Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet oka, ha a cerka (2 db)

Mi lehet az oka, ha a cerka felállva is balra görbül, lehet ezt orvosolni vagy jelenthet valami problémát a szexben részemről vagy partnerem részéről?

Legjobb válasz: Minden cerka más és más... a tiédnek ilyen az anatómiája. Ha nem fáj és a partnered sem panaszkodik, akkor szerintem ne aggódj! Amennyiben zavar, keress fel dokit (akár háziorvos véleményét is kikérheted vagy ott az urológus) õk biztos többet tudnak mondani. Állítólag van módszer, amivel "ki lehet egyenesíteni"... hogyha erre tényleg szükség van. De gondolj arra is, hogy lehet, pont a "görbe" verzióval részesíted a barátnõdet különleges élményben... ;)

Minden cerka más és más... a tiédnek ilyen az anatómiája. Ha nem fáj és a partnered sem panaszkodik, akkor szerintem ne aggódj! Amennyiben zavar, keress fel dokit (akár háziorvos véleményét is kikérheted vagy ott az urológus) õk biztos többet tudnak mondani. Állítólag van módszer, amivel "ki lehet egyenesíteni"... hogyha erre tényleg szükség van. De gondolj arra is, hogy lehet, pont a "görbe" verzióval részesíted a barátnõdet különleges élményben... ;)
a problémát csak te generálod! jobb lenne, ha a figyelmedet arra fókuszálnád amit szeretnél, nem arra amit nem szeretnél...mert ha megfigyeled mindig azt vonzod be amitõl félsz, aggódsz stb...
Semmi gond nincs ezzel, sokaknak nem egyenes, és igaz az is, lehet ezzel fogsz nagyobb örömöt szerezni a lányoknak. Emiatt igazán ne frusztráld magad:-) Sokan azt mondják, ha balra görbül maszturbálj jobb kézzel, de azért ne várj tõle csodát:)
Semmi problémát nem fog okozni, ne aggódj.
Khm... elgondolkoztál már, hogy hányfajta helyzet lehetséges? És mindegyikben kiválóan mûködik minden! Ráadásul a hüvely még sokkal jobban alkalmazkodik bármihez, mint a "cerkád"... nyugalomban pl. kb. 4 cm hosszú... aztán néha mégis elképesztõ méreteket bele lehet dugni :-)

Eddig elélvezés után rögtön jöhetett a második menet, mert úgy állt a cerkám, mint a cövek, de kb.2 hete ha elélvezek rögtön lelankad. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Valami lelki ok szokta ezt okozni ha a testi okok kizárhatóak: cukorbetegség, vérnyomás, szív érrendszeri gondok...

Valami lelki ok szokta ezt okozni ha a testi okok kizárhatóak: cukorbetegség, vérnyomás, szív érrendszeri gondok...
Öregszel?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!