Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet oka állandóan (80 db)

Valahol a szervezetében gyulladás van, ilyenkor góckeresést szoktak végezni.
Nem tudom mi volt az az ezer vizsgálat. Akár leukémia is lehet.... na nem ilyesztgetni akarlak, de lehet vérképzõ szervi problémái vannak. Amúgy a magas süllyedés gyulladás jele. ( Is) eü-s

Mi lehet az oka annak, ha egy pasi állandóan kiszakítja a gumit?

Legjobb válasz: Sok oka lehet!Rosszul helyezi fel,a gumi minõsége rossz(amit többszöri esetben kétlek),a körmével hasítja fel,1000 oka lehet!

Sok oka lehet!Rosszul helyezi fel, a gumi minõsége rossz(amit többszöri esetben kétlek), a körmével hasítja fel, 1000 oka lehet!
Ha az óvszer minõsége jó és nem valami "gagyi" akkor elvileg nem kellene, hogy probléma legyen vele HA a felhelyezésével sincs semmi gond. Viszont a legtöbb esetben ez a probléma oka. Nagyon fontos, hogy megfelelõen illeszkedjen a péniszre ugyanis ha levegõ szorul alá vagy felhelyezés közben megsérti a párod vagy épp Te akkor a sperma könnyen kijuthat belõle ami nem kívánt terhességhez vezet. A tájékoztatóján és számos internetes oldalon is megtalálod, hogy hogyan kell helyesen felhelyezni a gumi óvszert! Ha szabad kérdeznem milyen márkájút szoktatok vásárolni?
Lehet ezzel a módszerrel akarja felhívni a figyelmedet arra, hogy nem szereti óvszerrel csinálni. Igaz, sok - sok oka lehet ennek.
gyereket akar
valószinüleg rosszul rakja fel, és levegõ megy alá.körömmel kétlem, hogy ki lehet szakitani, fõleg, hogy egy férfinak nem sûrûn van fél-1 centis körme.
Miért nem akarsz fogamzásgátlót szedni?
A durex eddig bejött. sose szakadt el. de azt nem értem h miert hadakozik mindenki ennyire a fog. gatloval? ma már alacsony hormontartalmuak, nem kellene aggodni. ha az orvos rendesen kivizsgal, akkor gond nelkul lehet szedni. en el se tudnam ugy kepzelni a dolgot h nem szedek tablettat. volt egy idõszak amikor ovszerrel védekeztünk, de akkor meg nem tudtam élvezni a sexet mert azon aggodtam h mi van ha kiszakad.
A kérdező hozzászólása: A Lifestyles mennyire megbízható? Melyik a legjobb?
Szerintem a Durex nem a legjobb minõség, azzal nekünk is sok maceránk volt!!2. voltam
21:36-os vagyok. A megszakításos módszerrel ne "kísérletezzetek" mert az egyénfüggõ. Van aki évekig szerencsés védekezési módszerként alkalmazza de van akinek elég jóval kevesebb idõ is ahhoz, hogy megfoganjon egy gyermek. (Nekem a legkisebb testvérem ilyen védekezési módszer mellett született:) ) Az elõváladék is tartalmazhat életképes spermiumokat vagy ha a párodnál elõfordul, hogy nem tudja idõben kihúzni a péniszét a hüvelyedbõl akkor gond van és eseményutáni tablettát kell majd alkalmaznod amennyiben nem szeretnél kisbabát. Az viszont nagyon nagy hormon adagot tartalmaz ami cikluszavart, hormonproblémákat is okozhat és hosszútávon semmiféleképp nem alkalmazható! Én azt tanácsolom, vegyetek jó minõségû óvszert (Durex, Lifestyle ... stb.) és ha ez megvan akkor figyeljetek oda a helyes felhelyezésre, ha mindkettõ megvan akkor szinte lehetetlen, hogy folyton kiszakadjon. Megesik, hogy van 1-2 selejtes de az nagyon-nagyon ritka eset! Vagy ha nincs más megoldás akkor szedj fogamzásgátló tablettát ha biztosra szeretnél menni! Keress fel egy nõgyógyászt aki tájékoztat majd ezekrõl és ajánlhat Neked jó fogamzásgátlási módszert. A megszakításos védekezésnél bármi jobb ... !
nagyon helyes
A kérdező hozzászólása: Eddig mindig a megszakításos módszert alkalmaztuk, mivel mindig kiszakítja, fogamzásgátlót meg nem igazán akarok szedni. Viszont ez sem folytatható így tovább- igaz eddig megúsztuk- de félek h terhes leszek......
A kérdező hozzászólása: Azért nem akarok fogamzásgátlót szedni mert félek a mellékhatásaitól, fõleg ha azok hosszútávúak és csak évekkel késõbb jelentkeznek pl hallottam már trombózisról, májkárosodásról is. Meg azért mégiscsak gyógyszer....

