Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet oka, ha a (532 db)

Mit lehet tenni ha a szülők nem engedik, hogy kutyát tartsunk mivel lehetne őket meggyőzni? Azt mondják ne is nyúzzam őket ezzel de nekem kell egy kutya.

Legjobb válasz: semmit nem tudsz tenni,meg gondolom nincs is potom 150-200 ezer ft-od hogy fedezd a kutya vételárát,a felszereléseket,az orvosi költségeket,a kozmetikázást és ez csak az elsõ hónap,ha durva vagyok. Õk tudják,õ lakásuk,õ életük,õ pénztárcájuk,te gyerekként nem tudsz mit tenni. Ezekbõl alakul ki fõleg csomó kérdés itt gyakorin. Pl a gyerek végre meggyõzi a szülõket, a kutya meg unalmába felássa a mama petúniáit a kutya láncon él ezentúl,mit csiináljon? Meg múltkor is volt egy durva,hogy a kutya valamit tett már nem tudom mit ami az anyja hibája volt a csajnak aztán a kutya szívta meg miatta.. Egy kutyát akkor akarj ha mindenki szeretné a családba,mindenki akarja addig nem tudsz mit tenni!

semmit nem tudsz tenni, meg gondolom nincs is potom 150-200 ezer ft-od hogy fedezd a kutya vételárát, a felszereléseket, az orvosi költségeket, a kozmetikázást és ez csak az elsõ hónap, ha durva vagyok. Õk tudják, õ lakásuk, õ életük, õ pénztárcájuk, te gyerekként nem tudsz mit tenni. Ezekbõl alakul ki fõleg csomó kérdés itt gyakorin. Pl a gyerek végre meggyõzi a szülõket, a kutya meg unalmába felássa a mama petúniáit a kutya láncon él ezentúl, mit csiináljon? Meg múltkor is volt egy durva, hogy a kutya valamit tett már nem tudom mit ami az anyja hibája volt a csajnak aztán a kutya szívta meg miatta.. Egy kutyát akkor akarj ha mindenki szeretné a családba, mindenki akarja addig nem tudsz mit tenni!
A szülõk nem engedik, akkor nem tartasz kutyát :D ilyen egyszerû.
Fogadd el, mást nem tehetsz. Nekem sem engedték, én is 15 évet vártam az elsõ kutyámra, akit most felnõttként - 30 évesen nevelek.
A kutya kötöttség is. Ha több napra elmentek valahová, viszitek magatokkal? Vagy rábízzátok valakire? Vagy nem mentek sehová 1 napnál hosszabb idõre? Ezt is gondold végig!
Amirõl te beszélsz, az szaporító. Kvittagirl tenyésztõtõl vásárolt kutyára írta az összeget, ami valóban nem ritka. Tény, hogy 80-100eFt-tól már lehet kapni hobbi célra is tenyésztõtõl, de ez a 10eFt-os összeg fajtatiszta, egészséges, szûrt szülõktõl származó kutyákra akkor is nagyon kevés. Akkor inkább már menhely vagy fajtamentõktõl, de mivel a szülõk nem engedik, így nem is nagyon van mirõl beszélni.
Valóban ebbe a helyzetbe bele kell törõdnöd, de ha mindenképpen kutyák között szeretnél lenni, járj el "kutyázni" szomszédodhoz, ismerõseidhez, rokonaidhoz, menhelyekre és esetleg, mivel most nyár van akár munkát is vállalhatsz. Vigyázhatsz ismerõseid, rokonaid kutyájára, ha elmennek nyaralni, és addig saját kutyádként gondoskodhatsz róla (persze tudom, hogy nem ugyanaz) ebbe talán még a szüleid is belegyeznek, hiszen csak 1-2 hétrõl van szó. Ha ez se megy, egyszerûen csak sétáltasd õket stb.
Én egy anyuka vagyok, két nagylánnyal. Szerettek volna kutyát, de csak azért egyeztem bele, mert én is akartam. Tudtam, hogy mekkora felelõsség, hiszen gyerekkoromban nekem is volt. DE hidd el nem olyan buli a -20 fokban sétálgatni, kánikulában kutyagolni, esõben, szélben ácsorogni mellette. Természetesen szeretjük, és tök jó kutyásnak lenni, de nagy felelõsség is. Nem tudom hány évesek vagytok, de ha kamaszok, akkor elõbb-utóbb fontosabb lesz a barát/barátnõ, a buliba járás, mint a kutya. És itt jön képbe a szülõ, aki nem akarta a kutyát, csak engedett a "jaj de aranyos, vegyük meg" kérésnek. Ha szerencséje van a kutyának akkor anyu-apu lelkiismeretesen gondozza, sétáltatja. Ha nincs szerencsére akkor repül.... Nálunk az elõbbi, mert bár a lányoké a kutya, bizony sokszor mi szülõk sétáltatjuk. Az etetési, állatorvosi költségekrõl ne is beszéljük. Tehát szerintem törõdj bele, keress egy barátnõt/barátot akinek kutyusa van és legyél azzal.
Hû, te még nagyon fiatal lehetsz. Nekem is volt egy olyan idõszakom, amikor úgy éreztem, hogy nem bírom tovább kutya nélkül. Viszont a gyakorlatban ez tényleg nem mindig kivitelezhetõ, a többiek már leírták miért. (És ez nem feltétlen függ össze a te elhivatottságoddal.) "De nekem kell egy kutya"...Nos ez enyhén szólva is gyenge érv. Miért is kell neked? Érzelmi biztonságot vársz tõle esetleg? Mondj nekem 3 értelmes indokot!
na azért az a 200 ezer enyhén szólva is durva összeg egy átlag kutyára. vételár már 10 ezerért is vannak kiskutyák (persze nem francia boxer meg hasonlók de pl. pekingi palotakutya- foxy és hasonlók már elég olcsón vannak. kozmetikázni ha nem valami nagyon kényes bundája van akkor elég otthon kikefélgetni és megfürdetni néha. kötelezõ oltások szintén nem egy egetverõ nagy összeg és nem is kell havonta beoltatni. kutyakaja meg ha normális áron veszed kb 500-800 ft egy kiló.
Nekem sem engedik bár mi panelban lakunk és a nagyszüleimnél van három kutyusom amik az enyémek de én nem érzem nagyon az enyémnek õket. És még a kis pincsimet sem tarthatjuk itthon. Sajnos bele kell törõdni és reménykedni talán majd egyszer! ;) Addig menhelyre tudsz menni önkénteskedni még nem lehet kutyád. Jobbat nem tudok bocsi.
meggyõzni ? semmivel ! nem érdemes, mert õk tudják, te meg nem :) a kutya nem a tiéd lenne! a kutya azé aki : 1 foglalkozik vele, nem az elsõ 2-3 évben , hanem a többi 8-10 évben! a kutya azé aki megkeresi az eltartásának költségeit! a kutya azé aki felelõsséget érez iránta! és nem azé aki csak szeretni tudja, mert, bár szép a szeretet, de kevés a kutyatartáshoz:) !

