Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet oka, hogy nem érzem (24 db)

Mi lehet az oka, hogy nem érzem a babám? 21 hetes terhes vagyok. Kb.2 hete mozdult meg először a pici, néhány napig mozgott, aztán 1, 5 hete semmi. Voltam UH-on múlt héten, tiszta volt a szívhang, ettől függően aggódom.

Legjobb válasz: Majd csak ez után fog rendesen beindulni a mocorgás, aztn a terhesség vége felé megint le fog lassulni. ha nagyon aggódsz (mint pár hónapja én:)), akkor vegyél egy magzati szívhang hallgatót. Én biztos vettem volna, ha tudtam volna róla. 3 hetente 4D-re jártam....:) Dec. 19-én megszületett a kislányom Kiara Dia

Majd csak ez után fog rendesen beindulni a mocorgás, aztn a terhesség vége felé megint le fog lassulni. ha nagyon aggódsz (mint pár hónapja én:) ), akkor vegyél egy magzati szívhang hallgatót. Én biztos vettem volna, ha tudtam volna róla. 3 hetente 4D-re jártam....:) Dec. 19-én megszületett a kislányom Kiara Dia
Szia! Ne aggódj, mert nekem sem mozgott. Nekem nagyon sokáig nem volt aktív baba. Mozgott, de nem rugdosott, alig alig éreztem, de az ultrahangon minden rendben volt. Ne aggódj, mert amikor már nagyobb lesz hullámozni fog a hasad. Csak nyugi nincs semmi baja, ha jó az ultrahang eredményed. Sok sikert a babához! Ha kibújik akkor ne aggódj futhatsz utána, ahogy én is. Pocakban passziv, kinn aktív:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat! Megnyugodtam :) Boldog babavárást!!!

Mi az oka, hogy néha fáj a szívem, tudom, ez nem lehet, de úgy érzem, hogy fáj, reggelente zsibbadnak a kezeim. Néha furán félrever a szívem, este hallom a szívdobogásom, sokszor nem tudok emiatt elaludni. Mitől lehet ez?

A pulzusom elég magas, nyugalmi helyzetben 80 körüli. A vérnyomásom jó, néha kicsit alacsony. A közérzetem is elég rossz, szédelgek, fáj a fejem.

Legjobb válasz: Nagyon hasonló tüneteid vannak, mint nekem!!! Nekem ugyan nem fáj a szívem, de nagyon szapora a pulzusom, szinte mindig, a vérnyomásom inkább alacsony. Sokszor fáradt vagyok. Sokszor lüktet a fejem, este én is sokszor hallom, ahogy kalapál a szívem. Néha egy-egy nagyot is dobbanik, néha meg úgy érzem, össze-vissza... Ja, és évek óta rengetegszer van migrénes fejfájásom. Voltam már EKG-n (két gyereket szültem), azt mondta az orvos, mozogjak, sportoljak sokat, az erõsíti a szívet, hosszú távon nem jó, nem egészséges a túl szapora pulzus. Érzékeny a vegetatív idegrendszerem.

