Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet oka, hogy egy (470 db)

A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes, nem jöhet számításba.
Nekem amikor sok volt a savam, akkor lett hányingerem a csokitól, édességtõl.

Mi lehet az oka, hogy egy ápolt, stílusos, szép nő, vagy egy szintén ápolt, stílusos, jóképű pasi egyedülálló huszonévesen már évek óta?

Legjobb válasz: lehet az is oka, hogy van egy szint aminél nem adja lentebb, nem úgy mint elég sokan, hogy midnegy ki de valaki mindig kell, hogy legyen. elég hányinger. de még sok más oka lehet,pl azis, hogy jól érzi magát egyedül, tudod van aki magányos és van aki egyedül van. érzed a különbséget a kettõ közt ugye?

Talán nem lett szerelmes??
lehet az is oka, hogy van egy szint aminél nem adja lentebb, nem úgy mint elég sokan, hogy midnegy ki de valaki mindig kell, hogy legyen. elég hányinger. de még sok más oka lehet, pl azis, hogy jól érzi magát egyedül, tudod van aki magányos és van aki egyedül van. érzed a különbséget a kettõ közt ugye?
nem mindenki kapcsolatfüggõ és nem ugrik csak azért bele egy kapcsolatba, hogy ne legyen egyedül. Ha úgyis olyan jópasi/csaj akkor dugni bármikor tudnak enélkül is.
Rengeteg oka lehet. PL lehet, hogy trauma érte, ami nem lett kikezelve. Az is lehet, hogy olyan része van az életének, ami miatt nem lehet együtt mással. De olyan is van, hogy valakinek bejön az egyedül lét.
Én keresem a nagy õ-met egy okos és szimpatikus nõ személyében, emellett a munkám is fontos!
A nõ túl jó, túl magabiztos, ha akár könnyen felszedhetõ, akkor is mocsok nehéz megtartani kategoria. Ilyennel hosszútávra nem sokan vállalnák be, hiába mindenki õt akarja. Fordítva is igaz, de a nõk azért nem így állnak annyira szerintem ehhez hozzá. A pali meg azért van egyedül, mert lelki problémákkal küzd, nem szeret pofára esni, ahhoz túl nagy az önbecsülése, és inkább a biztos szexet választja kockázatok nélkül /fizetõs lányok útján/ minthogy belebukjon esetleg egy udvarlásba, mert a lányak más véletlenül a zsááánere.
5 ös! azért ez nem igaz általánosságban, hogy dugni bármikor tud egy fickó, ha jól is néz ki, igényesen, átlagnál jobban na. Mert ha neki is van egy igényszintje, és azok a lányok, akik tényleg amellett , hogy szépek, intelligensek, megérnek annyit, hogy ne adják magukat ingyen, és az ezen kívüli slepp szutyok kategoriával meg nem áll le, akkor nem fog dugni az életben sem, ha ezeknek meg nem kell valamiért mégse.
Ennek több oka lehet például hogy csalódott már, vagy most inkább a munkája a fontosabb, vagy vár arra hogy megtalálja a nagy Õ-jét.
Helyesírás feltétel miatt bebukni egy nõnél az kicsit gáz, a nõ oldaláról gáz. Én sem tudok mai napig helyesen írni teljesen, mégis van két középfokú nyelvvizsgám meg egy egyetemi diplomám, tehát a leghülyébbek közé nem sorolom okkal magamat! Csak ezért nézzen le egy nõ, mert anno arra az egy tantárgyra általánosban, hogy nyelvtanóra nem figyeltem, fõleg mert egy unalmas állat volt aki oktatta, azért kár pálcikát törni felettem szeritnem. Így is tudni kell rálátni a dolgokra. sokan sznobok, borzasztóan, és a helyesírás miatt degradálnak. Szomorú...
