Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet probléma laptop (146 db)

VGA driver is telepítve lett?
A kérdező hozzászólása: már fel van telepitve a driver 3-4 napja de semmi de már utána érdeklödtem azt mondták virus és ujra kell rakni a gépet! akkor lenne video driver ha nem indulna el egy video se még akkor se ha csak online video mert lejátszoval is bármi megy youtuben is pár videot lejátszik pár video megáll más online video megáll! wmp vel is bármi film megy......de azért kösz a segitséget mindekinek !!!!!!
Én két hete raktam újra a jó régi XP-t, nálam a Google nem ment. Azóta kiváló lett a gépem.
Ahány böngészõ, annyi Adobe Flash Player. Cseréld le az összeset. http://www.adobe.com
Milyen laptop ez? HP, Acer vagy más?
A kérdező hozzászólása: most néztem meg az eszköz kezelõben hogy nicns illesztöprogram telepitve vga hoz! hogyan tudok hozzá letölteni? és hogyan tudom hogy milyet? mert nincs kiirva de már telepitettem az ati radeon xpress 1100 videokártyának az illesztö programját net rõlde semmi...... tudtok segiteni? cd t nem kaptam a géphez.....
A kérdező hozzászólása: a laptop Asus F5R tipusu de már letöltöttem a vga drivert feltelpitettem fel is ismerte ati videokártyát is most nem ír ki semmi hibát az eszközkezelõnél sem! de a videok most is rosszak de már a youtuben tudok nézni megállás nélkül de máshol videa stb nem mert megáll ...... van még valami ötlet?
Nincs valamilyen leírásod a laptopról, ki a videókártya gyártója? Az nagy baj, hogy nincs hozzá CD, nyilván integrált (alaplapi) a VGA és a hangkártya is. Ha nincs, akkor nézd meg Everesttel. Írd fel a típusszámot, aztán töltsd le a gyártó honlapjáról. Egyébként milyen típus pontosan?
Benne van a kommentben, hogyan kell Adobe Flash Playert telepíteni, Csukoka írta (ki lehet?). Egy biztos: futtattás elõtt be kell zárni a böngészõt, mert nem bír beletelepülni. Látszólag igen, valójában nem. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/adobe-flash-player-10-0..
A kérdező hozzászólása: fel van telepitve minden fajta böngészõ és hozzá flashplayer tökéletesen! és semmi változás......aztm ondták hogy lehet nem elég hozzá a gép....1 giga ram dual proci és elõzõleg ment vele minden...... mostmeg bármiylen video portálon megnyitok egy videot 11mp ig megy és megáll utána beletekerek megint megy 11 mp ig és ennyi... ezeken kivül valami ötlet?
A kérdező hozzászólása: a netem meg vodefone s mobilnet......mármint nem mobilra valo hanem gépre csak usb.....
Nálam is ez van: 1 GB memória, Dual Core, Vodafone mobilnet és mégis fut rajta minden. Nálad valami más gond van, úgy hivják: videókártya drivere. Ha kaptál a gépedhez CD-t, arról, ha nincs, akkor a netrõl kell letölteni. Keresd meg a gyártó honlapján a pontos típus alapján.
A kérdező hozzászólása: akkor a video el se indulna és ne mjátszaná le nem?.... illetve a laptopomat már telepitve kaptam és driver cd ket nem kaptam hozzá......akkor video kártya drivert kéne feltelepitenem? kirobálom......de közbe már youtuben tudok videot nézni más videa más lapon semmit nem tudok nézni!
A kérdező hozzászólása: az volt az elsõ amit megtettem esetleg hibásan van telepitve? mert ha nincs feltelpitve akkor már azt ki is irja a youtube is de ha fent van és elindul 11mp nél megáll és se tovább se merre ha beletekerek akkor megint 11mp ig megy aztán meg áll

Vettem egy új laptopot, feltelepítettem minden drivert viszont a VGA nem mûködik rendesen. (nvlddmkm. sys) (többi lent) Mi lehet a probléma?