Nagyon hasonló tüneteid vannak, mint nekem!!! Nekem ugyan nem fáj a szívem, de nagyon szapora a pulzusom, szinte mindig, a vérnyomásom inkább alacsony. Sokszor fáradt vagyok. Sokszor lüktet a fejem, este én is sokszor hallom, ahogy kalapál a szívem. Néha egy-egy nagyot is dobbanik, néha meg úgy érzem, össze-vissza... Ja, és évek óta rengetegszer van migrénes fejfájásom. Voltam már EKG-n (két gyereket szültem), azt mondta az orvos, mozogjak, sportoljak sokat, az erõsíti a szívet, hosszú távon nem jó, nem egészséges a túl szapora pulzus. Érzékeny a vegetatív idegrendszerem.
Szerintem nem ártana felkeresned egy kardiológust.. egy EKG-ból, és egy ultrahangból is sokat meg tudnak mondani. Sok szívprobléma okozhat ilyen tüneteket! Pl. a szívizom-elfajulás, amit korábbi szívizomgyulladás okozhat. Sajnos ez bármilyen életkorban elõfordulhat egy fertõzéstõl is. A magas pulzus is lehet a szívizom-elfajulás tünete, de az is lehet, hogy egyszerûen keveset mozogsz. Az igaz hogy a szívben nincsenek idegek, de a fájdalom ettõl még kisugározhat a mellkasba, hátba és a karokba.
A kérdező hozzászólása: Voltam már EKG-n, azt mondta az orvos, semmi bajom és el is küldött. Nem értek hozzá, de kb. 30 mp-et voltak rajtam a tappancsok, ez idõ alatt meg tud egyáltalán állapítani valamit? Most államvizsga elõtt állok, mellette tanítok és az utóbbi 1 évben felszedtem 15kg-ot. Lehet, hogy az idegesség és a kevés mozgás váltja ezeket ki nálam?
A 2. vagyok megint. 30 mp bõvel elég az EKG-n. A szívizom-elfajulás akkor kilõve, mert azt már kimutatná szerintem. Viszont a magas pulzus tipikus kiváltó oka a mozgáshiány.. (idõs korban az érszûkületek is) erre általában legalább fél év !rendszeres! mozgást javasolnak hogy visszaváljon. És ez erõsen ajánlott, mert a tartós 80 feletti pulzus alattomosan károsíthatja a szívizmot. De a stressz sokszor kivált olyan tüneteket amik szervi problémáknak tûnnek, de valójában csak idegi eredetûek.
meg kellene találnod az okot ami miatt szorongsz, idegeskedsz...és meg kellene szüntetni.
folyadékot iszol eleget? 21:33

17 hetes vagyok. Mi lehet az oka, hogy nem rendszeresen érzem a pici mozgását? Van mikor majd 1 napig semmi.

Legjobb válasz: Az az oka, hogy még csak 17 hetes vagy. :) Ez ilyenkor teljesen normális. A 22. hét környékén szokták minden nap érezni a kismamák a babót.

Az az oka, hogy még csak 17 hetes vagy. :) Ez ilyenkor teljesen normális. A 22. hét környékén szokták minden nap érezni a kismamák a babót.
Szia! Még pici a baba ezért nem érzed mozogni minden nap. Késõbb persze gyakrabban érzed a mozgásait, de elõfordulhat, hogy lesz olyan nap amikor aluszékonyabb és egész nap nem érzed mozogni. Az én pici lánykám ha esett az esõ mindig aludt. Most, hogy már kint van még mindig jókat durmol esõs idõben.
Szia!Én még 24 hetesen sem éreztem minden rezdülését, csak a 27. héttõl, úgyhogy ne aggódj.Lesz még olyan, hogy azt kívánod, hogy kicsit lassítson a babád, mert tud az fájdalmas is lenni, ugyanakkor jópofa is.De ahogy múlnak a hetek annál jobban fogod érezni. 29hetes pocis
O, ez tok normalis, a pukkancs meg pici, igy amikor lejjebb van, nem erzed, par het es nagyobb lesz, nyugi, akkor mindennap par ora elteressel akar rugizni fog es jelzi hogy jol van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, megnyugtattál, azt hittem valami baj van.
A kérdező hozzászólása: Már alig várom, hogy rendszeresebben érezzem, hihetetlenül jó érzés és megnyugtató. Köszönöm neked is a választ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindegyikõtöknek a megnyugtató válaszokat! Jó egészséget nektek és jó babavárást.


Miért rossz a közérzetem? Mi lehet az oka annak, hogy nem érzem jól magam?

