Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet pé (57 db)

Hasfelpuffadás és petefészek szúrás/belenyilalás (erőssen) mi lehet? PÉ környékén.14. napon vagyok és 29 napos a ciklusom.

Legjobb válasz: Ezek a tünetek a pét jelzik , de meg is válaszoltad a saját kérdésed mikor írtad hogy a 14. napon pé környékén vagy.

Ezek a tünetek a pét jelzik , de meg is válaszoltad a saját kérdésed mikor írtad hogy a 14. napon pé környékén vagy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget.Görbém nincs, mert nemrég (október) hagytam abba a fog.gátlót.Nem akartam már az elején belekattanni abba, hogy mérek, számolok.Remélem tényleg peteérésem van. Megfogadom a tanácsod.Nagyon köszönöm!
A kérdező hozzászólása: akkor ha vasárnap voltuk együtt meg ma is leszünk az jó?Már az elõzõ 3napban is szúrt a petefészkem, de akkor mind kettõ.Ma csak az egyik és sokkal jobban.Eléggé fáj.
Valószínû hogy most azért fáj csak az egyik mert onnan ovulálsz vannak nõk akik megtudják mondani mert érzik hogy melyik oldalon érik a pete, de igen jókor voltatok együtt de mivel nem ismerjük a görbéd ha van én azt mondanám hogy ne csak ma legyetek együtt hanem még utána még kettõ napig mivel az orvosok is azt mondják hogy pé elött és után 3-3 nap a fogantatás nagy valószínûsége. Sok sikert. Van görbéd mert ha van linkeld be.
Nagyon szívesen.

A reggel a 2. vizeletből csináltam Ovulációs tesztet, de még negatív volt, bár elég erős a T csík. Most délután is csináltam egyet, de sokkal halványabb mint délelőtt. Pedig nem sokat voltam pisilni. Mikor lehet pé-m?

Legjobb válasz: Szia! Az ovu tesztet délután vagy este használd. A tájékoztatóban le van irva, hogy melyik napod kezd el használni. Nekem 26 naposak a ciklusaim ezért én már elkezdtem a 9. napon a tesztelést a 11. napon volt pozitiv a tesztem és rá 24-36 órára történik az ovuláció. Hány naposak a ciklusaid és hanyadik napon teszteltél?

Szia! Az ovu tesztet délután vagy este használd. A tájékoztatóban le van irva, hogy melyik napod kezd el használni. Nekem 26 naposak a ciklusaim ezért én már elkezdtem a 9. napon a tesztelést a 11. napon volt pozitiv a tesztem és rá 24-36 órára történik az ovuláció. Hány naposak a ciklusaid és hanyadik napon teszteltél?
A kérdező hozzászólása: A 11.napon vagyok és olyan 32 naposak a ciklusaim.
Szia! Ha 32 naposak a ciklusaid akkor szerintem csak a 16. nap után kellene tesztelned. A ciklus két részre osztható a peteérés elõtti és utáni szakaszra. A második szakasz általában állandó 14 nap. Tehát ha 32-bõl levonsz 14 napot kb akkor van a peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Azért kezdtem el tesztelni most mert pár napja szukál a petefészkem és gondoltam hátha most elõbb lesz, és nem szeretnénk lemaradni róla. Majd meglátjuk!

Ha valakinek késői pé-je volt, az mikor lehet legkésőbb?

Van egy olyan határ a ciklusban, hogy akkor már nem lenne lehetséges teherbeesni? Amikor valakinek késik napokat, de a teszt negatív, sokan írják, hogy biztosan kés?i pé-je volt. Mikor lehet elméletileg az a kés?i pé. Pl. ha a ciklus 20.napján, az még rendben, de létezik olyan, hogy pl. a 27. napon? Írnátok nekem véleményt, hogy ilyen vajon létezik e? És ha igen, az vajon hogyan történhet meg? Létezik vajon olyan, hogy valaki éppen a mensi napján, vagy el?tte egy-két nappal termékenyül meg és már nem is jön meg neki? De ha ilyen meg is történne, még nem ágyazódott be, akkor viszont leválna a méhnyálkahártya. Szerintetek is?

