Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet oka, hogy minden (254 db)

Az elso ket fogamon feher foltok vannak NAGYON reg ota mindig kereste m hogy mi lehet az oka es hogy mit lehet tenni hogy elttunjon, de meg mimdig semmi, lehet ezellen tenni?

Mar nagyon nsgyon zavar es tenyleg mindig mosdtam fogat es megis itt van. Mar mosolyogni se merek kerlek segitsetek. Egyebkent most elkezdtem szedni ilyen kalcium pezsgotablettat ha esetleg kalcium hiany hatha segit, de ha igen kb mennyi ido? Koszonom elore is!

Legjobb válasz: Sok oka lehet, egy fogorvosi vizsgálattal ki lehet deríteni. Persze ne az sztk-ban várd a csodát... Egészségtelen életmód, belsõ rendellenességek, fluorózis, valami gyógyszer, savas ételek... sok dolog okozhatja. Sajnos van, ami nem is visszafordítható, de az biztos, hogy midnenképp rendellenes, és fogászati kezelést igényel.

Sok oka lehet, egy fogorvosi vizsgálattal ki lehet deríteni. Persze ne az sztk-ban várd a csodát... Egészségtelen életmód, belsõ rendellenességek, fluorózis, valami gyógyszer, savas ételek... sok dolog okozhatja. Sajnos van, ami nem is visszafordítható, de az biztos, hogy midnenképp rendellenes, és fogászati kezelést igényel.
Nem lerakódás?
A kérdező hozzászólása: biztos hogy nem lerakodas!:/ mar nagyon regota megvan de a fogorvos sem mondott ra semmit akkor lehet hogy vissz se fordithato?
Nem is olyan régen azt hitték, hogyha valami tablettát (nem tudom pontosan, mit) rendszeresen adnak a gyereknek, akkor az a fogait erõsebbé teszi. Csak aztán amellett megjelentek ezek a fehérebb részek. Aztán rájöttek erre, és már nem ajánlják az orvosok az anyukáknak. Nekem is van ilyen folt a fogamon. Ui: Csak mértékkel a Ca tablettákkal, az nem jó ha túl sokat eszel/iszol belõle.
A kérdező hozzászólása: es neked hogy tuntek el a foltok?
Sehogyan, sajnos. De nekem annyira nem feltûnõ. Ha téged nagyon zavar akkor szerintem meg kéne kérdezned egy fogorvost, hogy mit lehet vele tenni.
A kérdező hozzászólása: okes koszonom, vegulis akkor lehet tenni ellene hogy eltunjon igazz?:)

Mi lehet annak az oka hogy minden ló agresszívan lép fel ellene?

Csõdõr csikóról van szó, de még mikor nem volt ivarérett a lovak többsége elhajtotta, rugdosta, sebesre harapta, és a mai napig így megy. Nem saját.

Legjobb válasz: gondolom itt az lehet a baj hogy más csõdörök is vannak ott és h õ anyuka vagy más családtag ismerõs nélkül került be oda csikó korába amikor már épp lelehetett választani, de még nem volt olyan talpraesett h barátkozzon és esetleg nincs korabeli akivel játszon /csak találgatok nem tudom de nálam is már megesett ez../

gondolom itt az lehet a baj hogy más csõdörök is vannak ott és h õ anyuka vagy más családtag ismerõs nélkül került be oda csikó korába amikor már épp lelehetett választani, de még nem volt olyan talpraesett h barátkozzon és esetleg nincs korabeli akivel játszon /csak találgatok nem tudom de nálam is már megesett ez../
Kell lennie egy lónak a rangsor végén, amin az összes többi fitogtatja az erejét. Ha ilyen szubmisszív és nem is óhajt a rangsorban elõrelépni, így is fog maradni.
A kérdező hozzászólása: Amikor ott vagyok nem is látom jelét annak hogy elõre lépne, mindenben hagyja magát. Csõdör létére az emberekkel sem kekeckedett eddig, fura kis jószág.
Az en lovam is ilyen volt, amikor bekerult a menesbe (mondjuk o kanca) egy ideig a rangsor legvegen volt. Aztan szo szerint felkuzdotta magat a rangsorban. Ha o ilyen termeszetu, nem fog elorebb jutni.
Hallottam már olyanról, hogy egy ilyen típusú ló új csapatba kerülve domináns lett, de szerintem ez nem jellemzõ.

Mi lehet az oka, hogy minden reggel duzzadt szemekkel ebredek?

Es mit lehet hasznalni ellene?Betegseg ez?