Mit lehet tenni, ha a lakásban eltört egy higanyos hőmérő és a higanygömböcskék úgy szétgurultak, hogy nem is lehet látni őket? Hogy lehet a mérgező hatást kivédeni?

Legjobb válasz: Felhívod ma az egyik ügyeletes patikát v holnap reggel a legközelebbit, h széttört a higanyos hõmérõ és kénpor kéne neked.

Felhívod ma az egyik ügyeletes patikát v holnap reggel a legközelebbit, h széttört a higanyos hõmérõ és kénpor kéne neked.
Végigporszívózod a lakást, aztán kidobod a porzsákot. Nekünk is tört már el hõmérõ, és még élünk. Annyi higany nincs abban, hogy bajod legyen tõle.

21 éves szűz lány vagyok, mi van akkor ha a menstruáció 2 hónapot kimarad és tart 3-4 napig, Mit tegyek? Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Millió oka lehet, pl. anorexia, hormonzavar, ... Menj el nõgyógyászhoz!

Millió oka lehet, pl. anorexia, hormonzavar, ... Menj el nõgyógyászhoz!
Elõször fordult elõ?
A kérdező hozzászólása: Nem, már többször elõfordult, annyira h nem tartom számon mert mindig változó!
A kérdező hozzászólása: Már többször is elõfordult, nem tartom számon mert mindig változó!
Pedig jo lenne ha számontartanád. Kis jel naptárban, füzetben és a nögyogy is könnyebben tájékozodik.
Mindenképpen jegyezni kellene...

Mii lehet annak az oka ha a menstruáció kimarad?

