Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet oka, hogy október (3 db)

Mi lehet az oka, hogy október óta nem akar megjönni, ha nem vagyok terhes?

Okt 6-átol 4 napig barna folyásom volt, majd okt. 20-án megjott a menzim. 2-3 hete néha megszédulok és hányingerem is szok lenni. Hétfon voltam dokinál, azt mondta, h nem látja hogy terhes lennék. Oktober ota nem akar megjonni. A mellbimboim kicsit érzékenyek és folyton éhes vagyok. Multhéten csináltam tesztet, de - lett.

Legjobb válasz: Szia! Nekem ugyan ez a bajom. Okt. 15. én megjött 2 napra, és azóta semmi. Voltam uh, vettek vért, teszt neg. A doki azt mondta hogy lehet hogy megbújt valahol a baba. Elvileg nekem semmi szervi bajom mert kivizsgált. A következõ menszesz megjötte vagy nem megjötte után kell vissza mennem controllra. Volt már egy ilyen nálam, és 12 hetesen találtak rá a bébimre. Igen rendesen megbújt. Szerintem kérj te is egy kivizsgálást hogy a szervi bajokat kizárhasd. De lehet hogy téged is meg tréfál egy pocak lakó mint engem!!! Kitartás! Ha következõ mensid se jön meg, akkor kérj egy vérvételt. Elvileg ennyi idõsen ki fogja mutatni már! Drukkolok!

Szia! Nekem ugyan ez a bajom. Okt. 15. én megjött 2 napra, és azóta semmi. Voltam uh, vettek vért, teszt neg. A doki azt mondta hogy lehet hogy megbújt valahol a baba. Elvileg nekem semmi szervi bajom mert kivizsgált. A következõ menszesz megjötte vagy nem megjötte után kell vissza mennem controllra. Volt már egy ilyen nálam, és 12 hetesen találtak rá a bébimre. Igen rendesen megbújt. Szerintem kérj te is egy kivizsgálást hogy a szervi bajokat kizárhasd. De lehet hogy téged is meg tréfál egy pocak lakó mint engem!!! Kitartás! Ha következõ mensid se jön meg, akkor kérj egy vérvételt. Elvileg ennyi idõsen ki fogja mutatni már! Drukkolok!
Kérj egy ultrahang vizsgálatot. És, ha az is negatív talán kéne egy hormonszint vizsgálat is.

Szerintetek mi lehet az oka hogy október 20-án megjött a menszeszem tartott 5 napig novemberbe meg 29-én jött meg az is 5 napig tartott? Most meg nov 14-e óta barnázok meg váladékozok? Miért és görcsölök is.

Legjobb válasz: Mivel semmit nem írtál,így csak tippelni lehet. Ha szülés után vagy,akkor lehet a hormonok miatt is. Vagy a terhességet jelzi így a szervezeted.

Mivel semmit nem írtál, így csak tippelni lehet. Ha szülés után vagy, akkor lehet a hormonok miatt is. Vagy a terhességet jelzi így a szervezeted.

Guzmánia virágot kaptam még októberben. rendesen öntöztem, olvastam a neten, hogy a virágba bele is önteni kell vizet, mert tárolja. Soha nem öntöttem neki sokat, mégis elrohadt a virágja, és a levelei amik megmaradtak száradnak le. mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Szia! A virágzás legfeljebb 7-8 hétig tart,így e miatt ne aggódj,elvirágzott!Elvirágzás után csökken a vízigénye!Egyébként nem szereti a száraz levegõt(párásítás) a tûzõ napot és nagyjából 20°C-on érzi jól magát! Nézd meg,hogy a tövénél látsz-e új hajtásokat,mert lehet,hogy egyszerûen csak leveleket vált!

Szia! A virágzás legfeljebb 7-8 hétig tart, így e miatt ne aggódj, elvirágzott!Elvirágzás után csökken a vízigénye!Egyébként nem szereti a száraz levegõt(párásítás) a tûzõ napot és nagyjából 20°C-on érzi jól magát! Nézd meg, hogy a tövénél látsz-e új hajtásokat, mert lehet, hogy egyszerûen csak leveleket vált!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!