Nem értem, hogy miért nem tudom jól érezni magam, annak ellenére, hogy nagyjából rendben van az életem. Persze vannak olyan napok, amikor egy kicsit nehezebb a tanulás és a sok kötelezettség miatt, de az alapvet? dolgok, akkor is a helyén vannak, mint például a család, barátok, anyagaiak.. 20/L

Legjobb válasz: Hát hallod, így mi se tudunk rá válaszolni...minden tökéletes, de valami mégis zavar... Megvan! Szerintem már annyira idilli minden körülötted, hogy belül kezdesz gyanakodni, hogy ez már túlontúl szép :D 'Kell hogy legyen valami, ami nem tökéletes...' Másik lehetõség, hogy el vagy kényeztetve. Harmadik az, hogy nem írsz le valamit, ami fontos lenne.

Hát hallod, így mi se tudunk rá válaszolni...minden tökéletes, de valami mégis zavar... Megvan! Szerintem már annyira idilli minden körülötted, hogy belül kezdesz gyanakodni, hogy ez már túlontúl szép :D 'Kell hogy legyen valami, ami nem tökéletes...' Másik lehetõség, hogy el vagy kényeztetve. Harmadik az, hogy nem írsz le valamit, ami fontos lenne.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok elkényeztetve, egyáltalán nem. Az egyetem mellett dolgozok, ezért van meg mindenem, de abban lehet, hogy igazad van, hogy hiányzik valami az életembõl, de fogalmam sincs, hogy mi lehet az...

Mi lehet annak az oka, hogy lány létemre sokkal jobban szeretek a fiú barátaimmal lenni? Velük érzem igazán jól magam, nem pedig a lányokkal, pedig teljesen nőies vagyok egyébként. Ez normális? Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: én is jobban érzem magam a fiú barátaimmal és én is nõies vagyok....hát nálam az az oka hogy elegem lett a 2 szinû lány barátnõkbõl 19/L

én is jobban érzem magam a fiú barátaimmal és én is nõies vagyok....hát nálam az az oka hogy elegem lett a 2 szinû lány barátnõkbõl 19/L
Énis igy vagyok ezzel.15/L
tudat alatt az az oka, hogy a fiúk sokkal jobban figyelnek egy köztük jelen lévõ lányra, mint a lányok más lányokra. élvezed a figyelmet. nincs ebben semmi rossz. plusz igen, a lányok egymással nagyon köcsögök tudnak lenni.
A kérdező hozzászólása: Hát igen...én is azért nem szeretek lányokkal lenni, mert folyton csak rivalizálnak, meg hátba szúrnak...a pasik pedig nem felidegesítenek, hanem inkább felvidítanak. :D
Velem is így van szint úgy. :P
Huu de jo, eddig azt hittem, hogy csak en vagyok igy. Udv a klubban lanyok :D Es csatlakozom az elozoekhez, ami az okot illeti. 19/L

34 hetes terhes vagyok, az este zuhanyoztam, azota erzem, hogy el van zsibbadva a hasam, de nem az egesz csak a koldokomtol felfele. Vajon mi lehet az oka, lehet tul meleg volt a viz? Elore is koszi mindenkinek:D

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen a fiamnál (elsõ terhesség) késõbb jelentkezett olyan 35-36 hetesen, most a kislányomat várom már most van ilyen néha 33 hetes vagyok. A dokim szerint ez csak azért van mert ahogy nyúlik, tágul a bõr, az izom, a kötöszövet ott ilyen érzékkiesés keletkezhet és ettõl van ez a zsibongó, zsibbadó érzés. Nekem enélkül is van olyan néha hogyha az ujjamat végig húzom a pocimon akkor a köldököm körül pl. sokkal kevésbé érzem az érintést mint máshol.. Ezek ilyen fura dolgok, de szülés után mikor már nem feszül a has akkor megszünik.

