Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet probléma (4172 db)

Minek van frissítése a KIES-nek vagy a telefonnak? Nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: telefonomnak
Nem tudsz vissza tölteni, ha sokan seedelik egyszerre.
A kérdező hozzászólása: Tehát, ha ncore on kevesen seedelnek valamit akkor én azt visszatudom tölteni?
Igen de ncoren nem kell vissza tölteni. Csak meg kell osztani 48óráig.
A kérdező hozzászólása: Jajaja, tudom:D Köszöntem :D


Mivel lehet probléma? Gép indításakor felugrik egy ablak (4x is! ) a következő üzenettel: válassza ki a fájl megnyitásához használni kívánt programot. A fájl pedig a gépem neve.

Vagyis a gépem neve az én nevem, ami legyen most Kiss Edit, ebb?l a Kiss-re írja, hogy ehhez a fájlhoz válasszak programot. Mi állíthatódott el?

Legjobb válasz: start futtatásba gépeld be :msconfig aztán enter -automatikus indításoknál szedd ki a pipát az adott fájlnál, sajna így nem tudom, h mi lehet. vírusírtó elöl, audio eszköz elöl, ha van toushpadod az elõl és ien windows systemeset ne szedj ki. meg a helyedbe lefuttatnám a Malewarebytest. http://download.chip.eu/hu/Malwarebytes_-Anti-Malware_153552..

start futtatásba gépeld be :msconfig aztán enter -automatikus indításoknál szedd ki a pipát az adott fájlnál, sajna így nem tudom, h mi lehet. vírusírtó elöl, audio eszköz elöl, ha van toushpadod az elõl és ien windows systemeset ne szedj ki. meg a helyedbe lefuttatnám a Malewarebytest. http://download.chip.eu/hu/Malwarebytes_-Anti-Malware_153552..
Bekaptál valami szemetet, amit jó eséllyel a vírusirtó eltávolított, de az automatikus indítást nem tudta kivenni a regisztrációs bejegyzésekbõl.
A kérdező hozzászólása: De okozhat valami problémát azon kívül, hogy "kellemetlenséggel" jár, ha bekapcsolom a gépet. Egyébként Win 7 Ultimate-m van, és Eset Smart Sec. vírusirtóm, ha ez befolyásol valamit. Nem szeretném újratelepíteni szegényt:/
A kérdező hozzászólása: Jaa és Malewarebytes helyett nem jó az Advanced System Care? Mert ez fenn van a gépemen. Ha nem jó, akk leszedem ezt is:D
jó az advance is, futtasd le. de ha nem trójai akkor nem szedi ki és továbbra is ugrálni fog. nem tudom engem zavar, bármi ien hülyeség mégha nemis káros. de igy nem lehet segíteni.

Port Forwarding. Mi lehet probléma?

Az lenne a problémám, hogy a TP-Link WR542G routeremen szeretném megnyitni (minecrafthoz)a 25565-ös portot de az egyszer?en nem akar m?ködni. Írja hogy meg van nyitva, status enabled, DMZ-t disabled-eltem, biztosan jó ip-t írtam be meg már kipróbáltam 9millió lehet?séget de semmi nem segít.....

Legjobb válasz: A routered wan oldali IP címének elsõ 2 számát írd be ide pl.: (192.168.*.*), mert lehet, hogy a szolgáltatós nem tud nyilvános ip címet adni.

A routered wan oldali IP címének elsõ 2 számát írd be ide pl.: (192.168.*.*), mert lehet, hogy a szolgáltatós nem tud nyilvános ip címet adni.
A router a wifi stickeknek kioszt egy-egy IP címet. Ha többen vagytok többet fog. Pl. Apádnak ezt osztotta ki: 192.168.1.100 Anyádnak ezt: 192.168.1.101 Neked ezt: 192.168.1.102 Szóval neked a portot a .102 végûre kell megnyitni. Tipp: nyiss mindegyikre egy-egy portot, mert a router úgyowztja ki az IP-t, hogy aki aznap bekapcsolja elsõnek azé a .100, második 101, stb... Tipp 2: az ip címedet meg tudod nézni úgy, hogy beírod a futtatásba hogy cmd.exe, majd abba beírod hogy ipconfig, és megkeresed!

Mi lehet probléma a PDA-val?

Sziasztok!

Legjobb válasz: PDA-khoz nem nagyon értek, de olyat lehet, mint a gépen, hogy fullra letörölni róla mindent, vagyis formatálni? Mert akkor talán az lenne a legjobb... utána, mintha gépet formatáltál volna, visszarakod a szoftvert (nem tudom milyet használ az... vagy azt már oprendszernek hívják? lényegtelen) és ha akkor sem mûködik, akkor szerviz.

