Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet pé Ma vagyok a (10 db)

Peteérésed van hajrá most akciozzatok a pároddal:DD!
A kérdező hozzászólása: Szia!Hétfön+kedden 2-szer akcióztunk az jó??????Akkor lehetett???Mert akkor jobban éreztem a hasfájást!De lehet hogy ilyen hamar van?
na ez érdekesd mert mekem a doki aztmondta hogy a 15-16 napon lesz pém. és ma vagyok a 13. napon és feszül a hasam meg lent érzem a méhem. szoval nemértem. más bajom nemlehet mert megvizsgált tegnap

Ez hogy lehet? Most van pé-m? Ma reggel 36.45-re esett a hőm 36.8-36.9-ről de az ovutesztem délelőtt nega lett. Minek higgyek? Van pé-m vagy nincs? Ma vagyok a 14. cn

Legjobb válasz: Szia! Én az ovu tesztet délután használom és elõtte kb 2 órával kevés folyadékot iszom. A pozitiv ovu teszt után kb 24-36 óra múlva van ovuláció. Az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott a peteérés bekövetkezni. Ha holnapra megemelkedik a hõd akkor ma volt a peteérésed. Tegnap nem teszteltél?

Szia! Én az ovu tesztet délután használom és elõtte kb 2 órával kevés folyadékot iszom. A pozitiv ovu teszt után kb 24-36 óra múlva van ovuláció. Az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott a peteérés bekövetkezni. Ha holnapra megemelkedik a hõd akkor ma volt a peteérésed. Tegnap nem teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Sajna nem mert csak ma tudtam venni. A hétvégén együtt voltunk 2szer így remélem ha akkor volt vagy ma van és ma is együtt leszünk akkor sikerülni fog a baba.
Szia! Szoritok!

Ma vagyok a ciklus 24. napján.14. napon volt pé. Kb.2-3 napja, pici hasszúrkákat érzek a méhemnél. Mi lehet ez, talán a beágyazódás? Meg lehet egyáltalán érezni?

Legjobb válasz: Akkor ma vagy a 9dpo-n és hát lehet, hogy a beágyazódást érzed. Van aki megérzi, van aki nem. Van akinek van egy csepp vérfolt is, de ez nem szabály. Te akkor megérzed. Drukkolunk.

Akkor ma vagy a 9dpo-n és hát lehet, hogy a beágyazódást érzed. Van aki megérzi, van aki nem. Van akinek van egy csepp vérfolt is, de ez nem szabály. Te akkor megérzed. Drukkolunk.
Szió! Na van baba?
A kérdező hozzászólása: Igen lett belõle, nagy a boldogság:)

Lehet hogy sikerült? Ma vagyok a 23. napomon 11 napon volt pé-m! Fáj a fejem ami sosem szokott szédülök néha, szurkál a hasam, hőhullámok törnek rám! Mikor teszteljek? Járok a kezemmel fizikoterápiára nem lesz baja a babának ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nekem általában 28 napra jött meg mindíg a menszim,és én is ilyeneket éreztem mint te!!! Elõtte 4nappal teszteltem,és két csíkos lett!!! Másoknál még a kimaradt vérzés után is 4-5nappal mutatja csak ki!!! Nekem kimutatta elõtte 4nappal!!! Próba szerencse!!! Ne törj le ha nem lesz pozi a teszt,akkor próbálj 1hét múlva újat!!! Drukkolok!!!!

Nekem általában 28 napra jött meg mindíg a menszim, és én is ilyeneket éreztem mint te!!! Elõtte 4nappal teszteltem, és két csíkos lett!!! Másoknál még a kimaradt vérzés után is 4-5nappal mutatja csak ki!!! Nekem kimutatta elõtte 4nappal!!! Próba szerencse!!! Ne törj le ha nem lesz pozi a teszt, akkor próbálj 1hét múlva újat!!! Drukkolok!!!!
Csatlakozom az elsõ válaszolóhoz, vegyél korai tesztet.Attól függ hány naposak a ciklusaid.Bár ha a 11. napon volt pé. akkor van esély hogy kimutatja.Együtt érzek veled, én is ilyen türelmetlen voltam mint te, aztán végül csak négy napos késéssel teszteltem pozitívat.Sok sikert neked, majd írj hogy mi lett az eredmény.24 hetes
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel tesztelek!De annyira félek!
A kérdező hozzászólása: Negatív lett!:(Most teljesen kész vagyok!Vagyis van rajt szellem csík, de nincs színe!Bár az igaz hogy a gabriel teszten semmilyen csík nem szokott lenni még szellem csík se!Nagyon elkeseredtem!

Mi lehet ez? Ma voltam uh-n, látott a dokim bal oldalon egy 16 mm-es tüszőt. 13. cnapon vagyok. Most estére meg ilyen nyúlós ( 5 cm) folyásom lett, átlátszó. Ez megelőzi a pé-t?

