Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet oka annak, hogy 19 (3 db)

Mi lehet az oka annak, hogy 19 évesen még nem volt komoly kapcsolatom? Hamar kiábrándulok a fiúkból! Miért?

Jah és még sexuális kapcsolatom sem volt, pedig rengeteg alkalmam lett volna de nekem szerelem nélkül nem menne!

Legjobb válasz: Egyik barátnõm 22 éves, gyönyörû csaj, akár modellkedni is elmehetne, és szûz, még sosem volt pár hétnél tovább pasija. Kérdezgettük, hogy miért, mert mi sem, sõt õ maga sem tudja rá a választ. Sajnos szerintem biztosat nálad sem fog tudni senki sem mondani, csak találgatni a sablonos szövegeket. Inkább lépj! Erre magadnak kell rájönnöd, mélyedj magadba, gyakorolj egy kis önismeretet, és ha megvan a hiba(?) forrása, kezdj el változtatni.

Egyik barátnõm 22 éves, gyönyörû csaj, akár modellkedni is elmehetne, és szûz, még sosem volt pár hétnél tovább pasija. Kérdezgettük, hogy miért, mert mi sem, sõt õ maga sem tudja rá a választ. Sajnos szerintem biztosat nálad sem fog tudni senki sem mondani, csak találgatni a sablonos szövegeket. Inkább lépj! Erre magadnak kell rájönnöd, mélyedj magadba, gyakorolj egy kis önismeretet, és ha megvan a hiba(?) forrása, kezdj el változtatni.
Én is igy voltam, de már nem vagyok ebben a helyzetben én is azt hittem eddig, hogy velem van baj, de ugylátszik hogy csak ido kellett, nyugi te is megtalálod majd az igazit...
Szerintem túl sok sráccal akarsz járni...És ha 2x látod már azthiszed h szerelmes vagy.Nem fontos h mindig legyen pasid.És ne úgy kezdjétek h jártok.Elõtte ismerkedj meg jobban a pasival és akkor talán nem unod meg olyan hamar ha már tudod h milyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, viszont az utolsó kommentelõnek még annyit, hogy olyan is volt, hogy 1 évig nem volt barátom.Nagyon ritkán pasizok :P

Mi lehet az oka annak, hogy egy 19 éves srác nem ül az anyja mellé a buszon?

Pedig mellé ülhetne, mert van hely. Mégsem teszi. Inkább egyedül ül.

Legjobb válasz: lehet hogy egy öreg néni az õ helyét szemelte ki

lehet hogy egy öreg néni az õ helyét szemelte ki
A kérdező hozzászólása: volt hely.
lehet hogy összevesztek elõtte valamin elég durván
manapság sok gyerek "égõnek" találja ha az anyujával kell mennie valahova vagy nem tudom.. lehet pont abba a korba van benne agyilag.., sajnos vannak ilyenek..nemi s kevés manapság
Próbál önállónak látszani. Ha másképp képtelen rá, hát így.
Kamaszodik. Talán nem menõ vagy ilyesmi. Szánalmas –.–"
Cikinek tartja, vagy nincsenek jóban.
Lehet összevesztek, vagy cikinek gondolja, hogy õ az anyjával, más meg a haverjaival megy ide-oda, így próbál önállónak látszani.

Mi lehet az oka, annak, hogy a menstruáció egy 17 éves lánynál a megszokott 28. nap helyett a 19-20. napra megjön?

Terhesség lehet?

Legjobb válasz: Úgy érted, hogy minden hónapban 28 szokott lenni, és kivételesen 20 napra jön meg? Ebben az esetben sok minden, de terhességre nagyon kicsi az esély. Inkább megváltozott étrend miatti (valószínûleg ideiglenes) hormonzavar, idegeskedés (attól nekem mindig elcsúszik, vizsgaidõszakban összevissza szokott megjönni), most hirtelen ezek jutottak eszembe. Ha arra gondolsz, hogy átlagosan 28 napra szokott megjönni a lányoknak, de neked ehelyett csak minden 20. napon jön meg, az normális! Nekem 21 naponta jön meg. Eleinte megijedtem én is, mert azt hittem, mindenkinek 28 napra kell megjönnie, aztán rájöttem (illetve a nõgyógyász megmondta :D), hogy nem, ez személyenként változó. Remélem, tudtam segíteni :)

Úgy érted, hogy minden hónapban 28 szokott lenni, és kivételesen 20 napra jön meg? Ebben az esetben sok minden, de terhességre nagyon kicsi az esély. Inkább megváltozott étrend miatti (valószínûleg ideiglenes) hormonzavar, idegeskedés (attól nekem mindig elcsúszik, vizsgaidõszakban összevissza szokott megjönni), most hirtelen ezek jutottak eszembe. Ha arra gondolsz, hogy átlagosan 28 napra szokott megjönni a lányoknak, de neked ehelyett csak minden 20. napon jön meg, az normális! Nekem 21 naponta jön meg. Eleinte megijedtem én is, mert azt hittem, mindenkinek 28 napra kell megjönnie, aztán rájöttem (illetve a nõgyógyász megmondta :D), hogy nem, ez személyenként változó. Remélem, tudtam segíteni :)
Nem valószínû De mivel felmerült a kérdés ebbõl arra gondolok hogy a védekezésetek az nem tökéletes :S
A kérdező hozzászólása: Eddig mindig 28 napra jött meg, most 20. napra, legutobb vasárnap voltam a párommal, de nem fájt a hasam, nem voltak jelei, hogy meg fog jönni, és még nem is vártam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!