Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet oka Lehet, (5750 db)

Mi lehet annak az oka, hogy lány létemre sokkal jobban szeretek a fiú barátaimmal lenni? Velük érzem igazán jól magam, nem pedig a lányokkal, pedig teljesen nőies vagyok egyébként. Ez normális? Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: én is jobban érzem magam a fiú barátaimmal és én is nõies vagyok....hát nálam az az oka hogy elegem lett a 2 szinû lány barátnõkbõl 19/L

én is jobban érzem magam a fiú barátaimmal és én is nõies vagyok....hát nálam az az oka hogy elegem lett a 2 szinû lány barátnõkbõl 19/L
Énis igy vagyok ezzel.15/L
tudat alatt az az oka, hogy a fiúk sokkal jobban figyelnek egy köztük jelen lévõ lányra, mint a lányok más lányokra. élvezed a figyelmet. nincs ebben semmi rossz. plusz igen, a lányok egymással nagyon köcsögök tudnak lenni.
A kérdező hozzászólása: Hát igen...én is azért nem szeretek lányokkal lenni, mert folyton csak rivalizálnak, meg hátba szúrnak...a pasik pedig nem felidegesítenek, hanem inkább felvidítanak. :D
Velem is így van szint úgy. :P
Huu de jo, eddig azt hittem, hogy csak en vagyok igy. Udv a klubban lanyok :D Es csatlakozom az elozoekhez, ami az okot illeti. 19/L

Kirandulni szeretnenk menni, satras megoldassal, viszont ahova mennenk, az ottlakok azt mondjak, hogy eleg gyakori a vaddiszno jelenseg. :D Mivel tudjuk elkerulni, hogy ne jojjenek nekunk? Vagy mivel lehet oket elijeszteni?

Legjobb válasz: Hát elijeszteni, csak ritkán lehet a vaddisznókat, amikor elindulsz feléjük, de nem javasolnám, mert lehet, hogy õ is megindul feléd. Nem hiszem, hogy csak úgy megtámadna ok nélkül. a vaddisznó csak akkor támad, ha hozzáérsz a kölykéhez.