Az eletem eddig olyan, mintha mit sem ert volna . Allando stressz, feszultseg vesz korul. Tudom, hogz lehetne 100szor is rosszabb, de mi lehet az oka? (tobbi lent)

11 eves korom ota imadom a rockot a metalt,ebben elek,ez a stilusom ,eszeriny csinalok mindent.Sokat hallottam mar ,h az emberek Istenben talaltak meg a boldogsagot....talan itt az ideje,hogy teljesen atadjam magam neki???

Legjobb válasz: hány éves vagy? a stressz, a feszültség a mai világban szinte mindenkinek megnehezíti az életét, kortól, nemtõl függetlenül, ezért nagyon fontos, hogy megtanuljuk leküzdeni. a vallásban meg lehet találni a boldogságot, a nyugalmat, a hitet, nem tudom, h érted h "teljesen átadd magad neki". akár vallásos vagy akár nem, az élethez nem elég h élsz, meg is kell tanulnod élni. ez csak úgy megy, ha a fejedben rendbe rakod a dolgaidat. hogy miért vagy feszült, min stresszelsz, mi az oka annak, hogy így alakult, min kéne változtatnod, min tudsz változtatni stb. ha szeretnél, írj privátot, és beszélhetünk róla. 20l

hány éves vagy? a stressz, a feszültség a mai világban szinte mindenkinek megnehezíti az életét, kortól, nemtõl függetlenül, ezért nagyon fontos, hogy megtanuljuk leküzdeni. a vallásban meg lehet találni a boldogságot, a nyugalmat, a hitet, nem tudom, h érted h "teljesen átadd magad neki". akár vallásos vagy akár nem, az élethez nem elég h élsz, meg is kell tanulnod élni. ez csak úgy megy, ha a fejedben rendbe rakod a dolgaidat. hogy miért vagy feszült, min stresszelsz, mi az oka annak, hogy így alakult, min kéne változtatnod, min tudsz változtatni stb. ha szeretnél, írj privátot, és beszélhetünk róla. 20l
Most hány éves vagy?... Ha lelkileg vakon akarod leélni az életed akkor legyél hívõ. Ha nem akkor üdv az ateisták körében.
Legyél hívõ, ha nem bírod a valóságot...

15 hónapos babám állandóan fel kell éjszaka és nagyon sír. Már teljesen kétségébe vagyok esve, hogy mi lehet az oka mert nagyon sajnálom. A foga nem lehet, mert nm látnám, hogy jönne. Akkor mi lehet az oka? Köszönöm

Legjobb válasz: Lehet, hogy éhes, vagy fáj a hasa, szorulása van, lehet melege vagy éppen fázhat. Jöhet a foga is, attól még hogy nem bújt ki. Kitartás, ne ess kétségbe!