Nekem is volt ilyen a fiamnál (elsõ terhesség) késõbb jelentkezett olyan 35-36 hetesen, most a kislányomat várom már most van ilyen néha 33 hetes vagyok. A dokim szerint ez csak azért van mert ahogy nyúlik, tágul a bõr, az izom, a kötöszövet ott ilyen érzékkiesés keletkezhet és ettõl van ez a zsibongó, zsibbadó érzés. Nekem enélkül is van olyan néha hogyha az ujjamat végig húzom a pocimon akkor a köldököm körül pl. sokkal kevésbé érzem az érintést mint máshol.. Ezek ilyen fura dolgok, de szülés után mikor már nem feszül a has akkor megszünik.
Ezt a kérdést inkább a terhesség témakörnél kellene feltenni. (szerintem ott többen tudnak segíteni)

Tisztelt Doktor úr! Mi lehet az oka annak, hogy az utóbbi időben az orgazmus pillanatában erős, nyilalló fájdalmat érzek a szeméremtestben és az alhasamban? Nőgyógygászati vizsgálaton voltam már, ahol hüvelyi ultrahangot is csináltak, és nem találtak semm

Tisztelt Doktor úr! Mi lehet az oka annak, hogy az utóbbi időben az orgazmus pillanatában erős, nyilalló fájdalmat érzek a szeméremtestben és az alhasamban? Nőgyógygászati vizsgálaton voltam már, ahol hüvelyi ultrahangot is csináltak, és nem találtak semmit. Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Úgy tűnik, hogy a tünetnek nem nőgyógyászati oka van. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Úgy tűnik, hogy a tünetnek nem nőgyógyászati oka van. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Mi lehet az oka annak, hogy az utóbbi időben az orgazmus pillanatában erős, nyilalló fájdalmat érzek a szeméremtestben és az alhasamban? Nőgyógygászati vizsgálaton voltam már, ahol hüvelyi ultrahangot is csináltak, és nem találtak semm

Tisztelt Doktor úr! Mi lehet az oka annak, hogy az utóbbi időben az orgazmus pillanatában erős, nyilalló fájdalmat érzek a szeméremtestben és az alhasamban? Nőgyógygászati vizsgálaton voltam már, ahol hüvelyi ultrahangot is csináltak, és nem találtak semmit. Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Úgy tűnik, hogy a tünetnek nem nőgyógyászati oka van. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Úgy tűnik, hogy a tünetnek nem nőgyógyászati oka van. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mi lehet az oka, ha tetszik ugyan pár lány, de nem érzek túl nagy vágyat arra, hogy megismerjem őket, nem izgat az előttem lévő lehetőség?

Van néhány lány az ismeretségi körömben, akik tetszenének nekem (hazudnék, ha ezt letagadnám), de mégsem érzem azt, hogy igen, meg akarom őket ismerni, közelednem kell hozzájuk stb. Pedig elérhető közelségben lennének, nem száz kilométerre, így logikus lenne, hogy ismerkedni próbáljak velük. Nem vagyok válogatós, eddig is jobbára "átlagos" lányoknál próbálkoztam, sőt még duci csajnál is, pedig nem vagyok olyan súlycsoportú. Nem igazán értem, miért vagyok ennyire közömbös. Az igaz, hogy plátói érzéseim vannak egy másik lány iránt, akiről az eszem azt súgja, hogy valószínűleg reménytelen az ügy, itt meg itt lennének a potenciális lehetőségek, ráadásul úgy, hogy az egyik lánynak talán be is jövök. Mégse érzem azt, amit "normális" esetben talán kellene, vagyis hogy "lecsapok" rájuk. Miért lehet ez, és ti ismerkednétek-e olyan lányokkal, akik valamiért nem "izgatnak" benneteket? Köszi a normális válaszokat, kíváncsi vagyok, kinek milyen meglátásai vannak.