Legjobb válasz: szia barátnöm a nemvárt elött nap volt a férjével, és igy lett terhes mert elötte gumiztak, nem is akarták a babát. én voltam meddöségi kivizsgálás keretében hüvelyi uh-n, pont a 21, napon, és a doki akkor látott egy 2 cm-s érésben levõ tüszöt.. pedig neke mindig 15 nap körül van.. akkor abban a honapban 2 x volt, ez tuti, mert késett is..21. napra 14 nap mulva jött meg. tehát igaz hogy a pé-töl 14 napra kell megjönnie. ez pontosabb mint hogy a mensi elsö napjátol 14 napra lesz pé- 32

szia barátnöm a nemvárt elött nap volt a férjével, és igy lett terhes mert elötte gumiztak, nem is akarták a babát. én voltam meddöségi kivizsgálás keretében hüvelyi uh-n, pont a 21, napon, és a doki akkor látott egy 2 cm-s érésben levõ tüszöt.. pedig neke mindig 15 nap körül van.. akkor abban a honapban 2 x volt, ez tuti, mert késett is..21. napra 14 nap mulva jött meg. tehát igaz hogy a pé-töl 14 napra kell megjönnie. ez pontosabb mint hogy a mensi elsö napjátol 14 napra lesz pé- 32
Hát itt vagyok én ellenpéldának:) A kisfiam is em középidõs peteérésbõl lett 14. helyett 20.napi ovu. De most a kistesóval már 10 hónapja próbálkoztunk, csak nem akart összejönni. Febr.10-11 re "vártam" a mensit, nem jött meg, teszteltem 16-án tök negativ, gondoltam, várok, majdcsak megjön. 20-án pedig pozitiv lett a teszt. A baba mérete alapján is az derült ki hogy a ciklus legvégén (tehát amikorra már a mensit vártam volna) akkor termékenyült meg egy petesejt:) Pedig már tökre feladtam azt a hónapot is. 15 hetes
A kérdező hozzászólása: Mi van, ha nem is volt pé-m? Ha visszagondolok, ebben a hónapban nem sok mindent éreztem, egészen nyugodt hónap volt ilyen szempontból, máskor meg mindenféle petefészek és méh szurkálgatásokat éreztem. Ma vagyok a 35. napomon és a leghosszabb ciklusom eddig 30 nap volt. Ezért kérdeztem ezt a pé-s dolgot.
Szia! Nekem ebben a hónapban a 41. napomon!! volt pém:( Baba nem lett, a pé utáni 16. napon megjött! De volt pé!

Érzem amikor pé-m van és elvileg 11-e körül volt (ciklus.hu), éreztem is, együtt voltunk. Tudni kell, h egy clostil kúrán vagyok túl és remélem sikerült, de megint olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni vagy pé-m van. Megint pé vagy mi lehet?

Legjobb válasz: Nos a mindjárt megjön érzés hetekig eltart, ha babás vagy akkor is. Nálam is eltartott a 7-8ik hétig. Sajna ez csak akkor derül ki ha mejd meg kell jönnie, vagy egy teszttel, de szintén csak akkor.. :) Remélem összejön!

Nos a mindjárt megjön érzés hetekig eltart, ha babás vagy akkor is. Nálam is eltartott a 7-8ik hétig. Sajna ez csak akkor derül ki ha mejd meg kell jönnie, vagy egy teszttel, de szintén csak akkor.. :) Remélem összejön!
A kérdező hozzászólása: Elvileg 25. a köv.mensi idõpont, de nem tudom, h tényleg így lesz-e, mert norcolut és clostil után most fog megjönni elõször.örülnék, ha baba miatt érezném így magam:) de nem korai, h már érzem kb.5 nap után, ha vmi elkezdõdött!?nem tudom mi ez...