Azért a te helyesírásodat ne hasonlítsuk össze a "fijammal", vagy a "szereccel". Én erre gondoltam. Meglátom, és feláll a hátamon a szõr is. Nem kell nyelvész professzornak lenni, de ha már ilyen alapvetõ dolgok zavarnak valakiben, sajnos nem tudok továbblépni vele, hogy esetleg a fantasztikus személyiségét megismerjen. Habár, tapasztalatból mondom, de ezek az emberek egyszerûek, mint a tök, és igen, adtam nekik is esélyt, de a hideg kirázott tõlük, ahogy az életet látták, ahogy az érzelmeket (ha annak lehet nevezni) megélték. Nem vagyunk egyformák, nem egy súlycsoport. Ezért vannak a gyengébbek, akik összeállnak, mert nekik jó az is, és vannak azok, akik igyekeznek megtalálni a hozzájuk mind külsõleg, mind erkölcsileg, mind agyilag passzoló társukat.
A tízesnek írnám, hogy sokban egyet értek veled, de a válaszod stílusából arra asszociálok, hogy kissé tapintatlan lehetsz. Egyébként nem értem, hogy miért nem abban a körökben mozogsz, ami neked megfelelõ?
utolsó: de az okos hapsik pedig nem viselik el, ha a nõjük is okos, netán okosabb. Biztos van kivétel én de én nem vienlnám el pl. :)
Én 30-as nõ vagyok, de én is egyedül vagyok már egy ideje. Ugyanis nem állok össze akárkivel. Nagyon sok olyan férfi van, aki azt hiszi, hogy egy nõnek elég annyi, hogy megfogja a mellét, és már mehetnek is. Elmondom, hogy nem. Egy normálisabb, helyesebb, egzisztenciálisan tûrhetõ körülmények közt élõ embernek nem elég annyi, hogy a pasi rámosolyog. Sajnos (és mivel nõ vagyok, így a férfiak oldaláról tudom leírni) sok olyan férfi van, aki nálam is úgy próbálkozik be, hogy 8 általánossal, szörnyû helyes -(helytelen) írással, buta, egyszerû dumával akkora önbizalommal nekifut a dolognak, majd mikor szépen lepattintom még neki áll feljebb. Nagyon fontos a hasonló értelmi szint, érdeklõdés, életstílus. Ez nem csak a külsõségekrõl szól már rég. Én pl ezért vagyok egyedül. Lehet, hogy magasak az igényeim, elvárásaim, de biztos, hogy nem fogok egy buta pasival leállni, hogy ne legyek egyedül.
Az hogy a szép nõ és a jóképû pasi azt hiszik jól néznek ki
Talán nem elég az, ha valaki ápolt és jóképû! Érdekesnek, jópofának, közlékenynek, kíváncsinak, társaságinak, kedvesnek, figyelemfelkeltõnek, kezdeményezõnek, kulturáltnak, nem otthonülõnek stb. kell lenni. Sokan itt sírják ki magukat, hogy nincs társuk. Fogadni mernék, hogy egy napon belül találnék olyan valakit, aki eljönne velem egy moziba, de ezidáig nem ismertem még. Na lehet, hogy nem pont moziba, de valahova máshova, ahol legalább 1 órát együtt töltenénk. És ha ezt többször megismételnéd, biztos megtalálnád azt aki rád vár!
A csaj válogatós, vagy a fenti okok egyike. A csávó meg szimplán [email protected] Vagy a fenti okok egyike... De manapság ez a két ok áll a legtöbb szingli nõ és férfi életében...
Az egyik az, hogy az idõ kereke forog.
Nagyon helyes! Csak így tovább! A lényeg, hogy legyenek elvárások!

Szerintetek mi lehet az oka, hogy egy kb 30 éves, nagyon jóképű pasinak, akinek egyébként a sport az élete, nincs barátnője?

