Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet oka, hogy a barátom (33 db)

Mi lehet az oka hogy a barátom Ludmilának szólit?

Legjobb válasz: Semmi.Így szólit téged :) Anyám meg az egyik barátnõjét szólítja Ludmillának :)

Semmi.Így szólit téged :) Anyám meg az egyik barátnõjét szólítja Ludmillának :)
A Ludmilla szláv eredetû nõi név, jelentése: a kedvelt, szeretett, népszerû.
Engem anyum szólít így!Semmi gond ha így szólít engem is le "Ludmillázott"már a barátom;)Semmi baj!!
ne is figyelj oda rá... lehet, hogy nem jut eszébe hirtelen a neved :D
Anyám az egyik volt szomszédunkat szólította így. Hát mi nem kedveltük, úgyhogy ez a név rosszat takart. A legegyszerûbb, ha megkérdezed a barátodat, hogy miért így szólít.
szerintem jót jelent:) ha már becézget is :)
Ja!!A barátom anyum új szokása szerint MICIKÉNEK szólít ez jobb?sztem nem!!és sztem tök jó dolog a becézgetés!! De vagyok már BÖGYI meg BÖZSI is:D
Mér engem Macinak szólit, az jobb??? XD
nekem meg egyszer azt mondta a barátom h jól van testvér...ezt szokta a haveroknak mondani!de mondta már azt is h szeretlek daisy...az meg a kutyája neveXD
A kérdező hozzászólása: De miért?
Nekem anyukám mondta, amikor kicsi voltam :D Nem hiszem, hogy olyan szörnyû :) De hogyha zavar, mond meg neki! :)
lehet az a neved XD
aha, nézzd meg a személyid, lehet hogy ez a neved :D:D lol

Mi lehet az oka, hogy a barátom nem tud elmenni orális szex közben?

Az el?z? barátn?inél sem ment el soha közben, én múltkor 1 óráig próbálkoztam, de semmi... (A technikámmal nem hiszem, hogy gond lenne, mert eddig pozitív visszajelzést kaptam el?z? kapcsolataimból) Esetleg tud valaki, vmi extrát, amivel tuti elmegy orális ingerlés hatására??

Legjobb válasz: Nálam sokat segít ha barátnõm a mellbimbómat simogatja közben, mert eléggé érzékeny. Amugy nem muszáj végig csak szájjal csinálni, kézel is csinálhatod neki hosszabb-rövidebb ideig.

Nálam sokat segít ha barátnõm a mellbimbómat simogatja közben, mert eléggé érzékeny. Amugy nem muszáj végig csak szájjal csinálni, kézel is csinálhatod neki hosszabb-rövidebb ideig.
Lehet, hogy nem jól csinálod! Nem mindenkinek ugyanúgy jó! Lehet neki úgy nem jó, ahogy az elõzõ kapcs.-ban csináltad! De az is lehet, hogy nagyon stresszel közben a srác!
egyrészrõl a korábbi pozitív visszajelzések nem kölönesebben mérvadóak, mert ki így szereti, ki úgy. pl. nekem is volt részem már olyan kényeztetésben, hogy valami katasztrófa, aztán kiderült, hogy a korábbi pasi meg így szerette. van ilyen. Tuti extra szerintem nincs. Van aki azt szereti, ha erõsen szívják is, nekem attól meg max. pisilhetnékem van, plussz kényelmetlen érzés, de nagyon. másrészrõl lehet, hogy van benne valami gát. Mármint valami lelki. esetleg lealacsonítónak, megalázónak érzi a lelke mélyén a dolgot, ezért képtelen annak a szájába elmenni, akit szeret. Ha ez a probléma, akkor lehet, hogy segít, ha bekötöd a szemét. Azzal is megpróbálkozhatsz, hogy közben nyelvvel és/vagy ujjal játszol a fenekével is. Nem mindenki szereti, fõleg, mert azt gondolják sokan, hogy buzis. Meghát gusztus kérdése is. :)
Valahogy vele van a baj, agyilag sztem. Mert szerintem nem kell különösebb tehetség ahhoz, hogy úgy eljuttass egy pasit a csúcsra.
Nézzetek közben pornót. Ha az alatt sem megy el, akkor valami "más" baj van.
õszintén én ilyenrõl még nem hallottam. egy biztos nem veled van a gond az is lehet hogy az egy óra kevés próbáld meg hogy legalább egy hétig ne szexszeljetek hátha érzékenyebben reagál. és ne ess neki egybõl játsz vele cukkold ingereld nálam ez mindí beválik gyengéden aztán kicsit vadabbul aztán megint gyengéden és csak késõbb térj rá teljesen a lényegre. remélem érthetõen írtam le.
A kérdező hozzászólása: Igen, értettem;) Köszönöm szépen a válaszokat!
Szerintem is játszanod kéne vele elõtte jó sokat :) Játszadozz vele, és izgasd fel rendesen. Lehet, hogy az is segít, ha valami játékot viszel bele... EGyébként ismerõs a helyzet, szerintem az is lehet, h túl sokat stresszel a barátod. Ezért fontos, h teljesen el tudjon lazulni, csak rád gondolni, és átérezni mindent. Ha sikerül nagyon nagyon felizgati.. akkor már nagy baj nem lehet szerintem.

