Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet oka a (3833 db)

A barátnőmet nagyon nehezen lehet kielégíteni. Mi lehet ennek az oka, és mi lehet erre a megoldás?

Legjobb válasz: Szia!Lehet h az elöbbi válasz nem volt épp a leg kielégitõbb... Az odáig ok h csináld ügyesen. Elõsször is mindenképpen az kell h kivánjon téged nagyon a lány. Másodszor amikor kielégited, kérdezkesd tõle h jo e neki, azt hogy feljebb vagy lejebb csináld e. A lényeg ha már mind a ketten tudjátok h õ nehezen tud elmenni akkor egy aktus alkalmábol probáljatok meg közösen rájönni h mi az ami jo neki és kell neki és amitõl tutira elmegy. Jo probálkozásokat kivánok!

Szia!Lehet h az elöbbi válasz nem volt épp a leg kielégitõbb... Az odáig ok h csináld ügyesen. Elõsször is mindenképpen az kell h kivánjon téged nagyon a lány. Másodszor amikor kielégited, kérdezkesd tõle h jo e neki, azt hogy feljebb vagy lejebb csináld e. A lényeg ha már mind a ketten tudjátok h õ nehezen tud elmenni akkor egy aktus alkalmábol probáljatok meg közösen rájönni h mi az ami jo neki és kell neki és amitõl tutira elmegy. Jo probálkozásokat kivánok!
én saját magamból kiindulva akkor tudtam igazán kielégülni, amikor már elég ideje együtt voltam a barátommal, hogy bíztam benne, így el tudtam magam engedni, és az aktus közben nem agyaltam, h xy hanem csak élveztem a dolgot...ehhez idõ kell, és türelem. ja és ne felejtsd el éreztetni vele, h szereted, meg legyél gyengéd, ne ugorj fejestül a közepébe:) nálam ez vált be!
Szia!!!Van ilyen sajnos, hogy nehezen lehet kielégíteni egy nõt, de ez ellen van megoldás, méghozzá az hogy ügyesen csináld!Ha ügyes vagy akkor tetszeni fog a barátnõdnek!Sok sikert neked, és szurkolok :) !

Kirandulni szeretnenk menni, satras megoldassal, viszont ahova mennenk, az ottlakok azt mondjak, hogy eleg gyakori a vaddiszno jelenseg. :D Mivel tudjuk elkerulni, hogy ne jojjenek nekunk? Vagy mivel lehet oket elijeszteni?

Legjobb válasz: Hát elijeszteni, csak ritkán lehet a vaddisznókat, amikor elindulsz feléjük, de nem javasolnám, mert lehet, hogy õ is megindul feléd. Nem hiszem, hogy csak úgy megtámadna ok nélkül. a vaddisznó csak akkor támad, ha hozzáérsz a kölykéhez.