Pont a sport miatt nincs? Már 30 felett van 1-2 évvel és egyedüláló már jó ideje, amióta figyelem. Komoly sportoló, évek óta részt vesz futóversenyeken, teljesítménytúrákon, akár extrémeken is, hegyet mászik, szinte minden szabad percében sportol valamit és nagyon jó eredményekkel. Nagyon értelmes egyébként, a látásmódja is nagyon szimpatikus, hasonló mint az enyém, ezenkívül barátságos, vidám, beszédes, a természetet is szereti, jól is néz ki, amolyan álompasi, legalábbis nekem mindenképp. De vajon mi lehet az oka, hogy még mindig egyedül van? Az, hogy nincs ideje ismerkedni? Vagy talán nem is érdekli annyira a dolog? Sajnos nem ismerem személyesen, csak ismerősökön keresztül, de ő is itt lakik egy kis településen, ahol én. Igazából az anyukáját ismerem, de csak köszönőviszonyban vagyok vele, a fiával meg aztán semmilyenben. Nagyon szívesen megismerném, de nem tudom, hogyan kelthetném fel az érdeklődését. Elbizonytalanít ez a dolog. Pedig közös téma az biztosan lenne sok, nekem is fontos a sport, szeretek túrázni, biciklizni, imádom a természetet, szóval nagyon hasonlítunk, csak én nem csinálom ennyire komolyan. Az tart még vissza, hogy elég sok a korkülönbség, de mivel 18 felett vagyok és ha már ennyire hasonlóak vagyunk, nem hiszem, hogy esélytelen lenne a dolog. Nektek mi a véleményetek a dologról? Miért lehet egyedül? Hogyan ismerhetném meg?

Legjobb válasz: Pont a sport az oka. A nõk nem tudják elfogadni, hogy miért megy el egy pasi másik pasikkal leizzadni kirohanni a belét, hogy utána mellettük pihenjen csak. Gondolom ezek szerint lehet vagy 10 év köztetek, felejtsd el.

Pont a sport az oka. A nõk nem tudják elfogadni, hogy miért megy el egy pasi másik pasikkal leizzadni kirohanni a belét, hogy utána mellettük pihenjen csak. Gondolom ezek szerint lehet vagy 10 év köztetek, felejtsd el.
Volt ilyen ismerõsöm, elmondom nála hogy volt. Ahogy írod Te is az élete a sport volt. Aki nagyon komolyan ûzi ezt, annak nem nagyon van ideje ismerkedni, stb. Nem jár el nagyon bulizni, inni egyáltalán nem iszik, stb. A nõi társaságot, vagy egyáltalán bármilyet a sportolótársakon kívül, igazából lehet, nem is igényli, kiéli magát a sportban. Egy lánynak megtetszett ez a fiú, úgy alakult az élet, hogy eljárt a fiúval és a barátokkal közös túrákra, néha-néha fel-feltûnt ott, ahol a fiú. Aztán egyre többet. Elmondása szerint 7 évébe telt, mire a fiú egyáltalán észrevette. Szóval ennyire csak a sport. Ma már házasok, szóval esély az van. Azt látom, hogy a fiú soha nem fog felhagyni a sporttal. Már családjuk is van, de ugyanúgy versenyekre készül és versenyeken vesz részt, túrázik, meg mindent amit eddig is, azzal a különbséggel, hogy most már van aki várja haza.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok! Tudom, hogy általában akik nem sportolók, erre azt mondják, hogy megszállottság, talán az is, de ez túl durva kifejezés rá. Ezerszer inkább ez, mint hogy bulizzon, csajozzon, igyon, cigizzen vagy bármi. Nyilván ezt csak egy hasonló szemléletû érti meg vagy fogadja el. Én kifejezetten örülök neki, hogy vannak még ilyen emberek, eszem ágában sincs megváltoztatni bárkit is. És tudom, hogy nem ez lenne a legideálisabb korkülönbség, de sajnos egyre kevesebb a hasonló szemlélet, a fiatalabbak között meg pláne. Nem tudom elképzelni, hogy egy olyan pasi mellett legyek, aki bulizik vagy éppen otthon vedel vagy csak lustálkodik egész nap, hiszen én aktívabb életet szeretnék élni és élek most is.
Felejtsdd el a fazont! Elmondom neked, hogy a háta közepére nem kívánja 30 évesen, hogy tinilányok zaklassák. Ha rendes a csávó akkor neki lesz kellemetlen, hogy ne bántson meg, de fel is fogdd, hogy nem kellesz neki, ha meg egy paraszt akkor egy párszor megfektet aztán heló. Nem értem miért nem tudjátok felfogni, hogy ilyen fiatalon nem fog titeket komolyan venni egy 30 éves férfi (tisztelet az 1-2 kivételnek). Persze a korotokbeli srácokat egy legyintéssel elintézitek, mondván "éretlenek", pedig, ha azt akarjátok, hogy szeressenek és társként tekintsenek rátok, lehet inkább ott kéne keresgélni!
Lehet, hogy bizonytalan a nõkkel kapcsolatban, vagy teljesen aszexuális, nem érez szexuális vágyat. Önmagában csak a sport szeretete nem elég ahhoz, hogy valaki így viselkedjen, szerintem. Lehet valaki akármennyire fanatikus, attól még normál esetben van libidója is.
Nyilván mindig van kit megdugnia. Vagy vetésforgóban tartja a csajokat. Az ilyen nem fog egy ilyen eszetlen csajjal leállni. Fõleg nem komolyra!

