Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet oka, hogy nem (884 db)

Mi az oka, hogy nem lehet szavazni az eutanáziáról?

a href="http://www.origo.hu/itthon/20131008-nem-szavazhatunk-az-eutanaziarol.html" target="_blank">http://www.origo.hu/itthon/20131008-nem-szavazhatunk-az-euta..

Legjobb válasz: ott van a cikkben, félrevezetõ volt a kérdés (legalább annyira, mint a cikk címe:D ). Másképpen benyújtva lehet, hogy lehetne.

ott van a cikkben, félrevezetõ volt a kérdés (legalább annyira, mint a cikk címe:D ). Másképpen benyújtva lehet, hogy lehetne.
Azért, mert az eutanázia az rossz, mert az Hitler meg náci és az rossz, értem? (Nem baj, ha nem érted, elég ha annyit értesz belõle, hogy így gondolkodnak odafent...)
Mert ha engedélyeznék az eutanáziát, az visszaélésre adhatna okot. Elég egy orvost megvesztegetni, és a nem kívánatos hozzátartozót a másvilágra küldeni.
Szerintem, és itt most szándékosan nem tüntetem fel az eutanáziát illetõ álláspontomat, jobb is, ha nem szavazhatunk róla. Egy népszavazási kérdéshez nem lehet módosító indítványt benyújtani, nem lehet értelmesen, széles körben megvitatni, csak rá lehet ikszelni az igenre vagy a nemre. És hogy pontosan mit is jelent az az igen vagy nem? Az igen teljes elfogadást jelent, a nem pedig teljes elutasítást? Az igen teljes elfogadást, a nem pedig nem teljes elfogadást? A nem teljes elutasítást, az igen pedig részleges elfogadást? Aktív vagy passzív eutanáziáról beszélünk? Az igen mindkettõt engedné, vagy csak a passzívat? Csak korábban saját kezûleg írásba foglalt kérés alapján lehet elvégezni, vagy a közeli hozzátartozók kérése alapján is? Egy rakás kérdés van, amely a népszavazáson nincs feltéve.

Mi az oka, hogy nem lehet kapni "aranyfácános" sűrített paradicsomot az üzletekben?

Legjobb válasz: 13:57 vagyok. Honnan tudod Te, hogy tényleg nincs benne semmi más? Ezt nem tudhatod, mert nem írják bele! Olvasd el a Leves hazudik c. könyet! Ajánlom. A férjem dolgozott konzervgyárban... azóta többnyire hanyagoljuk a konzervet és társait!!! És igen élvezetes, hogy akár saját magam is elkészíthetem a vajat, egészen más íze vna, mint a boltinak, és nincs benne annyi + kütyü. Ezért kár volt lepontozni (szoktátok ezt írogatni), bár engem ez a pontozásmizéria sem érdekel, mert ez az oldal segítségnyújtásról szól(na), nem pedig a másik kiosztásáról. Egyébként én is furcsállottam, hogy a konzervdoboz tetején egy kis lyukacska tátong. Kilyukasztották volna a boltban??? :))