Hát elijeszteni, csak ritkán lehet a vaddisznókat, amikor elindulsz feléjük, de nem javasolnám, mert lehet, hogy õ is megindul feléd. Nem hiszem, hogy csak úgy megtámadna ok nélkül. a vaddisznó csak akkor támad, ha hozzáérsz a kölykéhez.
Hát olyan helyen, ahol van tûzrakóhely és turistaforgalom, egy sátorral semmit nem fog kezdeni a vaddisznó. Alapból igen félénkek és csak végsõ esetben konfrontálódnak az emberrel - ha sarokba szorítod, vagy a kölykeit macerálod.
A kérdező hozzászólása: Azert ez az utolso hozzaszolas.... :DDDD
A legrosszabb, ha a vaddisznó a kocsmából jönn. Az nem ijed meg akármitõl.
Valóban, semmi nem biztonságos, itt pl. a városban téglák eshetnek a fejedre, erdõben vaddisznók, de minket pl. megdobáltak(!!!) mókusok a teraszon makkal.
Ha rátok támadna, akkor rúgd orrba , ettõl vagy jobban bevadul vagy annyira megrúgod hogy megijed oszt elfut, az orr a legérzékenyebb pontja.Nekünk is vannak itthon disznók oszt amikor rossz passzban van az egyik és meg akar harapni orrba rúgom és odébbáll
Épp most a hétvégén voltunk egy barátommal egy elég érintetlen területen túrázni, sátrazni, és több nagy vaddisznó csoporttal is találkoztunk, de mindig nagyon félénken viselkedtek, nem tudtunk hozzájuk közel se menni. Nem fogják megtámadni a sátrat, sem titeket.
Nem ijesztgetni akarlak, de ez a lakóház se 100%... Volt egy ismerõsöm, Salgótarjánhoz közeli kis faluban laktak, a ház hátulja gyakorlatilag már hegyoldal volt, és volt rá példa, hogy nagyon ugatott a kutya, kimentek megnézni, hát kidetült, hogy a garázsukra "esett" egy vaddisznó... :) Azért gondolom az is rendesen megijedhetett, inkább menekült volna, mint támadott, de ez is csak példa, hogy semmi nem biztonságos teljesen :)
Csak ijesztgettek titeket. Nem lesz bajotok vaddisznóval - ráadásul amúgy is csak a kicsinyeivel lenne igazán veszélyes. Két kiegészítés: a vaddisznó nem jelenség, hanem állat. 2. ha zéró százalékos találkozási esélyt akarsz, akkor egy lakótelep közepén sátrazz. Mivel ez rossz, inább ne félj tõle. Ne piszkáld, és nem fog bántani.
Lakóház mögött?! Semmi de semmi esély nincs rá, hogy vakondnál nagyobbal találkozzatok, hacsak a ház elhízott lusta kandúrja nem jár arra éjjel. :) A vaddisznók nagyon-nagyon óvatosak, és messzire elkerülik az embert, ha tehetik.
A kérdező hozzászólása: Egy hegyoldalban szeretnenk satrat verni, legy lakohaz mogott. Nem hinnem hogy ott olyan sok valoszinusege lenne a dolognak, hogy megtamadnak... Anelkul, hogy piszkalnank oket, stb.
A kérdező hozzászólása: Nincs szandekomban oket piszkalni. VIszont esetleg ha kolykei vannak, esetleg kajat keres majd. Felhivtak ra a figyelmunket, hogy vannak a kornyeken, ezert nem anacsoljak hogy ott satorozzunk.
Repesz vagy kézi gránát!Attól félnek!
kecsketejet.bébi tápszert.
Az ég áldjon meg te szaporítók gyöngye! Egy percig se zavarjon, hogy az INTERNET elõtt ülsz. Tudod, INTERNET. A világ legfejlettebb információgyûjteménye....
Amúgy állatorvost kihívni és megnézetni az anyakutyát.
Sajnálom.Igen fura kutya lehet, ha elhagyja a kölykeit. Nem lesz könnyû dolgod.
Mi lehet a baj? Az, hogy egy olyan kutyát szaporítottál, amivel nem lett volna szabad, nincs benne anyai ösztön vagy gyenge.Remélem, tanultál az esetbõl és mielõbb ivartalaníttatod. A kecsketejnél sokkal jobb a kutyáknak készült tejpótló tápszer, az ára viszont borsos, arra készülj fel.És az alom felnevelésével járó rengeteg munkára is.Gyakorlatilag folyton ott kell lenni velük valakinek, mert 3 óránként szigorúan etetni kell.
ajjaj, akkor valami nagyon nincs rendben. Állatorvos, és lehetõleg dajkakutyát szerezni. ha nincs, akkor tejpótló tápszer, 2 óránkánt cumiztatni õket, és langyos vizes vattával áttörölgetni a hasukat, végbél nyilást, hogy tudjanak üriteni.
Szerintem is az altatás a leghumánusabb. Valószínûleg jobban járnak, mint amilyen életük lenne.
Azonnal vidd állatorvoshoz a kölyköket, és még most altattasd el õket humánusan...Rendes táplálkozás és az anyjuk nélkül nagyon kevés esélyük van a normális gyarapodásra. Ennyi kutyának FELELÕS gazdát találni lehetetlen: MINDEN MENHELYEN, GYEPIN, SARKON, BOKORBAN KUTYA VAN!!! Többszörös teltház mindenhol!!!!!! ANYÁT MEG IVARTALANÍTTASD A LEHETÕ LEGHAMARABB!!! A kerítést pedig csináld meg...az anyával foglalkozz, sétáltasd, neveld...
És ha "fajtatiszták"a kölykök, akkor sem vár rájuk jobb sors.Megveszik õket pár 10 ezer forintért, legtöbbjük végül kutyagyárban köt ki.
A kérdező hozzászólása: Elmondaná valaki mi a szarért kell mindenbõl ekkora ügyet csinálni?
Mert majd megint mi, állatvédõk szívjuk meg azt, h nektek 12 kölyök született. Ezért, cseszdmeg!
Semmit. Nem kell a nem életrevaló kölyköket megmenteni.
igazuk van, altatás, nincs mese. köszönheted mgadnak kedves kérdezõ! ha felelõsségteljes gazda lennél ennek nem kellett volna megtörténnie! egyáltalán miért vártad meg az ellést, miért nem vitted el a kutyád már az ellés elõtt ivartalanítani?
Állatorvos és humánus altatás a kölyköknek. Kétlem, hogy akitõl elmegy az anyakutya, az képes lenne a kétóránkénti etetésre, kezelésre, stb.
Ráadásul kevés esély van rá, hogy gazdit is találtok nekik. Nem az a baja a szukának, hogy 12 kölyök született, hanem az, hogy a háta közepére nem kívánja az egészet.És igaza is van.
Tényleg feltétlenül szükséges felnevelni 12 kölyköt, akire még annyira sem tudnak vigyázni, hogy az anyjuk ne szökjön el? Nem volna egyszerûbb és humánusabb most lealtatni õket, mint késõbb a sintértelepen?
A kérdező hozzászólása: Köszi. Lehet ám hogy az a baja hogy 12 kiskutya született
A kérdező hozzászólása: Hát igen nem tudom mi baja lehet
A kérdező hozzászólása: Épp ez a gond elszökött nem tudom megnézetni, de azért köszi
Így van!Mert a magadfajta felelõtlen szaporítók miatt, akik figyelmetlenségbõl vagy ostobaságból hoznak le almot, na az ilyenek miatt vannak teli a fajtamentõk és menhelyek.