Legjobb válasz: a plátói csaj miatt nem kell más

a plátói csaj miatt nem kell más
A kérdező hozzászólása: #14: Sokat gondolkodtam én is azon, hogy mi lenne a "logikus" és "helyes" megoldás. Csakhogy senki más iránt nem éreztem azt, amit iránta, és akikkel utána próbáltam ismerkedni, semmi nem jött össze, még a beszélgetésig se nagyon jutottunk el, pedig nem voltam eleve elutasító, nem görcsöltem rá semmire. A ti helyzetetek annyiban másabb, hogy az úriember tisztában van a te érzéseiddel. Én sajnos nem vagyok tisztában azzal, hogy ez a lány mit is gondol/érez, és hogy mi a hiba bennem, mit rontottam el. Ha nem a múltban élek, hanem a jelenben, az se sokkal jobb, úgyis mindig olyanokat fogok ki, akiknek van valakijük, akiket nem érdeklek stb. Én nem utasítottam el ezt a lányt, csupán nem tudtam, szabad-e lépnem, és a mai napig bizonytalanságban élek. Az önkínzás amúgy sem ismeretlen számomra, lényegében véve gyerekkorom óta ebben éltem.
Értékelem az õszinteséged #15, hogy azt hiszed kamuzok, de nem kamu. Bár abban igazad van, hogy biztos nem lehet általánosítani, hogy minden férfi ilyen. Nem is ez volt a célom, csak véleményeket érdekelték a kérdezõt. Sajnos a leírtak minden szava igaz... :( de nem általánosítható, csak egy vélemény. Ebben 1000000% biztonsággal igazad van!!!!!!
14 Miért akarod erre a faszira erõnek erejével a saját személyedet tuszkolni? Kamu az egész szöveged egyébként. Kérdezõ, be ne dõlj ennek az embernek.
Istenem! Mintha azt a férfit olvasnám, aki nekem magyarázkodott, hogy miért is nem akar velem kezdeni. Pedig tisztában van az érzéseimmel. Egy kissé lelkisérült, de jó a szíve neki. Szeretnem lesni és szerettem vele beszélgetni. Épp kezdett kiderülni, hogy még poénkodni is tudunk. Sose randiztunk. Felnõtt férfi létére a múltjára hivatkozva elutasított, nem azért mert bármi oka is lett volna ellenem. Azóta nem igazán beszélünk. Nem haragszom rá és tuti õ sem rám, de nem tudom érez-e valamit. Sokszor nézzük még egymást. De én már semmit se tehetek. Pontosan tudja, mit érzek. Csak épp lelkileg nincs túl jól. Õ is a múltban él! Pedig a múlt nem hozható vissza. Nem szabad a múltban élni. És ha valami nem mûködik, pl. plátói, minek azért feladni minden reményt? Önkínás! Biztosan nem õ a nagy Õ! Hanem lehet épp az, akit elengedsz magad mellett, miközben a múltadban sínylõdsz! Tökre mintha az a felnõtt férfi mondaná nekem.... Csak ezt nem mertem neki kimondani. Az õ döntése volt, hogy a múltban él és "bezárkózva".Nincs jogom beleszólni. Attól jobban szeretem õt, mintsem, hogy irányítsam, vagy befolyásoljam.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem, ezt nehezen tudnám neki megmagyarázni. Akkor beszélnem kellene az érzéseimrõl, és nem biztos, hogy ezt szívesen venné. Már sokszor gondoltam arra, hogy írok neki, és próbálom elmondani, mit miért tettem (vagy nem tettem) akkor, de mindig visszarettentem, és most már lehet, hogy késõ is, és nem akar tudni rólam.
11 "vagyis hogy "lecsapok" rájuk." aki ilyet ír, az ne adja elõ a kettõig nem tudok számolni cimû figura szinházi alakját, hanem az tegye rendbe amit elrontott:DD