Hát elijeszteni, csak ritkán lehet a vaddisznókat, amikor elindulsz feléjük, de nem javasolnám, mert lehet, hogy õ is megindul feléd. Nem hiszem, hogy csak úgy megtámadna ok nélkül. a vaddisznó csak akkor támad, ha hozzáérsz a kölykéhez.
Hát olyan helyen, ahol van tûzrakóhely és turistaforgalom, egy sátorral semmit nem fog kezdeni a vaddisznó. Alapból igen félénkek és csak végsõ esetben konfrontálódnak az emberrel - ha sarokba szorítod, vagy a kölykeit macerálod.
A kérdező hozzászólása: Azert ez az utolso hozzaszolas.... :DDDD
A legrosszabb, ha a vaddisznó a kocsmából jönn. Az nem ijed meg akármitõl.
Valóban, semmi nem biztonságos, itt pl. a városban téglák eshetnek a fejedre, erdõben vaddisznók, de minket pl. megdobáltak(!!!) mókusok a teraszon makkal.
Ha rátok támadna, akkor rúgd orrba , ettõl vagy jobban bevadul vagy annyira megrúgod hogy megijed oszt elfut, az orr a legérzékenyebb pontja.Nekünk is vannak itthon disznók oszt amikor rossz passzban van az egyik és meg akar harapni orrba rúgom és odébbáll
Épp most a hétvégén voltunk egy barátommal egy elég érintetlen területen túrázni, sátrazni, és több nagy vaddisznó csoporttal is találkoztunk, de mindig nagyon félénken viselkedtek, nem tudtunk hozzájuk közel se menni. Nem fogják megtámadni a sátrat, sem titeket.
Nem ijesztgetni akarlak, de ez a lakóház se 100%... Volt egy ismerõsöm, Salgótarjánhoz közeli kis faluban laktak, a ház hátulja gyakorlatilag már hegyoldal volt, és volt rá példa, hogy nagyon ugatott a kutya, kimentek megnézni, hát kidetült, hogy a garázsukra "esett" egy vaddisznó... :) Azért gondolom az is rendesen megijedhetett, inkább menekült volna, mint támadott, de ez is csak példa, hogy semmi nem biztonságos teljesen :)
Csak ijesztgettek titeket. Nem lesz bajotok vaddisznóval - ráadásul amúgy is csak a kicsinyeivel lenne igazán veszélyes. Két kiegészítés: a vaddisznó nem jelenség, hanem állat. 2. ha zéró százalékos találkozási esélyt akarsz, akkor egy lakótelep közepén sátrazz. Mivel ez rossz, inább ne félj tõle. Ne piszkáld, és nem fog bántani.
Lakóház mögött?! Semmi de semmi esély nincs rá, hogy vakondnál nagyobbal találkozzatok, hacsak a ház elhízott lusta kandúrja nem jár arra éjjel. :) A vaddisznók nagyon-nagyon óvatosak, és messzire elkerülik az embert, ha tehetik.
A kérdező hozzászólása: Egy hegyoldalban szeretnenk satrat verni, legy lakohaz mogott. Nem hinnem hogy ott olyan sok valoszinusege lenne a dolognak, hogy megtamadnak... Anelkul, hogy piszkalnank oket, stb.
A kérdező hozzászólása: Nincs szandekomban oket piszkalni. VIszont esetleg ha kolykei vannak, esetleg kajat keres majd. Felhivtak ra a figyelmunket, hogy vannak a kornyeken, ezert nem anacsoljak hogy ott satorozzunk.
Repesz vagy kézi gránát!Attól félnek!
Jó a rezonanciád.
Leeht, hogy hülye gondolat, de szerintem alapból mindenki érzi, csak az ember mire felnõ, tudatosan elnyomja magában és nem foglalkozik vele, mert a társadalmunk valamiért ezt nem fogadja el. A kisgyerekek és az állatok pedig nem így vannak, nem nyomják el magukban a természetes dolgokat.
Valószínû kedves vagy és ezt megérzik, mint ahogy elõttem is mondták.
A kérdező hozzászólása: Annazara! Köszönöm a válaszodat, megnyugtattál.:) Igazából imádom az állatokat és a gyerekeket is, annak ellenére, hogy még elég fiatal vagyok és férfi.Néha a gyerkõcök szülei elõtt kellemetlen a dolog, félõ, hogy pedofilnak néznek.:)
Kérdezõ, szerintem ennek örülni kell, mert ez azt bizonyítja, hogy te nagyon jó ember lehetsz. Ezt megérzik a kisgyerekek, és az állatok is. Nyugodtan mosolyogj ráa kisgyerekekre, és nyugodtan simogasd meg a kutyákat, amelyek odajönnek hozzád, mert biztosan nem fognak megharapni, hiszen ezek a kutyák szeretetbõl jönnek oda hozzád, hogy simogasd meg õket. Azért nem árt megkérdezni a gazdát, biztos, ami biztos, mert nem mindegyik gazda szereti, ha a kutyáját idegenek simogatják. Üdv: Annazara
ja, nyugi, nem valószínû, hogy azért mennének oda hozzád, mert érzik a halál szagát rajtad:-)
ahogy az egyik válaszoló írta, az állatok, és kis gyerekek könnyen megérzik, hogy ki, hogyan viszonyul hozzájuk, ill.alapvetõen milyen a lénye.ezt a képességet a felnõttek általában elnyomják, mert kevésbé figyelnek meghitten önmagukra, nem élik meg olyan szabadon a saját lényüket.én már egy ideje elkezdtem tudatosabban élni az életem, és megfigyeltem magamon hasonló dolgokat, pl.egyik haveromnál voltunk házibuliban, és volt egy idegbeteg macskájuk, a saját gazdájának nem hagyta, hogy megsimogassa, karmolt, harapott.bementem egy szobába, ahol csak ketten voltunk a cicussal, és láthatóan eleinte nem fogadott engem sem szívesen, elbújt a sarokba, és onnan nyávogott.direkt nem mentem közel hozzá, hanem megálltam, és halkan mondtam neki szeretettel, hogy"ne félj tõlem".és kis idõ múlva közelebb jött egy kicsit.aztán bejött a másik szobába, ahol többen voltunk, és egyedül hozzám jött oda, a pofiját odatolta az arcomhoz, szaglászott, igaz megsimogatni nekem sem hagyta magát, de csodálkozott a gazdája, hogy senkivel nem szokott így viselkedni.és nem arról van szó, hogy én vagyok a kiválasztott ezo-ego császár, mert nincs ebben semmi különös, ha tisztelettel közeledsz az állatok felé, azt megérzik, és õk is tisztelni fognak.persze ez nem mûködik mindig 100%-osan, mert ha pl.egy vicsorgó pittbullal találod szemben magad a sarkon, akkor sajnos könnyen lehet, hogy t*kön harap, hiába tiszteled, meg szeretettel közeledsz hozzá.hozzáteszem, azért az emberi nevelésnek van egy kis szerepe abban, hogy egy háziállat milyenné válik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, érdekes.Nem gondoltam semmi ilyesmire, hogy "kiválasztott" vagy hasonló lennék, csupán kíváncsiságból kérdeztem.Az hallottam, hogy a macskák megérzik, hogy ki beteg illetve, hogy ki fog meghalni, ettõl féltem ebben az esetben is.:) De ha szerintetek jót jelent, akkor megnyugodtam.:)
Mert te fénybenjáró vagy! ;)
te vagy a kiválasztott...
Utolsó:jogos, ez egy olyan plusz amit nem lehet megmagyarázni, de ebben biztos vagyok.
OFF: És azt honnan érzik meg az emberek/állatok, hogy ki a jó és ki a nem? Nem akarom "túl ezózni" én sem, mert nem nagyon hiszek az ilyenekben, csak kiváncsi vagyok mi alapján mûködik a megérzés.
Ezt nem kell, annyira túl ezózni. :) Az állatok megérzik, hogy ki a jó ember és a kisgyerekek is hasonlóan megfigyelik, hogy ki akar nekik rosszat és ki nem.
Gondolom jó a kisugárzásod.
Te vagy a Mikulás.:)
Milyet mondhat az orvos? Bármit mond, meg kell kérdezni az okát és kész!
Nem érthetõ a kérdésed, ki látogatna???
Normális esetben a gyerek látogatható, de az orvos javasaolhatja, hogy ne sok látogatót (vagy sehány) engedjenek hozzá, mert egy légúti fertözés eléggé rosszat tenne a gyereknek.
Ha arra gondolsz, hogy látogatható-e egy frissen mûtött gyermek, akkor azt mondom, hogy nem ajánlatos, fõleg most az influenzás idõszakban. Egy frissen mûtött gyermeknek nagyon rizikós ha elkap egy náthát, influenzát, köhögést, vagy hányásos vírust.