11 éves vagyok és már megjött.Nem tudom miért de a mostani és az előbbi hónapban kimaradt.Mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: Az az oka, hogy még nagyon nagyon fiatal vagy, és idõ kell, hogy beálljon a ciklusod. Ez akár pár év is lehet. Nekem olyan 20 körül lett olyan a ciklusom, hogy nagyjából kiszámthatóvá vállt.

Az az oka, hogy még nagyon nagyon fiatal vagy, és idõ kell, hogy beálljon a ciklusod. Ez akár pár év is lehet. Nekem olyan 20 körül lett olyan a ciklusom, hogy nagyjából kiszámthatóvá vállt.

Mi lehet az oka, ha a barátommal már több, mint egy éve együtt vagyunk, ráadásul rendes, de én mégsem vagyok belé szerelmes?

Még soha nem voltam szerelmes senkibe. Kedvelem, mert tudom, hogy rendes, de csak ennyi. Nem igazán tudunk beszélgetni se semmiről. Különböznek a nézeteink, más az érdeklődési körünk. Az eddigi ismereteim alapján, mégis ő eddig a legrendesebb, pedig sok fiút ismerek. Lehetséges, hogy később még beleszeretek? 20/L

Legjobb válasz: Az az oka, hogy nem vagy szerelmes! semmi egyéb. A szerelem vagy jön, vagy nem. Anélkül is élnek emberek együtt, és lehet, hogy jól.

Az az oka, hogy nem vagy szerelmes! semmi egyéb. A szerelem vagy jön, vagy nem. Anélkül is élnek emberek együtt, és lehet, hogy jól.
"Kedvelem, mert tudom, hogy rendes, de csak ennyi. Nem igazán tudunk beszélgetni se semmirõl. Különböznek a nézeteink, más az érdeklõdési körünk" Nagyjából meg is válaszoltad magadnak a kérdésedet! :) Röviden ennyi. Akkor csak simán kedveled, szeretsz vele lenni.De ezt meg hogyan ha nincs közös téma? Akkor egyszerûen csak rendes veled.. Ne erõltesd ha nem megy, ha így érzed nem valószínû hogy belé fogsz szeretni. 19/L
nincs ok! A szerelem megléte vagy hiánya nem racionális okok sorozatából alakul ki! Szerintem egy év után már nem szeretsz bele. már megismerted, és így nem szerettél bele.
Ha szeretkeztek is és akkor sem, akkor valami lelki problémád van, amivel orvoshoz kéne fordulnod, ha nem akkor az az oka.
ebbe a hibába én is beleestem. a kapcsolat javult, megszerettem öt, csiszolódtunk, de soha nem volt az igazi. mindig hiányérzetem volt, a bnöm pedig szerelmes volt, de hiába. ha egy kapcsolattol többet varsz mint egy barat akivel jól megvagytok, illetve ami kb most kapsz, akkor nem érdemes húzni mert csak egyre nehezebb lesz késöbb elválni. ez nagyon nehéz lépés volt nekem, de a kérdés h mit diktál a hited és a szíved. ha kételkedsz h öbenne teljesül amire vágysz, nem fog kialakulni az ilyesmi az én tapasztalataim alapján
Miért nem tudtok beszélgetni? :O
*akivel
Akkor ez igazából barátság. Ne húzd az idejét, engedd, hogy olyat találjon aki szerelmesek egymásba. 20/N
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, mivel még nem próbáltam és nem áll szándékomban jó sokáig. :D
Én arra lennék kiváncsi, hogy milyen vele Neked az ágyban... jó ???
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Nem vagy tisztában szerintem annak a szónak a jelentésével. Azt nevezik annak, aki mindenkivel lefekszik és kavar... Én nem feküdtem le se vele, se mással és nem is kavarok senkivel. Legyél szíves normális választ írni, vagy ha nem vagy képes erre sem, akkor jobb, ha inkább hallgatsz és próbálod leplezni neveletlenségedet. Elõre is köszi! Az elõzõ válaszolóknak köszönöm szépen a tanácsokat. Hasznosak voltak a számomra. (:
Az az oka, hogy csak egy ócska ri banc vagy! És csak hitegeted szegényt! Ha még beszélgetni sem tudtok mirõl akkor minek vagytok együtt??
Én is azt hiszem, hogy szerelem elõbb van, mint barátság. Ha nektek a barátsággal kezdõdött, akkor kis eséllyel lesz a rózsaszín köd a szemed elõtt ezután...
Ááááááá.. A szerelem jön mint a vihar, okát nem leled, még azt se érted olykor, hogy miért vagy szerelmes belé...
Ti nõknek, mennyi problémátok van!
Szerintem sem kellene folytatnotok ezt a kapcsolatot...ha eddig nem jött a szerelem, akkor igen kicsi az esély arra, hogy ' év után majd jön...Szerintem ne folytassátok ezt tovább, hiszen lényegében barátok vagytok csak...Hagyd, hogy olyat találjon õ is, aki szerelmes belé, és együtt boldogok legyenek.Add meg az esélyt mindkettõtöknek az igaz szerelemre! :)