13:57 vagyok. Honnan tudod Te, hogy tényleg nincs benne semmi más? Ezt nem tudhatod, mert nem írják bele! Olvasd el a Leves hazudik c. könyet! Ajánlom. A férjem dolgozott konzervgyárban... azóta többnyire hanyagoljuk a konzervet és társait!!! És igen élvezetes, hogy akár saját magam is elkészíthetem a vajat, egészen más íze vna, mint a boltinak, és nincs benne annyi + kütyü. Ezért kár volt lepontozni (szoktátok ezt írogatni), bár engem ez a pontozásmizéria sem érdekel, mert ez az oldal segítségnyújtásról szól(na), nem pedig a másik kiosztásáról. Egyébként én is furcsállottam, hogy a konzervdoboz tetején egy kis lyukacska tátong. Kilyukasztották volna a boltban??? :) )
Bezárt a gyár.
Nem tudom, hogy tényleg bezárt-e, de sokkal hasznosabb, ha magad készítesz télire ilyen sûrítményt. A miértjét leírom: Köztudott, hogy ezek a konzervek évekig "jók". Vettem én is egy dobozkával a tavasszal, mert kellett volna az egyik recepthez. Végül is a recept elkészítésébõl nem lett semmi, tehát ott hagytam a konzervet a spájzban. A nyáron sort kerítettem a takarításra, s látom, hogy a szekrényben minden csupa barnás-piros... Nagy nehezen megtaláltam a paradicsomkonzervkét, amin egy icipici lyuk tátongott abból spriccelt a paradicsom... Hibás volt a doboz? Vagy ennyire maró anyagot tartalmaz, hogy még a "vasat" is szétmarja? Szükségünk van nekünk erre? Szerintem nem!
Érdekes, én tudtam venni...
:D Azt azért sokallanám, ha egy paradicsomkonzervben olyan adalékanyag lenne ami szét tudná marni a dobozát...akkor az emberekkel mit tenne? :O Szimplán rossz volt a doboz, azért tudott kifolyni belõle a cucc.
Lehet kapni (G'Robynál is) : http://www.groby.hu/termekek/etel-ital/29452-aranyfacan_suri.. http://www.groby.hu/termekek/etel-ital/11922-aranyfacan_suri.. Én a Match-ban is szoktam venni, CBA-boltokban is... ====== Nagyon finom, nem hiába a háziasszonyok kedvence sok-sok évtizede! ("Hozzáadott cukrot, sót és más adalékanyagot nem tartalmaz."!!!) Semmi értelme otthon pancsolni vele! (Nehogymár a vajat is otthon köpüljem?)

Tulajdonképpen mi az oka, hogy nem lehet magunkat törölni facebookról?

Legjobb válasz: Itt törölheted magad: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_ac.. www.techline.hu

1. Tudod magad törölni, lásd korábbi kérdés (jóval korábbi). 2. Az, hogy ne töröld magad. Ilyen egyszerû, ha valamit nem akarsz, hogy megtaláljanak, dugd el.
le tudod magad törölni!
Ha törlöd is magad, bár hétköznapi felhasználók nem fognak tudni adatlapodra keresni, de ettõl még benne maradsz a nyilvántartásban, a kapcsolati rendszereddel együtt... ;) Sok van, mi... sok van, mit nem kötnek az emberek orrára, sajnos... :S
hivatalosan csak inaktiválni tudod magad, az ugyanolyan. ez azért van, hogy senki se törölje magát hirtelen felindulásból


Ha gyakorlatilag a fiú és a lány is egészséges, mi lehet az oka, hogy nem lesz baba az ovuláció környéki együttlétből? (Ovu teszt kimutatta). Mik lehetnek az okai? Mással is történt így?

Legjobb válasz: Nagyon sokan vannak akiknek a hormon s minden egyéb is rendben van , mégis várat magára a pici. ennek ezer oka lehet , stressz, görcsök...... biztosan sokat hallodtad ezt. De talán errõl kevesen tudunk: a Nõvérem(2 éves csodás kislánya van) 8 hónapig próbálkozott azután hogy minden rendben volt náluk, és eldöntötte hogy elmegy más jellegû vizsgálatra. Természetgyógyásznál járt aki valamilyen elektromos akupunktura szerû vizsgálatot csinált és közölte vele, hogy a tejzsírt nem tudja lebontani a szervezet, és mivel rengeteg joghurtot, meg tejterméket evett , ez lerakódott ez akadályozhatja nála a beágyazódást. 2 hónapig nem evett, nem ivott semmilyen tejterméket és azt követõ hónapban késett a mensije, de csak 2 hétre rá tesztelt + lett:))))))

