Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet probléma laptop és (53 db)

VGA driver is telepítve lett?
A kérdező hozzászólása: már fel van telepitve a driver 3-4 napja de semmi de már utána érdeklödtem azt mondták virus és ujra kell rakni a gépet! akkor lenne video driver ha nem indulna el egy video se még akkor se ha csak online video mert lejátszoval is bármi megy youtuben is pár videot lejátszik pár video megáll más online video megáll! wmp vel is bármi film megy......de azért kösz a segitséget mindekinek !!!!!!
Én két hete raktam újra a jó régi XP-t, nálam a Google nem ment. Azóta kiváló lett a gépem.
Ahány böngészõ, annyi Adobe Flash Player. Cseréld le az összeset. http://www.adobe.com
Milyen laptop ez? HP, Acer vagy más?
A kérdező hozzászólása: most néztem meg az eszköz kezelõben hogy nicns illesztöprogram telepitve vga hoz! hogyan tudok hozzá letölteni? és hogyan tudom hogy milyet? mert nincs kiirva de már telepitettem az ati radeon xpress 1100 videokártyának az illesztö programját net rõlde semmi...... tudtok segiteni? cd t nem kaptam a géphez.....
A kérdező hozzászólása: a laptop Asus F5R tipusu de már letöltöttem a vga drivert feltelpitettem fel is ismerte ati videokártyát is most nem ír ki semmi hibát az eszközkezelõnél sem! de a videok most is rosszak de már a youtuben tudok nézni megállás nélkül de máshol videa stb nem mert megáll ...... van még valami ötlet?
Nincs valamilyen leírásod a laptopról, ki a videókártya gyártója? Az nagy baj, hogy nincs hozzá CD, nyilván integrált (alaplapi) a VGA és a hangkártya is. Ha nincs, akkor nézd meg Everesttel. Írd fel a típusszámot, aztán töltsd le a gyártó honlapjáról. Egyébként milyen típus pontosan?
Benne van a kommentben, hogyan kell Adobe Flash Playert telepíteni, Csukoka írta (ki lehet?). Egy biztos: futtattás elõtt be kell zárni a böngészõt, mert nem bír beletelepülni. Látszólag igen, valójában nem. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/adobe-flash-player-10-0..
A kérdező hozzászólása: fel van telepitve minden fajta böngészõ és hozzá flashplayer tökéletesen! és semmi változás......aztm ondták hogy lehet nem elég hozzá a gép....1 giga ram dual proci és elõzõleg ment vele minden...... mostmeg bármiylen video portálon megnyitok egy videot 11mp ig megy és megáll utána beletekerek megint megy 11 mp ig és ennyi... ezeken kivül valami ötlet?
A kérdező hozzászólása: a netem meg vodefone s mobilnet......mármint nem mobilra valo hanem gépre csak usb.....
Nálam is ez van: 1 GB memória, Dual Core, Vodafone mobilnet és mégis fut rajta minden. Nálad valami más gond van, úgy hivják: videókártya drivere. Ha kaptál a gépedhez CD-t, arról, ha nincs, akkor a netrõl kell letölteni. Keresd meg a gyártó honlapján a pontos típus alapján.
A kérdező hozzászólása: akkor a video el se indulna és ne mjátszaná le nem?.... illetve a laptopomat már telepitve kaptam és driver cd ket nem kaptam hozzá......akkor video kártya drivert kéne feltelepitenem? kirobálom......de közbe már youtuben tudok videot nézni más videa más lapon semmit nem tudok nézni!
A kérdező hozzászólása: az volt az elsõ amit megtettem esetleg hibásan van telepitve? mert ha nincs feltelpitve akkor már azt ki is irja a youtube is de ha fent van és elindul 11mp nél megáll és se tovább se merre ha beletekerek akkor megint 11mp ig megy aztán meg áll

Mi lehet a probléma laptop és a monitor összekötésénél?

Van egy laptop, és van egy monitor. A monitor kábelét csatlakoztattam a laptophoz. (vga) Beállítgattam mindent a megjelenésnél, de csak kék háttér jelenik meg a monitoron(nem a laptopén), más semmi. Mit tegyek hogy sikerüljön megcsinálni?

Legjobb válasz: dugjál rá egeret és billenytyûzetet és csukd le. a billentyûzet power/wakeup gombjával próbáld kapcsolni

dugjál rá egeret és billenytyûzetet és csukd le. a billentyûzet power/wakeup gombjával próbáld kapcsolni
A kérdező hozzászólása: csak ps2-es(nem usb-s) billentyûzetem és egerem van, nem tudom rácsatlakoztatni a laptopra. Amikor rácsatlakoztatom a kábelt, és bekapcsolom a laptopot, a rácsatlakoztatott monitoron megjelenik a betöltés, aztán marad a kék háttér...hiába terjesztem ki a windows asztalt a másik monitorra...


Asus F5SL típusú laptopom van! Az újra írható DVD-t gond nélkül megírja, a DVD-R típusú "rendes" DVD-nél ezt írja:A kezdősáv felírásánál probléma lépett fel vagy hasonló és egyik DVD sem jó. Mi lehet a probléma?