PDA-khoz nem nagyon értek, de olyat lehet, mint a gépen, hogy fullra letörölni róla mindent, vagyis formatálni? Mert akkor talán az lenne a legjobb... utána, mintha gépet formatáltál volna, visszarakod a szoftvert (nem tudom milyet használ az... vagy azt már oprendszernek hívják? lényegtelen) és ha akkor sem mûködik, akkor szerviz.
A kérdező hozzászólása: Hát igen csak nem tudom hogy kell formatálni teljesen:S Vagyis amikor rámegyek arra hogy clear now akkor se csinál semmit!
hogy szakadt meg? fizikailag, pl kihúztad a kábelt?

Audi V6 2.5TDi-m nehezen indul, fehér füst indításkor utána hangos motor mi lehet probléma?

Nagyon megkoszonnem ha segitene valaki nagyon felek hogy bele kell nyulnom a tarcamba..

Legjobb válasz: $zardízel, mit vártál? Biztos külföldön vetted ócsóér', most meg cumizol vele.

$zardízel, mit vártál? Biztos külföldön vetted ócsóér', most meg cumizol vele.
Szóval úgy kell neked, ha-ha.
a fehér füst hengerfejproblémára utalna, de a v6 2.5ösök hírhedten kényesek a vezérmûre is. nem két fillér sajnos.
Hát az biztos, hogy nem AUDI-t kellett volna venned, ha nincs pénz. Be kellett volna érni Toyotával, Mazdával, vagy Skodával. :( Ha nagyon zsebbenyúlós, bontsd szét és áruld ki alkatrészenként mindenfelé!
Ha a fehér füst most jött elõ a hidegben az lehet a kipufogóban lévõ kondenzvíz elpárolgása is. Hengerfej problémánál üzemmeleg motornál is fehéres a füst, és édeskés a szaga. A csörgés már esetlegesen nagyobb gond lehet, vidd el szerelõhöz, és elõször kérj egy állapotfelmérést.
Jól van kárörvendõ irigy banda, bezzeg ha a Suzuki sz*rt volna be, akkor az nem is lett volna igaz... Amúgy meg adagolóprobléma vagy hengerfejprobléma lesz, ezek a motorok különösen érzékenyek ezekre az alkatrészekre..
Valószínû adagoló probléma nekem is az volt a bajom hogy az adagolóban az elõtöltést szabályzó mágnes tönkrement így mindig egy töltést adott a motornak ezért állandóan nagy hangja volt plussz az autó szervíz modba ált és elvesztette az erejét, de ha kicsréled vagy felujítod semmi baja semm lesz.(nekem is fehéren füstölt)

Mi lehet probléma?

Bootolásnál a a képernyõ csak villog és nem bootol be illetve hallani hogy a ventik fordulatszámát mindig vissza veszi.

Legjobb válasz: ha van benne vga akk oda dugd a moncsi kábelt.. :D

ha van benne vga akk oda dugd a moncsi kábelt.. :D
A kérdező hozzászólása: Meg usb-s telepités lehetséges ezen a lapon mert a dvd olvasom nemrég mondott csütörtököt :)
Sajnos NEM :(
de azt mondta h képet sem ad az nem oprendszer hiba (jó persze bottolni majd akkor sem fog az igaz) tehát a vinyó másik pcbe megy tökéletesen? akkk próbáldki memóriákat és a tápot kicserélni...
A kérdező hozzászólása: A ramot ma vettem szóval azzal nincs gond...
A kérdező hozzászólása: Biosba beenged de onnan semmi villog és újraindul
hiába ma vetted ha gyári hibás.. xD énis jan 6 án rendeltem hd 7790-et és mehetett is vissza garis cserére mert épp csak nem indult... mostmár szinte 90% h a táp a ludas próbáld meg másikkal
A kérdező hozzászólása: Amint kiirja hogy "windows inditása" egybõl újraindul
ma 20:33 Azért butaságokat ne írj :) )
A kérdező hozzászólása: ??
nem írnék hülyeséget ha kicsit jobban értene hozzá a kérdezõ... elõbb azt irtah nem is postol a gép most meg hogy simán bootol, winfos indításnál indul ujra... ha ott indul ujra akk egyértelmû hogy oprendzser miatt nem indul... telepítsd ujra és ennyi
A kérdező hozzászólása: És tudsz valamit errõl az usb-s telepítõrõl?
Egy kis olvasni való ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Máshol kellene keresni a problémát mertaz újra telepítés nem használt semmit mivel ugyanugy villodzik a képernyõ.
Akkor sajnos nincs elegendõ hozzá értés :(
A kérdező hozzászólása: Újra rakni még nem raktam mert azt hittem menni fog
"cpu/alaplap/ram most lett cserélve.??, , ?? Akkor meg van a hiba :) ) A régi op rendszered nem indul az új konfiggal tehát ujra kell telepíteni vagy hozzáértöt hivni mert ezt igy neten keresztül távjaviba nehezen oldható meg :(
A kérdező hozzászólása: Oda van bedugva de vga nincs benne
Az a bizonyos csip csip hang van ?
A kérdező hozzászólása: Nincs
kezdésnek mindent huzz le ami nemfontos pl hdd, dvd író, billentyûzet, stb... és ugy próbáld meg ha ugysem jó veddki a ramokat is és ugyis próbáld meg... irj ha ezeket kipróbáltad
Akkor nem indul az alaplapod :( vedd ki a ramot ramokat és próbáld úgy ha van bent belsõ kis hangszóró akkor hibajelzést kell hogy adjon majd rakjad vissza a ramokat az estek 80% ban elindul a gép
A kérdező hozzászólása: Vinyo nélkül egybõl a bios-ba dob Ram nélkül pedig kép sincs
akkor értelem szerûen a a vinyó a ludas próbáld meg másik pcbe vagy éppen egy másik hdd-t a te pc-be...
A kérdező hozzászólása: De vinyo az mûkõdik de inkább a táp a a ludas mert harmadjára kapcsol be mert elindul majd leáll és megint elindul.
hát ezért kéne azt csinálnod amit mondtam h betudjuk mérni a hiba forrását nem pedig tippmixelünk itt...
A kérdező hozzászólása: Amugy a vinyon a régi op rendszer van és a cpu/alaplap/ram most lett cserélve.
A kérdező hozzászólása: Mgcsináltuk ram nélkül 3mat csipog vinyo nélkül biosba dob
ezt már az elõbb is leírtad... onnan tudjuk h a vinyónál van a problem... a csináld azt amit mondtam arra értettem h tedd a vinyót másik pc-be és ott próbáld ki. vagy a gépedbe rakj másik vinót és azt próbáld ki
A kérdező hozzászólása: De másik alaplappal is ugyanezt csinálja
A kérdező hozzászólása: De a vinyom az sata2 es a lapom meg 3mas. És másik géppel ki lett próbálva tökéletesen ment
A kérdező hozzászólása: Az újra rakás sikerült de a gép ugyanazt produkálja ha igp-t használok

