Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet oka, hogy nem esek (328 db)

Mi lehet az oka, hogy nem esek teherbe?

Majdnem egy éve próbálkozunk, az lh teszt szerint van pé-m. Most vérvételes hormonvizsgálatra megyek a ciklus 3-ik napján. Ott mit néznek pontosan?

Legjobb válasz: Én nemrég voltam vérvételen,nekem nézték a prolaktinszintet,tesztoszteront,FSH-t,LH-t,és az ösztradiolt.Vagyis egyszóval a hormonjaidat nézik meg.Mi is egy éve probálkozunk babával,és a vérvétel után,nekem clostit irt fel a doki.Remélem lesz hatása ,és nagyon drukkolok neked:)

Én nemrég voltam vérvételen, nekem nézték a prolaktinszintet, tesztoszteront, FSH-t, LH-t, és az ösztradiolt.Vagyis egyszóval a hormonjaidat nézik meg.Mi is egy éve probálkozunk babával, és a vérvétel után, nekem clostit irt fel a doki.Remélem lesz hatása , és nagyon drukkolok neked:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ!
Lehet petevezeték elzáródásod, de lehet a férjeddel is probléma stb.Nekem ezen a vérvételen sokmindent néztek a hormonokon kívül.Pl. cukrot, inzulint, haemoglobint stb...De majd kiderül mi a probléma.
Ha van peteérésed, akkor két lehetõség van: vagy el vagy záródva, ami egy HSG-vel (átjárhatósági vizsg.) kideríthetõ, vagy a pároddal van a gond, amit egy nagyon egyszerû vizsgálattal megnézhetnek. Ehhez is a nõgyógyászodtól kérhetsz beutalót. De az is lehet, hogy minden rendben van, csak türelmesnek kell lenned.

Mi lehet az oka hogy nem esek teherbe?

Az lenne a problémám konkrétan , hogy a nyáron szedtem 2 hónapig fogamzásgátló tablettát,szeptemberbe abbahagytam mert teherbe szeretnék esni, de azóta sem jön össze.Semmilyen formában nem védekezünk a párommal...Bár az viszont igaz hogy ? annyira nincs rajta ezen a " gyerek témán " és nem akar még gyereket,egyszerüen nem hajlandó belém élvezni, mindig kiszáll 60-nál.De én nagyon szeretnék gyereket. Elvileg teherbe kéne esnem mert nem védekezünk, de aggódom hogy ez miért nem következik be TALÁN AZÉRT MERT A TABLETTA AMIT SZEDTEM HÓNAPOKIG BEÉPÜLT A SZERVEZETEMBE ÉS IDÕ KELL MIRE KIÜRÜL BELÖLE TELJESEN?

Legjobb válasz: igen, temagad adtál választ a kérdésedre.

