Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet oka annak, ha a (103 db)

Mi lehet az oka annak, ha a törpehöri úgy csinál, mintha csuklana?

Nemrég vettem észre, két lány hörink van, két külön terráriumban, már azon is gondolkodtam, hogy vhogy kommunikálni akarnak, mert általában egyszerre csinálják! Hallottatok már ilyet?!

Legjobb válasz: Nekem a fiú patkányom csuklik, a törpehörieimet még nem láttam csuklani, de am én se tom az okát h a pateszka miért csuklik..elõször megijedtem h baja van, de mostmár úgy vagyok vele h mi emberek is csuklunk:)

Nekem a fiú patkányom csuklik, a törpehörieimet még nem láttam csuklani, de am én se tom az okát h a pateszka miért csuklik..elõször megijedtem h baja van, de mostmár úgy vagyok vele h mi emberek is csuklunk:)
Szia!Nekem is lány törpehörim van és észleltem ezt a "csuklást" is.Nem tudom mi az oka, de szerintem nincs ok aggódásra mert egy idõ után abbahagyja. :)
nekem is szokott a lány törpehörim csuklani de én sem tudom mért XD de tök cukik
oh, ezek a hörik meg pateszkák milyen csuklósak...

Mi lehet az oka annak, ha a hasnyálmirigy túlzottan termeli az inzulint nem cukorbeteg egyének esetében?

Legjobb válasz: Leggyakrabban inzulinrezisztencia. A sejtek nem reagálnak megfelelõen az inzulinra, ezért a szervezetnek többet kell termelnie a hatás eléréshez. A másik ok, ami igen csak ritka, az inzulintermelõ daganat.

Leggyakrabban inzulinrezisztencia. A sejtek nem reagálnak megfelelõen az inzulinra, ezért a szervezetnek többet kell termelnie a hatás eléréshez. A másik ok, ami igen csak ritka, az inzulintermelõ daganat.
A kérdező hozzászólása: Valakinek van tapasztalata ilyesmiben? illetve a kezelésre és gyógyulásra lennék kíváncsi.
Ha inzulinrezisztenciád van, akkor diétázni kell, sportolni, ha súlyosabb, akkor gyógyszert is szedni mellé. Ha van súlyfelesleges, azt csökkenteni kell. Oda kell figyelni, mert ha elhanyagolod, cukorbetegég alakul ki belõle elõbb-utóbb.
A kérdező hozzászólása: de ha alacsony a vércukorszint és magas az inzulinszint, az nem hipoglikémia? illetve mióta kiítam a kérdést, olvastam egyet s mást és ezt okozhatja inzulinóma is, ami lehet jó és rosszindulatú is. az érdekelne elsõsorban, van-e vagy volt-e valakinek ilyen problémája, illetve milyenek a gyógyulási esélyek?
"A másik ok, ami igen csak ritka, az inzulintermelõ daganat." Inzulintermelõ daganat = inzulinóma. Alacsony vércukorszint = hypoglikémia. Magas inzulinszint = hyperinzulinémia. Még egyszer elmondom mi az inzulinrezisztencia lényege... A sejtek nem elég érzékenyek az inzulinra --> a szervezetnek több inzulint kell termelnie a hatás eléréséhez --> a szervezet túllõ a célon és túl sok inzulint termel --> a túl sok inzulin lecsökkenti a vércukorszintet (ezért van az, hogy ha egy inzulinrezisztens személy jól telezabálja magát cukorral, akkor rosszul lesz utána). Plusz egy idõ után a hasnyálmirigy "elfárad", nem tud elég inzulint termelni, így elõbb csak az étkezés utáni vércukor emelkedik meg, késõbb pedig az éhgyomri is, azaz cukorbeteg lesz az illetõ. Az inzulinoma sokkal ritkább, mint a fent vázolt mechanizmus. De ha daganatod van, azt nyilván el kell távolítani, amennyiben lehetséges.
Ha elég éretlen hozzá, akkor igen, az.
Szerintem száz, hogy tetszel neki :) Adj neki te is valami biztató jelet, ha kölcsönös a vonzalom.

Mi az oka annak, hogy a csirkecsont megpuhul, hajlítható lesz, el lehet törni, ha 20°-os ecetbe áztatom kb 2 napig? (biológia házi) És mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szerintem a mésztartalomhoz van köze. A tojáshéj is felpuhul az ecettõl. De lehet, hogy rosszul gondolom.

