Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet oka h. mikor (120 db)

Mi van Vele? Mit tegyek? Nem értem, mi lehet az oka annak h így viselkedik? (16)

Majdnem 9 hónapja járunk és nagyon szeretjük egymást.Mindig jól kijöttünk.Mindig mellettem állt, jóban és rosszban egyaránt. Csak hétvégente tudunk találkozni, meg szünetekben a távolság miatt.

Legjobb válasz: Nyilván azt szeretné, mert az jó és érezné azt, h te kívánod õt. Errõl szól fõleg egy kapcsolat. Persze lehet mást is csinálni, meg kell is de hát szex nélkül ez lófasz. 9 hónapja le sem feküdtetek? Semmi?

Nyilván azt szeretné, mert az jó és érezné azt, h te kívánod õt. Errõl szól fõleg egy kapcsolat. Persze lehet mást is csinálni, meg kell is de hát szex nélkül ez lófasz. 9 hónapja le sem feküdtetek? Semmi?
Miért nem mered leírni? Amúgy meg egy 16 éves srác mindennél jobban kívánja a szexet. 30 évesen meg majd Te fogod akarni, és a párod meg inkább csak TV-zne :D Köss vele megállapodást, szex után elmentek sétálni, vagy amit akarsz.
A kérdező hozzászólása: De lefeküdtünk. Az "az" szó azt jelenti h szex.
elõzõ válaszadó jó ötletet adott, kössetek kompromisszumot. te miért várod el tõle, hogy megértse, hogy nem akarsz állandóan szeretketzni, ha te sem érted, meg hogy õ viszont akar ?! :) )))))
Szia! Szerintem egy kapcsolat elején érthetõbb, hogy többet szexeltek, pettingeltek, mert meg akarjátok ismerni egymást minden téren. Akkor még nem tudsz betelni a másikkal, a kíváncsiság is hajt, de szerintem 9 hónap már nem kevés idõ és ekkorra talán inkább az érzelmeknek kellene elmélyülni. Szerintem nem helyes, hogy minden férfi azt hiszi, a szex a kapcsolat lényege, szerintem meg az érzelmek! Én úgy gondolom, nem szeret már téged és csak a tested kell neki, bár érthetõ a szexuális éhsége, tekintve, hogy ritkán tudtok együtt lenni. Ennek ellenére igenis fontos, hogy ne csak úgy legyetek együtt. Én a helyedben megbeszélném vele, hogy számodra nem elég a szex, te ennél többet akarsz, ne csak ez tartsa össze a kapcsolatotokat. Ha szeret, kompromisszumot köttök és nem más karjaiban vigasztalódik...
Énis távkapcsolatban voltam sokáig a volt barátnõmmel, miis ritkán találkoztunk és ilyenkor jobban kívánja az ember a szexet.Szerintem ez természetes és ez nem azt jelenti, hogy baj van.

Olyan problémám lett h délután meghalt vagyis már nem ismeri fel a gép [bios sem] a wincseszter. Deezen nekem meg fontosadatok vannak ami szükségesek és hosszu idö potolni öket. Mit lehet tenni h legalább adatokat letudjam rola mentenni?

Legjobb válasz: Kábeleket csatlakozásokat ellenõrizd, nem e azok mozdultak el, hibásodtak meg, próbáld ki másik gépben, ott is ugyanezt produkálja e. Ha valóban "meghalt" akkor max olyan cégeket lehet ajánlani ahol adatmentéssel foglalkoznak, de annak elég borsos ára van.

Kábeleket csatlakozásokat ellenõrizd, nem e azok mozdultak el, hibásodtak meg, próbáld ki másik gépben, ott is ugyanezt produkálja e. Ha valóban "meghalt" akkor max olyan cégeket lehet ajánlani ahol adatmentéssel foglalkoznak, de annak elég borsos ára van.
A kérdező hozzászólása: Hát kábeleket átnéztem már csomoszor de a semmi A vinyo pörög zug halkan de semmi nem is az ára érdekelne hanem ami rajta van. Bár ára is elég sok mert felegekben van mostanában már az áruk.
Teli almot alszik. Nezz utana
A kérdező hozzászólása: igen arra gondoltam de azt is mondtak h a házi ékszerteknõsök nem szoktak
Hát az úgy van , hogy ha nem adsz neki enni és szépen lasan hozzászoktatod a hideghez , akkor alszik téli álmot , van lámpája , ha nincs szerezz be egyet , és ha megengedheted vegyél a kisállatboltban ott olyan d-vitaminosak vannak meg foszforeszkáló kupolával :D

Van egy 3éves hullámos papagájom és szerintem nem tudott kivedleni. Mi lehet az oka, és mit lehet tenni ellene h meggyógyuljon?