Mi lehet az oka, hogy egy Daewoo Lanos-nál nincs szikra?

Legjobb válasz: 1000 és egy oka lehet...

1000 és egy oka lehet...
rossz gyertya, ha egyik hengernél sincs gyujtótrafó, gyertyakábelek a legvalószinübb hiba

Egy negyven éves férfit le lehet választani az anyjáról vagy az anyját a fiacskájáról? Mi lehet az oka, hogy egy anya, nem veszi észre, hogy mennyire rátelepszik a már felnőtt fiacskájára, ezzel lehetetlenné téve a párkapcsolatát?

Legjobb válasz: ha eddig ez nem történt meg automatikusan,akkor már nem is fog.A "fiú" lelkiekben függõségi viszonyban maradt az anyjával,azaz nem történt meg a felnõtté válási folyamat.Ilyenkor már olyan függõségi viszony alakult ki oda-vissza,hogy ezzel nem lehet mit kezdeni,el lehet fogadni.Változni nem fog,aki ebbe a megbonthatatlan kapcsolatba úgy akar beékelõdni,hogy ezt a két embert egy fikarcnyit is el akarja távolítani egymástól,az ellenség,sajnos,ezt elõbb-utóbb nem csak az anya,hanem a fiú is így fogja gondolni,ha már elmúlt az ujdonság varázsa.Ha ilyen kapcsolatban áll a párod az anyjával,két lehetõséged van:elfogadni,hogy mellékszereplõ vagy, vagy pedig mindnyájatok kárára nekiállni rombolni,ami csak megkeserít, de nem lehet sikeres.

