Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet probléma 8 (42 db)

Ha kétszer egymás után elvetélek (5 és 8 hetesen) annak mi lehet az oka? Milyen probléma lehet a szerveztemben?

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem annak olyan oka is lehet hogy nem megfelelõ a szervezetedben valamelyik hormontermelõdés azt hiszem a progesteron de ebben nem vagyok biztos nem kaptál a dokitól valamilyen gyógyszert azért hogy segítsen megtartani a babódat? Probléma oka nem csak a szervezetben lehet lehet külsõ hatás is gondolok itt pl a dohányzás , nehéz emelés , stressz. Dokid nem mondott semmi konkrétat hogy mitõl lehet?

Ha jól emlékszem annak olyan oka is lehet hogy nem megfelelõ a szervezetedben valamelyik hormontermelõdés azt hiszem a progesteron de ebben nem vagyok biztos nem kaptál a dokitól valamilyen gyógyszert azért hogy segítsen megtartani a babódat? Probléma oka nem csak a szervezetben lehet lehet külsõ hatás is gondolok itt pl a dohányzás , nehéz emelés , stressz. Dokid nem mondott semmi konkrétat hogy mitõl lehet?
Bocsánat, hogy kérdéseel "válaszolok", de barnáztál vagy pecsételtél elõtte?
Szia.Nekem is volt vetélésem és a terhességem elején is vérezgettem.Nekem csináltak hormonvizsgálatot a vetélés után, minden oké volt, de a dokim azért írt fel Duphastont ezt kellet szednem a 12.hétig.Azóta már megszületett a kisfiam és már 4.5hónapos:) Én is maszekhoz jártam, keress egy jó dokit.Sok sikert:) 4.5hós baba anyuja
Szia 17 éves vagyok anyunak elöttem volt három vetélése én megmaradtam! utána 2éve született hugom elötte is volt vetélése anyunak_! neki a doki sárgatest hiányra gyanakodott kellet szednie magneB6ot és elevitet
Szia! A teljesség igénye nélkül lehet: hormonális, genetikai vagy akár immunológiai probléma, vagy a méh fejlõdésének (pl. sövény) rendellenessége. Egy ismerõsöm három különbözõ ok miatti vetélés után a Gynevacra esküszik. Ki kell vizsgálni a lehetséges okokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek az ötleteket. A héten magánrendelésre megyek, remélem ott többet kezdenek velem, mert a kórháziak lesz...k
Elsõ lépésként ellenõriztesd, hogy nincs-e sárgatest elégtelenséged. Ez a legkézenfekvõbb.
A kérdező hozzászólása: Az elsõnél 3 nap barnázás, 3 nap vérzés utánna egyben "kijött belõlem" a babó. Bocsánat, de nem tudtam szebben leírni. Ez a 8 hetesnél volt. A másiknál csak vérezni kezdtem. Miért kérdezed?
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak köszönöm a részletes tájékoztatást és kérdezném tõle, hogy Czeizel Endrének nincs-e email elérhetõsége?
Nem találtam e-mail elérhetõséget, én telefonon hívtam fel az intézetet (Bolgárkerék u.), és az asszisztensénél kellett idõpontot kérni, egy héten belül kaptam. Ha szükséged van rá, írj privit, és megadom. Nem tudom ugyanis, hogy itt szabad-e ilyet közölni.

Windows 8.1 Pro-n erre a problémára mi lehet a megoldás?

Az lenne a probléma hogy ha rámegyek a Gépházra akkor nem nyitja meg hanem visszadob a Start kezdőfelületre és akárhonnan próbálom indítani nem megy. Valaki valami?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is hasonló jelenség volt (semmilyen Windows Apps nem mûködött, se gépház, se Kapcsolatok, se Áruház, semmi...) Az alább oldalon található Windows Store Apps Troubleshooter for Windows 8 lefuttatása után (+ egy újraindítás, természetesen...) helyreállt a dolog. Az oldal címe: http://www.askvg.com/fix-windows-store-metro-apps-and-micros..

Szia! Nekem is hasonló jelenség volt (semmilyen Windows Apps nem mûködött, se gépház, se Kapcsolatok, se Áruház, semmi...) Az alább oldalon található Windows Store Apps Troubleshooter for Windows 8 lefuttatása után (+ egy újraindítás, természetesen...) helyreállt a dolog. Az oldal címe: http://www.askvg.com/fix-windows-store-metro-apps-and-micros..

Légkompresszor probléma. Elmag márka 50 literes, 220V-os. Egyre nehezebben termeli a levegõt, 8 bar nyomást nagyon nehezen éri el. Mi lehet a gondja? Dugattyú kopás? Hol lehet beszerezni esetleg az új dugattyút?

Légkompresszor probléma.