Nagyon sokan vannak akiknek a hormon s minden egyéb is rendben van , mégis várat magára a pici. ennek ezer oka lehet , stressz, görcsök...... biztosan sokat hallodtad ezt. De talán errõl kevesen tudunk: a Nõvérem(2 éves csodás kislánya van) 8 hónapig próbálkozott azután hogy minden rendben volt náluk, és eldöntötte hogy elmegy más jellegû vizsgálatra. Természetgyógyásznál járt aki valamilyen elektromos akupunktura szerû vizsgálatot csinált és közölte vele, hogy a tejzsírt nem tudja lebontani a szervezet, és mivel rengeteg joghurtot, meg tejterméket evett , ez lerakódott ez akadályozhatja nála a beágyazódást. 2 hónapig nem evett, nem ivott semmilyen tejterméket és azt követõ hónapban késett a mensije, de csak 2 hétre rá tesztelt + lett:) )))))
hat sajnos ismeros ... mi is igy vagyunk februarba lesz ket eve hogy probalkozunk , egy fel eve hogy orvoshoz jarok , mindenfele hormontesztet megcsinaltunk minden rendben , ferjemnel is minden ok , es megsem jon , mar en is total ki vagyok keszulve , kozbe meg ugy erzem az egesz vilag terhes korulottem csak en nem ...... erdekes amit az elottem levo irt a tejtermekrol , en is rengeteg tejet iszom , vajon tenyleg lehet koze hozza ??????
els vagyok. A tesómnak szinte megtiltották a tejtermékeke fogyasztását, két hónap kellet mire a szervezet rendbe jött. Hogy ez okozta hogy babaás lett vagy nem azt nem tudom 100 % ra mondani, de megérte a lemondást.

Mi lehet az oka, hogy nem jönnek hozzánk anyósék? Hozzátok járnak?

Nem vesztünk velük össze sosem,nincs problémánk egymással.2 éves a gyerek.Egyszer akkor voltak itt,mikor hazajöttünk a kórházból,egyszer mikor hivatalos ügyeket kellett intéznünk a férjemmel,egyszer meg anyós volt itt ngay unszolásra.sosem mondják meg,hogy mi a baj a lakásunkkal,csak mindig a kifogás,hogy most miért nem jönnek fel.Tudom,hogy kicsi a lakás (másfél szoba),de huszonévesen hitel nélkül szerintem ez is teljesítmény.Mi persze minden szombaton visszük a gyereket,ahol megy az "adjál puszit a mamának" meg a "gyere már ide hozzám".ilyenkor fel tudnék robbanni,hogy elvárja,hogy a gyerek körül rajongja,de egyikük sem veszi a fáradságot,hogy egyszer munka után elvigyék játszótérre a gyereket.Anniyra zavar:(.50-es éveikben járnak,8-4 ig dolgoznak,van autójuk,nincs anyagi problémájuk,minket sem utálnak,mi a fenéért fáj eljönni hozzánk?

Legjobb válasz: nem tudom mi az oka, de nálunk is az van, hogy nehezen mozdulnak ki. szívesen látnak minket, csak a saját fészküket nehezen hagyják el. nem tudom mi az oka pontosan. de nekik is meg kell érteniük, hogy nálatok is adódhatnak otthoni teendõk és nem biztos, hogy minden hétvégén összejön az utazás. (nem tudom mennyire laknak messze)