Ne dünnyögj magadban. Itt egy megrögzött mama kedvencérõl van szó. Lépj, keress egy olyan pasit aki független. Ne pazarolj idõt a semmire.
ha eddig ez nem történt meg automatikusan, akkor már nem is fog.A "fiú" lelkiekben függõségi viszonyban maradt az anyjával, azaz nem történt meg a felnõtté válási folyamat.Ilyenkor már olyan függõségi viszony alakult ki oda-vissza, hogy ezzel nem lehet mit kezdeni, el lehet fogadni.Változni nem fog, aki ebbe a megbonthatatlan kapcsolatba úgy akar beékelõdni, hogy ezt a két embert egy fikarcnyit is el akarja távolítani egymástól, az ellenség, sajnos, ezt elõbb-utóbb nem csak az anya, hanem a fiú is így fogja gondolni, ha már elmúlt az ujdonság varázsa.Ha ilyen kapcsolatban áll a párod az anyjával, két lehetõséged van:elfogadni, hogy mellékszereplõ vagy, vagy pedig mindnyájatok kárára nekiállni rombolni, ami csak megkeserít, de nem lehet sikeres.
ezer oka lehet. konkrétabban? kicsit vázolhatnád a helyzetet...
Hát igen, ez a kapcsolat csak arra jó, hogy te folyton dühöngj, és ennek nem lesz se vége, se hossza. Szerintem kezd el új pasit keresni és ha találtál, akkor hagyd ott.
A kérdező hozzászólása: Néhány éve megbocsátottam a mamusnak, hiszen õ csak szereti a gyerekét, és lássuk be ezért senkit nem tehetünk felelõssé, ám azért már igen, hogy a pasi, nem vállal föl semmit az anyjával szemben! Szóval nem tekintek senkit ellenségnek, de birkaként sem tudnám folytatni az életemet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólást, szomorú volt olvasni, ám elgondolkodtató, és talán a továbblépésen kell gondolkodnom, mert bár, nem zavarnának a konfliktus megoldások, éppen csak a másik nem is érzi, hogy ez éppen az :-)
Igen.Hiszen kettejük közé akarsz állni.Szerintem ne akarj, nem fog sikerülni.És nem éri meg.Ha kell neked ez a férfi, így kelljen.Merthogy ez van.Szóval ha te is ellenségként tekintesz az anyjára, aki el akarja venni tõled a szerelmedet, ez már most visszafordíthatatlan.
ezt a pasit már csak mamuskával együtt lehet szeretni! azért is ad "ilyen válaszokat" a saját párjának az anyja mellett. õ eldöntötte magában, h olyan párt fog találni, akinek ez így megfelel, harmóniában vele és az édesanyjával. nem fog változtatni. látod, hagyja is a lánynak, h ha menni akar, had menjen. õ még akkor sem változtat a lány kedvéért, hanem "a mamával marad". a lány ha akar visszajöhet, de a mama mellé. sajnálom, ha rólad van szó, lehetetlen, megoldhatatlan helyzet. elnézést a kifejezsért, de ezt a köteléket már csak a halál szakítja el. az is csak látszólag
A kérdező hozzászólása: Valóban ellenségnek tekint, miközben szeretne velem lenni, ám a mamuska lénye, mindenek felett áll. Õ átrendelheti a fiát ebédre, miközben én nála fõzök, és mivel képtelen nemet mondani, át is megy. Mivel nem szeretem magam rosszul érezni, én meg hazajövök tõle, és persze én vagyok a hibás, hogy kettejük közé akarok állni.
A kérdező hozzászólása: Az édesanya már hosszú ideje csak a felnõtt gyerekeivel él, elõbb a fiával, majd a lányával, majd miután a fiú külön költözik, teszi ezt az anyukája mellett 5 percre, ahová a mama átsétálhat bármikor a saját kulcsával.Valójában nem a szülõ attitûdje a probléma, hanem az erre adott válaszok a negyven éves fiú gyermeknek :-( amivel többször megõrjítette a párját! Aki megunva ezt az áldatlan helyzetet, folyton elszerelmesedik, ám annak rendje módja szerint, mindig rájön, hogy szeretné a pasit, de mamuska nélkül!
Mem! Már késõ!

Mi lehet az oka, hogy egy 30 feletti szûz férfi ámokfutásba kezd (ismerek ilyet) és egy idõ után a sok elutasításba besokall, és elkezdi bulikban, szûk utcákban stb ütni-verni a nõket?

Ez kell a lányoknak,hogy egyes pasikat dühöngõ vadállattá tesznek a sok elutasítás révén? Persze a pasi hibája is, hogy nem tudja magát kontrollálni, de valami ide vezetett, hogy egy kedves srácból ilyen lett a férfi. Most lehet mondani neki, hogy pszichiáter, gumiszobát neki, de a probléma ettõl összetettebb.

Legjobb válasz: Az az oka, hogy egy utolsó pancser.