Szerintem a mésztartalomhoz van köze. A tojáshéj is felpuhul az ecettõl. De lehet, hogy rosszul gondolom.
Mert az ecet -mint általában a savak- reakcióba lépnek a kálciummal, ami a csont fõ alkotója! Ha egy tojást -ugyanígy- beáztatsz, megpuhul a héja.
A kérdező hozzászólása: * 20%-os
A mészváz CaCO3-ból áll, ez szilárdítja. Az ecetsav felbontja a kaiciumkarbonátot és acetáttá alakítja, az acetát meg nem szilárd hanem sokkal puhább mint a mészkõ.
A folyamatot dekalcinálásnak nevezik. A csontból kioldódnak az ásványisók és csak a kollagénrostok maradnak.
A tojásnál meg leoldja a mészvázat és az alatta levõ bõrhéj marad csak meg. Ez is acetáttá alakítás csak ott a folyadékba keveredik az acetát.
Pádár?!

Mi lehet az oka annak, ha a fiúnak nincs orgazmusa szex közben?

Sem orálisan, sem máshogy nem lehet kielégíteni a fiút. Más lánnyal való szex alkalmával is járt már így. Alkohol, kábítószerek, tömegnövel?k okozhatnak ilyen problémát? Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Még iet nem hallotam...

Még iet nem hallotam...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Szeretnék segíteni a szóban fogó fiún, szóval szerintem beszélni fogok vele. Lehet hogy tényleg csak ez a gyakori Marok Marcsizás az ok. Mivel soha nem volt tartós, pár hónapnál hosszabb kapcsolata - tudomásom szerint. Persze azért még mindig várok hozzászólásokat.
ha ennyit alkoholizál, akkor lehet attól. jah. deha sokat maszturbál akkor attólis lehet, h már szinte csak magának tud elérni a csúcsra.
1 üveg 1 sör fél liter (kivéve a borsodi menõsört :D ), bocsánat :) :)
Jajj, remélhetõleg nem valami baromsággal tömte tele magát. A füves cigi legelõször idegi, majd emésztõrendszeri rendellenességeket okozhat, persze ez csak az alap. Én hamarabb gyanakodnék ezekre az izmosítókra. Egyik sem normális, ha valaki izmosodni akar, az menjen edzõterembe. Nem csak esztétikailag lesz ocsmány 1-2 éven belül az izma, hanem belülrõl is, illetve kihathat a szexuális teljesítményére is. Mindenképp beszélj vele errõl, ha kiderül melyik szert szedte, akkor talán tudom a problémát. Az a pár sör is okozhatta, mert 1 sör 1 üveg 1 liter. Ha pár, akkor gondolom 4-5, egy megszokott szervezetnek is okozhat esetleg ilyesmit. Próbáljátok úgy hogy nem iszik. Ha menni fog az alkohol a probléma, ha nem akkor valamelyik drog illetve "dopping-szer". Ha az alkohol a gond, akkor is álljon le ezekkel, ne tegye tönkre magát. Remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: 19 éves a srác. 3 alkalomból - amikor szexuális kapcsolatom volt vele - mindhármon volt alkohol a szervezetében, egyszer nagyon sok, következõ alkalommal már kevesebb. Harmadjára viszont csak pár sör. Persze /úgy tudom/ az alkohol hatása attól is függ, hogy mennyire van megszokva vele a szervezete, vagy mennyire fáradt, stb. Drog maximum marihuánás cigi jöhet szóba nála, de ezt sajnos nem tudom pontosan. A tömegnövelõ szereket nem ismerem, nem is tudom, hogy használ-e most pontosan valamilyet, vagy korábban használt-e. Egyszer említette, hogy kellene kicsit izmosodnia, és talán kipróbál ilyen szert.
Szia! Az alkohol tényleg csak ittas állapotban, extrém esetben akár kevés is, de az tényleg nagyon ritka. Drogok természetesen okozhatnak ilyet, nem tudom hány éves a srác és milyen drogokat használ, de még most felejtse el mindet. Iszonyú veszélyes dolgok, aki nem tanul róla részletesen sosem kap normális felvilágosítást (gondolok itt például a nevetséges iskolai elõadásokra). Szóval ha egyedül nem megy a leszokás, sosem szégyen segítséget kérni. Tömegnövelõ alatt pontosan mire gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Sajnos még nem derítettem ki, hogy magának sikerül-e? De rajta vagyok az ügyön. Igen, volt amikor nagyon részeg volt, de volt amikor épphogy csak ivott egy keveset.
Saját magának tud orgazmust okozni?
Alkohol csak akkor ha ittas állapotban próbál kielégülni, kábítószerek egyes fajtái okozhatnak impotenciát. Na meg persze sok más testi bajt. Tömegnövelõket nem tudom.
Lol. Tömegnövelõktõl nem tud elmenni. Szeretem a sok "hozzáértõ" ember válaszát. De sajnos van egy rossz hírem: amit te boltban veszel, attól nem leszel Arnold 2 év alatt és nem is rohad le a p*cs*d. DE (!) a szteroidok nem megfelelõ alkalmazása (mert nyílván ha minden esetben impotenciát okoznának, akkor a sportolóknak se lehetne gyereke, mert ott alap a dopping, tetszik nem tetszik ez van), tehát egy rossz levezetés után elképzelhetõek ilyen gondok. Ha pedig 16 évesen unalomból nyomta a naposim-t levezetés nélkül, mert idióta volt, akkor meg is érdemli. Az, hogy kinek tetszenek az izmos palik az meg már megint más téma. Valakinek például tetszenek a dagadt lányok. Én maximum lehánynám õket. Na bumm. És? Meg azért a tudomány jelenlegi állása szerint felépíteni egy KOMOLY fizikumot azért nehezebb dolog, mint sörpocakosnak lenni. A cucc magában semmit sem ér csak megsúgom. Amúgy meg Én is a túlzott önkielégítésre gondolok elsõ körben, bár piásan Én se vagyok valami nagy élmény. Talán ki kéne próbálni teljesen józanul is a dolgot.