Mi lehet annak az oka, ha a B vitamin a normálisnál sokkal gyorsabban ürül ki a szervezetből?

Legjobb válasz: Ez általában akkor van, ha valaki vagy alkoholista, vagy ha nem is az de mindenképp rendszeresen iszik. Persze más egyéb oka is lehet, de ez a leggyakoribb! -Egy gyógyszerész-

Ez általában akkor van, ha valaki vagy alkoholista, vagy ha nem is az de mindenképp rendszeresen iszik. Persze más egyéb oka is lehet, de ez a leggyakoribb! -Egy gyógyszerész-
A kérdező hozzászólása: Én nem alkoholizálok. Nagyon ritka, hogy fogyasztok alkoholt. (max. havi 1 pohár fehérbor) Viszont nagy a valószínûsége, hogy túl hamar kiürül a szervezetembõl a B vitamin. Emiatt látási problémáim szoktak lenni.

A CHK file-okkal mit lehet kezdeni, ha meg is tudja őket nyitni az ember? És milyen lehetőség van ezeknek a megnyitására.

Még régebben beletettem egy korábbi winchesteremet az új gépembe, vannak a régi HDD-n CHK meg egyéb file-ok. VAn ezek megnyitásának valami értelme vagy lehetősége?

Mit lehet tenni, ha középiskolás gyermekre ok nélkül pikkel a tanár és rosszul osztályozza? (folytatás lent)

Tehát, a lányom középiskolás, a földrajztanárának úgy látszik, nem szimpatikus és ezt azzal mutatja ki, hogy arra a dolgozatra is egyest ad, amiben semmi más hiba nem volt azon kívül, hogy egy szó hiányzott bel?le.Egyszóval, mondva csinált indokok. A lányom sokszor felmondja nekem a földrajzot,így ellen?rzi a tudását.Bár nem vagyok földrajztanár, azt azért látom, hogy van annyi tudása, amivel nem kellett volna megbuknia.Ez a nyomorult azonban következetesen igyekszik megbuktatni.A lányom nem rendetlenkedik az óráján,semmi olyat nem tesz, ami a tanárn? viselkedését indokolná.Nála sokkal rosszabb tanulónak is jobb jegyet ad. Régóta készülök vele beszélni,de eddig a lányom nagyon tiltakozott ez ellen.De most már vége a türelmemnek! Ha pótvizsgára kerülne a sor, lehet kérni, hogy másik földrajztanár vizsgáztassa?(persze, csak ha van abban az iskolában másik).Vagy az igazgató segítségét lehet kérni?Mekkora hatásköre lehet az igazgatónak ebben?Vele is mindenképpen beszélnék! Tanácsokra, tapasztalatokra lennék kíváncsi ha valakinek volt hasonló ügye.Szeretnék hatékonyan fellépni a tanárn?vel szemben.

Legjobb válasz: Szia! Én tanár vagyok, és az a véleménye, hogy beszélj elõször a tanárnõvel, aztán úgyis látni fogod az arcán, hogy mi a helyzet; ha nagyon védekezik, vagy éppen az ellenkezõje, hogy "mit képzelsz, hogy oda mertél menni" akkor mindenképpen beszélj az igazgatónõvel, a földrajz csak két éves tárgy, semmiképpen ne ez legyen az oka, amiért a lányod meggyûlöl tanulni :)