Az az oka, hogy egy utolsó pancser.
Egyre több a szûz felnõtt, többen vannak mint hinnénk... Egy csalódott ember....
Ha már tényleg ilyen rossz neki, akkor miért nem megy el prostizni? Lefogadom, hogy a pornót azt bezzeg nézi.
Gyenge jellem. Nekem rengeteg elutasításban volt részem, 27 évesen még csak randim sem volt. Ennek ellenére kizárt dolognak tartom, hogy valaha is megüssek egy nõt! Sõt, bizonyos mértékig meg is tudom érteni a nõket, amiért nem adnak esélyt nekem. A kinézetem ugyanis annyira rémes, hogy logikus, hogy minden lány elutasít. De persze azért próbálkozom, mert a remény hal meg utoljára, és amúgy is, legalább azt érzem, hogy megtettem minden tõlem telhetõt.
Igenigen, én is ilyen leszek. :D
A kétszínûség netovábbja. Kérdezõ, te most a nõket okolod amiért valaki agyilag Beteg? Idefigyelj, te ignoráns hülye gyerek: aki képes dühöngõ vadállatként nekiesni az embernek, sõt, akár erõszakolni is, tényleg úgy képzeled, hogy fejben egészséges? Az ilyen sosem volt az. Maximum jól leplezte.
"Ez kell a lányoknak, hogy egyes pasikat dühöngõ vadállattá tesznek a sok elutasítás révén? " Na most összezevarodtam. Tehát a fiúk szerint válogatás nélkül le kell feküdnünk mindenkivel? Akkor meg mire fel hívjátok ringyónak az olyan csajokat, akik tényleg könnyen kaphatóak, félrelépnek, hazudoznak... hát szegények csak jótékonykodnak, hogy ne legyen a férfiakból dühöngõ õrült :D
10# Még én sem próbáltam karatézni medvékkel. Nem is tervezem.
nemhogy szerezne egy kis ekit oszt felszedne vkit :D (még nem próbáltam am)
#8 Kétlem. Inkább ostoba, kivagyi embernek néznék. Mit megy neki egy jegesmedvének? Miért nem képes kommunikálni a Nõ felé? :D
# 7 Egy eszkimó suncit biztos letudna nyûgözni vele. Persze, nem élné túl, de amúgy is ez a cél:D
#6 A jegesmedvékkel való birkózás mióta számít potenciális udvarlási lehetõségnek?
# 2 Akkor menjen el és birkózzon jegesmedvékkel:D
Fogd már a nõkre hogy egy elmebeteg
Attól hogy hideg még nem kell pszihopatának lenni. Én is jégcsap vagyok mégse verek nõket...
Aki kellõen gyenge jellem, lelki sérült (már gyermekkortól kezdve), és a nevelésével is problémák akadtak, nem csodálkozom. A problémának mindössze egy, maximum két százaléka a nõk hibája. Én kérek elnézést, hogy nem táncolunk minden férfi farkán, ha "udvarol" nekünk és mi választjuk ki, ki tetszik nekünk. ugye milyen mocskos dolog ez? Kész agyrém.
A kérdező hozzászólása: Na-na. Rendes a férfi, vagyis az volt. Nem pancser, ahogy ismerem, csak nem néz ki túl jó, de ótvar ronda sem. De a nõk hideggé tették.
Kedves #3-as "Aki kellõen gyenge jellem, lelki sérült (már gyermekkortól kezdve), és a nevelésével is problémák akadtak, nem csodálkozom. A problémának mindössze egy, maximum két százaléka a nõk hibája. Én kérek elnézést, hogy nem táncolunk minden férfi farkán, ha "udvarol" nekünk és mi választjuk ki, ki tetszik nekünk. ugye milyen mocskos dolog ez? Kész agyrém." Megfordítom a dolgot: Azok a nõk akiket gyerekkoruktól kezdve az alfahímek és a pénzimádatra nevelnek netan még ezenfelül feminista p**csák is azok a probléma forrásai. A problémák 50-75% a nõkre vezethetõ vissza. (20 éves kiélt ri**ncok). A nõk ezoknak a farkán "táncolnak" akik alfahímek vagy rosszfiúk vagy pénzük van annak ellenére hogy hü**ék mint a sötét éjszaka.... Akik ebbe nem fernek bele ebbe a kategriaba szenvedjenek magukban. ugye milyen mocskos dolog ez? Kész agyrém... Na ezert fogok prostihoz menni mivel elegem van mar ebböl. Tök mindegy kinek adom oda penzt: mivel a nök mind k**vak.

