Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet oka annak, hogy mióta (2 db)

Mi lehet az oka annak, hogy mióta tudom, hogy terhes vagyok, nem kívánom a szexet?

13 hetes terhes vagyok es a parommal mindig is jol megvoltunk szex teren.5 hetesen tudtam meg hogy terhes vagyok es azota nem kivantam a szexet csak kb 1x es kozben nem elveztem egyaltalan.Azota meg voltunk egyutt tobszor de semmit nem erzek.Elofordult ez mar kozuletek is valakivel?Koszonom a valaszaitokat.

Legjobb válasz: Szia. Szrintem az elsö idöszakban sokan nem kívánják a szexet.A fárade´konysa´g,valakinél rosszullétek.Másna´l pedig azért,mert bara´tkozik a gondolattal,hogy fejlödik valaki a pocakban.Ezzel én is így voltam,de a férjem ezt mege´rtette.El fog múlni,hidd el,és hejre áll minden.

Szia. Szrintem az elsö idöszakban sokan nem kívánják a szexet.A fárade´konysa´g, valakinél rosszullétek.Másna´l pedig azért, mert bara´tkozik a gondolattal, hogy fejlödik valaki a pocakban.Ezzel én is így voltam, de a férjem ezt mege´rtette.El fog múlni, hidd el, és hejre áll minden.
Van aki "rákap"a szexre és van akinek egyáltalán nincs késztetése rá a hormonváltozás miatt.De az is lehet, hogy mióta megtudtad van"odabent"valaki, ösztönösen nem akarsz szexelni mert félted a babát.Ez természetes és el fog múlni akár az elsõ akár a második verzió az igaz!
Lehet, hogy csak a tudatalattid dolgozik és így próbálod óvni a babát. Nekem azt mondta az orvosom, hogy megengedett minden ami az anyukának jó, hiszen a boldogság hormonok a babának is jók!
Szia. Én is azt hallottam, hogy az elsõ három hónapban ez jellemzõ, mint a rosszullétek is. De magamon is tapasztalom, hogy mindenkinél más lehet. Ahogy van olyan hogy vki végig 9 hó alatt rosszul van, és biztos olyan is aki nem kívánja a partnerét. Már túl vagyok az elsõ trimeszteren és még néha bizony hányigerem van, sõt a szexet sem kívánom. Tehát változó, mindenkinél más lehet. Sok sikert, 18 hetes kismama.

Mi lehet az oka annak, hogy nem tüzel a macskám mióta elköltöztünk?

Tudom, hülyén hangzik a kérdés, de így van. Most 1 éves cica, februárban tüzelt el?ször, és kb 2 hetente újra kezdte. Földszinten laktunk, most 2 hónapja ötödik emeletre költöztünk és meg sem nyikkan. Mármint nem tüzelt mióta itt vagyunk. Na nem bánom egyáltalán :)) de tök fura. Ötletek?

Legjobb válasz: Vemhesség, álvemhesség?

Vemhesség, álvemhesség?
A kérdező hozzászólása: Kizárólag lakásban élt, sosem volt utcán, így kizárt a vemhesség. A másik variációnak sincs semmi jele. Tök normális és nyugodt cica. Pont mint azelõtt :)
Hát elég furán hangzik, meg lehet hogy hülyeséget írok, de lehetséges, hogy lent a földszinten jobban érezte az ivaros kandúrokat... De ettõl elvonatkoztatva, az ivartalanításon nem gondolkoztatok? :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!