6 napon lehet e pé? Lányok mi lehet ez?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8c7c137029040d05c3578f..

Legjobb válasz: Az elsõ babám a 7. ciklusnapon fogant meg! Tudtam, hogy korán van a pé-m. Ma már 3 éves!

Az elsõ babám a 7. ciklusnapon fogant meg! Tudtam, hogy korán van a pé-m. Ma már 3 éves!
Szia! Igen, nekem az 5. ciklusnapomon volt egy spontán pé-m, most vagyok 15 hetes terhes:) Viszont neked a luteális fázisod elég rövid, 14 naposnak kéne lennie, neked meg csak 8-9 napos.Ez utalhat sárgatest elégtelenségre, nem ártana kivizsgáltatnod. Lehetséges, hogy most lett egy neked is egy spontán pé-d, ha kicsit még feljebb megy a hõd, bár a tüneteid erre utalnak, akkor ne hagyjátok ki a mai napot!;)A múlt hónapban szerintem a 16 napon volt pé-d, onnantól maradt fent a hõd.
Kedves kérdezõ! mi lett azóta veled? sikerült akkor? A.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: Mintha lemásolnák a múlthavi pé utáni idõszakot.
A kérdező hozzászólása: Mára így alakúltam: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8c7c137029040d05c3578f..
A kérdező hozzászólása: Mára igy alakúltam! http://ciklus.hu/images/diagramok/8c7c137029040d05c3578fc794..
pont így voltam, tojcsis kb 7cm-re nyújtható nyák 6. napion, és a 13. napon kb 30cm-re kinyúlt. Mindig a legjobb minõségû nyák napján van pé, az elsõ és utolsó ilyen nap közt akár 5 nap is eltelhet.
A kérdező hozzászólása: Az akkori görbéd már nincs meg? Ugy megnézném.
A kérdező hozzászólása: Semmi azóta is babára várok. Duphaston írtak fel a ciklsu 15-24 napjáig.

Olyan furi érzésem van nehezen tudok pisilni gőrcsől a hasam valami folyásom van. mi lehet ez? ja most vagyok a 11 napon. vagy pé? az nem lenne korán kicsit?

Legjobb válasz: Hát sajnos lehet hogy felfáztál, a háziorvos vizeletbõl meg tudja mondani, ha pedig fertõzés akkor csíp, meg ég , de arra is van gyógymód. A pé-nek nem hiszem hogy lenne ilyen jele.

Hát sajnos lehet hogy felfáztál, a háziorvos vizeletbõl meg tudja mondani, ha pedig fertõzés akkor csíp, meg ég , de arra is van gyógymód. A pé-nek nem hiszem hogy lenne ilyen jele.
Ja igen és ha a folyásod zöldes menj a nõgyógyászhoz, mert az gombás fertõzésre utal, és ha gyógyszert kapsz lehet még a párodnak is szedni kell!
A kérdező hozzászólása: nem zõldes ilyen tojás szinû.de 11.dik napon lehet pé?
Lehet petérés, persze! Akciózzatok! :-)
Ha tojásos, akkor PÉ. Lehet, hogy most hamarabbra tolódott.
Persze lehet elõbb mint 14. nap és késõbb is. Én is pont a 11. napon tapasztaltan ugyanilyen folyást múlt hónapban, másnap volt kis 'szúrkálás' is, tehát valószínû akkor volt.

Mi a véleményetek? Lehet ebből baba? Mikor volt Pé-m?

Ha volt egyáltalán... Jó helyre húzta be a gép?

Legjobb válasz: Szia! A görbéd alapján nem volt még pé-d.Ahhoz tartósan magasabban kéne lennie a hõdnek.

