Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet oka, hogy minden reggel (8 db)

Mi lehet az oka, hogy minden reggel duzzadt szemekkel ebredek?

Es mit lehet hasznalni ellene?Betegseg ez?

Legjobb válasz: Én is szoktam így járni,amikor délután vagy este sok folyadékot iszok.Éjjel visszatartja a szervezetem és a felesleges folyadék a lágy részekben raktározódik.Lehet,hogy veled is ez van.....

Én is szoktam így járni, amikor délután vagy este sok folyadékot iszok.Éjjel visszatartja a szervezetem és a felesleges folyadék a lágy részekben raktározódik.Lehet, hogy veled is ez van.....
Allergiás tünet de vese elégtelenség jele is lehet. Nem halálos kór, de mindenképpen vizsgáltasd ki magad ha valóban "minden reggel" így ébredsz.
Lehet szimplán adottság is. Ha egyébként is karikásak a szemeid - tehát pihenten is látszanak a táskák, akkor vszínûleg errõl lehet szó. Egyébként ha nõ vagy, és menstruáció elõtt tapasztalod, hogy duzzadtak a szemeid, akkor 100%, hogy a víz-visszatartás miatt van. Menzesz elõtt több folyadékot iszunk, amit a szervezet visszatart.

Az elso ket fogamon feher foltok vannak NAGYON reg ota mindig kereste m hogy mi lehet az oka es hogy mit lehet tenni hogy elttunjon, de meg mimdig semmi, lehet ezellen tenni?

Mar nagyon nsgyon zavar es tenyleg mindig mosdtam fogat es megis itt van. Mar mosolyogni se merek kerlek segitsetek. Egyebkent most elkezdtem szedni ilyen kalcium pezsgotablettat ha esetleg kalcium hiany hatha segit, de ha igen kb mennyi ido? Koszonom elore is!

Legjobb válasz: Sok oka lehet, egy fogorvosi vizsgálattal ki lehet deríteni. Persze ne az sztk-ban várd a csodát... Egészségtelen életmód, belsõ rendellenességek, fluorózis, valami gyógyszer, savas ételek... sok dolog okozhatja. Sajnos van, ami nem is visszafordítható, de az biztos, hogy midnenképp rendellenes, és fogászati kezelést igényel.

Sok oka lehet, egy fogorvosi vizsgálattal ki lehet deríteni. Persze ne az sztk-ban várd a csodát... Egészségtelen életmód, belsõ rendellenességek, fluorózis, valami gyógyszer, savas ételek... sok dolog okozhatja. Sajnos van, ami nem is visszafordítható, de az biztos, hogy midnenképp rendellenes, és fogászati kezelést igényel.
Nem lerakódás?
A kérdező hozzászólása: biztos hogy nem lerakodas!:/ mar nagyon regota megvan de a fogorvos sem mondott ra semmit akkor lehet hogy vissz se fordithato?
Nem is olyan régen azt hitték, hogyha valami tablettát (nem tudom pontosan, mit) rendszeresen adnak a gyereknek, akkor az a fogait erõsebbé teszi. Csak aztán amellett megjelentek ezek a fehérebb részek. Aztán rájöttek erre, és már nem ajánlják az orvosok az anyukáknak. Nekem is van ilyen folt a fogamon. Ui: Csak mértékkel a Ca tablettákkal, az nem jó ha túl sokat eszel/iszol belõle.
A kérdező hozzászólása: es neked hogy tuntek el a foltok?
Sehogyan, sajnos. De nekem annyira nem feltûnõ. Ha téged nagyon zavar akkor szerintem meg kéne kérdezned egy fogorvost, hogy mit lehet vele tenni.
A kérdező hozzászólása: okes koszonom, vegulis akkor lehet tenni ellene hogy eltunjon igazz?:)

Mi lehet az oka, hogy a tengeri malacom nem röfög olyan sűrűn mint előtte. Reggel nem kel olyan korán mint előtte és egész nap csendben van. Talán beteg? :S Remélem nem beteg.