Szia! Én tanár vagyok, és az a véleménye, hogy beszélj elõször a tanárnõvel, aztán úgyis látni fogod az arcán, hogy mi a helyzet; ha nagyon védekezik, vagy éppen az ellenkezõje, hogy "mit képzelsz, hogy oda mertél menni" akkor mindenképpen beszélj az igazgatónõvel, a földrajz csak két éves tárgy, semmiképpen ne ez legyen az oka, amiért a lányod meggyûlöl tanulni :)
Szerintem is beszélj a tanárral. Az, hogy a lányod nem akarja, hogy bemenj, esetleg csak azért van, hogy azt hiszi, ezáltal a tanár még jobban pikkelne rád. Szerintem légy vele nyugodt, semmiképp nem dühödj fel, még ha úgy is viselkedik, próbáljatok vele nyugodtan beszélgetni, ha nem válik be, marad az igazgató. De õrizd meg a hidegvéred! Sok sikert!
Amennyiben a lányod ennyire tiltakozik, hogy beszélj a tanárral, úgy van valami vaj a füle mögött, és nem szeretné, ha kiderülne. Ok nélkül ennyire nem pikkelhet, az ki van zárva. Az is, hogy egy szó hiányzik, és egyes... Ne már! Az ilyet be kell vinni az igazgatóhoz, és kérni kell, hogy bizottság elõtt adhasson a gyerek számot a tudásáról. Ebben az esetben egy független, nem az iskolához tartozó testület fogja lányt kikérdezni az éves anyagból, ott majd bebizonyíthatja, hogy jogos-e az osztályzata. A tanárral szembeni hatékony fellépés alapja, ha 200%-os bizonyossággal tudod igazolni, hogy pikkel a gyerekre, és lényegesen rosszabb osztályzatokat ad, mint eddig. Jövõre ettõl még valószínûleg õ marad a tanára, tehát egy iskolaváltásra is készüljetek fel lelkiekben. Kevés a földrajztanár, és nem valószínû, hogy az igazgató megrováson kívül más szankciót kivetne, a kirúgására van esély ugyan, de nem garantált. 30N
Mindenképp beszélj a tanárral. Szerintem ha látja, hogy a szülõm is be van vonva, odafigyel a gyerekére, akkor lehet hogy nem meri megbuktatni ok nélkül.
Sajnos a független bizottság elõtti vizsgázás, amit javasoltak, már késõ. Ha korábban tetted volna fel a kérdést, ezt tudtam volna javasolni, de mivel nincs egy hónap az év végéig, ennek a jelentkezési határideje lejárt. Mindenképp beszélj a tanárral és az igazgatóval is. Ha javítóvizsgára kerül a sor, azt háromtagú bizottság elõtt kell tenni. Ha nincs bent a három tanár, lehet fellebbezni a kormányhivatalnál.
*rá bocsi

Szerintetek mi lehet az oka, ha a 7 hónapos amstaffom nem harap rá úgy a rongyra, hogy fel tudjam emelni, esetleg "pörgetni"? Én csinálok valamit rosszul?

7 hónapos kan

Legjobb válasz: Az az oka, hogy normális a kutyád, még nincs elrontva. Egyszer hallottam egy mondást, ami nagyon jó: " Nincs harci kutya, csak hülye gazda!"