Szia! A görbéd alapján nem volt még pé-d.Ahhoz tartósan magasabban kéne lennie a hõdnek.
Sajnos az én véleményem is az, mint elõttem szólónak, de kitartás!
A 12. ciklus napon lehetett volna peteérésed, viszont lapos a görbe, ami azt jelentheti, ha volt is peteérés, a tüszõ nem repedt meg. Hogy a program miért késõbbre húzta... talán figyelembe venné a tojásfehérje váladék bejegyzését?

Ez mi lehet? Ránéznétek a görbémre? VNormális ekkora különbség, vagy PÉ-em lesz? Ilyen korán?

http://ciklus.hu/images/diagramok/fded78fcc99922b099b4414a6d..

Legjobb válasz: Szerintem nem pé-t mutat, fõleg, hogy tegnap majdnem 1 órával késõbb mérted a hõdet. Ekkora ingadozás a follikuláris szakaszban normális. (de érdekességként belinkelem a sajátomat, amit aztán tényleg nem tudok mire vélni...) http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4df7a194e451aa2adcd152..

Szerintem nem pé-t mutat, fõleg, hogy tegnap majdnem 1 órával késõbb mérted a hõdet. Ekkora ingadozás a follikuláris szakaszban normális. (de érdekességként belinkelem a sajátomat, amit aztán tényleg nem tudok mire vélni...) http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4df7a194e451aa2adcd152..
A kérdező hozzászólása: Hûû, ez tényleg érdekes! :O Ennyiszer vérzel, barnázol? Voltál dokinál? Nem voltál beteg? A nagy hõugrás miatt kérdem!
a válaszolótol kérdezem miért van ennyi vérzéses napod ????
Azok a napok enyhe barnázgatós napok (a rendszerben csak vérfolt opció van), de túl hosszú lenne a történetet leírni... Dokival kapcsolatban vagyok (már évek óta). A hõkiugrást annak tudom be, hogy 2 napig hasmenésem volt. Mással nem nagyon tudom magyarázni...

Május 5-én mesiztem! Most jún.3-án kezdődött a mesim! Mikor van pé-em és mi annak a tesztnek a neve, és hol lehet venni, ami kimutatja a pé-t?

Legjobb válasz: Én a www.kismama.hu -n szoktam számolgatni és általában 100%-ig bejött! Szorítok neked!

Én a http://www.kismama.hu -n szoktam számolgatni és általában 100%-ig bejött! Szorítok neked!
Szia! Én a ciklus.hu-t használom ott sokmindenre választ kapok és a hõmet is vezethetem. Mert ezek a kalkulátorok nem adnak biztos eredményt. Csak matematika alapján számolnak. Ovulációs tesztre gondolsz? Én most fogok venni. De sokat olvashatsz errõl ha a keresõbe beírod. Sok tapasztalat van már. Szorítok én is.
Nekem is sok tapasztalatom van ez ügyben. Több éves próbálkozás után végre megszületett a kisfiam. Többször csináltam ovulációs tesztet (amely a vizeletbõl és nyálból mutatja ki a pé-t), de nem sikerült. Az interneten rákerestem és ha jól emlékszem a ciklus.hu-n találtam kalkulátort a szerint számoltam. A lényeg az volt, hogy a pé környékén (elötte és utánna is) 2 naponta voltam együtt a párommal. És terhes is lettem! Sok sikert neked!

Ma vagyok pé után 2 nappal (a pé-t kihasználzuk:-) ) és fájdalmat érzek a jobb petefészkemnél. Ez mi lehet?

Legjobb válasz: Biztosan tudod, hogy akkor volt? Nekem peteérés után még egy kicsit fáj 1-2 napig:)

Biztosan tudod, hogy akkor volt? Nekem peteérés után még egy kicsit fáj 1-2 napig:)
A kérdező hozzászólása: Hát ma már nem láttam az a bizonyos folyást, amit tegnap, és a pé-m napján. de nem tudom...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!