igen, temagad adtál választ a kérdésedre.
A kérdező hozzászólása: 25 éves vagyok, nem mondanám magamra hogy tini vagyok:) a A"kiszáll 60-nál" kifejezés jelentése az hogy megszakítással védekezünk.Köszönöm a válaszokat!
Ha nem élvez beléd a párod, mitõl várod, hogy terhes legyél? És nem lehetne várni még kicsit, hogy ne kényszerítsd rá a gyereket így? Te szereted õt egyáltalán? Ha szereted, nem akarsz jót neki? Hogy boldog legyen, és úgy érezze, rendben az élete? Ehelyett a nyakába akarsz varrni egy gyereket, akit õ még nem akart, ezzel nyilván nagyon boldog lesz. Mondjuk a gyerek szempontjából sem túl ideális a felállás. Én nem akarnék úgy babát, hogy a párom nem vágyik rá. Se a gyerek, se a párom szemébe nem tudnék belenézni így. És igen, teherbe lehet esni elõváladéktól, de elég ritka. Ettõl függetlenül a 14 éves kiskölköknek tudni kell róla, hogy LEHETSÉGES. Nem arról van szó, hogy minden egyes megszakított közösüléskor teherbe esel, hanem az, hogy teherbe eshetsz. Aztán vagy igen, vagy nem. De mondjuk egy tininek ezt reszkírozni hülyeség. Amúgy az mit jelent, hogy "kiszáll 60-nál"???
csak gyakorikérdéseken lesz mindenki terhes a megszakításostól...
Ha nem élvez beléd, elég valószínûtlen, hogy teherbe fogsz esni.. Sajnos ez úgy szokott mûködni, hogy csak azoknak sikerül, akik semmiképpen nem akarnak gyereket... De ha a leendõ võlegényed nem akarja, te is várhatnál picit. Vagy ha az õ hozzáállása nem fog változni, és te ennyire szeretnél babát, akkor lehet, nem vele kéne összekötni az életedet.
Soha nem szedtem fog.gátlót a kedvesem mindig belém élvezett mégis kellet fél év mire teherbe estem. úgy ne akarj gyereket h csak te akarod!
Megszakítással védekeztek, ha jól értem. Szóval itt a válasz, ezért nem esel teherbe. Szép mese, hogy mindenki terhes lesz ettõl..
A kérdező hozzászólása: Igazad van.. :( Nem azért nem szeretné egyébként mert nem szeretne engem, (jövõhónapba lesz az eljegyzésünk). Csak õ még neki korai. De én meg nem tudom mit csináljak mert nagyon szeretném .. szerintem meglehet érteni. De abban igazad van hogy önzõség vele szemben mert nem érdemli meg hogy becsapjam.
Elég önzõ vagy! A párod nem akar gyereket, te meg fel akarod cs..áltatni magad. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: igen, adtam egy lehetséges okot, de ugygondolom hogy ez akkor történik meg inkább hogyha valaki évekig szed fogamzásgátlót, de én a háromhónapi adagot sem szedtem be teljesen . azóta viszont eltelt majdnem 4 hónap.
Igen, az átjött, hogy nem tini vagy, csak azért írtam, mert a legtöbb ilyen kérdésnél leírjuk 1000-szer, hogy a megszakítás NEM védekezés, mert náluk nem is az. Ha összejön, elrontják, becsúszik stb. az nagyon nagy baj! De a teherbeesés lehetõségét csökkenti.

Ha gyakorlatilag a fiú és a lány is egészséges, mi lehet az oka, hogy nem lesz baba az ovuláció környéki együttlétből? (Ovu teszt kimutatta). Mik lehetnek az okai? Mással is történt így?

Legjobb válasz: Nagyon sokan vannak akiknek a hormon s minden egyéb is rendben van , mégis várat magára a pici. ennek ezer oka lehet , stressz, görcsök...... biztosan sokat hallodtad ezt. De talán errõl kevesen tudunk: a Nõvérem(2 éves csodás kislánya van) 8 hónapig próbálkozott azután hogy minden rendben volt náluk, és eldöntötte hogy elmegy más jellegû vizsgálatra. Természetgyógyásznál járt aki valamilyen elektromos akupunktura szerû vizsgálatot csinált és közölte vele, hogy a tejzsírt nem tudja lebontani a szervezet, és mivel rengeteg joghurtot, meg tejterméket evett , ez lerakódott ez akadályozhatja nála a beágyazódást. 2 hónapig nem evett, nem ivott semmilyen tejterméket és azt követõ hónapban késett a mensije, de csak 2 hétre rá tesztelt + lett:))))))

Nagyon sokan vannak akiknek a hormon s minden egyéb is rendben van , mégis várat magára a pici. ennek ezer oka lehet , stressz, görcsök...... biztosan sokat hallodtad ezt. De talán errõl kevesen tudunk: a Nõvérem(2 éves csodás kislánya van) 8 hónapig próbálkozott azután hogy minden rendben volt náluk, és eldöntötte hogy elmegy más jellegû vizsgálatra. Természetgyógyásznál járt aki valamilyen elektromos akupunktura szerû vizsgálatot csinált és közölte vele, hogy a tejzsírt nem tudja lebontani a szervezet, és mivel rengeteg joghurtot, meg tejterméket evett , ez lerakódott ez akadályozhatja nála a beágyazódást. 2 hónapig nem evett, nem ivott semmilyen tejterméket és azt követõ hónapban késett a mensije, de csak 2 hétre rá tesztelt + lett:) )))))
hat sajnos ismeros ... mi is igy vagyunk februarba lesz ket eve hogy probalkozunk , egy fel eve hogy orvoshoz jarok , mindenfele hormontesztet megcsinaltunk minden rendben , ferjemnel is minden ok , es megsem jon , mar en is total ki vagyok keszulve , kozbe meg ugy erzem az egesz vilag terhes korulottem csak en nem ...... erdekes amit az elottem levo irt a tejtermekrol , en is rengeteg tejet iszom , vajon tenyleg lehet koze hozza ??????
els vagyok. A tesómnak szinte megtiltották a tejtermékeke fogyasztását, két hónap kellet mire a szervezet rendbe jött. Hogy ez okozta hogy babaás lett vagy nem azt nem tudom 100 % ra mondani, de megérte a lemondást.