Mi az oka annak, ha fáj a végbélnyilásom, már annyira, hogy le se bírok ülni és amikor wc-ek akkor véres a székletem. Nagyon fáj. Mi lehet a baj? Szerintetek ez aranyérre utal? 25éves nő vagyok.

Legjobb válasz: Inkább berepedés. Az aranyér addig tud fájni ennyire,amíg ki nem "vérzik". Mikor elkezd vérezni megszûnik a nagy nyomás és csökken a fájdalom.

Inkább berepedés. Az aranyér addig tud fájni ennyire, amíg ki nem "vérzik". Mikor elkezd vérezni megszûnik a nagy nyomás és csökken a fájdalom.
Ha kemény a székleted, akkor az sérti fel a végbélnyílásod.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat..de nekem nem kemény a székletem és már kb 3hete nem bírok wc-zni, és leülni is nagyon rossz sokszor..nem tudom mi lehetne? valami kenõccsel kellene kenegetnem??
Nézesd meg sebészeten, ott adnak rá megfelelõ kenõcsöt is. Addig is próbáld ki a Proktis-M kenõcsöt, kívül bekened és belülre is tegyél belõle, drága, de hatásos szer, nekem elmulasztotta gyorsan az ilyen fájdalmat.
Jó lenne megnézetni orvossal, mert nem csak aranyér lehet.Ha aranyér, nekem pl.jó volt rá a reparon krém.Ha belsõ aranyered van, akkor kúp kell.Lehetõleg minél kevesebbet ülj, ha van túlsúlyod fogyj le, és táplálkozz egészségesen(sok növényi rost elsõsorban)

Mi lehet az oka annak, ha a férfi vonzódik, de nem kötődik egy nőhöz?

Legjobb válasz: Intellektusbeli különbségek. A vonzalom a test szintje, a kötõdés a léleké.

Intellektusbeli különbségek. A vonzalom a test szintje, a kötõdés a léleké.
A vonzalomnak és a kötõdésnek semmi köze egymáshoz... Egy ismeretlen nõ is lehet vonzó, de kötõdni csak akkor fogok hozzá ha már ismerem, és szeretem. (Nem feltétlenül szerelemrõl van szó...)
Szexuálisan kívánja csak.
csak dugni akar nem nosulni
A férfi, aki nem tud szeretni c. könyvet olvasd el, errõl szól. Létezik még ezen felül a kötõdési zavar nevû mentális betegség is, a kötõdési képességet az édesanyával való korai kapcsolat (magzati kor, csecsemõkor, kisgyermekkor) határozza meg. Ebben keresendõ a kötõdési zavarok oka, rengeteg irodalma van, és szakember is tud segíteni.

Mi lehet az oka annak, ha egy pasi állandóan kiszakítja a gumit?

Legjobb válasz: Sok oka lehet!Rosszul helyezi fel,a gumi minõsége rossz(amit többszöri esetben kétlek),a körmével hasítja fel,1000 oka lehet!