Akkor mûködik tökéletesen ha csak az integrált HD 4000 megy, viszont ha elkezdek játszani, ami automatikusan az NVIDIA GeForce 710M-rõl megy, akkor ez jön be ( <[link]) és újraindul. Próbáltam különbözõ driverekkel,de ugyan az a gond.

Legjobb válasz: Szia eléggé gyenge laptop játékra,én 180-ért vettem egy Dell 3735-öt ami kenterbe veri,de vissza térve erre a problémára elõször is 1.Újra telepíted a eindowst 2.Feltelepíted a windowst 3.Felrakod az alaplap driverét 4.Felrakod a Wifi,LAN drivereket 5.Felrakod az IGP driverét a HD 4000-et 6.Felrakod a dVGA-t driverét 7.Élvezed a játékot. Igazából a tudomány annyiból áll hogy elõször mindig az IGP-d driverét tedd fel,mivel a dVGA az IGP-n keresztül kominál és úgy továbbítja a CPU-nak az adatokat.

Szia eléggé gyenge laptop játékra, én 180-ért vettem egy Dell 3735-öt ami kenterbe veri, de vissza térve erre a problémára elõször is 1.Újra telepíted a eindowst 2.Feltelepíted a windowst 3.Felrakod az alaplap driverét 4.Felrakod a Wifi, LAN drivereket 5.Felrakod az IGP driverét a HD 4000-et 6.Felrakod a dVGA-t driverét 7.Élvezed a játékot. Igazából a tudomány annyiból áll hogy elõször mindig az IGP-d driverét tedd fel, mivel a dVGA az IGP-n keresztül kominál és úgy továbbítja a CPU-nak az adatokat.
[link] Drivert frissitsd.

Asus F5SL típusú laptopom van! Az újra írható DVD-t gond nélkül megírja, a DVD-R típusú "rendes" DVD-nél ezt írja:A kezdősáv felírásánál probléma lépett fel vagy hasonló és egyik DVD sem jó. Mi lehet a probléma?

Egyébként haveromnak is ilyen típusú laposa van és neki meg a lézerre ír ki valami problémát!:S

Legjobb válasz: Az a helyzet,hogy több fajtát is próbáltam már. Haldoklik az íróm?:S Jó hogy még egy éves sincs a laptop és már haldoklik az író,amikor talán 30 lemezt ha kiírtam:S Köszi

A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy több fajtát is próbáltam már. Haldoklik az íróm?:S Jó hogy még egy éves sincs a laptop és már haldoklik az író, amikor talán 30 lemezt ha kiírtam:S Köszi
Nem írtad, hogy egy adott csomag lemeznél ront az író vagy több márkájú lemezt is kipróbáltál. Ha egy csomag akkor a lemezek lesznek a rosszak vagy íród nem ismeri fel a lemez kódját és így nem tudja az író beállítani magát. A haverodnak is ezért írja ki a lézerkalibrálási hibát. Ha ez a baj próbálj más márkájú lemezt Verbatim-t tudom ajánlani az íróknak nincs vele gondjuk. Ha több fajtát is kipróbáltál akkor haldoklik az író.
Azért még kipróbálhatod az eltávolítását, és újra felismertetését...az eszközkezelõben, hátha segít...


Van egy MSI CR650 laptopom. Korábban egyik napról a másikra jelentkezett egy eléggé zavaró probléma. Egyszer csak magától újraindult, és ezután az jelezte, hogy az audioszolgáltatás nem fut. Mi lehet a probléma?

Egyszer csak magától újraindult,és ezután az jelezte,hogy az audioszolgáltatás nem fut vagy pedig azt hogy nincs csatlakoztatott hangszóró... Máskor pedig nem újraindult,hanem "becsikozódott" a képernyő és gyakorlatilag lefagyott. Aztán egy idő után eltűnt ez a jelenség. Most újratelepítettem a gépem, és természetesen újra visszatért a probléma. Elég idegesítő,hogy 10-15 vagy 20 perc után fogja magát és újraindul. Mi lehet a megoldás,illetve a probléma?