Lassan már egy éve nem szedek fogamzásgátlót, és aktív szexuális életet élünk. Mi oka lehet hogy nem esek teherbe?

Mi lehet a baj? Majd lassan orvoshoz is lemegyek, de mit csinál a doki? És tényleg, milyen okai lehetnek? Egészségesek vagyunk, én 24 a párom 27, rendszeres és normális a menstruációm... :(

Legjobb válasz: Egy év még nem a világ vége.Nyugodjál meg,biztos minden oké,csak lehetséges,hogy nagyon akarjátok már.Mi is így voltunk.Több mint egy év után sikerült.Most 22 hetes pocakos vagyok.Én minden hónapba elõtte sírva szembesültem a ténnyel,hogy megint nem sikrült.Eldöntöttem,hogy változtatok az életemen.Másik munkakörbe kerültem,nyugodtabb környezetbe,és sikerült.:-) kitartás.Sikerülni fog.

Egy év még nem a világ vége.Nyugodjál meg, biztos minden oké, csak lehetséges, hogy nagyon akarjátok már.Mi is így voltunk.Több mint egy év után sikerült.Most 22 hetes pocakos vagyok.Én minden hónapba elõtte sírva szembesültem a ténnyel, hogy megint nem sikrült.Eldöntöttem, hogy változtatok az életemen.Másik munkakörbe kerültem, nyugodtabb környezetbe, és sikerült.:-) kitartás.Sikerülni fog.
szerintem menj el nögyoygászhoz mert nekem is ez volt a baj én is azt hittem hogy csak nagyon be vagyok sozva azért nem jön össze és végül kiderült hogy nem volt pete érésem!és gyogyszert irtak fel!pete érésem van elöre haladott terhességem lett de lett egy be vérzésem és sajnos nem biztos hogy meg marad a baba!azért neked szurkolok!:-)
csatlakozom az elöttem szólóhoz.Mi 9 hónapot próbálkoztunk, és án már kivizsgálásra is elmentem, ahol minden rendben volt.türelemre intett a doki.amikor a 9 hó után is megjött, bepipultam, és azt mondtam, na most picit mással foglakozom, aztán majd késöbb visszatérünk a babatémára.Lakásfelujjitásba kezdtünk, totál tele voltunk melóval, tervezéssel.a szabadidõmet meg intenziv tornával töltöttem, mindent csináltam amit állítólag nemszabad.aztán azt vettem észre, h már 3 napja meg kellett volna jönnie.másnap vettem tesztet, ami igazolta h terhes vagyok.aztán másnap mégegy teszt is.ma 13 hetes vagyok, és tuti bizti vagyok benne h a sok görcsölés tényleg nem hoz jót.orvoshoz menni persze mehetsz, de próbálj változtatni az életeden.nem közhely, tényleg segít.sok sikert, és fel a fejjel.

Évekig vártunk egymásra a párommal, és most, mikor végre együtt vagyunk, nem izgat fel. Pedig szerelmes vagyok belé és õ ugyanolyan hévvel közeledik felém. Mi lehet ennek az oka és mit tanácsoltok, mit lehet tenni, hogy visszajöjjön az az érzés?

Nagyon stresszes idõszakon vagyok túl, talán ez a baj?

Legjobb válasz: Igen, lehet stressz miatt is, szerintem. Másokkal is voltál így régebben? Vagy õvele régebben nem így volt?