Sok oka lehet!Rosszul helyezi fel, a gumi minõsége rossz(amit többszöri esetben kétlek), a körmével hasítja fel, 1000 oka lehet!
Ha az óvszer minõsége jó és nem valami "gagyi" akkor elvileg nem kellene, hogy probléma legyen vele HA a felhelyezésével sincs semmi gond. Viszont a legtöbb esetben ez a probléma oka. Nagyon fontos, hogy megfelelõen illeszkedjen a péniszre ugyanis ha levegõ szorul alá vagy felhelyezés közben megsérti a párod vagy épp Te akkor a sperma könnyen kijuthat belõle ami nem kívánt terhességhez vezet. A tájékoztatóján és számos internetes oldalon is megtalálod, hogy hogyan kell helyesen felhelyezni a gumi óvszert! Ha szabad kérdeznem milyen márkájút szoktatok vásárolni?
Lehet ezzel a módszerrel akarja felhívni a figyelmedet arra, hogy nem szereti óvszerrel csinálni. Igaz, sok - sok oka lehet ennek.
gyereket akar
valószinüleg rosszul rakja fel, és levegõ megy alá.körömmel kétlem, hogy ki lehet szakitani, fõleg, hogy egy férfinak nem sûrûn van fél-1 centis körme.
Miért nem akarsz fogamzásgátlót szedni?
A durex eddig bejött. sose szakadt el. de azt nem értem h miert hadakozik mindenki ennyire a fog. gatloval? ma már alacsony hormontartalmuak, nem kellene aggodni. ha az orvos rendesen kivizsgal, akkor gond nelkul lehet szedni. en el se tudnam ugy kepzelni a dolgot h nem szedek tablettat. volt egy idõszak amikor ovszerrel védekeztünk, de akkor meg nem tudtam élvezni a sexet mert azon aggodtam h mi van ha kiszakad.
A kérdező hozzászólása: A Lifestyles mennyire megbízható? Melyik a legjobb?
Szerintem a Durex nem a legjobb minõség, azzal nekünk is sok maceránk volt!!2. voltam
21:36-os vagyok. A megszakításos módszerrel ne "kísérletezzetek" mert az egyénfüggõ. Van aki évekig szerencsés védekezési módszerként alkalmazza de van akinek elég jóval kevesebb idõ is ahhoz, hogy megfoganjon egy gyermek. (Nekem a legkisebb testvérem ilyen védekezési módszer mellett született:) ) Az elõváladék is tartalmazhat életképes spermiumokat vagy ha a párodnál elõfordul, hogy nem tudja idõben kihúzni a péniszét a hüvelyedbõl akkor gond van és eseményutáni tablettát kell majd alkalmaznod amennyiben nem szeretnél kisbabát. Az viszont nagyon nagy hormon adagot tartalmaz ami cikluszavart, hormonproblémákat is okozhat és hosszútávon semmiféleképp nem alkalmazható! Én azt tanácsolom, vegyetek jó minõségû óvszert (Durex, Lifestyle ... stb.) és ha ez megvan akkor figyeljetek oda a helyes felhelyezésre, ha mindkettõ megvan akkor szinte lehetetlen, hogy folyton kiszakadjon. Megesik, hogy van 1-2 selejtes de az nagyon-nagyon ritka eset! Vagy ha nincs más megoldás akkor szedj fogamzásgátló tablettát ha biztosra szeretnél menni! Keress fel egy nõgyógyászt aki tájékoztat majd ezekrõl és ajánlhat Neked jó fogamzásgátlási módszert. A megszakításos védekezésnél bármi jobb ... !
nagyon helyes
A kérdező hozzászólása: Eddig mindig a megszakításos módszert alkalmaztuk, mivel mindig kiszakítja, fogamzásgátlót meg nem igazán akarok szedni. Viszont ez sem folytatható így tovább- igaz eddig megúsztuk- de félek h terhes leszek......
A kérdező hozzászólása: Azért nem akarok fogamzásgátlót szedni mert félek a mellékhatásaitól, fõleg ha azok hosszútávúak és csak évekkel késõbb jelentkeznek pl hallottam már trombózisról, májkárosodásról is. Meg azért mégiscsak gyógyszer....

Eredekelne hogy mi lehet az oka annak ha nagyon felizgulok egy nore ilyen nyalkas atlatszo folyadek on ki a farkamon. Van e itt valaki akivel hasonlo tortenik, mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Ezt benézted 15:01-s mert ez az örömnedv,tehát izgalom hatására kevés csepp jön ki,és ez nem sperma,nagyszájú,esetleg lehet benne spermium is de nem igazán.Elõbb gondolkodj mielõtt szegény kölyköt leoltod,ajánlom a biosz könyvet.

Ezt benézted 15:01-s mert ez az örömnedv, tehát izgalom hatására kevés csepp jön ki, és ez nem sperma, nagyszájú, esetleg lehet benne spermium is de nem igazán.Elõbb gondolkodj mielõtt szegény kölyköt leoltod, ajánlom a biosz könyvet.
kivancsi lennek h hany eves vagy?? mert az ilyen eleg gyakran elorordul ha az embernek farka van XDDD
Azt spermának hívják te nagyon nyomorék -.-"
Tanultál már biológiát? Vagy még nem tartotok ott?
Azt elõváladéknak hívják!Ez is tartalmaz egy kis mennyiségû spermát.Ez akkor van, ha nagyon felizgulsz vkire.Ez természetes. Bár szerintem még angyon fiatal vagy!OLvasgass ilyen könyveket, vagy a neten utána!
Nekem az suliban azt mondták hogy ez olyan váladék mely tartalmazhat spemárt, de célja hogy a spermavezetéket megtísztítsa pl a vizelettöl.
mondcsak elérted már a 8adik évfolyamot?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!