"Családi okok miatt egy 11 hónapos beagle szuka eladó! ". Mi lehet az a családi ok?

Ma olvastam az újságban, nem én szeretném megvenni hanem egy ismer?söm, de nem tudjuk mi lehet az a családi ok. Szerintetek?

Legjobb válasz: Lehet,hogy valaki allergiás a kutyákra a családból.

Lehet, hogy valaki allergiás a kutyákra a családból.
vagy az h valami oknál fogva elköltöznek egy kisebb házba ahol nincsen kert vagy rájöttek h nincs elég idejük és energiájuk egy ilyen kutyára
Családi okok miatt.. ebbe bele tartozhat költözés kisebb lakásba, esetleg társas házba, kisbaba, vagy egyszerüen nem tudják fent tartani és nem akarják kidobni az utcára, az ilyentõl nem kell félni..
Lehet, h van a kuttynak valami nem kívánt, rossz tulajdonsága. Vagy pénzhiány...nem tudják etetni és azt akarják, h jó helye legyen..
Azt azért ne zárjuk ki, hogy ebben az esetben valódi családi oka van a dolognak, de általában ezek szoktak lenni: kiderült, hogy a kutya rág. Nem azt csinálja, amit mondanak neki, pedig már egész hangosan monták neki Naponta háromszor is pisilni akar. Minden nap sétálni akar Elfelejtették, hogy nyaralni is szoktak menni és addig nincs aki vigyázzon a kutyára Az a szemét belekapott a gazdiba amikor az verte....stb
Igen, vagy költöznek, nem tudják elvinni (hozzánk is így került az egyik rokonunk kutyája), esetleg beteg lett a gazdája, nem tudja gondozni, haláleset történt. Én ilyenekre tudnék gondolni. Persze lehet, hogy tényleg csak meg akarnak szabadulni tõle.
vagy az a beagle kutya, valójában nem is olyan beagle-s. Lehet szaporítótól vették és rájöttek hogy mennyi baja van szegénynek. Így próbálnak gyorsan megszabadulni tõle. Ez is lehet. De lehet tényleg hogy valaki allergiás rá. Szerintem ha a kutyának van baja, akkor csak ha lelkiismeretesek elmondják, ha nem akk nem...
Szerintem, ha valakinek valamilyen okból meg kell válnia az egészséges, normális, valóban beagle, szeretett kutyájától, akkor az nem eladja, hanem elajándékozza. Ha pénzt kérnek érte ott valami nem stimmel. Mindenesetre én csak úgy venném át, ha pár napig naponta látogathatom, elvihetem sétálni és elvigetem az állatorvosomhoz egy kivizsgálásra. De akkor sem pénzért.
Esetleg kisbaba van a családban. Vagy egyszerûen csak megunták. Akár az is lehet, hogy nem szófogadó a kutya.
Vagy talan az a csaladi ok, hogy miutan a kutya nagyobb lett, rajottek, hogy bizony foglalkozni es kell vele es az mar nem tetszik nekik. A szomszedomban volt ilyen egyszer , vettek egy kis kutyat az allig 5 eves lanyuknak , aki egesz nap azt a szerencsetlen allatot nyuzta. Aztan mikor nagyobb lett szegeny kutyus es mar nem birtak vele( mivel semmire nem tanitottak meg) egyszeruen beadtak egy menhelyre. Na persze, hogy hova lett a kutya az csak kesobb derult ki, ok azt allitottak, hogy elszokott, aztan vmelyikuk veletlenul el szolta magat.
Ha nem adtak címet, akkor hogy menj át? Ezt nem értem. Egyébként szerintem nézd meg, simogasd meg, hogyan reagál. Talán már ránézésre is észrevehetõ, ha valami gáz van.
Szia!Na mi volt a kutyával? Lehet tudni róla vmit?
Hû ez nagyon gyanús, semmi esetre ne vedd meg a kutyát. Mivel nem mondták mi a családi ok, ezért biztosan a kutyával van probléma. Ha allergia, költözés stb van azt miért ne mondták volna el? Elmenni sem érdemes. Az meg, hogy sok érdeklõdõ van biztos, hogy kamu. Egy felnõtt, törzskönyv nélküli, pénzért kínált kutya nem kell olyan hû de sok mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Gondolom azt várták, hogy újra telefonáljak. Nos megkértem egy barátomat, hogy telefonáljon, hogy érdekli a kutya és kérje el a címet. Azt a választ kapta, hogy most épp nincsenek otthon, de majd holnap visszahívja és lediktálja a címet. De az lenne a legjobb ha a barátom mondaná el a címét, és a gazdi házhoz viszi a kutyát. Csak az oltásait kell kifizetni, maga a kutya ingyenes.