Igen, lehet stressz miatt is, szerintem. Másokkal is voltál így régebben? Vagy õvele régebben nem így volt?
Még 1 indok arra, hogy ne várjak valakire sokáig... Talán beszélgessetek, és kiderülnek a dolgok...
Mi 3 hónapig vártunk, nagyon izgatottak voltunk addig... Õ még mindig, de nem érdekel a vele való szexuális kontaktus, már nem izgat fel... Lehet, mert sokáig vártunk. Sõt...
A kérdező hozzászólása: Nem volt így sem régebben vele, sem mással. Õ különösen extrán könnyen felizgatott mindig. Egyszerûen nem értem. Már beszéltünk róla, szerinte is csak a stressz miatt van.
Két lehetõség van a streszen és a fáradtságon kívül: Van valaki aki jobban kéne. Már nem szereted igazán, és így látszik meg elöször.
A kérdező hozzászólása: hát egyik sincsen, mert vele képzelem el az életem, és pont ezért zavar... :(
Esetleg idõközben ért valami trauma? És azóta nincs már meg ez az érzés?
A kérdező hozzászólása: hát igen sajnos volt traumaszerûség, akkor lehet, hogy azon nem vagyok túl..? erre nem gondoltam... :( köszönöm mindenkinek!
Van olyan, hogy mikor végre egymáséi, annyira megnyugszik az ember, hogy még az is felmerül benne, hogy szereti-e egyáltalán a másikat. Ijesztõ, de idõvel elmúlik, és megnyugtathat az, amikor egy darabig nem vagytok együtt, nem találkoztok és hiányzik.
Kromofág-al.
Meg lehet oldani, persze. Csak úgy fog kinézni, mint egy rakás szar.
A kérdező hozzászólása: Vagy szerintetek muszáj levenni róla a cuccokat???? :/
A kérdező hozzászólása: De majd hogyan vegyem ki és hogyan tegyem vissza a féket?? :D
Igen jobb ha szétszeded. Jegyezd meg hogy mi hogy volt rajta ha nem értesz hozzá. Fotózd le pontról pontra hogy mit hova kell rakni. Aztán kromofágozd le a vázat.
A kérdező hozzászólása: Mert a ez egy dirt és váltós de most szeretném megcsináltatni egy fogaskerekesre és szerintem akkor ugye kevesebb lesz az alkatrész és könnyebben le lehet fújni! de én egyedül attól félek hogy hogyan tegyem vissza a féket! :/
Milyen fék? V-fék vagy tárcsa, vagy valami más? Ha tárcsa, akkor bovdenes vagy hidraulikus?
A kérdező hozzászólása: Bowdenes!

Sexelés elejétől kezdve fáj, és több hónapja megy már ez így. és van amikor égő érzés van már az elején mindkettőnknek. Mi lehet az oka, hogy nem bírunk sexelni?

olyan érzés mindig amikor elkezdenénk hogy nagyon fáj, és olyan mintha lenne ott egy hólyagot amit nyomna, több orvos csak kúpot ajánlott és antibiotikumot de már rengeteget szedtem. múlt év augusztus óta pedig minden egyes pisilés végén ég. szedtem már rá antibiotikumot, meg t?zegáfonyát, de semmi. segítséget szeretnék kérni hogy volt e már valakinek ilyen az életében.

Legjobb válasz: Az orvosok mit mondtak mitõl van? Mi a diagnózis?