Erre a 16 mm-re azt mondta, hogy lehetne kicsit nagyobb is. Akkor ezzel nincs esély a babára? Az átlátszó folyás után kb. hány nap mire megreped és megtermékenyíthet? lesz ? Addig még mennyit n?het? Bocsi, sok a kérdés, meg lehet hülyeségeket is írtam, de kiváncsi lennék.

Legjobb válasz: Igen, a tojásfehérjés nyálka megelõzi a peteérést, de van olyan hogy akkor is van még mikor megtörtént a tûszõrepedés. Valószínû hogy van még 1-3 napod hátra hogy megtörténjen. Addig még nõhet. Ilyenkor már elég gyors ütemben nõtt. Szóval simán van esélyed a babára. Megnõhet még 20-25 mm-re is.

Igen, a tojásfehérjés nyálka megelõzi a peteérést, de van olyan hogy akkor is van még mikor megtörtént a tûszõrepedés. Valószínû hogy van még 1-3 napod hátra hogy megtörténjen. Addig még nõhet. Ilyenkor már elég gyors ütemben nõtt. Szóval simán van esélyed a babára. Megnõhet még 20-25 mm-re is.
Szia! Szerintem szép a tüszõd nagysága, naponta kb.1-2 mm-t nõ. Nekem a 13.cn volt 15 mm-es, akkor kezdõdött a tojásfehérje nyúlós nyák, nem is kevés, 15cn (péntek éjjelrõl)16 cn-ra virradóra nagyon elkezdett fájni a pocim, sejtettem, hogy ovulációm lehet, mert mindig érzem a középidõt. Reggel 7-re mentem uh-ra ahol mondta a doki, hogy megtörtént a tüszõrepedés, tehát kb. 20 mm-es lehetett akkor. ennyit nõtt szerdától szombatig. amúgy nekem még aznap is volt nyúlós nyák, de már nem olyan sok. tapasztalatom, nekem az ovulációt megelõzi 1-3nappal ez a tojásfehérhés nyák. sok sikert, és nyugi, szerintem szép a tüszõd!
Nekem a 11. napon 17.5 mm volt elsõ inszemkor. Most kicsit kitolódott, de inszem repesztés elõtt 5 nappal 16 mm -es volt a tüszõ. Ha nincs pco-d vagy olyan bajod ami következtében nem nõnek elég nagyra a tüszõk, akkor nem kell izgulni, jó ez az érték. Maga a petesejtje mindenkinek egyforma, az azt körülvevõ folyadék tölti ki azt a bizonyos 20-25 mm-t.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Megnyugodtam kicsit. Volt januárban egy vetélésem, utána volt két normális ciklusom , aztán 42 napra jött meg, akkor annyi késéssel csak 7, 1 mm volt a nyh. Most laborokat is kért az orvosom, eddig rendben vannak azok is. Ma a nyh. 11, 5 mm volt.

Mennyi a max ciklushossz clostival? Ma vagyok a 35. napon és a teszt nega lett. MI lehet? Nem hatott, vagy mégis baba van? Kb a 18. nap lehetett pé-m. Nektek milyen hosszú ciklust csinált?

Legjobb válasz: A teszt nekem a 37. napon volt épphogy halványan pozitív. de volt már máskor is ilyen hosszú tõle a ciklusom:)Ne add fel:) 13 heteske

A teszt nekem a 37. napon volt épphogy halványan pozitív. de volt már máskor is ilyen hosszú tõle a ciklusom:) Ne add fel:) 13 heteske
A kérdező hozzászólása: Januárban majd megyek hozzá, azóta nem beszéltem vele mert szabin van. Jan 2.3.hetében fogok menni mindenképpen ha megjön ha nem. De én ezt nem értem. Closti nélkül 36-43 napos ciklusaim voltak. Abban bíztam hogy baba lesz, de a ma reggeli teszt nega lett. Legalább a ciklusomat állította volna be, azaz lenne pé-m.
Honnan tudod, h a 18. napon volt péd? Méred a hõd, teszteltél?? 2. válaszioló
Szia! A closty nem mindenkinek állítja be a mensest. Nekem átlag 30-32 napos volt, aztán múlt hónapban 47, de sajna baba sehol... Várj még egy kicsit. Számold ki, hogy kb mikor lehetett a beágyazódás és azt követõ 3. nap csinálj tesztet...ha az is negatív, akkor sajna nincs baba.
nekem a closti 1 napot húzott csak ráû az elsõ hónapban. Megjött, de szerintem kevesebb volt, mint szokott, de baba tutira nincsen. :( Ha nem jön meg a 7végéig, akkor tesztelj! A dokiddal miben maradtatok???
A kérdező hozzászólása: Nyák, az ovu teszt a 17.nap volt pozitív így kb a 18.nap reped(hetett) meg a tüszõ.