Mi lehet probléma az új videokártyával vagy régi monitorral?

Most vettem egy gigabyte r9 270x es videokártyát berakom a gépbe ugy ahogy kell minden kikapcsolva stb... kelett hozzá dvi-vga átalakító mivel régi a monitor és mikor elinditom a monitor kiirja hogy no signal és kilép takarékos módba.

Legjobb válasz: Letörölted a régi Nvidia kártya összes driverét? Alapállapotba állítottad a felbontást és a frekvenciát? Rádugtad a plussz tápkábelt a gigabyte r9 270x-re?

Letörölted a régi Nvidia kártya összes driverét? Alapállapotba állítottad a felbontást és a frekvenciát? Rádugtad a plussz tápkábelt a gigabyte r9 270x-re?
A kérdező hozzászólása: Hát semmire nem válaszootál merr dvi bol elég sok féle van
Marhára profi lettél, mikor már vagy 3x leírtam.
A kérdező hozzászólása: Már megtaláltam a megoldást nekem DVI-i kell ami analogot is meg digitalis szart is visz én nekem most pont DVI-d van ami szar mert csak digitalisat visz pedig a VGA az analog (na milyen profi lettem) xD
Ezt ki írta hogy a HDMI-VGA átalakító mûködni fog? Vegyél egy DVI-VGA kábelt, ez fog mûködni. HDMI_VGA átalakító van, de az egy kicsit más mint amire te gondolsz és nem is kell.
A kérdező hozzászólása: A hdmi-bõl vga-ba átalakitóval tuti müködni fog?
A kérdező hozzászólása: Marha jó... xD és a hmdi vga tuti átviszi?
Vegyél egy DVI-VGA kábelt. Nem minden átalakító viszi át a jelet.
A kérdező hozzászólása: Talán megvan a probléma Mert ha csak digitális jel átvitelére alkalmas, akkor nem fog mûködni az átalakító DVI-D :/ Igen, az nem képes analóg jelátvitelre. BA+
akkor lehet selejt
A kérdező hozzászólása: Igen!
Feltételeztem tudod milyen kimenete van a kártyádnak. A válaszaim itt vannak: Vegyél egy DVI-VGA kábelt. Nem minden átalakító viszi át a jelet. Ezt ki írta hogy a HDMI-VGA átalakító mûködni fog? Vegyél egy DVI-VGA kábelt, ez fog mûködni. HDMI_VGA átalakító van, de az egy kicsit más mint amire te gondolsz és nem is kell. Annyi maradt le amire nem kérdeztél te sem rá. DVI-I Dual link ilyen legyen a kábeles átalakító.

XP telepítés elakadt újraindítás után. Mivel lehet probléma?

Csináltam már párszor ilyet, tehát ahogy kell, bootoláskor indítottam. Átmásolta a fájlokat, majd amikor újra akart indulni, rendszerhibát írt ki. Ugyanezt csinálta más lemezzel is. Hardverhiba sem valószínű, mert eddig működött, újratelepítés közben már nem.

Legjobb válasz: Esetleg próbáld meg usb-rõl. Xp-t ezzel tudsz telepíteni. http://www.pendrivelinux.com/yumi-multiboot-usb-creator/

Esetleg próbáld meg usb-rõl. Xp-t ezzel tudsz telepíteni. http://www.pendrivelinux.com/yumi-multiboot-usb-creator/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!