Az az oka, hogy normális a kutyád, még nincs elrontva. Egyszer hallottam egy mondást, ami nagyon jó: " Nincs harci kutya, csak hülye gazda!"
Te örülnél, ha egy szádban lévõ rongynál fogva pörgetnének?
szia nekem is amstaffom van! nézesd meg a fogát vagy nyomkodd meg lehet fáj neki valahol, vagy az inye! vagy egyszerûen még nem érzett rá az izére hogy milyen erõ is van benne! nekem is nagyon kajla még mindig, pedig elmult 2 éves! honnan van a kutyu?
a yorkim simán megcsinálja ezt, rongyrágókával... és még csak heccelni sem kell, nem engedi el... nem kell ehhez amstaff, haha :D
:) ) Nekünk 2 amstaffunk van, és valamelyik már 5 hónaposan ráharap így a rongyra, a másik meg 10 hónapos , de õ még nem. Te szereted is a kutyád, vagy csak cirkuszi mutatványhoz kell? Várd meg míg rendesen megerõsödik a kutya! És legalább normálisan eteted, hogy alkalmas legyen az ilyenekre? Neked inkább a palotapincsi való!!!
Mert az a legnagyobb problémád hogy még nem harap úgy rá és nem tudod pörgetni. Ezt nem lehet erõltetni, elõbb utóbb rá fog jönni, ahogy az egyik válaszoló írta, hogy mekkora erõ van az állatban. Neked mi tetszik ebben a kutyafajtában? Vagy csak gizdulásnak kellett?
A kérdező hozzászólása: amennyire meg tudom állapítani, igen.
Ennyi idõsen még az új fogak nem ágyazódtak be kellõen. Még bõven benne van a növekedés, fejlõdés korszakában. Az állkapocs még fejlõdésben van a fejével együtt.. Ne akard reptetni még.
7 hónaposan még nagyon fiatal. Légy türelmes, és ne akard erõltetni. Rongyozz vele sokat, és hagyd hogy gyõzzön.
A kérdező hozzászólása: Rendben. Köszönöm a válaszokat :)
Az én 8 hónapos szukám rákap a rongyra rendesen , de eszem ágában nincsen pörgetni! A kanom 5 éves lesz Májusban és õ rá sem kap , nem is érdekli, nem erre lett tanítva , ha nem tetszik neki ne erõltesd . Nagyon fiatal a kutyád, fogváltás után nem szabad erõltetni , baj lehet belõle .
az enyém 6hónapos kan fogváltás idejében, most vigyázni kell a fogára. a tiédnek már csont fogai vannak?
A kérdező hozzászólása: 21:15-ös Az amstaff , a pitbull és társaik a kedvenc kutyafajtáim. Nem azért kellett, hogy menõzzek vele, minth ahogy sokan szokták, hanem azért, mert szeretem ezt a fajtát:)
Nekem a pincsim csinálja ezt meg :D
Szia! Szerintem várd meg, hogy teljesen kifejlõdjön még ilyenkor fejlõdésben van, és benne van a pakliban, hogy ráfog menni a csigolyáira. Elég csak simán rongyozni vele, de azt se nagyon durván. Késõbb meg, akár súlyt is húzhat.
A kérdező hozzászólása: Te szereted is a kutyád, vagy csak cirkuszi mutatványhoz kell? Várd meg míg rendesen megerõsödik a kutya! És legalább normálisan eteted, hogy alkalmas legyen az ilyenekre? Neked inkább a palotapincsi való!!! Miért ne szeretném a kutyám? Mert játszok vele? Normálisan etetem. Mibõl állapítod meg, hogy másnak milyen kutya való?
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=2zIOPoxMTxs ilyenre gondolok..
A kérdező hozzászólása: Szinte gondoltam, hogy lesz olyan ember, aki ezen a részen megakad, és "leszid". A kutyám élvezi, csak nem harap rá elég erõsen, vagy nem tudom, és mindig leesik :)
Staffok között is van, aki vagy nem szeret rongyozni, vagy nem elég erõs hozzá az állkapcsa, ezért elengedi; vagy nem tud róla, hogy elég erõs hozzá az állkapcsa (és inkább elengedi, minthogy leessen róla) :) . 7 hónaposan ne pörgesd még, csak finoman rongyozzatok. Hadd erõsödjön még a feje, állkapcsa, rágóizma, ínye, fogai. Ha késõbb se megy (fél év múlva), akkor hagyd az egészet. Ezt csak akkor jó csinálni, ha a kutya is élvezi és akarja.

Windows XP esetén mi az oka, ha láthatóvá kívánom tenni a rejtett fájlokat, magátol visszaáll nem láthatóvá. Mit lehet tenni, hogy ez ne történjen meg? (Régebben ha átállítottam, halványabban látszottak a rejtett fájlok. )

Az átállítást az eszközök menü mappa beállításokkal végezetem, láthatóra tettem a pöttyött, az alkalmaz és az ok-ra is rákattintottam, restartoltam is,és a rendszerfájlok rejtetté tételéb?l is kivettem a pipát.

Legjobb válasz: Valami program ismét kikapcsolja, mondjuk biztossági program vagy talán vírus. Ezért használok én Total Commander -t. Amit beállítok az úgy marad. Én amúgy sosem értettem, hogy Sajátgéppel, intézõvel meg ilyen szarságokkal, hogy lehet hatékonyan fájlt kezelni? Ha nincs kéznél TC a hajamat tudnám tépni legszívesebben. :)

Valami program ismét kikapcsolja, mondjuk biztossági program vagy talán vírus. Ezért használok én Total Commander -t. Amit beállítok az úgy marad. Én amúgy sosem értettem, hogy Sajátgéppel, intézõvel meg ilyen szarságokkal, hogy lehet hatékonyan fájlt kezelni? Ha nincs kéznél TC a hajamat tudnám tépni legszívesebben. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!