A kérdező hozzászólása: Nagyon gyanús nekem ez a kutya dolog.
A kérdező hozzászólása: Felhívtam. A családi okot nem tudtam meg, azt mondták titok, ha komolyan érdekel a kutya ne ezzel törõdjek. Mindössze 15 ezret kérnek érte, az oltásai árát. Törzskönyve nincs. Mondták, hogy holnap ilyenkor menjek át (címet nem mondtak), mert sok érdeklõdõ van.
Az is lehet hogy alköltözik a cslád mondjuk panelba, és nem akarnak kutyát vinni.Bocs ha volt ez a javaslat, nem olvastam végig.de ennyi rossz indulatu embert....mert szaporítótól van meg minden....te jóóó ég.
Hívd fel, de ha pénzt kérnek érte, akkor biztosan nem volt jó helye eddig, én nem adnék érte pénzt.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam rá, hogy megkérem az állatorvost hogy kísérjen el minket (az ismerõsömnek most lesz a szülinapja, és úgy is akar egy beagle-t, megvehetném neki ezt..vagy egy kölyök kutyust..), de nem tudom, ezért fizetnem kell majd neki? Kíváncsi vagyok a kutya árára.
Ha elmész megnézni a kutyust, akkor vigyél szakértõt (olyan ismerõst, aki ért ehhez a fajtához- õ látja, van-e hiba). Esetleg kérdd meg a gazdát, hogy mutassa meg, milyen trükköket tud a kutya (ül, fekszik stb)-engedelmesség miatt. Dokival se árt megnézetni, õ megmondja a korát.
A kérdező hozzászólása: Mindjárt gondoltam, hogy dolgoznak. Az jutott még eszembe, hogy a kutyus talán vemhes, és ezért akarnak tõle gyorsan megválni. Annyi minden oka lehet annak. Remélem tényleg csak allergiás rá valaki, vagy ilyesmi. Bár ha én kapok 8 hetesen egy kölyköt, nem addigra derül ki hogy allergiás vagyok rá, mire 11 hónapos lesz. A babánál ugyanez a helyzet. Nem? Meg amúgy is inkább szednék naponta 10 gyógyszert minthogy megváljak a kutyámtól.
Szia! én az ismerõsöd helyében elvinném egy alapos kivizsgálásra, és ha semmi baja, akkor bele lehet vágni! :) Az, hogy idaírták, este 6 után, gondolom azért van, mert dolgoznak!
Én nem vennék felnõtt kutyát olyan helyrõl, ahol nem tudom, hogy eddig hogy élt, milyen szokásai vannak stb. Mindenki azt írja, hogy családi okok miatt akar megszabadulni a kutyától, holott a probléma sokkal inkább a kutyára vezethetõ vissza. Jó esetben csak megunták, ezért akarnak túladni rajta. De lehet, hogy a kutyának olyan betegsége van, ami drága állatorvosi kezelést igényel, neveletlen, agresszív, hiperaktív, rombol vagy más rossz tulajdonságai vannak. Ha pénzt kérnek érte, akkor ott már biztos van valami bibi.
A kérdező hozzászólása: Igazából attól félünk, hogy tényleg beteges, esetleg szófogadatlan, de annyira hogy már nehezen kezelhetõ, vagy ilyesmi. Ki tudja, hogy tényleg 11 hónapos-e. Mindenesetre este felhívom, gondolom ti is kíváncsiak vagytok mi az igazság. (Azért este mert az van a szám mellé írva, hogy 18 h után.)
Egyik barátomék, azaz inkább fogalmazzunk úgy hogy hvaeromék vettek egy kis, 6 hós yorkita 6 éves kislányak... Egy hét múlva kérdezem tõlle, hogy "na és mi van a blökivel?" Erre a vállasz: "Hát eladtuk mert össze-vissza szart mindent a rohadt kis dög"... Anyád úgy konkrétan... Szerintem itt is vmi ilyesmi lehet a dolog mögött, de tényleg nagyin gyanús. Ha nincs túl messze szerintem érdemes megnézni. 15f