Mi lehet az oka, hogy a barátnõm engem kényeztetett elõször orálisan, pedig volt barátja elõttem is?

Nekem elsõ alkalommal is tök természetesen csinálta, nem is kellet kérni. Késõbb mondta el, hogy az elõzõ barátainak nem csinálta.

Legjobb válasz: Nem mindenkivel ugyanaz a viszony, az érzelmi kötõdés, a bizalmi érzés. Az elõzõekkel ez nem volt meg, veled sokkal jobban.

Nem mindenkivel ugyanaz a viszony, az érzelmi kötõdés, a bizalmi érzés. Az elõzõekkel ez nem volt meg, veled sokkal jobban.
Téged szeret az eddigiek közül a legjobban! Becsüld meg!
A kérdező hozzászólása: Megbecsülöm rendesen, mondhatni arany élete van:D de akkor vajon most is undorodik tõle?
Ha undorodna tõle, nem csinálná...

Mi lehet az oka, hogy a barátom farka állandóan kicsúszik belőlem?

Hiába rakja vissza, újra kicsúszik. Bármilyen pózban.

Legjobb válasz: Nem lehet hogy kicsi és az átmérõje sem túl nagy?

szerintem tegyen rá pillanatragasztót akkor tuti nem csúszik ki
Nem lehet hogy kicsi és az átmérõje sem túl nagy?
áhá, szóval volt barátoddal meg oké volt? hány fiú ment már végig rajtad? nem sok ez egy kicsit?
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam méregetni, de nem olyan kicsi..
Hány centi?
hát pedig csak úgy nem csúszik ki elég kemény? vagy rövid és vékony ezek A ehetõségek vannak!
Nem elég ha van valami a gatyádban, használni is tudni kell.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok túl tág, volt barátom mindig mondta, hogy milyen jó szûk vagyok.
És az én kérdésemre miért nem tudsz válaszolni?
A kérdező hozzászólása: 2 fiúval voltam eddig, 19 éves vagyok, de szerintem nem ezen van a hangsúly. :)
Túl nedves vagy és szûk.
rosszul lestétek el a trükköt a szexvideókból. pedig trükkök százai...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, volt barátommal mindig minden oké volt.
dehogy rövid, csak balf/sz, és nem tudja használni.
Nem vagy túl tág? Hallottam már ilyet.
biztos rövid
rövid
Ahhoz képest van pasid csak a régit emlegeted!

Mi lehet az oka, hogy a barátom nem kényeztet orálisan?

A kapcsolat kezdetén párszor elõfordult hogy kinyalt, (bár az egyik alkalommal megzavartak és félbe kellett szakítani), azóta viszont egyszer sem, mindig csak a kezével izgat. Én gyakran alkalmazom nála az orális szexet. Nem szeretném megkérdezni tõle konkrétan hogy miért nem csinálja, mert az elég kínos lenne. Lehet hogy a kellemetlen emlék miatt nem teszi, amiért régebben nem sikerült? Ötlet?

Legjobb válasz: Szerintem meg hozd fel neki, h te ezt igényled, téged ez izgat! Egy kapcsolat alapja az õszinteség. Így azt gondolja, h neked nem hiányzik ha nem mondod.. :)