Legjobb válasz: én azt gondolom,hogy valamilyen driver probléma lesz,de mindenbõl a lehetõ legfrissebb van fent.

A kérdező hozzászólása: én azt gondolom, hogy valamilyen driver probléma lesz, de mindenbõl a lehetõ legfrissebb van fent.
A kérdező hozzászólása: valakinek valami tippje?

Van egy Samsung Galaxy Tab-om. Az a probléma, hogy nem bírok csatlakozni a wifi-hez. Otthon van wifi és a telefonok, laptopok mennek vele, de a tab az nem. Mindig azt írja ki, hogy IP cím lekérése innen. Utána meg nem csinál semmit. Mi lehet a gond?

Nem lehet nagy baj, mert már egyszer el sikerült indítani, de amikor újra fel akartam menni akkor már megint nem sikerült.

Legjobb válasz: Lehet, hogy korlátozva van, hány készülék mehet egyszerre wifirõl. Próbáld meg úgy, hogy laptop, számítógép kikapcs. Kérdezz rá a szolgáltatódnál! Bár lehet, hogy a router nem támogat annyit egyszerre.

Lehet, hogy korlátozva van, hány készülék mehet egyszerre wifirõl. Próbáld meg úgy, hogy laptop, számítógép kikapcs. Kérdezz rá a szolgáltatódnál! Bár lehet, hogy a router nem támogat annyit egyszerre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszodat, sajnos ezt már megpróbáltam.

Olyan problémám lenne hogy van egy dell laptopom i3-mas procival és Intel HD graphics Family 3000-es videókártyával, és probálom csatlakoztatni a Tv-hez de nem mûködik egyszerûen rajta a HDMI csatlakozó Mi lehet a baj?

Régebben ment rajta és egyszer csak a semmibõl elment kihúztam gépeztem majd vissza és már nem csatlakozott rá.Probáltam átállítani a képernyõket,letöltöttem a legfrisseb drivert amit fel is tettem de semmi.

Legjobb válasz: WIN+P betû -t nyomkodd, állítsd olyanra ami kell. Én laptopomon nem is megy az Intel kártyámmal a HDMI, át kell váltanom a másik kártyára. Bár lehet, hogy neked Intel-el is megy. Ha esetleg így se mûködne (P betûsen), akkor írd már be a típust pls.

WIN+P betû -t nyomkodd, állítsd olyanra ami kell. Én laptopomon nem is megy az Intel kártyámmal a HDMI, át kell váltanom a másik kártyára. Bár lehet, hogy neked Intel-el is megy. Ha esetleg így se mûködne (P betûsen), akkor írd már be a típust pls.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már így is de semmi reakciója nincs a tv-nek meg ennek se a videókártyám típusát már leírtam Intel HD Graphics 3000

Gyengén érzékeli a laptopom a jelet annak ellenére, hogy a router egy méterre van. Mi lehet a probléma?

A laptopomnak elromlott az a része, ahová a net kábelt kell bedugni, (ezt nem tudták megjavítani, de egy LAN átalakítóval tudom használni a net kábelt) de elvileg attól még a wifi-t érzékelni kellene, viszont itt van a router egy méterre és mégis gyenge a jel. Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehetne megoldani ezt a problémát?

Legjobb válasz: A wifi antennával lehet probléma. Ellenõrizd végig, lehet hogy valahol eltört a kábel.

A wifi antennával lehet probléma. Ellenõrizd végig, lehet hogy valahol eltört a kábel.
A kérdező hozzászólása: egy másik laptopnál a jel tökéletes még a másik szobában is, így valószínûleg a laptopban lehet a hiba. de köszönöm a válaszodat! :)
A laptopban lévõ antennára céloztam...
A kérdező hozzászólása: jaaj értem. köszi szépen

Acer laptopomat nem tudom bekapcsolni (2 éves). Akkor szokott előfordulni amikor lemerül. Utána hiába töltöm, van, h 1 hétig nem indul. A tápja megy, hallom, h zúg, de a monitor nem mutat semmit. Mi lehet a probléma?

