Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet oka egy 40 éves (2 db)

Mi lehet az oka egy 40 éves nő rendkívül felfokozott hajhullásának, s hogy lehet elejét venni?

Legjobb válasz: lehet,hogy a változókor!beszélj a nögyogyászoddal,és ö tudja mi a teendö!

lehet, hogy a változókor!beszélj a nögyogyászoddal, és ö tudja mi a teendö!
Vitaminhiány, hormonváltozás, vashiány, megfázás (fejbõr) és még számos oka lehet. Ha nagyon nem akarsz orvoshoz menni viszont van pénzed akkor vizsgáltasd meg magad egy hajklinikán.

Adott egy 40 éves nő, 10 éve együtt van valakivel. Mi lehet az oka, hogy nincs gyereke?

Legjobb válasz: Vagy nem akartak gyereket, vagy akartak, de nem jött össze.

Vagy nem akartak gyereket, vagy akartak, de nem jött össze.
Legvalószínûbb, hogy nem akarnak gyereket, vagy akartak, de spontán módon nem jött össze, és annyira nem görcsöltek rá a témára, hogy ilyen lombik meg örökbefogadás szóba jött volna. Nem mindenkinek a gyerekvállalás a legfontosabb az életében.
Van egy ismerõsöm 15 éve van együtt a pasival és nem akar és nem is akart sose gyereket!
3-at kiegészíteném még azzal, hogy esetleg a pasi nem akarja, akivel együtt van.
Nem akarnak gyereket, egészségügyi okokból nem lehet gyerekük, nem érzi úgy, hogy jó anya lenne, neki ez így kényelmes, úgy gondolja, hogy csak bonyolítaná az életét, nincs meg a megfelelõ anyagi háttér, jó érzik magukat ketten is.
Semmi közöd hozzá.
#6 " Nem mondtam, hogy ki õ! Akár lehetnék én is!" - Kérdezõ, ez esetben nem kérdeznéd, hanem tudnád az okot, úgyhogy ez nem sanszos.
"Csak azért tûnt furcsának, mert õ maga gyerekekkel foglalkozni és állítása szerint szereti is õket. " - Kérdezõ, szerintem meg így sokkal érthetõbb, valószínüleg a gyermekekkel kapcsolatos vágyait ki tudja élni a munkájában, ovónök, pedagógusok között egyáltalán nem ritka, akinek nincs saját gyereke.
A kérdező hozzászólása: 20:15 érdekes, amit mondasz.Errõl még nem hallottam.Viszonylag sok pedagógust ismerõsöm (édesanyám is az) van, de rajta kívül tanál az összesnek van gyereke. Igaz, hogy õ mondjuk középiskolás "gyerekekkel" foglalkozik.
Kedves Kérdezõ, amikor én általános iskolába jártam (szóval a paleolitikumban, a 70-es években:) ) 3-4.-ben mindkét tanítónk mai szóval szingli volt, egyik férfi, másik nõ. A felsõbb évfolyamokban is 2 olyan tanárnõnk volt, akinek nem volt saját gyereke, bár mindkettõ férjnél volt.
Neked nincs magánéleted, hogy máséban válykálsz?
Mert sosem akartam gyereket és a nálam 9 évvel páromnak már volt egy fia, õ sem akart többet.
" 9 évvel idõsebb"
A kérdező hozzászólása: Kedves 21:21-es te meg váJkálhatnál a helyesírási kéziszótárban....
A kérdező hozzászólása: Kapitány? Pasijára gondolsz? Õt nem tudom...
A kérdező hozzászólása: Off: mire vagy kíváncsi? Mondjuk, elég utálatos egy nõszemély, jobban belegondolva nem is való neki gyerek.Lehet, hogy rá is jött. Akkor, megválaszoltam a saját kérdésem... Én tényleg nem szeretném, ha bármi közöm lenne hozzá...
Na és hány éves a kapitány?
Talán a második sem véletlenül bunkózott. Próbált ráébreszteni, hogy hülye a kérdés. Nem sok sikerrel. Tudod, van itt egy olyan rész, hogy ki lehet fejteni a kérdést. Ugyanis ennyibõl NEM LEHET MEGVÁLASZOLNI! De a legjobb lenne ha tõlük kérdeznéd meg!
A kérdező hozzászólása: Ha már annyira fontos, hogy ki:egyik "jó" ismerõsöm. Csak azért tûnt furcsának, mert õ maga gyerekekkel foglalkozni és állítása szerint szereti is õket. Köszi annak, aki normálisan válaszolt!
Az is lehet, hogy eddig más fontosabb volt/egzisztencia, utazás..stb./vagy nem volt meg az összhang.De az is lehet egyáltalán nem vágynak gyerekre mert õ nekik így jó!
Ahogy az elõttem szólók is írták: vagy nem akarnak valami miatt, amire nem akarok tippelni, mert sokféle ok lehet mögötte, vagy nem sikerült nekik. Ez minden pár saját döntése a lehetõségeikhez mérten.
A kérdező hozzászólása: Másodiknak ment ez!
A kérdező hozzászólása: Nem lehet normálisan válaszolni??? Nem mondtam, hogy ki õ! Akár lehetnék én is! Csak egy kérdés...de ezen az oldalon a bunkóság megszokott kategóriától-kérdéstõl függetenül! :)
Akárhogy is, neked a saját életedet kellene rendbe tenned, nem egy "jó" barátnõdével foglalkoznod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!