Mikor lehet őket kivenni a földre futni az anyjukkal?

A tengerimalackán tegnap szült 3 minimalacot,és azt szeretném kérdezni,h futni mikor rakhatom ki ?ket a földre?köszi:)

Legjobb válasz: nememlékszem,az idõre,de mikor már szõrösek és nem szopnak,azután 1-2 nappal :) nyugodtan lehet

nememlékszem, az idõre, de mikor már szõrösek és nem szopnak, azután 1-2 nappal :) nyugodtan lehet
A kérdező hozzászólása: Köszi:) De am õk már szõrösen születnek!
Egyhetes koráig ne vedd ki õket a ketrecbõl. Ha az anyjuk szoptatja õket, akkor kb. 1 hetesen már kiveheted õket együtt! a szobába, de tedd malacbiztossá a helyet! Elsõnek az anyjukat vedd ki, utána egy malacot hozzá. Ha foglakiozik vele kint, akkor a másik két malacot is kiveheted! Vissza pedig úgy tedd õket, hogy elõbb a kicsiket, és utoljára az anyát!
teljesen, kitarkult szõrre gondoltam :p

Mi az oka a fejbőrömön kialakult szőrtüsző cisztának és hogyan múlik el? Csak kivágatni lehet, vagy van valami természetes gyógymód?

Legjobb válasz: Én azt hiszem csak kivágni lehet ismerek 1 személyt akinek volt,és egybõl kivágták,vagy lehet van valami gyógymód,de én arról nem tudok :D

Én azt hiszem csak kivágni lehet ismerek 1 személyt akinek volt, és egybõl kivágták, vagy lehet van valami gyógymód, de én arról nem tudok :D

Gigabyte m6880-as egér görgője felfele görgetésnél akad. Mi lehet az oka, mivel lehet elhárítani a hibát?