Mi lehet az oka annak, hogy kb. fél éve nem jött meg? -nem vagyok terhes, viszont kb. fél éve hagytam abba a Triregol fogamzásgátlót mert állandó panaszaim voltak. -rendszeresen fogyasztok cannabis-t Ezek lehetnek okok? Egyéb panaszom nincs.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Hány éve menstruálsz? Hogyhogy eddig nem mentél el orvoshoz? nem vagy kórosan sovány? Nem ért stressz az utóbbi idõkben? A cannabistól nem lehet ilyen bajod.

Hány éves vagy? Hány éve menstruálsz? Hogyhogy eddig nem mentél el orvoshoz? nem vagy kórosan sovány? Nem ért stressz az utóbbi idõkben? A cannabistól nem lehet ilyen bajod.
Hallod! Fel eve nem jott meg, nem voltal orvosnal, es meg mindig ott tartassz, hogy ezt a problemat egy ilyen oldalon akarod megbeszelni, ahhelyett, hogy megvizsgaltatnad magad?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
A Tri-Regol-hoz nekem is volt szerencsém úgy 15 évvel ezelõtt. Három évig szedtem folyamatosan, és amikor abbahagytam szintén fél évig nem volt menzeszem, és még egy évig 40-50 napos ciklusaim voltak. Ezt háromféleképpen lehet kezelni: - elmész orvoshoz, õ felír egy újabb hormonkészítményt, tehát vérzésed lesz, de peteérésed továbbra sem - természetes hatóanyagokkal hozzásegíted a szervezeted, hogy ismét normálisan mûködjön (pl. aloe vera, barátcserje stb.) - ha fiatal vagy még, akkor ki is várhatod, amíg magától helyreáll. Én az utóbbit tettem, de sosem füveztem. A cannabis hosszabb távon hatással van a hormonháztartásra, ezáltal befolyásolja a peteérést. Nem írtad a korod, de feltételezem, hogy max. a húszas éveid elején járhatsz. Nem fogok papolni, hogy ne szívj, de akkor legalább szedj valamit, ami kicsit visszafogja a káros hatásait.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a 3. értelmes választ. Azért nem mentem orvoshoz, mert nincs munkám, így nincs Tb támogatásom se.25 éves vagyok különben.
Masodik vagyok! A TB-et el kellene intezni, amig meg nem buntetnek! Havi most nem tudom mennyi mert kulfoldon elek, de mintha anyu azt mondta volna, hogy 4900.-