Mennyi lehet a szervízköltség?(Garancia már nincs sajnos)

Legjobb válasz: "A tápja megy, hallom, h zúg" Hogy mi? A laptopoknak külsõ tápja van, egy kis fekete doboz és mindkét oldalából egy-egy vezeték indul. És az még akkor is mûködik, ha a gépet rá se csatlakoztatod.

"A tápja megy, hallom, h zúg" Hogy mi? A laptopoknak külsõ tápja van, egy kis fekete doboz és mindkét oldalából egy-egy vezeték indul. És az még akkor is mûködik, ha a gépet rá se csatlakoztatod.
Lehet, hogy valamelyik kábel, zsinór nem jól csatlakozik a képernyõhöz, ha a hardverek mûködnek. A szervizköltség a probléma nagyságától függ, de a Laptop-oknál alapból sok a megjavíttatás ára. :/
"hallom, h zúg, " elég nagy baj az ha zúg. Amúgy ne merítsd le teljesen, 10%tól ajánlott tölteni.... másrészt meg a töltésvezérlõje sz.rt be.

2 éves laptopom van. Mostanában 10-15 perc után erősen felmelegszik az alja. Mi lehet a probléma? Mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: nem kap megfelelõ hûtést; a ventilátor porosodik vegyél egy sûrített levegõs flakon, kapcsold ki a laptopot, húzd ki a tápkábelt, vedd ki az aksit, és a szellõzõnyíláson keresztül fújd ki a levegõt( az igazi az lenne ha szét is kapnád az egészet, és úgy tisztítanád ki) a tisztítás után vár egy percet( hogy a lecsapódó vízmolekulák elpárologjanak) és most már bekapcsolhatod ha van pénzed vegyél egy laptophûtõt alá(5ezerért már nagyon jók vanna), ha éppen nincsen rá keret, akkor a hátulját emeld meg mondjuk egy-egy kupakkal vagy valamivel 2-3 centivel: ez nagyban növeli a légáramlást amúgy a tisztítást azt 2-3 havonta elvégezheted

nem kap megfelelõ hûtést; a ventilátor porosodik vegyél egy sûrített levegõs flakon, kapcsold ki a laptopot, húzd ki a tápkábelt, vedd ki az aksit, és a szellõzõnyíláson keresztül fújd ki a levegõt( az igazi az lenne ha szét is kapnád az egészet, és úgy tisztítanád ki) a tisztítás után vár egy percet( hogy a lecsapódó vízmolekulák elpárologjanak) és most már bekapcsolhatod ha van pénzed vegyél egy laptophûtõt alá(5ezerért már nagyon jók vanna), ha éppen nincsen rá keret, akkor a hátulját emeld meg mondjuk egy-egy kupakkal vagy valamivel 2-3 centivel: ez nagyban növeli a légáramlást amúgy a tisztítást azt 2-3 havonta elvégezheted

A gépem nem ismeri fel a routeremet, pedig telefonon/laptopon jó a wifi. Mi lehet a probléma? Sürgõs!

Ez úgy történt hogy letöltöttem a deamon toolsot, mert crackelni akartam, de meggondoltam magam tehát letöröltem.Akkor vettem észre hogy nemjó a net.Újraindìtottam a gépem vagy 5-ször de hiába.

Legjobb válasz: a laptopokban beépített vezeték nélküli hálózatot fogó hálózati kártya van,ahogy a telefonokban is. A pc-k 95%-ban nincs ilyen beépítve. Ilyet tudsz venni potom pénzért és USB-vel kell csatlakoztatnod

a laptopokban beépített vezeték nélküli hálózatot fogó hálózati kártya van, ahogy a telefonokban is. A pc-k 95%-ban nincs ilyen beépítve. Ilyet tudsz venni potom pénzért és USB-vel kell csatlakoztatnod


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!