Szerintem meg hozd fel neki, h te ezt igényled, téged ez izgat! Egy kapcsolat alapja az õszinteség. Így azt gondolja, h neked nem hiányzik ha nem mondod.. :)
Ha a szerelmemnek rohadna a pinnája, kiábrándulnék belõle.
Hogy van-e szaga, vagy nincs, és ha van, az kellemetlen-e vagy nem, azt az érzelmeid döntik el. Amíg szerelmes vagy, háromhetes pálpusztai sajt is lehet a csaj lába között, azt is illatosnak érzed. :-)
Egy frissen mosott egészséges puncinak nincsen "alap szaga"!
Szerintem a parodnak az lehet ami nekem, nuni undor! persze csak nyalni nem szeretjuk engem legalabb is taszit meg a gondolata is mert hiaba mosod, higieniazod magad akkor is van egy alap szaga, ami ertheto is hiszen egesz nap ugymond be van zarva a labad koze a pisit hiaba torlod le wc utan csak rafolyik megmosni nem tudod ugy hogy en reszemrol marad a fagyi amit nyalni fogok! pedig voltam mar par novel de mindegyiknel ugyan az a tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat, fõleg hogy normál hangnemben íródtak, 4-es lehet igazad van, megfogadom a tanácsokat.
Márpedig ezt csak tõle fogod megtudni. Mondhatunk mi itt száz meg száz tippet, egyre-kettõre majd ráfoghatod hogy biztosan azért, de ennek semmi értelme. Beszélni többféle hangnemben, stílusban lehet, hozd fel a témát, mond el neki, hogy te nagyon szereted ha õ is kényeztet téged ily módon és akkor biztosan elmondja ha esetleg gondja van vele. Vagy elõjáték közben finoman súgd oda neki, hogy mennyire élveznéd ha a szájával, nyelvével kényeztetne odalenn......a lényeg így is úgy is a kommunikáció :)
Legyél ápolt mindig odalent, és dobd fel a témát, h téged ez nagyon felizgat... Hidd el, jobb ha mondod neki.
Nem kínos, mi mindent megbeszélünk párommal, ez a természetes. Ha valamit nem jól csinál azt is megmondom és igaz fordítva is. Nem sértõdünk meg, elvégre azt szeretnénk ha minél jobb lenne a másiknak. :-)
26/F Sztem ez nem ciki. Mármint rákérdezni az okára. Ha nem tudtok a szexrõl egymás közt tabuk nélkül beszélgetni, hogy kinek mi a fantáziája, mit akar kipróbálni, mi az ami nem esik jól neki amin szeretne változtatni az ágyban, akkor az hosszú távon igen nagy baj lehet(mástól kapja meg, a kapcsolat elhidegülése, szétválás stb.) Mond meg neki, hogy téged ez zavar, és mondja el mi a baj ott lent? Az is lehet, hogy semmi, csak egyszerûen lusta lemenni oda. Lehet hogy csak a szó hiányzik pont. Nálam is volt így a párom régen "mindent megtett" az utóbbi fél évben csak én. Szóvá tettem (értelmes hangnemben, és normális beszédstílusban persze), és annyi volt a válasza csak, hogy "bocsánat mostanában eszembe sem jutott". Azóta nincs gond. De elõre szólok, ha azt szeretnéd, hogy õszinte legyen, ne kapd fel a vizet, ha megmondja az okot, inkább tegyél ellene. (Pl: nagy a szõröd, nem vagy "finom", folysz, stb.) Ne legyen belõle veszekedés, mert többet az életben nem tudod majd rávenni, hogy elmondja a baját, és nem csak szex téren. Erre ügyelj. Sok sikert;)

Mitől lehet az, hogy a barátomnak egészen addig feláll, amíg a gumit nem rakja fel? Mihelyst felrakja, rá 10-15 másodpercre már nem kemény neki, a gumi nem szorítja. Semmi más tünet nincs, kiütés sem, semmi. Mi lehet az oka?

Mitől lehet, hogy óvszerrel nem áll fel neki?

Legjobb válasz: Nálunk is ez volt, hogy a gumi után rögtön lankadt szinte, vagy nem bírta sokáig, és utána. Mi áttértünk tabira, azóta nincs ilyen gond.

Nálunk is ez volt, hogy a gumi után rögtön lankadt szinte, vagy nem bírta sokáig, és utána. Mi áttértünk tabira, azóta nincs ilyen gond.
A gumi nem szorítja???Milyen óvszer az olyan nekem is kell.
nem kompatibilis a kettõ
Nekem ilyen az elsõ néhány alkalmamnál volt, elõször azért mert rohadtul paráztam h jézusom elsõ stb. Utána pedig arra paráztam rá hogy ez megint elõfordul. De valahogy ez elmúlt a 3. 4. alkalomra azóta évek óta mûködik rendesen gumival is. De amúgy jó érzés h nem voltam egyedül a proglémámmal :D
kicsit dolgozd meg mikor felhúzzátok az óvszert..óvszerben is lehet orálozni, kézimunkázni.....gyakorolni kell
Nekem is így van. Gyûlölöm a gumit. Tabi (Y)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) nem szûz már, szóval az miatt nem parázik, hogy az elsõ :) 17 éves vagyok, ennyi idõsen mennyire célszerû fogamzásgátlót szedni ?
Szerintem semmi bajod nem lesz tõle, volt barátnõm, aki 16 évesen már szedte.