Az orvosok mit mondtak mitõl van? Mi a diagnózis?
Próbáltátok már más pózban, lassabban, több elõjátékkal? Lehet lelki oka is.
A kérdező hozzászólása: konkrétan sok magánorvosnál voltam egyik szerint hólyaghurutom van, másik szerint méhnyakam van begyulladva, a harmadik meg méhszájsebet említ. de szerintem már itt más a problémám. sok elõjátékkal is próbálkoztunk, de olyan hogy egyszer bírunk sexelni aztán sokáig megint nem bírunk semmit se. lelki okok? hogy érted 2. kommentáló? hogy az miatt nem bírunk sexelni mert tudat alatt zavar valami?
Igen. Ki nem mondott konfliktus köztetek, de akár a párkapcsolattól független szorongás vagy stressz is okozhatja, hogy egyszerûen nem tudsz ellazulni. Ha pedig alapból esetleg szûkebb hüvellyel rendelkezel, és az valamennyire még "görcsös" is, akkor fájdalmas lehet a szex. Én ezzel kínlódtam, egyszerûen nem tudtam elengedni magam az illetõ férfival. Ettõl függetlenül ha szervi okot találnak, tehát gyulladás vagy seb vagy ilyesmi, akkor azt ki kell kezelni. Sajnos nekem a leírtak alapján nem az jön le, hogy a dokik, akiknél jártál, nagyon biztos diagnózist állítottak volna fel. Az a benyomásom, hogy csak vaktában próbáltak kezelni, de lehet, hogy tévedek. Csak a lista elég hosszúnak tûnik, hogy hányféle bajt találtak, és gyanús, hogy nem ugyanazt...
Hajajj:D Naptár szerint. :D Tévedett a naptár. :D
a naptar miatt? ergo csak naptar-modszerrel "vedekeztek"? hat akkor nagyonis lehetsz terhes! legalabb alkalmaztatok megszakitast is? ha nem elkezdhetsz aggodni es legkozelebb ne csak igy vedekezzetek mert ez megcsak nem is szamit annak. a betegsegtol meg a stressztol viszont keshet ugyh lehet h ezuttal megusztad
Szia! Ha a gumi nem szakadt el, akkor nem vagy terhes. Ez az idõjárás szeret játszani a szervezettel, nameg stresszes is vagy, mert félsz a nem kívánt terhességtõl. Azt javasolom vegyél egy tesztet, hogy megnyugodj, de hidd el nekem, nincs mitõl tartanod :)
A kérdező hozzászólása: nem gumival is és nem szakadt el...
hogy kizárják a barom hozzászólásokat (nem a láthatósága tiltott, hanem a hozzászólás)
A kérdező hozzászólása: Tévedsz. Nem lehet elolvasni a kommenteket(pontosabban a nem regisztrált vagy regisztrált felhasználó sem láthatja, olvashatja)és hozzászólás lehetõsége sincs megadva.
A kérdező hozzászólása: A megjegyzések le vannak tiltva ennél a videónál. Nem én barom, én értelmeztem rosszul, nem lehet és mivel nem lehet ezért nincs is mit olvasni.
akkor most megvitattad magaddal? :)
ráadásul 1 kommentben:D
A kérdező hozzászólása: :)
Ha választ írsz, tartsd be a következõket: Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez! Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést! Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már elõtted valaki beírt! Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát! Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted! A gyûlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalad reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történõ végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj! Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük. A részletes felhasználói szabályzatot itt találod
Én inkább egy dedikált festményt kérek!
biztos ronda vagy de ha adsz elérhetõséget egy zacskóval a fejeden bevállallak
kép
A kérdező hozzászólása: nem merek képet küldeni mert félek h ismerõsök is vannak a gyakorin..légyszi normális dolgokat is írjatok
Ne félj! Szerencsédre lányoknak nem gáz 19 évesen szûznek lenni.
NEM gáz.
Ha összejössz valakivel, még nem vész oda automatikusan a szüzességed. Úgy csináld, hogy jó legyen, hogy jól érezd magad. :o)
Szia! :) Én 18 éves, szûz lány vagyok. Igaz, nekem eddig voltak kapcsolataim, de azok közül csak egy volt annyira komoly, hogy megtörténhessen a dolog. De nem történt, mert 15 évesen túl fiatalnak tartottam magam. Azóta meg csak futó egy, két hónapos randizgatásaim voltak. És nem egy barátnõm ugyanígy van, nekik sevolt eddig barátjuk, pedig szépek, és nem utolsó sorban okosak. Lényeg a lényeg, nem kell emiatt rosszul érezned magad, majd biztos jön valaki. :)
Ugyan kérlek. :) Ha ez kérdés mondjuk 6-7 évvel késõbb vetõdött volna fel akkor lennének gondok. De ha akarod meg adom az elérhetõségem szigorúan ismerkedés jelleggel mert én is félõs vok. :D
ne mar -_-
asszem ezt megint csak beszoptuk!!! KAMU kérdés volt!
Veled!
Küldj egy kèpet öszinte vèlemènyt írok ha sèrtö akkor is.
Küldj képet priviben.
Kép!
kép! :P
Hello Privatban kuldj kepet! Am.hova valos vagy?
lehet csúnya vagy. mutass priviben képet magadról. ui: de ettõl ne érezd magad kevesebbnek, inkább értékesebbnek!!!
szia!szivessen ismerkednék veled!ismerj meg!nem fogsz csalodni!!komolyan!!email cimem [email protected]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!