Legjobb válasz: 1000-szer el lett már mondva csómó helyen. nem lehet felfogni?! tengerimalacot NEM SZABAD EGYEDÜL TARTANI!! Társas élõény a vadonban csoportokba élnek ehhez vannak hozzászokva, azért nem röfög mert nicsn társa akinek röfögni kéne... Depressziós és meg fog halni, és errõl te tehetsz!!! NEm értem miért kell tartani állatot ha nem tudod megteremteni neki az alap élet feltételeit, venni kéne neki egy azonos nemû társat!!! Te nem egy tengerimalac vagy akivel tudjon beszélgetni, akit szaglásszon folyamaotsan vele legyen, gondolj bele, téged is bezárnálak egy ketrecbe mondjuk egy dinoszaorusszal, te mit csinálnál?? gondolj már bele... Nem szabad, olvass már el csak 1 fórumot meg fogod találni hogy nem szabad!! mert depressziós lesz, és elcseszed az egész életét, boldogtalan lesz, nem értem miért nem lehet ezt megérteni, mellesleg kettõnek minimum 100*50 centis ketrec kell! erre is figyej. sûrgõsen szerezz be neki egy társat mert nem lesz jó vége!! sokan mondják azt hogy nem kell neki társ, de higy nekik, orvosok is bizonyították hogy kell neki társ, és kész, aki meg ezt nem hiszi el és egyedül tartja, nyugodtan éljen azzal a lelkiismerettel, h boldogtalan a malaca, és csak tönkre teszi neki az életét, ha te is így tartod, és esetleg h fél év múlva meg fog halni, azt írd a magad számlájára!

1000-szer el lett már mondva csómó helyen. nem lehet felfogni?! tengerimalacot NEM SZABAD EGYEDÜL TARTANI!! Társas élõény a vadonban csoportokba élnek ehhez vannak hozzászokva, azért nem röfög mert nicsn társa akinek röfögni kéne... Depressziós és meg fog halni, és errõl te tehetsz!!! NEm értem miért kell tartani állatot ha nem tudod megteremteni neki az alap élet feltételeit, venni kéne neki egy azonos nemû társat!!! Te nem egy tengerimalac vagy akivel tudjon beszélgetni, akit szaglásszon folyamaotsan vele legyen, gondolj bele, téged is bezárnálak egy ketrecbe mondjuk egy dinoszaorusszal, te mit csinálnál?? gondolj már bele... Nem szabad, olvass már el csak 1 fórumot meg fogod találni hogy nem szabad!! mert depressziós lesz, és elcseszed az egész életét, boldogtalan lesz, nem értem miért nem lehet ezt megérteni, mellesleg kettõnek minimum 100*50 centis ketrec kell! erre is figyej. sûrgõsen szerezz be neki egy társat mert nem lesz jó vége!! sokan mondják azt hogy nem kell neki társ, de higy nekik, orvosok is bizonyították hogy kell neki társ, és kész, aki meg ezt nem hiszi el és egyedül tartja, nyugodtan éljen azzal a lelkiismerettel, h boldogtalan a malaca, és csak tönkre teszi neki az életét, ha te is így tartod, és esetleg h fél év múlva meg fog halni, azt írd a magad számlájára!
De, depressziós. Megmondtuk, hogy ne tartsd egyedül szerencsétlent.
enyém csak akkor röfög ha megvakargatom
Enyém csak akkor amikor éhes:) Vagy meg hallja hogy kinyitom a hûtõt vagy megzörren egy zacsi.
egyedül van?
A kérdező hozzászólása: igen egyedül van
A kérdező hozzászólása: de már 1 éve megvan és eddig nem volt semmi baja
Elhiszem, de akkor is vegyél neki társat. Mert nem szabad egyedül hidd el!!! Nem szabad!! Depressziós lesz komolyan. Nem viccelünk és nem bántani szeretnénk téged, de tényleg nem lesz jó vége ennek az egésznek:$
2 évig nekem egyedül volt, most másnál van, EGYEDÜL. Nem volt semmi baja sem. Mindig ugrált össze-vissza örömében. Sokan tartanak egyedül, mégsem halnak bele...
Vércukorszint?
Pajzsmirigy? Mindenképp az orvos tud használhatót mondani, itt mi csak tippelgetünk és nem látjuk a férjed, nem tudjuk, hogy van-e még vmilyen panasza, stb.