Mit lehet tenni, ha egy barátnőtök/barátotok megharagszik rátok úgy, hogy nincs is rá oka? !

Most írnátok,hogy talán kérdezzek rá, de mindez megtörtént,még sem mondja el mi baja, csak flegmáskodik,és bunkón viselkedik. Ilyenkor mi a teend?? Sz*rjam le,és ennyi volt a barátság? vagy majd megenyhül?

Legjobb válasz: csinálj valamit hogy legyen oka rá

csinálj valamit hogy legyen oka rá
Mikor flegmázik, pedig nincs oka rá, akkor [email protected] pofán. Lesz rá oka. Ha még el sem mondja mi a baja, [email protected] le és majd ha Õ akar valamit, hogy barátság újrainduljon vagy folytatódjon, akkor szól...

Mi lehet az oka, hogy egy kisiskolás korú gyereknek évek óta, szinte minden éjjel rémálmai vannak?

Üvöltve ébred. Éjjel fél a sötétben, nem mer az ablakra nézni, wc-re félve megy ki egyedül.

Legjobb válasz: Talán valami stressz miatt. Gyerekek is stresszelnek, iskolán vagy más ingeren, rossz élmény stb. Gondolom megbeszélni már próbáltátok, természetsen nem direktbe, hogy na akkor mi a baj, az isivel? bántottak? stb mert erre úgysem válaszol. Lehet, hogy látott valami hülye filmrészletet vagy meséltek neki marha történeteket.(nekem a rémálom az elm utcábant volt kár metnézni 8 évesen...) Tipp: próbáljátok meg együtt átrendezni a szobáját, õ is aktívan vegyen részt benne és válassza ki mi tetszik, vagy egy új ágy/ágynemû, éjjeli fény stb. hátha pihentetõbb lesz vagy legalább relaxáltabban viszonyul az egész alvóhelyiségéhez. a lényeg, hogy neki legyen beleszólása. Néha ilyenkor valami kisállat is segít a szorongás oldásán (talán ne hörcsögöt macskát,mert az pont éjjel matat...)

Talán valami stressz miatt. Gyerekek is stresszelnek, iskolán vagy más ingeren, rossz élmény stb. Gondolom megbeszélni már próbáltátok, természetsen nem direktbe, hogy na akkor mi a baj, az isivel? bántottak? stb mert erre úgysem válaszol. Lehet, hogy látott valami hülye filmrészletet vagy meséltek neki marha történeteket.(nekem a rémálom az elm utcábant volt kár metnézni 8 évesen...) Tipp: próbáljátok meg együtt átrendezni a szobáját, õ is aktívan vegyen részt benne és válassza ki mi tetszik, vagy egy új ágy/ágynemû, éjjeli fény stb. hátha pihentetõbb lesz vagy legalább relaxáltabban viszonyul az egész alvóhelyiségéhez. a lényeg, hogy neki legyen beleszólása. Néha ilyenkor valami kisállat is segít a szorongás oldásán (talán ne hörcsögöt macskát, mert az pont éjjel matat...)
A kérdező hozzászólása: Meleg, de korlátozó típusú családi háttérrel rendelkezik.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Szerintetek mi lehet annak az oka, hogy egy magamfajta nagyon ronda fiúval vannak lányok, akik mégis hajlandóak smárolni meg úgy tesznek, mintha ők nem undorodnának tőlem, mint a legtöbb szép csaj?