nem tudom mi az oka, de nálunk is az van, hogy nehezen mozdulnak ki. szívesen látnak minket, csak a saját fészküket nehezen hagyják el. nem tudom mi az oka pontosan. de nekik is meg kell érteniük, hogy nálatok is adódhatnak otthoni teendõk és nem biztos, hogy minden hétvégén összejön az utazás. (nem tudom mennyire laknak messze)
Nálunk is sógorékhoz heti szinten mennek anyósék, csak mi maradunk ki a szórásból:) De egyébként valahol jó is igy, hülyét kapnék, ha itt lebzselnének állandóan.
A válaszokat olvasva ez kicsit "népbetegségnek" tûnik. Nálunk az a helyzet, hogy egy hétvégén mi megyünk anyuékhoz, a következõn õk jönnek. Ez 25km kocsival. Anyósék gyalog 10 percre laknak, nagyritkán feljönnek (kb 2-3 hetente, 20 percre). Azt persze elvárnák, hogy mi menjünk állandóan. Hát, én ezt meguntam. Aztán elhangzik mindig, hogy jaj, már Xnapja nem láttalak... Jó sokáig kell számolnom, nehogy megszólaljak, hogy akkor el lehetne hozzánk sétálni... Ehhez annyi tartozik még , hogy férjem testvéréék anyóséktól 5 házzal laknak odébb. Hát, ott szinte minden nap megfordulnak... Úgy látszik messzire költöztünk. Bár töredelmesen be kell vallanom, nem hiányozna, ha valaki minden nap itt nyüzsögne. Szóval összességében nem panaszkodom, csak leírtam én is, hogy nem vagy egyedül az anyósod hozzáállásával (még akkor se, ha nálunk nem olyan durva a helyzet)
Huhhhhhh akkor én leszek lányok a kivétel......valószínû én vagyok a defektes. Szóval mi minden hétvégén megyünk Édesanyámékhoz, és Anyukáékhoz is. Nagyon szeretünk csavarogni, kikapcsolódni menni mind a két helyre. Édesanyáék 30 km-re laknak tõlünk, Anyósomék pedig 10 percre kocsival. Viszont, nem szeretem ha õk jönnek. Borul az egész napirend. Szerencsére ezt mindkét részrõl elfogadták. Amikor megszültem akkor sem kértem egy pillanatig sem a segítségükbõl, és nem azért, mert rosszban vagyunk, imádom mindkettõjüket, egyszerûen csak nem szeretem ha borítják a napunkat, nem szeretem ha a konyhámban matatnak és hasonlók. Nekem ez a kikapcsolódás, és már másfél éve a heteink része, hogy hétvégente nagyszülõzés van, nekem így a tökéletes.
Nyugi, nálunk sem nyüzsögnek. Mi visszük a gyerekeket heti 1*, vasárnap du. és ennyi. Ha nagyon muszáj, vigyáznak rájuk 1-2 órát. De maguktól nem jönnek. Pedig 5 km-re laknak. Mikor a 2.-at szültem, anyám költözött be hozzánk 100 km-rõl vigyázni a nagyra. Az anyósod nem az anyád, ennyi. Éli a saját életét.
A mi lakásunk is kicsi, lehet azért nem jönnek hozzánk sem:) mondjuk amit én emiatt nem értek, hogy pl a férjem testvérei mindig együtt akarnak jönni. Plusz férjek és gyerekek, na ennyi embert le se tudok ültetni, de valahogy nem akarták megérteni, és csakazértis együtt akartak jönni...
Ja, a kedvenc szövegem meg az volt, hogy én kocsmába viszem a gyereket, és mekkora szégyen, hogy a pincéreket jobban ismeri a fiam, mint õket. Nos, a kocsma egy nemtomhánycsillagos étterem, ahova kb. 10 éve járunk minden nap kávézni (munkahelyi ártalom:) ) és ezt a szokást sem terhesen, sem gyerekkel nem hagytam el. Meg nem értem, miért az én szégyenem, ha õk nem jönnek gyerekezni. Miért nekem kellene hurcolnom? Szerencsére a férjem megért. Szomorú, de nekem is a férjem rokonai az utolsók, akiknek szólnék, ha segítségre lenne szükségem.Most pl a kolléganõm fog vigyázni a fiamra, mert orvoshoz kell mennem. Anyósra még rá merném bízni, mert tapasztalt nagyszülõ, de nem akarok elkötelezõdni felé, hogy aztán az orrom alá dörgölje.