Egyébként haveromnak is ilyen típusú laposa van és neki meg a lézerre ír ki valami problémát!:S

Legjobb válasz: Az a helyzet,hogy több fajtát is próbáltam már. Haldoklik az íróm?:S Jó hogy még egy éves sincs a laptop és már haldoklik az író,amikor talán 30 lemezt ha kiírtam:S Köszi

A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy több fajtát is próbáltam már. Haldoklik az íróm?:S Jó hogy még egy éves sincs a laptop és már haldoklik az író, amikor talán 30 lemezt ha kiírtam:S Köszi
Nem írtad, hogy egy adott csomag lemeznél ront az író vagy több márkájú lemezt is kipróbáltál. Ha egy csomag akkor a lemezek lesznek a rosszak vagy íród nem ismeri fel a lemez kódját és így nem tudja az író beállítani magát. A haverodnak is ezért írja ki a lézerkalibrálási hibát. Ha ez a baj próbálj más márkájú lemezt Verbatim-t tudom ajánlani az íróknak nincs vele gondjuk. Ha több fajtát is kipróbáltál akkor haldoklik az író.
Azért még kipróbálhatod az eltávolítását, és újra felismertetését...az eszközkezelõben, hátha segít...

Van egy MSI CR650 laptopom. Korábban egyik napról a másikra jelentkezett egy eléggé zavaró probléma. Egyszer csak magától újraindult, és ezután az jelezte, hogy az audioszolgáltatás nem fut. Mi lehet a probléma?

Egyszer csak magától újraindult,és ezután az jelezte,hogy az audioszolgáltatás nem fut vagy pedig azt hogy nincs csatlakoztatott hangszóró... Máskor pedig nem újraindult,hanem "becsikozódott" a képernyő és gyakorlatilag lefagyott. Aztán egy idő után eltűnt ez a jelenség. Most újratelepítettem a gépem, és természetesen újra visszatért a probléma. Elég idegesítő,hogy 10-15 vagy 20 perc után fogja magát és újraindul. Mi lehet a megoldás,illetve a probléma?

Legjobb válasz: én azt gondolom,hogy valamilyen driver probléma lesz,de mindenbõl a lehetõ legfrissebb van fent.

A kérdező hozzászólása: én azt gondolom, hogy valamilyen driver probléma lesz, de mindenbõl a lehetõ legfrissebb van fent.
A kérdező hozzászólása: valakinek valami tippje?

Olyan problémám lenne hogy van egy dell laptopom i3-mas procival és Intel HD graphics Family 3000-es videókártyával, és probálom csatlakoztatni a Tv-hez de nem mûködik egyszerûen rajta a HDMI csatlakozó Mi lehet a baj?

Régebben ment rajta és egyszer csak a semmibõl elment kihúztam gépeztem majd vissza és már nem csatlakozott rá.Probáltam átállítani a képernyõket,letöltöttem a legfrisseb drivert amit fel is tettem de semmi.

Legjobb válasz: WIN+P betû -t nyomkodd, állítsd olyanra ami kell. Én laptopomon nem is megy az Intel kártyámmal a HDMI, át kell váltanom a másik kártyára. Bár lehet, hogy neked Intel-el is megy. Ha esetleg így se mûködne (P betûsen), akkor írd már be a típust pls.

WIN+P betû -t nyomkodd, állítsd olyanra ami kell. Én laptopomon nem is megy az Intel kártyámmal a HDMI, át kell váltanom a másik kártyára. Bár lehet, hogy neked Intel-el is megy. Ha esetleg így se mûködne (P betûsen), akkor írd már be a típust pls.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már így is de semmi reakciója nincs a tv-nek meg ennek se a videókártyám típusát már leírtam Intel HD Graphics 3000

Van egy Samsung Galaxy Tab-om. Az a probléma, hogy nem bírok csatlakozni a wifi-hez. Otthon van wifi és a telefonok, laptopok mennek vele, de a tab az nem. Mindig azt írja ki, hogy IP cím lekérése innen. Utána meg nem csinál semmit. Mi lehet a gond?

Nem lehet nagy baj, mert már egyszer el sikerült indítani, de amikor újra fel akartam menni akkor már megint nem sikerült.

Legjobb válasz: Lehet, hogy korlátozva van, hány készülék mehet egyszerre wifirõl. Próbáld meg úgy, hogy laptop, számítógép kikapcs. Kérdezz rá a szolgáltatódnál! Bár lehet, hogy a router nem támogat annyit egyszerre.

Lehet, hogy korlátozva van, hány készülék mehet egyszerre wifirõl. Próbáld meg úgy, hogy laptop, számítógép kikapcs. Kérdezz rá a szolgáltatódnál! Bár lehet, hogy a router nem támogat annyit egyszerre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszodat, sajnos ezt már megpróbáltam.

Hy az lenne a problémám hogy néha (naponta 5-6x) a laptopom képernyõjén egyszercsak bevillan egy fehér csík és leáll, vagyis erszülkül a képernyõ és nem reagál semmire. És csak a kikapcs gombbal tudom kikapcsolni majd újraindítani. Mi lehet a baj?