Mik az .mkv kiterjesztésű file-ok? Mivel lehet őket lejátszani?

Legjobb válasz: Matroska Video Stream. Megfelelõ kodekkel a Windows beépített lejátszója, a Mediaplayer is lejátssza. Ha mégsem, javaslom a Media Player Classic, vagy a VLC Media Player progit letölteni, õk tudni fogják, mit kezdjenek vele.

Matroska Video Stream. Megfelelõ kodekkel a Windows beépített lejátszója, a Mediaplayer is lejátssza. Ha mégsem, javaslom a Media Player Classic, vagy a VLC Media Player progit letölteni, õk tudni fogják, mit kezdjenek vele.
Az MKV nem file szóval nem lehet konvertálni. Az MKV egy konténer amiben lehet video, audio, felirat. Mászóval van olyan MKV (nem is egy) amelyben Xvid video van. Elõször is tehát meg kell állapítani, hogy az adott MKV-ban milyen videó van. Ha ez megvan akkor lehet kódolni Xvidbe (már ha egyáltalán szükséges). Van olyan lejátszó amelyik viszi a 720-1080-as Divx-et, Xvid-et. Nem sok, pár tucat. Azok amelyek a Sigma EM8620L/21L chippel rendelkeznek. A Denon természetesen nem ilyen. Ott az 576p a plafon.
Én Media Player Classic Home Cinemat használok az MKV filmek nézéséhez. Eddig semmi gond nem volt vele ajánlom mindenkinek

Minek az oka lehet, hogy nem merünk megnyílni mások előtt? Milyen lelki okai lehetnek?

Több emberrel találkoztam már, aki nem tud megnyílni mások előtt. Fél, hogy felhasználják ellene. Mi lehet ennek az oka és hogyan lehet kezelni ezt?

Legjobb válasz: Ilyen vagyok. Nem bízok senkiben, nem akarom, hogy úgy lapozhassanak bennem, mint egy nyitott könyvben. Még egy olyan személy sem volt az életemben, akinek teljesen megnyíltam volna, szerintem nem is lesz.