Legjobb válasz: [link] Általában a gyûrûkkel van probléma,de ha nagyon kopott azt fúratni szokták,ilyenkor nagyobb dugót kell bele venni és ahhoz fúrják. Valószínû csak a gyûrûnél van baj,szét kell szedni,meg kell nézni

[link] Általában a gyûrûkkel van probléma, de ha nagyon kopott azt fúratni szokták, ilyenkor nagyobb dugót kell bele venni és ahhoz fúrják. Valószínû csak a gyûrûnél van baj, szét kell szedni, meg kell nézni
Szeleppel is lehet baj.
DHCP-t kapcsold ki, hátha
A kérdező hozzászólása: el tudnád nekem magyarázni hogy az mi és hogy hol tudom! ?:) Elnézés a butaságért :D
router menüjét megnyitod 192.168.0.1 az alap többnyire, ezt böngészõbe beírod, ha eddig nembabráltad akkor felhasználónév és jelszó is "admin" megkeresed a dhcp-t és kikapcsolod :)

MI LEHET A PROBLÉMA!? Vettem egy Gigabyte Hd7770 1gb-os videókártyát de szaggat a videószerkesztő programom (SONY VEGAS PRO 11) A Procim-Intel (R) Pentium (R) CPU G620 @ 2.60Ghz 2.60 Ghz Memória 8 gb És Win 7 van rajt, 5, 9-re értékelte.

Legjobb válasz: Igen elöbb mond meg te mi a probléma:) . eddig G620 procival nem szagatott? milyen videokátyád volt elötte? driver, illesztöprogramot feltelepitetted AMD honlapjáról vagy driver telepítö lemezröl??

Igen elöbb mond meg te mi a probléma:) . eddig G620 procival nem szagatott? milyen videokátyád volt elötte? driver, illesztöprogramot feltelepitetted AMD honlapjáról vagy driver telepítö lemezröl??
A kérdező hozzászólása: Szia elõtte egy ASUS 512MD3-as volt de akkor is szaggatott és ezért vettem a 7770, hogy talán jobb lesz.Feltelepítettem elvileg mindent a CD-rõl. Ja és még egy kérdés miért lép ki a program ablakokból, tehát az ablak alapesetben kék szegélyû nálam, és mindig kb 5-10 percenként átvált szürkére, de valamikor nem csinálja.
A kérdező hozzászólása: Bocsi ASUS EAH 5450

Outlook 2003 UTF-8 probléma. Mi lehet a gond?

Próbáltam rákeresni, de nem találtam megoldást egyelőre. Van egy saját kapcsolat formom (az encoding UTF-8ra van állítva BOM nélkül és a meta charset is) ha nem outlook levelezőrendszerre küldöm(próbáltam roundcubeot, gmailt, hotmailt) akkor tökéletesen működik, de outlookban nem jelenti meg az ékezetes karaktereket. Ötlet?

Legjobb válasz: Az Outlook pedig HTML formátumra és UTF-8 ra van állítva...

A kérdező hozzászólása: Az Outlook pedig HTML formátumra és UTF-8 ra van állítva...

Ha os. System (". /a. Out 0.8") alakban adom meg a bemenő paramétert akkor átadódik a programomnak a paraméter, de ha például a=0.8 és os. System (". /a. Out a") akkor 0-át ad át, mi lehet a probléma?

Amúgy ez egy python kód :)

Legjobb válasz: A ". /a. Out a" egy string. Egy stringbe hiába írod be egy változó nevét, nem fog behelyettesítõdni (az a Perl meg a PHP). Írd így: ". /a. Out %f" % a

A ". /a. Out a" egy string. Egy stringbe hiába írod be egy változó nevét, nem fog behelyettesítõdni (az a Perl meg a PHP). Írd így: ". /a. Out %f" % a
A kérdező hozzászólása: Képzeld, a os.system('./a.out %s' % a) bejött. Kösz a segítséget!

8. hétben járok, ma volt a folyásomban barnás váladék is, mi lehet ez? Probléma lehet belőle?

Gondoltam a mensiid?szakra, mert e tájban jött meg eddig, de nem tudom, ez gond vagy valami rossznak a jele?

Legjobb válasz: Menj el orvoshoz, nehogy vetélés kezdete legyen! Ha mégis, akkor lehet gyógyszerrel tud segíteni az orvos! Terhesség alatt semmi barnázás, vérzés nem normális, gonddra utal!

Menj el orvoshoz, nehogy vetélés kezdete legyen! Ha mégis, akkor lehet gyógyszerrel tud segíteni az orvos! Terhesség alatt semmi barnázás, vérzés nem normális, gonddra utal!
Inkább menj be feleslegesen a dokihoz, minthogy baj legyen! Lehet, hogy semmiség, de ezt csak õ tudja megmondani.
inkább nézesd meg magatokat orvossal minthogy baj legyen belõle
Szerintem, SZERINTEM nincs gond, ha nem vérzel jobban. Gyakori a barnázás az elsõ trimeszterben. Viszont hívd fel/menj el dokihoz, mert ír ki gyógyszert, ami ilyenkor szükséges!
Barmzásá terhesség alatt mindig problémát jelent, fõleg az elsõ 3 hónapban, általában vetélést jelez.Orvos mielõbb.
Nekem is volt ilyen nem tudom melyik hétben, de korán, de csak hormonális vérzés volt azt mondta a doki.34hkm
én is ekkor barnáztam. elmentem dokihoz és kaptam utrogestant. azt mondta, hogy akkor fodul elõ barnázás, ha nem megfelelõ a hormonszinted (ami veszélyezteti a terhességet). ezért írta fel. biztoss ami biztos, lehet hogy egész mástól barnázol, de látogass el egy dokihoz. abból még baj nem volt!