Egyébként legutóbb is egy egyáltalán nem is csúnya csajjal smároltam, tényleg szép, formás csajról van szó. Volt már barátja is. Mondjuk elismerem, ha nem növesztettem volna tököket szerintem ők sosem csókolnak meg maguktól, de néha éreztem, hogy adnak kisebb jeleket, hogy nem tartanak olyan rondának, így fokozatosan szoktam egyre többet csinálni, míg végül úgy alakítoma helyzetet, hogy megcsókolhassam a csajokat én a ronda fiú. Azt furcsálom amúgy leginkább, hogy eddig csak egy csaj ellenkezett smárolásnál először, a több hagyta, hogy csókoljam meg én irányítottam a meddig és hogyan smároljunk. Az az egy csaj is azért nem akart smárolni először, mert hogy ő első randin nem szokott, de aztán kb. 2-3 percre én újra lesmároltam és ott már hagyta magát. Érdekes. Pedig mindig is tudtam, hogy ronda vagyok még a családom is ezzel jött, hogy ronda vagyok meg sok lány és fiú, főleg a páwák meg a cigók szoktak kicsúfolni, én sokszor nehezen is viselem, vannak nehéz időszakaim, de valahogy sosem tudtam beletörődni, hogy nem érinthetek egy lányt vagy nem csókolhatom meg legalább, így a sok-sok kudarc és megalázás ellenére is szoktam próbálkozni tovább. Azt vettem észre, hogy már egy ideje mintha egyre jobb lennék, ronda létemre a csajoknál. Viszont vannak rosszabb időszakok, amikor a csaj már randin látom, hogy undorodik tőlem, na ilyenkor nem is erőltetem a dolgokat, de aki meg hagyja magát annál elég jól látom a jeleket, szerencsére sokat olvastam pszichológiát is. Mégsem értem, hogy egy ennyire rondának tartott fiú, mint én, hogyan tudta elérni, hogy már szép lánnyal is smárolt vagy, hogy egyáltalán nem ellenkeztek vagy valami, sőt van, hogy a lányok maguktól kérik az újbóli talit is például. Szóval akor ők engem nem látnak csúnyának vagy csak leadták az igényeiket, mint én, mert úgy vannak vele, hogy nekik nem lehet helyes fiújuk? Szerintetek hogy van ez meg miért? Más csúnya fiú tapasztalat is érdekelne. Köszi a válaszokat előre is!

Legjobb válasz: You're Lucky bastard

You're Lucky bastard
Muter szerint ha 1 férfi ha egy fokkal jobban néz ki mint az ördök akkor talál magának csajt :D
Neked legalább összejött, gratula. :) Nekem még soha nem jött össze, majd talán egyszer. :/ 22/F
Leírtad a titkot: tököt növesztettél. Egy férfi nem attól férfi, hogy sok pénze van, hogy jól néz ki, vagy okos, esetleg erõs. Attól férfi, hogy vállalja magát, döntéseket hoz, és viseli a következményeket. Csak így tovább. Férfias ölelését küldi: A kapitány
semmi, egyszerûen nem csak a külsõ számít, vaaagy ki tudja akár lejjebb is adhatták az igényeik igen, azt ennyi. Vagy megláttak benned valamit ami rokonszenvesé tett, pl hogy óó õ is ilyen igény lejjebb adós mint én, mellette nem kell cikinek éreznem magam, , szóval ja ez igazából simán lehet, azt ennyi
Napi rondafiú...
Mint ahogy te is tapasztaltad, a csajozásnak csak kisebb része a külsõ ( persze nem hátrány, ha jól nézel ki). A fellépés a titka mindennek, ha az elég férfias, határozott, akkor a lányok is beadják a derekukat idõvel. Én sem vagyok egy adonisz, de sosem volt problémám a csajozással, ha szerezni akartam egy barátnõt, vagy csak egy partnert egy éjszakára, soha nem volt problémám, pedig még csak nem is olvastam utána a dolog pszichológiai, viselkedéstani hátterének :P
Te, egy képet küldenél? :) ) Csak, hogy lássam mennyire rossz a helyzet és ahhoz képest.
Amúgy lehet hogy csak pénzzel akarnak lehúzni
Szerencsés ember vagy.
lelki bánat, stressz, valami olyat ettél stb
Valami olyat evett? E most kikel? Bocsika vegyél tesztet és akkor meglátod mire gondolj. Attól, hogy elrontottad a gyomrod még meg kéne jönnie.
stressz miatt is késhet, nekem emiatt múlt hóban 2héttel késõbb jött meg. Ha beteg voltál és szedtél antibiotikumot, az is felboríthatja a ciklusod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!