Ma vagyok pé után 2 nappal (a pé-t kihasználzuk:-) ) és fájdalmat érzek a jobb petefészkemnél. Ez mi lehet?

Legjobb válasz: Biztosan tudod, hogy akkor volt? Nekem peteérés után még egy kicsit fáj 1-2 napig:)

Biztosan tudod, hogy akkor volt? Nekem peteérés után még egy kicsit fáj 1-2 napig:)
A kérdező hozzászólása: Hát ma már nem láttam az a bizonyos folyást, amit tegnap, és a pé-m napján. de nem tudom...

A ciklusom első felébe vagyok 13. napon eddig 36, 3-36, 4 volt a hőm ma felment 36, 7-re ez mire utal lehet hogy nem lesz pé-sem ebbe a hónapba?

Legjobb válasz: A peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon van! De ahoz, hogy ezeket pontosan ki tudd számolgatni, több hónapon keresztül kell mérned a hõt! Én már 3 hónapja mérem, és nekem mindig ugyanakkor megy fel a hõ, tehát ugyanakkor van pé. Sok sikert Neked!

A peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon van! De ahoz, hogy ezeket pontosan ki tudd számolgatni, több hónapon keresztül kell mérned a hõt! Én már 3 hónapja mérem, és nekem mindig ugyanakkor megy fel a hõ, tehát ugyanakkor van pé. Sok sikert Neked!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. tegnap voltam nögyógyásznál és megútrahangozott és azt mondta lát valamit a bal petefészekbe pé-re közelettére gondolt ezért nem értem most miért ment fel ilyen magasra arra számítottam hogy holnap vagy holnapután leesik és.... de ez nem megy olyan egyszerûen okár hogy nekem és még sok sorstársamnak meg kell küzdenünk a babáért
A kérdező hozzászólása: Tegnap éjjel arra ébredtzem hogy iszonyu nagyot nyilalt az alhasamba meg mellbenyillalást érzek.
szia! sztem nov.18-án nyugodtan...bár addig még van pár nap.Idegörlõ, de kitartás:)
Az hogy most fönt van a hõd sajnos még nem jelent semmit, mert ilyenkor mindenképp fönt kell lennie. Az a kérdés, hogy 18-a körül leesik-e, vagy sem. Ha nem, akkor valószínûleg sikerült. Addig türelem! Egyéb tünetek vannak?
Szia, ez engem is érdekelne , mert hasonlo cipöben vagyok, a pém nekem is akkor volt, és most 3napja mensiszerü görcseim vannak, neked van valami tüneted?
A kérdező hozzászólása: sZIASZTOK MÁR NEM TUDTAM VÁRNI 18-IG IGY CSINÁLTAM MA EGY TESZTET AMI HALVÁNY POZITIV LETT ÛGYHOGY SIKERÛLT TERHES VAGYOK:) :) :)

Félidőnél vagyok, a hőm 36, 8, eddig 36, 3-36, 5 volt a mesikor és utána is, ma reggelre emelkedett meg. Mitől lehet? Mikor lehetett a pé-m?

Nyúlos folyás, hasszurka sehol, csak er?s mensis görcsök!15-én volt egy két napig tartó kis vérezgetésem, elég kevés nekem mindig, éjszaka nincs is.Közvetlenül mensi után tudtunk csak együtt lenni ( 17-én).Másnap volt nyúlos folyásom, de nagyon kevés. Múlt hónapban pé-kor csak 36,5-36,6 volt, most meg már emelkedik! Valaki tud segíteni? Ugye hülyeség abban eménykedni, hogy összejött közvetlen mensi után?

Legjobb válasz: Szia! A szakkönyvek szerint a peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon, tehát a hõmérsékleti görbe emelkedése elõtti napon szokott bekövetkezni. Tehát ha megemelkedett a hõd akkor már volt peteérésed. A tojásfehérje szerû váladék megelõzi a peteérést.

Szia! A szakkönyvek szerint a peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon, tehát a hõmérsékleti görbe emelkedése elõtti napon szokott bekövetkezni. Tehát ha megemelkedett a hõd akkor már volt peteérésed. A tojásfehérje szerû váladék megelõzi a peteérést.
A kérdező hozzászólása: Az én szervezetem akkor nem tudom, hogy hogyan mûködik, mert tojásfehérjeszerû váladékom az van 24-e óta, hõm 36, 5 volt, ma 30-án még mindig tojásfehérjeszerû váladékom van és a hõm meg már 36, 8. Mensihez hasonló görcseim ugyancsak 24 -e óta vannak. Ebben a 6 napban akkor bármelyik nap lehetett pé-m? Vagy lehet, hogy nem is volt?
A kérdező hozzászólása: És még annyi, ahogy most így számolgatok, hogy akkor 4 nappal pé elõt már lehet ez a váladék? És amikor nyúlós aznap van a pé?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!