Az együttlét után mikor lehet tesztet csinálni? Babát szeretnénk és türelmetlenek vagyunk! Az a probléma, hogy a munkahelyemen ládákat cipelek, meg egész nap megyek napi 8 órában! Most kritikus a helyzet a munkaheyeken Értitek gondolom?

Legjobb válasz: Szia! Az együttlét után körülbelül 14 nappal lehet elsõnek tesztelni a reggeli vizeletbõl. Ha babót szeretnétek, akkor gondolom a ciklusod közepe felé próbálkoztatok, hogy sikerüljön a dolog, hiszen ekkor van a peteérés. Szóval ha így volt és kb 28 napos a ciklusod, akkor a várható menses kimaradása után mondjuk két-három nappal már ereményes lehet a teszt.Elvileg a legjobb a Pregimax plus, de szerintem a lilly és a pregnancy easy sem rossz. Ezeket dm-ben, rossmannban és tescoban is meglehet venni. Azt hiszem 700 forint tájékán vannak :) Drukkolok, hogy baba legyen :) Nekem sajna most nem jött össze :( Három teszt is negatívat jelzett

Szia! Az együttlét után körülbelül 14 nappal lehet elsõnek tesztelni a reggeli vizeletbõl. Ha babót szeretnétek, akkor gondolom a ciklusod közepe felé próbálkoztatok, hogy sikerüljön a dolog, hiszen ekkor van a peteérés. Szóval ha így volt és kb 28 napos a ciklusod, akkor a várható menses kimaradása után mondjuk két-három nappal már ereményes lehet a teszt.Elvileg a legjobb a Pregimax plus, de szerintem a lilly és a pregnancy easy sem rossz. Ezeket dm-ben, rossmannban és tescoban is meglehet venni. Azt hiszem 700 forint tájékán vannak :) Drukkolok, hogy baba legyen :) Nekem sajna most nem jött össze :( Három teszt is negatívat jelzett
Értem én, hát persze. Ugyanebben a cipõben járok én is. Bár egyébként is szerettünk volna, csak most így egy kicsit felgyorsult a dolog. Mindenkinél más mikor jön össze. Szedtél elõtte fogamzásgátlót? Én a többiek ill. nõgyógyász tanácsára elkezdtem inni a cickafarkfû, meg a palástfû teát, és bizakodom, hogy minél hamarabb összejön mindannyiunknak. Ne stresszelj az is nagyon fontos. Egyébként, ha annyira gáz a helyzetet, akkor miért nem mész el táppénzre? Lehet, hogy jót tenne a baba program szempontjából is. Nos?
Szia! Szerintem szedjél E vitamint, kisebb az esélye annak, hogy korai vetélés legyen. A cipelés miatt, meg a megerõltetõ munka okozhatja a vetélést. Próbáld ezekkel megelõzni a bajt, ha a munkahelyeden nem kímélnek. Gondolom nem vennék jó néven ha elmennél begsibe! Sajnos sok helyen van ilyen helyzet és ez elég lehangoló, hogy már az terhesség elején ilyen stresszben kell lennünk a munkahely miatt. Már arra gondolok, hogy mire lejár majd a GYES, akkor még lesz-e munkahelyed vagy sem!! Megértem a helyzetedet. Azért tanácsolom az E vitamint, kicsit talán növeli az esélyeidet! Sok sikert!!!
Azt hiszem jobb megnyugodni és talán ha kevesebbet görcsöl az ember a dolgon akkor hamarabb összejön a baba :)
Én is úgy érzem, hogy már csak beképzelem. Egyébként nekem is érzékenyek a melleim, feszül, szurkál a hasam, székrekedésem van, néha émelyeg a gyomrom; a teszt meg negatív. De nem feladni!
Fájnak a melleim, a derekam, egész nap kívánós vagyok...de szerintem már csak beképzelem a tüneteket :) Köszi a bíztatást :) próbálkozunk majd megint:)
Hát én nem akarlak elkeseríteni, de 3 negatív teszt... Mire alapozod azt az érzést, hogy terhes vagy. Vannak tüneteid? Egyébként egy a lényeg: próbálkozni, próbálkozni, nem feladni, próbálkozni, nem elkeseredni, próbálkozni. Remélem mihamarabb lehet gratulálni:)
Ha már itt vagyunk. Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy három teszt is negatív lett, de mégis terhes vagyok? Lehet olyan hogy valakinek nem mutatja ki egy hónappal az együttlét után sem? Mondjuk mert kevés van abból a biz.hormonból? Vagy most ne reménykedjek?
Azért a következõ menstruációt várd meg szerintem, ha késik csinálj egy tesztet. Ha türelmetlenebb vagy, akkor csak barátnõmet tudom idézni: Már megint el kell mennem tesztet venni. Õ minden héten csinál, eddig sajnos sikertelenül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok jó és hasznos tanácsot, remélem mihamarabb sikerül a baba!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!