Lehet, hogy éhes, vagy fáj a hasa, szorulása van, lehet melege vagy éppen fázhat. Jöhet a foga is, attól még hogy nem bújt ki. Kitartás, ne ess kétségbe!
Hátul az örlõfogak jöhetnek ilyenkor, ami nagyon fájhat:( szegényke! Ilyenkor adsz neki tápit/tejet? Ha jelentõs mennyiséget megiszik és ugyanúgy reggelizik, akkor viszont éhes. Emelni kell a napi bevitt kalóriát.
Szia az én picim sikitva ébred éjjelente van hogy 3-4 alkalommal már kb 3 hete.(a frászt hozza rám) Tegnap elött vettem észre hogy jön a szemfoga mind a kettõ, tiszta fehér az inye szerintem attól van.Eddig én sem láttam semmit.(16hós)Szerintem egy darabig még igy szenvedünk.
Nálam is volt, hogy 2 éjszaka üvöltött, nem láttam a szájában semmit aztán pár nap múlva éreztem a hegyét.
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy éhes lenne napköbzen legalább5-ször eszik, és este 240ml babatejet megiszik elalvás elõtt.
Attól még lehet éhes. Mi kislányunk is megiszik 240ml-t este, és van, hogy éjszaka még 100-150-et. :) Na jó, ez azért ritka. Õ egyébként 9 hónapos, már kint van 6 foga, és mikor kibújtak, csak néha-néha ébredt fel.
A kérdező hozzászólása: De õ reggel is és este is ennyit szokot inni, és már este a felét ott szokta hagyni
Hát én megpróbálnék ilyenkor , ha felriad 2 dl babatejet, ha megissza, akkor éhen kel fel, ha nem kéri, akkor legalább tudod és megnyugszol, hogy nem éhezik éjjel.

Van valami oka annak, hogy a pasik a pasim betegesen féltékeny? Én rontok el valamit? Vannak fiú barátaim, de sosem csaltam meg, mégis állandóan a szemere veti, hogy hűtlen vagyok hozzá. Mit lehet ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: Azt mi nem tudjhatjuk mi ennek az oka. Lehet, hogy szerinte túl kihívó vagy, vagy flörtölsz, vagy csak úgy öltözöl, hogy az esetleg más pasiknak félreérthetõ.

Azt mi nem tudjhatjuk mi ennek az oka. Lehet, hogy szerinte túl kihívó vagy, vagy flörtölsz, vagy csak úgy öltözöl, hogy az esetleg más pasiknak félreérthetõ.
Vagy csak egyszerûen neki van kisebbségi komplexusa tõled függetlenül.
Te rontottad el. Rossz pasit választottál. Keress egy normálisabbat!

2 éves gyermekemet örökbe fogadtam. állandóan harap ütöget mindenkit és csíp mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Kérdés mikor fogadtad örökbe, ha baba kora óta veletek van akkor csak nevelés kérdése. Minden 2 éves gyerek cyíp, üt és rúg. Ha esetleg nem régóta van veletek akkor lehet lelki oka, de ehhez pszihológust kell megkérdezni, hogy mit tegyetek. A barátnömnek sajátja de ö is sokszor provokálja a csípést. Ez a gyerek nem örökbefogadott státuszban van, ez a tiéd, ugyan úgy kell vele bánnod mintha te szülted volna meg. és soha nem gondolni arra a nevelésnél hogy ez csak örökbefogadott, mert ez butaság.

Kérdés mikor fogadtad örökbe, ha baba kora óta veletek van akkor csak nevelés kérdése. Minden 2 éves gyerek cyíp, üt és rúg. Ha esetleg nem régóta van veletek akkor lehet lelki oka, de ehhez pszihológust kell megkérdezni, hogy mit tegyetek. A barátnömnek sajátja de ö is sokszor provokálja a csípést. Ez a gyerek nem örökbefogadott státuszban van, ez a tiéd, ugyan úgy kell vele bánnod mintha te szülted volna meg. és soha nem gondolni arra a nevelésnél hogy ez csak örökbefogadott, mert ez butaság.
Minden 2 éves ilyen. Le kell róla szoktatni. Vagy most lett örökbefogadott? Akkor gondolom az lehet az ok. Irány a szakember!
Türelem, türelem, türelem!!! A keresztfiam is 2 éves, és családba született, mégis hisztis és ütöget õ is. Életkori sajátosság... Az is lehet, hogy valamilyen új, idegen helyzet váltja ki belõle. Szerintem is vidd el szakemberhez (pszichológus, fejlesztõpedagógus). Sokat segítenek!!! A családsegítõ központban is érdeklõdhetsz, õk tanácsot adnak, hogy merre induljatok.