Gigabyte m6880-as egér görgője felfele görgetésnél akad. Kizárólag csak felfele görgetés közben. Valakinek esetleg elképzelése, hogy mitől lehet? Esetleg mi lehet a megoldás?

Legjobb válasz: Lehet, hogy már sok benne a zsír, ki kéne takarítani.

Lehet, hogy már sok benne a zsír, ki kéne takarítani.

Szerintetek mit lehet csinálni a forgalomból már kivont 1 Forintokkal és 2 Forintosaimmal? El lehet őket adni? Vagy beváltják még valahol?

Nincsen már rájuk szükségem, és csak feleslegesen állnak a perselyemben. Egyáltalán milyen anyagból készültek? Mert súlyra elég nehezek. El?re is köszi a segítséget!

Legjobb válasz: be lehetett dobni ilyen vöröskeresztes dobozokba,nem tudom van-e még ilyen

be lehetett dobni ilyen vöröskeresztes dobozokba, nem tudom van-e még ilyen
Ez azt jelenti, hogy pl. a Fiktív Bank azt mondja, hogy beváltja az 1-2 forintosaidat de csak akkor ha ügyfelük vagy (= azaz van náluk számlád = igénybeveszed a szolgáltatásaikat.) Azaz az MNB megengedi, hogy csak akkor váltsanak, ha a szolgáltatásukat élvezed, de nem kötelezõ a bankoknak élni ezzel.
A kérdező hozzászólása: "Szolgáltatásuk igénybe vétele esetén elfogadják" ezt a részt nem értem. Szóval ha postán esetleg fizetek akkor el kéne hogy fogadják? Mert ezt hülyeségnek tartom. De akkor nem tudom mire vonatkozik ez a mondatrész.
"Na ezt hogy kell értelmezni szerintetek?" Melyik részét nem érted?
A kérdező hozzászólása: Igen, bocsi! Teljesen jogos!!!! Csak egész nap kapkodok és teljesen szétszórt vagyok, tényleg bocsi!! Na itt olvastam: http://www.mnb.hu/Bankjegy_es_erme/mnbhu_ermek/bevont-de-meg.. hogy: "A bevont érméket az MNB pénztárai mellett egyes hitelintézetek és postahivatalok is átváltják, illetve szolgáltatásuk igénybevétele esetén elfogadják." Na ezt hogy kell értelmezni szerintetek?
Cipõt a cipõboltból, pénztémát maz MNB oldaláról... http://www.mnb.hu/Root/MNB/Bankjegy_es_erme/penztari-szolgal..
A kérdező hozzászólása: De a MNB-ban tutira visszaveszik? Nem csak a forgalomból való kivonástól számított fél évig veszik vissza? Mert én így hallottam, de nem találtam infót róla hogy valóban így van e. Mondjuk szerintem lenne értelme visszavenniük, mert ha -gondolom én- felolvasztják és újra kiöntik, akkor a 100 Ft-os közepe meg is van (vagy csak préselik, fogalmam sincs), anyagot így CSAK nyerhetnek...
Azért vonták ki õket a forgalomból, mert értékük nem nagyon van - többe került 1 forint legyártása mint amilyen értéket képviselt. Egyébként cink-réz-nikkel ötvözetek - numizmatikai értékük nem valószínû, hogy valaha is lesz, esetleg csak érmesorban.
Pl jól szimulálhat egy erszény aranyat egy színdarabban. De eg csak egy ötlet.
Persze hogy kapsz ellenértéket, különben minek vinnéd oda? Egyébként majd a gyerekeid biztosan szívesen játszanának velük. Mi is állandóan fémpénzzel játszottunk unokatesómnál.
A kérdező hozzászólása: Értem. És a Magyar Nemzeti Bankhoz fel kell utaznom Pestre? Ellenértéket kapok értük?
A kérdező hozzászólása: És nem tudod véletlenül hogy milyen anyagból vannak?
Magyar Nemzeti Bank beváltja. Eladni - nyersanyagként - tilos.
A kérdező hozzászólása: Így már értem. Köszönöm szépen a segítséget!!!
gombás fertõzés pl...menj dokihoz
Vagy ha dohányzol akkor lehet hogy attól jött ki!
herpes?
Afta? En a helyedben elmennek orvoshoz.
Kerüld az orált..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!