A kérdező hozzászólása: Nekem nem szokott összejönni semmi, és talán pont az ilyen "remények" éltetnek, hogy hátha még alakul valami, míg ha "kiadom magam", akkor vége, és egy reménnyel megint kevesebb. Bevallom, félek szembenézni ezzel a helyzettel, mert bûntudatom is van, talán jogosan. Lehet, hogy már szóba se állna velem, ki tudja. De közben meg az is ott motoszkál bennem, hogy mi van, ha azért mosolygott annyit, mert bejöttem neki, én pedig megbántottam azzal, hogy meg se dicsértem õt. Kusza ez a helyzet, de máig se értem, hogy ha elvileg õ is jól érezte magát ott, akkor utána miért bánt úgy velem, mint egy idegennel.
9 Szerinted mit veszítesz, ha beszélsz vele? Semmit. Vagy erre/vagy arra dõl a mérleg nyelve. Légy férfi.
A kérdező hozzászólása: Nem randi volt, csupán szerettünk volna személyesen is találkozni. Ráadásul ennek már vagy éve, és most már talán ciki lenne, hogy akkor eddig miért nem mondtam, miért csak most. De ha érdekelném õt valamilyen szinten, akkor tuti keresett volna. És ha nem rontottam volna el, akkor a találkozó végén nem viselkedett volna úgy, mint ha nem együtt töltöttük volna az azt megelõzõ két órát, és borzasztó rosszul éreztük volna magunkat.
Akkor mondd meg neki, hogy jól érezted magad a találkozón max De szerintem biztosan fogsz olyat találni aki tényleg érdekel és nem csak plátói:)
6 Tessék odafordulni a lányhoz. egy nõtõl ne várd, hogy keressen, fõleg elsõ randi után.. Fel a fejjel..még semmi nincs elveszve. Beszélj vele:D
A kérdező hozzászólása: Hát ez az, nem tudom biztosan, hogy hibáztam-e, és ha igen, akkor miben. Nem tudom hová tenni, hogy miért változott meg a lány viselkedése rögtön a találkozó végén, pedig egyáltalán nem nyomultam rá, mert egyrészt eleve nem is randi volt, másrészt meg tudtam, hogy félénkebb típus, és eléggé ellentmondásos jeleket is adott. Ezért nem is mertem neki elmondani, hogy mennyire gyönyörû és csinos, és hogy többet érzek iránta, és nem tudom, neki tetszettem-e. Azóta nem nagyon beszéltünk, õ abszolút nem is keresett, nekem meg bûntudatom van, de nem tudom, mit vétettem. Igen, valószínûleg mondanom kellett volna neki pár dolgot, de annyira visszahúzódott, hogy azt hittem, nem venné szívesen. Talán ezért is maradtak plátóiak az érzéseim azóta.
4 Légy férfi, és ha elcsesztél valamit, akkor tudd helyre is tenni.Tudj bocsánatot kérni a másik embertõl.Bármit is tettél.
A kérdező hozzászólása: Érzem, hogy elrontottam az illetõvel, ráadásul elég nagy is köztünk a földrajzi távolság, mégse tudom õt elfelejteni, és szerintem õ is kerüli a társaságomat, még virtuálisan is. Bonyolult helyzet, de ez van.
"akirõl az eszem azt súgja, hogy valószínûleg reménytelen az ügy, " Ameddig nem tudod biztosan, mert nem próbáltad, addig nem mondhatsz valamit veszett ügynek.
A szived már ott van a plátói lánynál.Tehát foglalt vagy. Ezért nem kell a többi nõ.
helyes -- A múlton már nem tud változtatni az ember. A jelen és a jövõ még változtatható. logikus -- Ha bezárkózol magadba abban nincs logika. Gondold csak végig, hogy érzelmileg mivel jár számodra, hogy bezárkózol és lelkileg bántod magad. Én egy kapcsolatba zárkóztam be jóidõre nemrégiben. Semmi jó sem származott belõle. De ezt magadnak kell eldöntened. Mások az elsõ szerelmet várják vissza, de az egy szép emlék marad jóesetben. Ha nem tekintesz elõre nincs jövõd és életed sem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!