3honapja lett csinálva orr pircingem, steril eszközökkel, helyen. De azota többször begyuladt, ezüst a pircing, fülbe valoim is ezüstök. mi lehet az oka az állando gyuladásnak?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem bírja a bõröd az ékszereket. Nálam is ez volt. Nekem volt szépségpöttyöm is, de állandóan bevolt gyulladva, nem múlt el. Kikellett szedetnem.

Lehet, hogy nem bírja a bõröd az ékszereket. Nálam is ez volt. Nekem volt szépségpöttyöm is, de állandóan bevolt gyulladva, nem múlt el. Kikellett szedetnem.
Az orrod nem biztos , hogy bírja az ezüstöt azért mert a füled igen.Próbáld ki az orvosifémet, én is csak azt tudom hordani!
ha állandóan tapicskolod , meg nem tisztitod akkor nemérsz vele semmit ... és megsugom a betadni kb annyit ér mintha ráköpnél... célszerõbb tisztítani , 70%os orvosi alkohollal , vagy hiperrolal. nekem ez bejött. Ám az orvosi fém tényleg hasznos ilyen szempontból. csak annyi az egytlen problémája , hogy nekem a fülemben volt egy 1.2es és 1.6osra tágult :D (patkó)

A kistraktoromon tökéletesen működik a hidraulika, de az olajtartály tetején állandóan kinyomja az olajat. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Az ok, rendszertõl függõen sok lehet, de a legvalószínûbb, hogy alul méretezted a tartályt a rendszerhez képest, vagy túltöltötted. Ugyanis a rendszer üzemelése során a hidraulika olaj a nyomás hatására melegszik és tágul (hõtágulás). Ezért a hidraulika tartályt soha nem szabad, és is nem kell tele tölteni.

Az ok, rendszertõl függõen sok lehet, de a legvalószínûbb, hogy alul méretezted a tartályt a rendszerhez képest, vagy túltöltötted. Ugyanis a rendszer üzemelése során a hidraulika olaj a nyomás hatására melegszik és tágul (hõtágulás). Ezért a hidraulika tartályt soha nem szabad, és is nem kell tele tölteni.

Mi lehet az oka az állandó evésemnek? 23/f

Cukorbeteg is vagyok inzulinnal

Legjobb válasz: Nem lehet pont a cukorbetegség az ok? Ha nem lennél cukorbeteg refluxra vagy Candidára gyanakodnék.

Nem lehet pont a cukorbetegség az ok? Ha nem lennél cukorbeteg refluxra vagy Candidára gyanakodnék.
A kérdező hozzászólása: Mi a reflux? A candida tudom hogy egy gomba, erre még nem is gondoltam, de lehet benne valami.Hogyan járjak utána?
A reflux, mikor rosszul záródik a gyomor kivezetõ gyûrûje, és visszaáramlik a sav.Jellemzi savas felböfögés, folyton evés, maró érzés a nyelõcsõben.Létezik candida teszt gyógyszertárakban, illetve elvileg a biorezonancia-mérés is kimutatja, de nem tudom ez utóbbiban hiszek-e.
A kérdező hozzászólása: Ahham, értem, hát valamit kéne tennem, mert ez rengeteg amit eszem, egyfolytában, lehet idegességemben?
lehet idegesség, szomorúság, boldogtalanság, unalom, rengeted lelki tényezõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!