Április 24 én jött meg a mensim, de kevés és jóformán csak maszatolás, 26. ika óta 36, 4 a hőm minden reggel (már 1hete). Mitől van ez és mi lehet az oka? Lehetséges, hogy most sikerül a baba?

Már 1,5 éve szeretnénk babát,de ilyen még nem volt,hogy 1 hétig 36,4 legyen a h?m,második hónapja iszom a cickafarok-palástf? tea kombinációt,eddig mindig ingadozott a h?m.

Legjobb válasz: Lehet, hogy most sikerült.

Lehet, hogy most sikerült.
nekem a teáktól volt ennyire egyenes görbém. a 36, 4 nem igazán utal terhességre, szerintem magasabbnak kellene lennie, de nem vagyunk egyformák...

Minden reggel fogakat vicsorgatva kelek és nagyon rossz, alig tudom irányitaní kell fél ora mire ez a agyam átáll, hogy NE. Mi lehet az oka?

Ezt ugy kell elképzelni, mintha lenne valami a szádban és megszoritanád a rágóizmaidal folyamatosan. A rágó izmok is fájnak azért feltételezem hogy északa kezdödik amikor totál nem vagyok urrá.

Legjobb válasz: Csináltass egy éjszakai harapás emelõ sínt, hogy álmodban ne tudd összeszorítani a fogaidat.Nappal meg ne stresszelj, mert ez a nappali agresszió elfojtása.

Csináltass egy éjszakai harapás emelõ sínt, hogy álmodban ne tudd összeszorítani a fogaidat.Nappal meg ne stresszelj, mert ez a nappali agresszió elfojtása.
Ilyen nekem is volt, de akkor még nagyon fiatal voltam. Talán tizenéves lehettem. Te hány éves vagy? Nekem is olyan volt, mintha szájzárat kaptam volna, alig tudtam szétnyitni a számat, amikor megébredtem. Nagyon rossz volt. Talán a belsõ feszültségtõl van. Ezt a linket találtam. 38/N http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:_bxyknX..
Az éjszakai fogcsikorgatásnak pszichés okai vannak, és rendkívül káros lehet, kilazulnak a fogak, károsodhat a fogzománc. Pszichológus segíthet ebben, mármint az okok feltárásában és megszüntetésében. (Nekem volt ilyen hangulatzavaros idõszakom.)
Még annyi akartam írni, hogy nálam magától elmúlt, csak véletlenül elküldtem( De emlékszem, hogy nagyon ijesztõ volt)Amúgy ne aggódj nálad is elfog múlni . Amúgy jót ír az elsõ, csak nem olyan könnyû be is tartani, hogy ne stresszelj, mondani sajnos könnyebb.
Nem áldoztál fõl elegendõ kecskét az azték isteneknek
Egyrészt azért térhet vissza az álmod, mert sokat agyalsz rajta, másrészt mert valami odaköt a régi házatokhoz és még nem tudtál továbblépni ...szerintem. Talán ha te magad jobban végiggondolod, hogy miért álmodod ezt, ráfogsz jönni, hisz mi nem tudjuk, hogy milyen házban laktál, mik történtek ott, estél már le valahonnan, stb.
ez attól van hogy túl kevés a hely a gépeden. ha felszabadítasz egy kis lemezterületet, biztos menni fog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!