A kérdező hozzászólása: Nyilván ez csak egy õszint beszélgetésnél fog kiderülni, de talán akkor sem.A férjem nagyszülei sem jönnek, utólag hallotam vissza, hogy azért, mert kicsi a lakás és õk ide nem jönnek.Hát köszi...Ezért gondolom, hogy apósék is ezért nem jönnek talán, csak nem merik bevallani, mert nem akarnak ilyen miatt megbántani.
A kérdező hozzászólása: Hát ezt nem tudom én sem, hogy mire mondhatta, de a kulcs ebben volt, csak a férjem nem kérdezett rá:S Azt hiszem, gyerekkel mégis csak nehezebb elkészülni, mint neik elindulni.De az nem is baj, hogy hétvégente mi megyünk, ne jöjjenek, ha nem akarnak.De hétköznap mondjuk munka után nem esne jól homokozni egy kicsit az unokával feszültség levezetésként?Már többsözr elõfordult, hogy bevittem a munkahelyére is, ott persze ment a produkáltatás meg az adjál puszit.De hogy egyszer õk jöjjenek, az lehetetlen.Legutóbb csak rájuk tudtam számítani, de anyós csak úgy volt hajlandó vigyázni a kicsire, ha én viszem oda.Mondtam, hogy nem jó, mert ennyi furikázás nem fér bele az idõmbe, stb.Hát neki meg az nem tetszik, hogy õ jöjjön ide.Aztán nagy duzzogva csak eljött és mondta, hogy bármikor szívesen segít, csak szóljunk.többet tuti nem fogom megkérni, ilyen áron nem kell a segítség.Igazából a párom szokott ilyenekrõl beszélni vele, nem én (hirtelen haragú vagyok, félek hogy ilyenkor olyat mondok, ami szép és megbánom), õ pedig szerintem fél az igazságtól ezért is nem kérdez rá.
Anyu sem igazán szeret menni a bátyámékhoz megnézni a két unokát, pedig a szomszéd utcában laknak.Na, azért nem ilyen ritkán jelenik meg náluk, mint nálatok anyósodék. Valamiért jobban szereti sok nagyszülõk, ha "házhoz" megy az unoka. Anyósomékkal egy faluban élünk.Nyugdíjasok, és mégsem jönnek renszeresen.Állítólag sok a dolguk.Apósom itt volt amikor megszületett a lányom, meg Húsvétkor, Karácsonykor. Õk is azt szajkózzák, hogy nem visszük az unokát. Nagyon rosszul esik ugyanúgy mint Neked, hogy nemhogy sétálni, de még játszótérre sem vitték el soha.Sok nagyszülõt látok sétálgatni az unokákkal.Hát ez nálunk kimarad, ahogy észrevettem. Amúgy mindenhol híresztelik, hogy milyen okos, szép az unokájuk.Honnan tudják, ha egyszer meg sem nézik?
"nem õ tehet róla". mire mondhatta? volt korábbi konfliktusotok a gyerekkel kapcsolatban amire megsértõdött? olyannak tûnik, mintha valami ilyesmire mondaná. 15 km. nem olyan sok, bár ahhoz elég, hogy kell rá készülni. lehet, hogy hülyeség, de talán olyan dolog lehet benne (saját példára gondolva): ne õ menjen a ti háztartásotokba, hanem ti (és persze a kisfia) a régi fészekbe. lehet ebben valami? és ezért jobb nekik ez a felállás, mintha õk mennének.
nálunk 10km re laknak rendesem van buszjárat mindig mondom hogy elhozom õket ha nem akarnak jegyre költeni karácsony húsvét soha nem jönnek.de ha mi 2hétvégén nem megyünk áll a bál hogy gyertek gyakrabban!! a hajam tudnám tépni mikor a gyerek nem akar odamenni és odacibálja. aztán mikor após kapatosan azt mondta hogy ÉN nem hívom õket oda na akkor én is kiakadtam 3hónapig nem mentünk és akkor sem jöttek. szerintem simán lusták, flegmák de mindig felhozzák hogy az én szüleim mennyit jönnek, hát hülye lennék visszatartani õket.
A kérdező hozzászólása: 15 kilométerre laknak.Õk nem azok a tipikus otthonülõsök.Van nyaralójuk ahová rendszeresen járnak, járnak minden évben nyaralni, vannak barátaik akikkel rendszeresen találkoznak, stb.A múltkor a férjem felhánytorgatta anyósnak, hogy nem foglalkozik a gyerekkel, mire õ annyit mondott, hogy nem õ tehet róla, mindezt olyan hangsúllyal, mintha [email protected]á az egészet.Arra persze nem kérdezett rá, hogy akkor miéret nem.
Az én anyósom még nem is látta a - már - 4 hónapos unokáját. Még csak telefonon sem érdeklõdik. 50 km-re laknak tõlünk.