Õõ ezzel már volt probléma régebben és naponta programtól és idõtõl függetlenül ugyanez volt. Ezért nemrég 1-2 hónapja alaplap lett benne cserélve. De most újra ez van( csak azóta (1-2 napja)mielõtt letorrenteztem a far cry-t, A fligth simulator x-et, A need for speed néhány részét és a maffia II-t ezek közül csak a Maffia nem mûködik. Jah és még a PowerISO-t is de ez szentem lényegtelen.) Mindegyik a ThePiratebay-ról van. Jah és még egy rakás repülõ skint a fs 2002 nevû játékhoz.(utóbbikat nem a tpb-ról) Szentem a vírus kizárt mert futtattam teljes vizsgálatot ( Microsoft Security )-val és nem talát semmit. Asszem csak a fsx (Microsoft Flight Simulator x) közben áll le.. vagyis reggel öcsém vmi bigpointos játéknál is észlelte a problémát de azóta az utóbbi játéknál nem fordult elõ. Ha csak simán úgy hagyom a laptopot hogy nem fut semmi program ( max a net megy mert zenét hallgatok v videókat nézek vagy pl most itt irogatok ) akkor nem áll le. Meg még akkor sem tapasztaltam amikor need for speed-el játszok meg szentem a R.I.F.T. nevû játékkal sem fog leállni..(A többi játékkal nem játszottam azóta szal nem tudom velük mi a helyze). Vagyis nem leáll hanem csak "beszürkül" a képernyõ és csak a kikapcs/bekapcs gombbal lehet kikapcsolni. Jah és az fsx az asszem crackelt de nem hiszem mert ha játszom vele 1-2 óránként kiírja hogy lejárt a próbaidõ de aztán ha viszzalépek a játékba újra enged játszani 1-2 órát és így tovább..(Mondjuk ez is fura) hacsak nem áll le közben.:( Az utóbbiak elég idegesítõek fõleg ha hosszab útra megyek repülni és az út felénél vagy a próbaidõ jár le vagy leáll... Am ha vki tud hozzá CD-key generatort az írhatna linket :DDD Helyesírási hibákért ( ha vannak csak nem fedeztem fel ) elnézést kérek csak sz*r a billentyûzetem :) PLS help.

Legjobb válasz: Milyen régi a laptopod?

Milyen régi a laptopod?
A kérdező hozzászólása: Nemtudom pontosan mert egy ismerõstõl vettük 3 éve. Nála nemtudom mióta van de Németországból hozta... Am meg: Win 7 64 bit (eredetileg vista volt) a márkája: Fujitsu Siemens, 4 GB ram, Intel(R) Core(TM) Duo CPU , T5800 2.00 GHz, 2.00 GHz De mondom csak azóta van amióta letorrenteztem az fsx-et. Azt követõ reggelen ( mert este lett feltelepítve ) jelentkezett elõszõr a probléma vmi bigpointos játéknál. Asszem Goodgame Empire-vel játszott éppen öcsém és egyszercsak elsötétült a képernyõ és nem reagált semmire csak a kikapcs gombra.. De mostanában egyre többször fordul elõ más játékoknál is... Pedig nemrég volt benne alaplap cserélve
A kérdező hozzászólása: Jah és mondjuk ha éppen megy vmi zene/hang pl a propeller hangja fsx-ben vagy más játék zenéje, akkor a leállás pillanatában ment hang megy tovább. De csak az ez egy hang. Ha kikapcsolom a laptopot csak akkor hagyja abba. De gombokra ( kiv. kikapcs gom ), egérre meg semmire nem reagál.
A kérdező hozzászólása: Jah és az fsx-en futtattam külön egyéni vizsgálatot de nem talált semmit...
Cseréltessél ki benne néhány cuccot!!!!! Vagy vidd szerelõhöz

Olyan problémával küzdök hogy kb 6hónapja vettem egy Dell inspirion n5110 laptopot és játék közbe elkezd akadni, kb pár másodpercig aztán megint megy normálisan aztán újra és így tovább mi lehet az oka?

Laptop adatai: Dell Inspiron N5110 (15R) laptop(IntelŸ Core™ i7-2630QM Processzor / 4GB / 750GB / NVIDIA GeForce GT 525M

Legjobb válasz: Hm, nekem is ugyanilyen a notim, csak i5 procival, és kb nálam is ennyi idõ után jött elõ ez a probléma. A válasz egyszerû, túlmelegszik a proci, hívd a szervizeseket, kimennek házhoz és ott nálad kicserélik a processzorhûtõ ventilátort.

Hm, nekem is ugyanilyen a notim, csak i5 procival, és kb nálam is ennyi idõ után jött elõ ez a probléma. A válasz egyszerû, túlmelegszik a proci, hívd a szervizeseket, kimennek házhoz és ott nálad kicserélik a processzorhûtõ ventilátort.
Nekem az elõzõ gépem akkor csinálta ezt, mikor bepiszkolódott a hûtõventillátora. Takarítást követõen megszûnt a probléma.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!