Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet oka annak, hogy küldtem (2 db)

Mi lehet az oka annak, hogy küldtem valakinek iwiw meghivót de ő nem szerepel az ismerőseim között?

Nála ott vagyok ismer?sként és nálam is jelentkezik számszakilag de a képe nem jelenik meg nálam.

Legjobb válasz: Mármint mi az, hogy a "képe"? :) Név alapján benn van az ismerõsi hálódban? Arra figyelj, hogy amennyiben speciális karaktereket (pl. szívecskék, aláhúzás, lóhere, stb.) használ a nevében, akkor a betûrendbe sorolásnál ez "felborítja" a sorrendet, így akár elõre vagy hátulra is kerülhet, mégha M betûvel kezdõdik a neve, akkor is!

Mármint mi az, hogy a "képe"? :) Név alapján benn van az ismerõsi hálódban? Arra figyelj, hogy amennyiben speciális karaktereket (pl. szívecskék, aláhúzás, lóhere, stb.) használ a nevében, akkor a betûrendbe sorolásnál ez "felborítja" a sorrendet, így akár elõre vagy hátulra is kerülhet, mégha M betûvel kezdõdik a neve, akkor is!
A kérdező hozzászólása: A fényképe nem jelenik meg és az adatlapja sem. Jobb felsõ sarok ott: 125 ismerõs Amikor ráklikkelek, hogy ismerõseim ott csak 124. Érted?
A kérdező hozzászólása: Magyarul nem sorolja ismerõsnek. Van de mégse! )))

HR tanácsadók: Június 10-e óta 40 helyre küldtem el az önéletrajzomat (könyvelő-pénzügyes), 3 helyről jött visszajelzés, hogy nem kellek. Mi lehet annak az oka, hogy nem kapok választ, még olyan helyről sem, ahonnnan az előírásoknak megfeleltem?

Mennyi ideig tarthat, hogy behívnak egy állásinterújára? Bízom benne, hogy van esélyem még, hogy a nyár folyamán behívjanak....

Legjobb válasz: Ha Junius 10-ota kuldozgeted akkor meg orulj. En egy egesz bestsellert tudnek irni az allaskeresesrol a magam masfel evevel. Tobb fajta oneletrajz technika mindenfele rafkozasok es szemelyes kapcsolatok, ismerettsegek. Tobb mint 250 helyre jelentkeztem...informatikus mernok vegzettsegem van, es 15 eves tapasztalatom. Ennyit diohejban. A valaszolassal tenyleg ugy vannak, hogy vagy nincs idejuk, vagy tenyleg [email protected] ra. Nagyon sok minden van, marmint ami miatt elbuktam, valahol egyfajta tanulolecke is...de a vegso fazis tenyleg az, hogy annyira rafinaltnak kell lenni, hogy sajnos hazudni kell par dologban.

Ha Junius 10-ota kuldozgeted akkor meg orulj. En egy egesz bestsellert tudnek irni az allaskeresesrol a magam masfel evevel. Tobb fajta oneletrajz technika mindenfele rafkozasok es szemelyes kapcsolatok, ismerettsegek. Tobb mint 250 helyre jelentkeztem...informatikus mernok vegzettsegem van, es 15 eves tapasztalatom. Ennyit diohejban. A valaszolassal tenyleg ugy vannak, hogy vagy nincs idejuk, vagy tenyleg [email protected] ra. Nagyon sok minden van, marmint ami miatt elbuktam, valahol egyfajta tanulolecke is...de a vegso fazis tenyleg az, hogy annyira rafinaltnak kell lenni, hogy sajnos hazudni kell par dologban.
Ismerõs a dolog, annyival kiegészíteném, hogy én még tesztíráson is voltam, jól is teljesítettem, interjúkon is jó voltam szerintem, és hát köszönjük, de nem engem blalabla... én is ilyesmi területen nézgelõdök mint te, csak mondjuk én gyakhelyet keresek fõiskolához. De egyébként 1-2 hét alatt jó ha megnézik egyáltalán a önéletrajzot, 1 hónap alatt jó ha válaszolnak, még akkor is ha amúgy keresnek valakit egy adott állásra, akkor kezd el nekik sürgõs lenni, ha közeleg a határidõ, szoval amig van idõ határidõig, akkor akár az utolsó pillanatban is szólhatnak, mert megtehetik.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Kísérõlevélben fogalmaztam meg a váltás okát :) Tavaly voltam egy interjún, akkor a HR-es azt mondta, hogy átlátható az önéletrajzom.
A kérdező hozzászólása: Kedves István! Köszönöm a hozzászólásodat! Tudnál mesélni róla, hogy mi az amin elbuktál, hátha tanulságos lenne, nemcsak nekem, hanem másnak is.
14:00! Az elsõ válaszoló vagyok. Nem tudom, hogy hol keresel, de informatikusokat tömegével keresnek gyakorlatra Pesten (én is ezen a területen dolgozom, pont a szakmai kiválasztásnál segítettem a HR-t). És az a tapasztalatom, hogy a legtöbb esetben a diákok egyszerûen nem veszik komolyan, ezért rengeteget kell visszautasítani. (Regényt tudnék írni arról, hogy milyen vérnyomásnövelõ dolgokat tudnak összehozni...)
Érdekes, pedig csomó pénzügy-számviteles melót hirdetnek. Profession.hu-ra feltöltötted az önéletrajzodat? Levélben mit szoktál írni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!