Legjobb válasz: Én is szoktam így járni,amikor délután vagy este sok folyadékot iszok.Éjjel visszatartja a szervezetem és a felesleges folyadék a lágy részekben raktározódik.Lehet,hogy veled is ez van.....

Én is szoktam így járni, amikor délután vagy este sok folyadékot iszok.Éjjel visszatartja a szervezetem és a felesleges folyadék a lágy részekben raktározódik.Lehet, hogy veled is ez van.....
Allergiás tünet de vese elégtelenség jele is lehet. Nem halálos kór, de mindenképpen vizsgáltasd ki magad ha valóban "minden reggel" így ébredsz.
Lehet szimplán adottság is. Ha egyébként is karikásak a szemeid - tehát pihenten is látszanak a táskák, akkor vszínûleg errõl lehet szó. Egyébként ha nõ vagy, és menstruáció elõtt tapasztalod, hogy duzzadtak a szemeid, akkor 100%, hogy a víz-visszatartás miatt van. Menzesz elõtt több folyadékot iszunk, amit a szervezet visszatart.

Kb egy hetes kis cicám vannak, pl az normális hogy 2 kis cicát ellet? Mert mindig 4-5 ellet, mikor lehet öket szét választani az anyátol?

Legjobb válasz: Na most ennyit sikerült. Az anyától 12 hetes korban szakszerû elválasztani de már 8 hetesen is tudnak rendes junior ételt enni de azért a szopásra, szocializálásra kell az a 3 hónap. Nem lenne olcsóbb ivartalanítani szegény cicust? Nem lenne több probléma. Mit tudtok kezdeni a folytonos utánpótlással?

Na most ennyit sikerült. Az anyától 12 hetes korban szakszerû elválasztani de már 8 hetesen is tudnak rendes junior ételt enni de azért a szopásra, szocializálásra kell az a 3 hónap. Nem lenne olcsóbb ivartalanítani szegény cicust? Nem lenne több probléma. Mit tudtok kezdeni a folytonos utánpótlással?
Igen, lehetséges. Off. Szegény cicus. Remélem tisztában vagy vele, hogy tönkreteszed szerencsétlent a folyamatos elletéssel. Mit csináltok a rengeteg kiscicával????
Ivartalanítani kellene, te idióta.
A kérdező hozzászólása: 2 nõstény van , és nincsenek ivartalanitva , (de azért nem akartam még mert annyira szereti a kis cicáit hogy egész nap velük van
És mégis mi hiányzik?
rengeteg okos és szép lány szaladgál mindenütt szerintem simán lehet találni ilyet te viszont csak annyit tudsz magadról írni, hogy 195 cm vagy és sportolsz... erre melyik lány vágyik? mert ha ennyi vagy, az nagyon kevés lesz
Azt írod, hogy valami hiányzik a lányokból, de azt nem írod, hogy te milyen vagy vagy azt, hogy te mit szeretnél a lányban. Ameddig nem tudod, hogy mit is keresel, addig nehéz ügy.
A kérdező hozzászólása: miért mit írjak még pont ide? eddig ezeknek vettem hasznát
195 cm vagy, und was? Semmit nem számít manapság hogy milyen magas egy pasi, csak az hogy jóképû legyen :D Ismerek 160 centis nyálpofát akiért minden csaj odavan, sikítoznak érte. Lehet hogy nem vagy elég jóképû, azért nem találsz jó csajt, csak ezt tudom elképzelni 21/F (jah és a sportolás, gyúrás az sokszor inkább szánalmas mint elõnyös egy lány szemében. mert azt mondják hogy még bunkó is vagy nem csak csúnya)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek más a véleménye, bár eddig nem volt olyan bajom hogy csunya lennék csak ugy érzem egyszerüen kezdek kiégni. és futok egy olyan szekér után amit én magam hajtottam el.
21 évesen mi miatt kezdesz kiégni? Amiatt, hogy sok kapcsolatod volt már (kérdés, hogy milyenek)?
A kérdező hozzászólása: igen a kapcsolataim miatt, milyenek hát a heti-napi kapcsolatok legtöbször, 1 nõ van akivel eltudnám képzelni máshogy de õ már ismeri a valós állat oldalamat.
Napi-heti kapcsolatok...akkor ebbõl sok lehetett, ha a kiégés szót használtad. Valós állat oldal? Ezt most jó vagy rossz értelemben írtad? Szerintem mutasd meg annak a lánynak a másik oldaladat is, egy próbát megér. Veszíteni valód nincs. Ha meg nem is jön össze, akkor legalább megpróbáltad és kereshetsz más lányt.
A kérdező hozzászólása: Rossz oldalam, és értem.
Ne írd le magadat saját magad elõtt.
A kérdező hozzászólása: Nem nem vagyok egoista, és nem élek álomvilágba . Mit jelent hogy szép , erre a kérdésedre szerintem nemsokan tudnának válaszolni neked, mivel mindenkiben más a szép és mivel sok embernek nincs ideálja (nekem sem) csak az adott személyrõl tudom eldönteni szépe- vagy nem.
Álomvilágban él a srác hagyd már! XD
Átlagos okos lány: jelen. :) Vagyis létezik, csak nem szabad feladni és meg kell találni.
Az eszük? Èn legalàbbis ezt szûrtem le a kérdésbõl. Vannak, még szép és okos lànyok is.
A kérdező hozzászólása: szép és okos együtt , hát én még nem találtam olyant:D
pedig vannak:) viszont az relatív hogy mi a szép, ami valakinek szép, neked lehet ronda.
vannak. csak otthon vannak, hogy továbbtanulhassanak vagy legalább bent maradjanak a fõsulin (fõleg most..) szerintem amúgy sok szép lány van, aki okos is - bár nem tudom, hogy pontosan mit értesz ezalatt.. lehet hogy rossz helyen keresgéltél eddig :) )) 19/L
A kérdező hozzászólása: : )
Nem tudom hány éves vagy kedves Kérdezõ, de az én korosztályomban az olyan lányok, akiket Te keresel, már mind foglaltak...
A kérdező hozzászólása: én 21 éves vagyok
Nem vagy kicsit túl egoista?
Az hogy mi hiányzott idáig a barátnõidbõl, arra csak te jöhetsz rá. De áruld már el, hogy nálad mit jelent az a szó, hogy szép?
hát lehet egoista vagyok, de szép és okos is;) 17/l