2-3hónapja már nem is beszél, hasmenése van, és egész nap csak alszik. Nagyon szeretem, nem örülnék ha elpusztulna. Kap vitaminokat is, de nem javul, és még le is fogott. Mit tegyek ??

Legjobb válasz: A vedlésnek ehez semmi köze. Irány a doki minél elõbb, itt valami más baj van!!

A vedlésnek ehez semmi köze. Irány a doki minél elõbb, itt valami más baj van!!
Pontosan, a vedlés nem okoz ilyent, viszont az elmaradása lehet az egyik tünete valami sokkal rosszabbnak (a daganatok például elvonják a szervezet egyéb energiáit és tápanyagait, így nem is vedlik, mert a szervezete felismeri, hogy nincs elég forrás új tollak gyártásához). Azonnal állatorvos!

Mi lehet annak az oka, h mikor gyorsabban megyek vagy el kezdek futni belenyilallik a lábamba, olyan mintha ki menne a bokám a helyéről?

Szokott kattogni is valamikor a bokàm. Lehet porc kopás, vagy mi? 22L

Legjobb válasz: Nekem ez azóta van, amióta egyszer kifordult a bokám, megnyúltak a szalagok.

Nekem ez azóta van, amióta egyszer kifordult a bokám, megnyúltak a szalagok.
A kérdező hozzászólása: Az megmagyarázná...de még sohasem fordult ki a bokàm
Nem sportoltál? Attól lehet kattogás és fájdalom, menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Mostanàba többet sportolok (itt a tavasz). De az elõtt is kattogott.
Szerintem kifújta a szél. Kend be...
A kérdező hozzászólása: oks kössz
Igen, elsõ körben kend be labellóval, de lehet esetleg valami fertõzés is. Ha nem múlik menj el bõrgyógyászhoz.
nekem is kissé "cserepes" de én rendszeresen krémezem és kenem labello-val.:D az ilyen téli idõben elõfordul. lényeg hogy sûrûn krémezd és hetente 1x este fogmosás után a fogkefével dörzsöld meg az szád, ezzel ledörzsölöd az elhalt réteget a szádrõl, ezutan alaposan kend be ;D
én úgy tudom, hogy nem mindenki vérzik...
arra gondolsz biztosan h sokaktól azt hallod h a lányok a szüzességük elvesztésekor véreznek. de ez nem olyan mennyiségû vér mint amikor menstruálsz. én sem véreztem amikor elvesztettem. és persze h érzed amikor benned van, örülj neki, van aki nem érez semmit!! sok kellemes szeretkezést kívánok :)
Annak idején én sem véreztem az elsõnél és utána sem soha.Nem biztos, hogy mindenki vérzik.
A kérdező hozzászólása: köszi sztem meg is lesz:) Igen amugy arra gondoltam, de sejtettem h. nem olyan hûû de sok lesz csak mégis lesz vmi nyoma erre semmi:D Legalább nem fájt az elsõ(szerencsémre)
Azta de mázlis vagy! Nekem még kb a 3. is fájt... de vérezni nem véreztem :) :)

A klasszikus gitáromon a H húr folyamatosan rezonál. Kétszer leszedtem, visszaraktam, nem tudom mi lehet az oka. A legjobb eredmény eddig, hogy két pengetés erejéig tiszta volt, aztán kezdte elölről. Mi lehet a baj forrása, hol nézzem?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nincs beállítva a nyakad, és valahol hozzáér egy bundhoz. Az is lehet, hogy a szemöldök kikopott, és ott rezonál. És a végén még az is lehet, hogy a húrlábnál lazult ki valami, és ott rezonál. A H húr egy huzal, szóval a húr maga nem szokott rezonálni.

Lehet, hogy nincs beállítva a nyakad, és valahol hozzáér egy bundhoz. Az is lehet, hogy a szemöldök kikopott, és ott rezonál. És a végén még az is lehet, hogy a húrlábnál lazult ki valami, és ott rezonál. A H húr egy huzal, szóval a húr maga nem szokott rezonálni.
Szerintem dugj fel magadnak egy helyesírás kézikönyvet, hátha jobb lesz
1. Nem olyan akinek igénye a sok menet. 2. Van más elfoglaltsága, gondja 3. Meglehet unni azt is. 21F
nyugi az én pasim is hamar elmegy..:/ vagy pedig nem megy el két variáció van..
Talán az a túl gyors kielégülés is közrejátszhat, de inkább az lehet az oka, hogy az igényeitek nem azonosak. Ha korábban nem így volt, akkor a megszokás, a csökkenõ "varázs" is okozhatja.
Biztos nem izgul rád.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!