Mi lehet az oka, hogy a barátom egyre gyakrabban más lányok képeit like-olja facebook-on? A lényeg, hogy eddig nem nagyon csinálta, mostanában pedig naponta kb 4-5 kül lány fotóit nézegeti és osztja a tetszikeket rá.

Nekem kellene változtatnom? Ha rákérdeznék tuti azzal érvelne, hogy mi van ebben, ezek csak like-ok? És igaza is lenne, ha nem naponta csinálná és nem ennyi lány fotójával, mert ez így már zavaró.

Legjobb válasz: http://www.theplace2.ru/archive/mario_casas/img/large30492.jpg te is ossz meg ilyen sárcokat:D aztán csak észre veszi hogy ez zavaró..

http://www.theplace2.ru/archive/mario_casas/img/large30492.jpg te is ossz meg ilyen sárcokat:D aztán csak észre veszi hogy ez zavaró..
delete profile mindkettõtöknek és nem lesz többé ilyen probléma.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem hiszem, hogy törölni kellene a profilokat ;) de lehet, hogy õ is elgondolkozna, ha hasonlóképpen cselekednék én is. :) Bár én nem vagyok ez a lájkolgatós fajta, megosztani sem szoktam ilyen fajta fotókat...nem tudom.
Mondd meg neki, h ez már zavar téged. Ha azt mondja, h mi van ebben, akkor mondd, hogy nem érzed magad jól emiatt, mert ez olyan, mintha ki akarna kezdeni velük. Ha meg úgy van, akkor meg felejtsd el a barátod.
Szerintem ez az "ossz meg te is ilyeneket" ütni fog, próbáld ki :)
a probléma okát nem tudom felfedni sajnos, de megtudlak nyugtatni azzal h ilyen nekem is volt.. kell pár nap és elmúlik :) Bazsi 18
Vagy gomba, vagy érzékeny a fityma bõr, és te a kelleténél szárazabb voltál.
7-8 nap után elmúlik. ha mágsem irány a doki aki kenõcsöt fel fog írni és azzal kell kenegetni majd.és akkor tuti elfog múlni.persze ez alatt a pár nap alatt majd nem szexelhettek.(legálábbis nekem is így volt.amugy valami kiütés.) F/17
nemhinném h az intim lemosó a baj, inkább az h nemvoltál elég nedves. várjatok pár napot, ha nemmúlik el ajánlott orvoshoz menni, mert azis lehet h elkapott tõled vmit.

Mi lehet az oka, hogy a kutya se szól hozzám ismerőseim és barátaim, rokonaim köréből?

normálisnak tartom magam,szívesen beszélgetnék bárkivel, de nem kíváncsiak rám. és nem tudom vajon miért nem. ha meg t?lük kérdem ilyen síri csend van.

Legjobb válasz: talán keress mást, vagy menj el egy pszihológust..

talán keress mást, vagy menj el egy pszihológust..
Önzõ:D koncentráljon rád
sok oka lehet, ezt ennyibõl nem lehet megmondani ha sokáig akarjátok húzni, akkor vannak erre külön pózok, nem tudok ilyet mondani, vannak olyan óvszerek, és sikositók amik késleltetik az orgazmust, ha még mindig nem elég akkor potencianövelõket kell használni
Próbáljatok meg: - extra vastag óvszert húzni - gyakran pihenni, ha "jön neki" akkor húzza ki és várjon - keressetek olyan pózt, amely kevésbé ingerli - ne mozogjatok csak legyen benned és csókolózzatok - dugja nagyon mélyre (tövig) és csak úgy mozogjon körbe-körbe (ne ki-be) - gondoljon közbe másra (autószerelésre, gondolja át a matek tételeket)
A kérdező hozzászólása: Azt mondja hogy õ "zokniban nem fürdik " a gumi kilõve..
Pedig a zokni az sokat javít a dolgon... és van direkt olyan, amely ezt a problémát orvosolja (a long love feliratú durex)
A kérdező hozzászólása: Nemszereti a gumit kipróbáltunk már sokmindent de valahogy egyszer jó meg sokáig tart de sokszor gyors menet...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!