Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet oka a kéthetes késésnek (1 db)

Mi lehet az oka a kéthetes késésnek?

Ma 2 hete, hogy meg kellett volna jönnie, de semmi. Szinte mindennap ugyanabban az id?ben hányingerem van, fáradtabb vagyok, olyan majdnem megjön érzésem van, de két tesztem is negatív lett. Méregtelenítési kúrát végeztem az elmúlt 8 napban, esetleg ez játszhatott közre? Az els? tesztet kedden este csináltam, a másikat pedig csütörtök reggel. Mindkett? negatív. Volt már vkinek ilyen? Szerintetek teszteljek még? Menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Bármi felboríthatja a ciklusodat, nekem is volt már ilyen, épp egy hónappal ezelõtt. Az idegességed is közre játszhat, várj türelemmel:).

Bármi felboríthatja a ciklusodat, nekem is volt már ilyen, épp egy hónappal ezelõtt. Az idegességed is közre játszhat, várj türelemmel:) .
Két hetes késésnél a tesztnek már ki kellett volna mutatnia a terhességet.Sõt, ha orvoshoz mész már Õ is tud mondani neked valamit. Nekem is késett 10 napot, de mégsem voltam terhes.Öt teszt is negatívat jelzett.Elmentem dokihoz, és hormonvizsgálatból kiderült, h hormonelégtelenségem van. Szóval ebbõl azt akartam kihozni, h feltétélen menj el orvoshoz.
Nekem egy fogyókúrás kapszula miatt késett másfél hetet. Lehet, hogy a méregtelenítés miatt késik neked is, de szerintem azért nézesd meg magad egy orvossal.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet ilyen hamar peteeres? 20. -án hagytam abba a fogamzasgatlot, ma pedig érzem a peteeres tüneteit. Tapasztalat? Valaki volt így?

2

Hogy bírom megnézni, hogy nyitott-e a méhszáj?

Ciklus. hu-n van egy ilyen kérdés is!

13

Szerintetek jókor voltunk együtt? Lehet sikeres a hónap? Sajnos keveset találkozunk a párommal. úgy örülnék ha össze jönne a baba!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2ea5382e86aa1aef9d2869..

Elég ritkán tudunk együtt lenni a párom és az én munkám miatt, és azt néztem, lehet hogy pont nem jókor voltunk együtt? Vagy van esély azért???

6

Biztos, hogy nem vagyok terhes?

3 napja késik, de máskor is szokott és már 3 napja 36,4 a hőm, és negativ a teszt ma csináltam.

5

Szerintetek volt már ovum? Nem értem a görbém.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ff9fd19d696780964fdc19..

Szombaton nem tudtam ovutesztelni, lehet, hogy pont aznap lett volna pozitív? De nem esett le a hőm, csak elkezdett felfelé menni...

4

Elküldenétek a hőgörbéiteket?

7

Mensi napján első vizeletből. Ugye pozitívak a tesztek? Az első expert a második facelle.

http://kepfeltoltes.hu/view/131028/K_p0518_www.kepfeltoltes.... Jpg

12

Aggódjak, ha nem erősödnek a pozi tesztjeim?

Kb,18-19 dpon vagyok. Elmaradt menstruáció napja óta tesztelek halvány pozikat. Nagyon aggódom, mert nem erősödnek a tesztek. Orvoshoz csak szerdán tudok menni. X-EPIL-el tesztelek és mindig ugyanolyan halvány. :( Csináltam egy Clearblue digitálisat, ami 1-2 hetes pozitívat mutatott, ez volt pénteken. Azóta több x-epil is nagyon halvány és nem erősödik. Nagyon aggódom, mert volt már egy rosszul végződött terhességem. Kérlek osszátok meg velem a halvány nem erősödő tesztekkel való tapasztalatokat! Előre is köszönöm!

22

Ugye erősödik szépen?

Az első 2 mensi elött 4 ill 3 nappal délutàni, az alsó 2 mensi elött 1 és mensi napja.


14

Átjárhatóságit megcsinálják a ciklus 15. napján délután? Szerintem akkorra már meglesz az ovum, előző ciklusom 27napos volt. Ez nem gond?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!