Ilyen vagyok. Nem bízok senkiben, nem akarom, hogy úgy lapozhassanak bennem, mint egy nyitott könyvben. Még egy olyan személy sem volt az életemben, akinek teljesen megnyíltam volna, szerintem nem is lesz.
En sem tudok megnyilni az emberek elõtt, már csak azért is, mert elvesztettem bennük a bizalmat. Már nem is akarom senkivel a dolgaimat megbeszélni, ugysem volt velem együttérzés, amikor szükségem lett volna rá. Attól függetlenül azt hiszem, hogy jobb is igy.
Az elsõ válaszolóval teljes mértékben egyetértek, ráadásul kedves Kérdezõ, valamilyen szinten meg is válaszoltad a kérdésedet. "Fél, hogy felhasználják ellene." Persze ennek a félelemnek sok oka lehet, esetemben az emberekben való csalódás, gúnyolódások és élcek lehetnek a felelõsek ezért a hozzáállásért. Sok dolgot még a barátnõmnek sem mondok el, inkább próbálok hallgatni, de ez nem feltétlenül jó nekem, csupán könnyebb és kockázatmentesebb út.
"Sok dolgot még a barátnõmnek sem mondok el, inkább próbálok hallgatni, de ez nem feltétlenül jó nekem, csupán könnyebb és kockázatmentesebb út." Hogy lehet könnyebb az az út, ami NEM JÓ Neked? Miért nem véded ki úgy a kockázatot, hogy megfelelõ barátnõt választasz, akitõl nem félsz?:)
Én egyszer megnyíltam a páromnak, sõt, nem is egyszer, elég komoly dolgokat osztottam meg vele és ezt mind egy szálig a fejemhez vágta a veszekedések alkalmával. De valahogy nem fájt, leszartam. Egy dologgal tudott csak megbántani, de akkor lett neki nemulass az élet. Sokan eljátszották már ezt velem, úgyhogy azt hiszem, már eljutottam odáig, hogy ösztönösen nem megy a megnyílás, ha akarom, akkor sem. Kész, egyszerûen bezárkóztam. Próbálok ellene tenni, de nehéz megnyílni, pedig szeretnék. Szinte nem is vagyok önmagam, mert körbe vagyok véve falakkal, amiket nem tudok leépíteni. Örüljön neki az, aki nincs ilyen helyzetben.
Harmadik vagyok. #5 Úgy értem, hogy könnyebb elhallgatni egyes nyomasztó dolgokat, de az elhallgatás sem jó megoldás feltétlenül. Ez amolyan "két rossz közül a kevésbé sz*rt választom" dolog. #6 Nem is attól tartok, hogy kinevetne vagy bármi ilyesmi történne... Inkább attól tartok, hogy valamelyikünk nem úgy állna egyes dolgokhoz azután (szerintem én).
8: Ez nekem nagyon úgy hangzik, mintha a semmitõl félnél, de nagyon.:) Nagyon lila dolgok ezek, amiket körülírsz...
Miért lennének "semmi" és "lila" dolgok?
A kérdező hozzászólása: Láttam már sok embert és én is ilyen vagyok. Ezért tudtam megfogalmazni amitõl félek, hogy kihasználják majd. Velem nem volt ilyen, vagyis nem tudok róla, hogy sokan megbántottak volna. Én túlságosan racionálisan gondolkodok, amit nem tudok megérteni nem fogadom el teljes mértékben. Az érzelmeket sem ezáltal, egy ismerõsöm elõtt próbálok megnyílni. Tudom, hogy nem fogja ellenem fordítani, de mégsem tudom, hogy is kellene tegyek. Nem tudom irányítani ezt, olyan mintha a tudat alattim próbál védeni ezzel.

Ha az ébredési hőmérsékletem még mindig fent van, terhességi tesz negatív, mensi sehol. Szerintetek lehet terhes? Vagy mi más oka lehet a késésnek?

A Menstruáció napján a 10-es és ma reggel egy 25-ös csíkkal teszteltem.

Legjobb válasz: a görbédet tudod csatolni hátha úgy jobban ki lehet okoskodni hogy mi is van? :)

a görbédet tudod csatolni hátha úgy jobban ki lehet okoskodni hogy mi is van? :)
A kérdező hozzászólása: Ma megjött :) És nem szomorkodom, szándékosan raktam ki a smiley-t.
az jó ha annyit alszol mert legalább 5 órát kell aludni
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, szerintem 7-én tesztelek egyet, azt irány a nõdoki, ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: 6-7-8 órákat, tegnap este 9 örül már aludtunk
minden hozzászólást én írtam :) ezzel csak az baj hogy lehet azért van fent a mai hõd mert hamarabb mértél és ez a 2-2.5 óra nagyon sokat számít így hamis adatot adtál meg és sajnos magadat is becsapod :( hány órát szoktál aludni?
A kérdező hozzászólása: Kedves 11:00-kor hozzászóló! Hát ez az! én is odatettem gondolatban az ovut :) De akkor is a 13. dpo-n vagyok, ami azt jelenti, hogy mindjárt itt vannak a piros betûs ünnepek, és ilyenkor már pecsételek és/vagy lejjebb megy a hõm. Reggel 4 órakor volt az utolsó mérés a 6-6:30 helyett, mert felébredtem korábban, sajnos.
2 nap múlva tesztelj újból aztán írd meg :) Drukk!
A kérdező hozzászólása: Tudom, ez a görbe nem úgy sikerült, ahogy kellene. Az elsõ kb. 10 nap meg egyszerûen kitörõdött, (okostelefonos alkalmazásba pötyögöm be rögtön mérés után az adatokat).
én is vezettem itt a görbém elég megbízható, csak az probléma ahogy én látom hogy nem egy idõbe méred a hõdet és nem mindig, rendszeresen kéne de amennyit ki tudok belõle venni a az hogy szerintem inkább ma vagy a 13. dpo-don vagyis 23.-án volt ovud ha jól értelmezzem a görbéd vagyi ez azt jelenti hogy még nem is késik lehet azért nem mutat a teszt semmit :) azért megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Gondoltam már arra is, hogy az peteérés nem ott van, ahova eredetileg a Fertility Friend tette, hanem késõbb :) De már lassan ott is betelnek napjaim :)
A kérdező hozzászólása: Itt a görbe remélem meg lehet nyitni :) http://kepfeltoltes.hu/view/130805/chartgraph_module__1__www..
A kérdező hozzászólása: Épp a görbémet próbálom csatolni :)
szia hát ma nekem is megjött :( a jósteszt meg állandóan nega volt... na akkor új hónap jön :)

