv a tesztem és rá 24-36 órára történik az ovuláció. Hány naposak a ciklusaid és hanyadik napon teszteltél?

Szia! Az ovu tesztet délután vagy este használd. A tájékoztatóban le van irva, hogy melyik napod kezd el használni. Nekem 26 naposak a ciklusaim ezért én már elkezdtem a 9. napon a tesztelést a 11. napon volt pozitiv a tesztem és rá 24-36 órára történik az ovuláció. Hány naposak a ciklusaid és hanyadik napon teszteltél?
A kérdező hozzászólása: A 11.napon vagyok és olyan 32 naposak a ciklusaim.
Szia! Ha 32 naposak a ciklusaid akkor szerintem csak a 16. nap után kellene tesztelned. A ciklus két részre osztható a peteérés elõtti és utáni szakaszra. A második szakasz általában állandó 14 nap. Tehát ha 32-bõl levonsz 14 napot kb akkor van a peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Azért kezdtem el tesztelni most mert pár napja szukál a petefészkem és gondoltam hátha most elõbb lesz, és nem szeretnénk lemaradni róla. Majd meglátjuk!

Félidőnél vagyok, a hőm 36, 8, eddig 36, 3-36, 5 volt a mesikor és utána is, ma reggelre emelkedett meg. Mitől lehet? Mikor lehetett a pé-m?

Nyúlos folyás, hasszurka sehol, csak er?s mensis görcsök!15-én volt egy két napig tartó kis vérezgetésem, elég kevés nekem mindig, éjszaka nincs is.Közvetlenül mensi után tudtunk csak együtt lenni ( 17-én).Másnap volt nyúlos folyásom, de nagyon kevés. Múlt hónapban pé-kor csak 36,5-36,6 volt, most meg már emelkedik! Valaki tud segíteni? Ugye hülyeség abban eménykedni, hogy összejött közvetlen mensi után?

Legjobb válasz: Szia! A szakkönyvek szerint a peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon, tehát a hõmérsékleti görbe emelkedése elõtti napon szokott bekövetkezni. Tehát ha megemelkedett a hõd akkor már volt peteérésed. A tojásfehérje szerû váladék megelõzi a peteérést.

Szia! A szakkönyvek szerint a peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon, tehát a hõmérsékleti görbe emelkedése elõtti napon szokott bekövetkezni. Tehát ha megemelkedett a hõd akkor már volt peteérésed. A tojásfehérje szerû váladék megelõzi a peteérést.
A kérdező hozzászólása: Az én szervezetem akkor nem tudom, hogy hogyan mûködik, mert tojásfehérjeszerû váladékom az van 24-e óta, hõm 36, 5 volt, ma 30-án még mindig tojásfehérjeszerû váladékom van és a hõm meg már 36, 8. Mensihez hasonló görcseim ugyancsak 24 -e óta vannak. Ebben a 6 napban akkor bármelyik nap lehetett pé-m? Vagy lehet, hogy nem is volt?
A kérdező hozzászólása: És még annyi, ahogy most így számolgatok, hogy akkor 4 nappal pé elõt már lehet ez a váladék? És amikor nyúlós aznap van a pé?

Ma vagyok a ciklus 24. napján.14. napon volt pé. Kb.2-3 napja, pici hasszúrkákat érzek a méhemnél. Mi lehet ez, talán a beágyazódás? Meg lehet egyáltalán érezni?

Legjobb válasz: Akkor ma vagy a 9dpo-n és hát lehet, hogy a beágyazódást érzed. Van aki megérzi, van aki nem. Van akinek van egy csepp vérfolt is, de ez nem szabály. Te akkor megérzed. Drukkolunk.

Akkor ma vagy a 9dpo-n és hát lehet, hogy a beágyazódást érzed. Van aki megérzi, van aki nem. Van akinek van egy csepp vérfolt is, de ez nem szabály. Te akkor megérzed. Drukkolunk.
Szió! Na van baba?
A kérdező hozzászólása: Igen lett belõle, nagy a boldogság:)

Elvileg 8. án volt pé. Tehát alig 4 napja, de eléggé feszül a mellem és szúrkál a méhem. Na most akkor ez mi lehet?

Direkt nem azt kérdezem h terhes vagyok e szerintetek. Mert ha igen örülök, ha nem az sem baj életszakaszban vagyok, de nem szokott ilyen lenni ezért érdekelne ti mit gondoltok? Mensi még odébb van, v már amiatt?

Legjobb válasz: Még akár az is lehet, hogy babás vagy. Voltál mostanában együtt a pároddal, vagyis lehetsz terhes? Minden esetben ajánlom ezt az oldalt: http://www.sanomamedia.hu/termekenysegkalkulator/ Számold ki és tesztelj amikor írja és kiderül. Remélem baba van a dologban. Sok sikert egy anyuka :)

Még akár az is lehet, hogy babás vagy. Voltál mostanában együtt a pároddal, vagyis lehetsz terhes? Minden esetben ajánlom ezt az oldalt: http://www.sanomamedia.hu/termekenysegkalkulator/ Számold ki és tesztelj amikor írja és kiderül. Remélem baba van a dologban. Sok sikert egy anyuka :)
*sok sikert kíván egy anyuka, bocsi
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Kíváncsi vagyok.Esély éppenséggel van rá. :) Hát meglátjuk. Örülnék nagyon ez nem kérdés, úgy vagyunk vele h jön amikor szeretne.Köszi az ajánlott oldalt.
Szívesen. Nekem is ezzel az oldallal jött össze a baba. De ha most neked nem sikerül majd a kövi hónapban. Még írj hogy mi lett :)
A kérdező hozzászólása: Hát érdekel mi lesz. :) A múlt héten a peteérést megéreztem, de nagyon , egy kis barnás vmi is volt egyik nap.Most meg a hasam szúrkál és feszül a mellem.Sztem mensihez korai 22-23 kell megjönnie nem szoktam ilyet érezni elõtte, felfázva nem vagyok ez biztos.

Mult héten voltam dokinál. Eloszor azt mondta, h nem vagyok terhes, DE most péntekre visszarendelt, h nem e késobb volt pé-em és még lehet csak 3-4 hetes terhes vagyok. Mi lehetett az a képernyon?

ma már 22 napja késik a menzim. Eloszor azt mondta, h nem vagyok terhes, DE most péntekre visszarendelt, h nem e késobb volt pé-em és még lehet csak 3-4 hetes terhes vagyok. Aztán valamire rámutatott a képernyore és ennyit mondott:"Itt ez" és nem mondta tovább. Valami furi csíkocskát láttam vagy mit. A homet is bármikor megmérhetem 37,2 nél nem alacsonyabb.

Legjobb válasz: Tesztet csináltál már? Miért nem kérdezted meg a dokit, hogy mit kell látnod? Mondjuk õ is elég fura, ha el sem mondja! Remélem babás vagy, én szorítok!!!

Tesztet csináltál már? Miért nem kérdezted meg a dokit, hogy mit kell látnod? Mondjuk õ is elég fura, ha el sem mondja! Remélem babás vagy, én szorítok!!!
Szia! 3-4 hetes terhes voltam a fiammal, amikor a dokim megvizsgált, egy nagy plecsnit látott a képernyõn, azt mondta, hogy a beágyezódás miatti helyi vérzés miatt van ott. Vissza rendelt 2 hét múlva, akkor már látszódott a fiam! A legjobbakat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!