Ez most mi? Mi lehet az oka hogy nem jott meg? Bevegyem a tablettat vagy ne?

ma van a gyogyszerszunet 8. napja szoval ma kell kezdenem az uj csomagot, de meg nem jott meg a menszeszem. cypromixet szedek mar 10 honapja. nem tudom mi ez de nagyon remelem hogy nem baba.

Legjobb válasz: Menj el nõgyógyászhoz, lehetõleg még ma. Ezer oka lehet, hogy nem jött meg.

Menj el nõgyógyászhoz, lehetõleg még ma. Ezer oka lehet, hogy nem jött meg.
Ha biztos vagy benne h nem vagy terhes, szedjed tovább!!
Jol mondja a 2. Olvasd el az utmutatot. Elmeletıleg ra van ırva, ha nem jon meg, akkor ıs tovabb kell szednı. Az elozo honapban nem felejtettel kı par szemet?
Elõször csinálj egy tesztet. Ha negatív, akkor szedd tovább és menj el orvoshoz. Ha pozitív, akkor ne szedd tovább.
Szerintem is vegyél gyorsan egy tesztet, és akkor este (vagy nem tudom mikor szoktad) beveheted az elsõ szemet. Két perc alatt megvagy a teszttel, és akkor legalább megnyugszol. Aztán nézz el nõgyógyászhoz, mert lehet tényleg van valami gond!
Ne szedd tovább, keress egy másik nõgyógyászt! A Cypromix szedését min. 4 hónappal ezelõtt abba kellett volna hagynod.
A kérdező hozzászólása: mar megjott de koszonom a valaszokat :)

Mi lehet az oka, hogy nem jön meg a mensim 1-2 napja már?

Eddig mindig napra pontos volt. Most még terhes nem lehetek, ez tuti, biztos. De szeretnénk babát majd, ezért is félek, ugye nincs baj???

Legjobb válasz: Csinálj egy tesztet! Sok oka lehet! Mivel védekeztek?

Csinálj egy tesztet! Sok oka lehet! Mivel védekeztek?
A kérdező hozzászólása: Nem volt sex az elmúlt egy ideje, egyéb okból...ezért írtam a tutit!
1-2 nap késés nem sok, elõfordulhat ilyen, fõleg ha az elmúlt idõben idegeskedtél is. Ha pár nap múlva sem jelentkezik, szerintem doki!

Mi lehet az oka, hogy nem tudom megnézni ezt a videót?

http://www.nzwide.com/swanlake.htm

Legjobb válasz: Letöltöttem a McAfee Security Scan Plust, és a McAfee SiteAdvisor szofvert. A youtube-on mégsem indul el a videó. Megjelenik egy fekete háttér benne egy nagy piros gomb, melyre rákattintok és ezt írja: "An error occured. Please try again later". >>>Én nem tudni angol,<<< de jó fordító programok vannak. :) (Na, az hogy jó az túlzás.) Sok fölösleges dolog van a sz.gépen lehet, hogy terhelt az egész gép. A párom szerint sok h*lyeséget töltök le. Igaza van! Próbáltam eltávolítani a Total Commander segítségével a letöltött szoftvereket, és ezt írja: "A mûvelet nem fejezhetõ be, mert a mappa, vagy benne egy fájl meg van nyitva egy másik programban". Rendszergazdai jogosultság OK! Bezártam mindent, így sem sikerült eltávolítani õket. Azért köszönöm a segítséget, majd írok, ha sikerül valamit tennem ez ügyben. Üdv!

A kérdező hozzászólása: Letöltöttem a McAfee Security Scan Plust, és a McAfee SiteAdvisor szofvert. A youtube-on mégsem indul el a videó. Megjelenik egy fekete háttér benne egy nagy piros gomb, melyre rákattintok és ezt írja: "An error occured. Please try again later". >>>Én nem tudni angol, <<< de jó fordító programok vannak. :) (Na, az hogy jó az túlzás.) Sok fölösleges dolog van a sz.gépen lehet, hogy terhelt az egész gép. A párom szerint sok h*lyeséget töltök le. Igaza van! Próbáltam eltávolítani a Total Commander segítségével a letöltött szoftvereket, és ezt írja: "A mûvelet nem fejezhetõ be, mert a mappa, vagy benne egy fájl meg van nyitva egy másik programban". Rendszergazdai jogosultság OK! Bezártam mindent, így sem sikerült eltávolítani õket. Azért köszönöm a segítséget, majd írok, ha sikerül valamit tennem ez ügyben. Üdv!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Megpróbálom.
Bátran jelöld ki a visszamaradt fajlokat is és töröld! Jó lesz!
Nem hiszem hogy köze van hozzá az Adblocknak, az a felugró ablakokat tiltja, a Youtube-on pedig nem ugrik fel semmi. Keress rá a Firefox Kiegészítõk közt Flash playerre és telepítsd.
Törléshez, a Revo Uninstaller-t ajánlom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget! :) Tökéletesen sikerült törölnöm a McAfee Security Scan Plus-t. A McAfee SiteAdvisor szofvert, viszont egyenlõre nem. Visszamarat fájlok és mappák vannak, melyeket "óvatosan kell kijelölni". Csak nem tudom, hogy mi az amit lehet, és mi az amit nem. Na, ennyit az én "felhasználói tudásomról". Miért nem a "szoftver üzemeltetõ" OKJ-s tanfolyamot választottam. Bár lehet, hogy ha nem képzem magamat, (sõt biztos!) ugyan úgy lemaradok, mint ahogyan ez látszik. :) Kellemes vasárnapot kívánok! Üdv: Évi
A kérdező hozzászólása: Tökéletes! Eltûnt a géprõl ez a szoftver is. Köszi a segítséget!! További szép napot kívánok!