Mikor lehet őket kivenni a földre futni az anyjukkal?

A tengerimalackán tegnap szült 3 minimalacot,és azt szeretném kérdezni,h futni mikor rakhatom ki ?ket a földre?köszi:)

Legjobb válasz: nememlékszem,az idõre,de mikor már szõrösek és nem szopnak,azután 1-2 nappal :) nyugodtan lehet

nememlékszem, az idõre, de mikor már szõrösek és nem szopnak, azután 1-2 nappal :) nyugodtan lehet
A kérdező hozzászólása: Köszi:) De am õk már szõrösen születnek!
Egyhetes koráig ne vedd ki õket a ketrecbõl. Ha az anyjuk szoptatja õket, akkor kb. 1 hetesen már kiveheted õket együtt! a szobába, de tedd malacbiztossá a helyet! Elsõnek az anyjukat vedd ki, utána egy malacot hozzá. Ha foglakiozik vele kint, akkor a másik két malacot is kiveheted! Vissza pedig úgy tedd õket, hogy elõbb a kicsiket, és utoljára az anyát!
teljesen, kitarkult szõrre gondoltam :p

Probara akar tenni? Vagy mi mas oka lehet ra?

A baratnom, felvetette, hogy szexelhetnenk harmasban egy masik novel, en poennak vettem es megkerdeztem tole"csak nem vagy biszexualis", erre o "jaj dehogy, csak miattad..de ne valaszolj most este varom a valaszt". Nem ertem mi lenne jo ebben neki, lehet ez egy teszt vagy fogalmam nincs..

Legjobb válasz: lehet,h ez egy próba,de lehet,h nem. mond azt neki,h egy ilyen szitu lehet,h rendesen hazavágná a kapcsolatotokat! ez ilyen ,,semleges" válasz lenne!aztán a reakciójából vond le a megfelelõ konzekvenciát!

lehet, h ez egy próba, de lehet, h nem. mond azt neki, h egy ilyen szitu lehet, h rendesen hazavágná a kapcsolatotokat! ez ilyen , , semleges" válasz lenne!aztán a reakciójából vond le a megfelelõ konzekvenciát!
A kérdező hozzászólása: Na jo ugy latszik nekem kell megvalaszolnom a kerdesem:) Mindenesetre elsonek koszonom.
Gondolom nem vagy jó az ágyban..Vagy csak ki akarja probálni 3mas ban..
A kérdező hozzászólása: Ja biztos nem vagyok jo az agyban igy egy novel helyetesit..Koszi szepen sokat segitettel.
Mivel 3-asban gondolta, nem számítana megcsalásnak. Tehát szerintem nem tesztelni akar. Hacsak nem ezzel az ürüggyel akar szakítani. Valószínûbb az, hogy Õ is akarja ezt, de úgy állítja be, mintha miattad csinálná. Én így látom.
A kérdező hozzászólása: Hat ez is elofordulhat. Mindenesetre ugy dontottem, hogy azt mondom neki: nem akarom es kesz. Ha o akarja legyen oszinte es ne haritsa ram. Mindenesetre koszi a valaszt.
Jól döntöttél. Úgyis kibújik majd a szög a zsákjából és megtudod mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: En is igy erzem most. De sikerult okoznia nekem egy fejtoros napot, valahogy nem erzem fernek, hogy kigondolja, hogy en szeretnem harmasba amikor nem is gondoltam erre soha(jelen helyzetbe nem) Aaa tul bonyolitott mindent a fejembe vagy en magamnak..:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!