Mi lehet az oka, hogy mindig sírással ébred?

A kisfiam amikor napközben alszik,szinte mindig sírással ébred fel (nem keserves csak olyan nyöszörg?s).Ha felveszem kb 1-2 perc múlva visszaalszik.Éjjel viszont soha nem sír,csak felébred,és kész.Vajon miért lehet?Rosszat álmodna?Mit tudok tenni?

Legjobb válasz: Nálunk ugyanez a helyzet, azt mondta a védõnõ, hogy teljesen normális, többek között így dolgozzák fel az õket napközben ért élményeket. (akár olyanokat is, amik nekünk fel sem tûnik, pl egy hirtelen zaj, amirõl õ nem tudja, hogy mi az, de te igen, így szinte észre sem veszed) az enyém egy éves múlt és így megy kb 3 hónapja!

Nálunk ugyanez a helyzet, azt mondta a védõnõ, hogy teljesen normális, többek között így dolgozzák fel az õket napközben ért élményeket. (akár olyanokat is, amik nekünk fel sem tûnik, pl egy hirtelen zaj, amirõl õ nem tudja, hogy mi az, de te igen, így szinte észre sem veszed) az enyém egy éves múlt és így megy kb 3 hónapja!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

Mi lehet az oka hogy mindig egy adott oldalnál lefagy a gépem? De ugy hogy csak áramtalanitással tudom kikapcsolni! Kőszi

Legjobb válasz: Mi ennek az oldalnak a címe?Kiszerentém én is probálni hátha nálam is lefagy :P

Mi ennek az oldalnak a címe?Kiszerentém én is probálni hátha nálam is lefagy :P
Talán vírusos lehet az a lap, vagy valami olyan alkalmazást akar indítani az oldal amihez nincs megfelelõ driver a gépeden. Meg kellene próbálni a Java és a quiktime frissítését.
A kérdező hozzászólása: Vatera

Mi lehet az oka hogy minden lány akit megismerek csak barátként tekint rám?

Állítólag nem vagyok egy ronda srác,nem is abból a ratyi kategóriából tartozok, mi oka lehet ennek? Hogy alakul ez ki?:) Előre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Túl puhány vagy. Iratkozz be hozzám különórára.

Túl puhány vagy. Iratkozz be hozzám különórára.
A kérdező hozzászólása: Mit értesz ez alatt?:)
linkelj képet és pontos választ kapsz.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/130724/g_liis12_www.kepfeltoltes.hu_...
jaja, íratkozz be hozzá, eltorzul az elméd az tuti.
szerintem a csajokkal van a gond :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!