Mi lehet az oka, hogy nem akar enni?

Korábban mindig remekül szopizó 16 hetes babám kb egy hete nem akar rendesen enni. Mindkét ciciben b?ven marad, kb 2 percig hajlandó szopizni, utána elkezd sikítani és nem lehet már rávenni, hogy egyen.

Legjobb válasz: Nekem is ezt csinálta fiam 3 hósan. Elõtte rengeteget evett, aztán visított mikor cicire tettem. Rá két nappal megjött a menszim. Sajnos a jó étvágy azóta sem tért vissza, úgy kell belekönyörögni a tejet.:( De sok oka lehet, pl. fogzás, vagy olyat ettél ami negváltoztatta a tej ízét

Nekem is ezt csinálta fiam 3 hósan. Elõtte rengeteget evett, aztán visított mikor cicire tettem. Rá két nappal megjött a menszim. Sajnos a jó étvágy azóta sem tért vissza, úgy kell belekönyörögni a tejet.:( De sok oka lehet, pl. fogzás, vagy olyat ettél ami negváltoztatta a tej ízét
nem adtál neki cumisüvegbõl vmit? Mert akkor cumizavar. Ha nem, akkor tippjeim: megfázott, és nem kap rendesen levegõt, jön a foga, vagy annyi tejed van, õ meg már olyan ügyesen szopizik, hogy egyszerûen elég neki. Ha 15dkg-ot hízott így is, akkor ez a legvalószínûbb...:-)Szuper!!
A kérdező hozzászólása: Cumizavar biztosan nem, még soha nem kapott c.üvegbõl enni. Akkor lehet, hogy ilyen gyorsan eszik...Furcsa... Csak nem szeretném, hogy kevesebb tejem legyen, mert alig eszik. Mennyi ideig tarthat az ilyesmi? Fogzás lehet...még nem jön a foga, de már nyûglõdik... S hogy meg fog e jönni...Nem tudom, más jele még nincs

Mi lehet az oka, hogy nem fogyok semmit 2 hétig? Még ment is fel pár deka.

Nem ettem többet és tornázok is majdnem minden nap 45-60 percet.

Legjobb válasz: Mi lehet az oka ? Hát ez egyértelmû pedig . Azért nem fogysz mert még mindig viszonylag sok kalóriát eszel meg,fedezi a szükségletedet és a szervezeted egyenlõre nem nyúl a rajtad fölhalmozott zsírhoz,mert még nincs rákényszerülve. Ha még kevesebbet eszel akkor már viszont kénytelen lesz hozzányúlni és akkor újra fogysz.

Mi lehet az oka ? Hát ez egyértelmû pedig . Azért nem fogysz mert még mindig viszonylag sok kalóriát eszel meg, fedezi a szükségletedet és a szervezeted egyenlõre nem nyúl a rajtad fölhalmozott zsírhoz, mert még nincs rákényszerülve. Ha még kevesebbet eszel akkor már viszont kénytelen lesz hozzányúlni és akkor újra fogysz.
A kérdező hozzászólása: Hát pedig ha ennél kevesebbet ennék, bizony kidõlnék. 1000, max 1200 kcalt eszek naponta. Ezt lassan 5 hónapja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!