Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet ok Sosem (34 db)

Mi lehet az oka annak hogy az utobbi idoben nagyon sosan eszem?

Az utobbi idoben nagyon sosan eszem, a szuleim mindig mondjak hogy eleg sos de en megsem erzes es meg megsozom egyszer a kajat, altalaban az osszest. Vannak mellekhatasai a sos etkezesnek?

Legjobb válasz: Én is mindent nagyon sósan eszek.Van hogy Párom megemliti kicsit sós lett az étel,Én meg még meg is sózom mert nekem sótlan.Nem tudom sajnos mitöl lehet.De nem egészséges az tudom.

Én is mindent nagyon sósan eszek.Van hogy Párom megemliti kicsit sós lett az étel, Én meg még meg is sózom mert nekem sótlan.Nem tudom sajnos mitöl lehet.De nem egészséges az tudom.
Megszokás kérdése. Viszont a sok só nagyon egészségtelen, hosszú távon szív- és érrendszeri megbetegedéseket, magas vérnyomást okoz.
A só elengedhetetlen a szervezet mûködéséhez, az hogy sósan eszel összefügghet azzal hogy sok ásványi anyagot vesztettél, ezért igényli a szervezeted, hogy így pótold.. ilyen lehet ha sokat sportolsz(izzadsz), vagy rota vírus pl (hányás hasmenés). De én is azt javaslom, csínyán a sóval, mert valóban komoly káros hatásai is vannak túladagolásának, szerintem edd úgy te is ahogy szüleid eszik, esetleg szedj mellé valami multivitamint.

Van valami oka annak, hogy a pasik a pasim betegesen féltékeny? Én rontok el valamit? Vannak fiú barátaim, de sosem csaltam meg, mégis állandóan a szemere veti, hogy hűtlen vagyok hozzá. Mit lehet ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: Azt mi nem tudjhatjuk mi ennek az oka. Lehet, hogy szerinte túl kihívó vagy, vagy flörtölsz, vagy csak úgy öltözöl, hogy az esetleg más pasiknak félreérthetõ.

Azt mi nem tudjhatjuk mi ennek az oka. Lehet, hogy szerinte túl kihívó vagy, vagy flörtölsz, vagy csak úgy öltözöl, hogy az esetleg más pasiknak félreérthetõ.
Vagy csak egyszerûen neki van kisebbségi komplexusa tõled függetlenül.
Te rontottad el. Rossz pasit választottál. Keress egy normálisabbat!

Lányok mi lehet az oka annak, hogy szex közben soha nem megyek el? Élvezem nagyon de sosem jutok fel a csúcsra. Mi lehet ennek az oka? És mi az megoldás?

Nagyon kínos a párommal szemben, hogy sosem megyek el de szerintem nem az ? hibája. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Simogasd a csiklódat szex közben és úgy tuti nagyot fogsz élvezni ;)

Simogasd a csiklódat szex közben és úgy tuti nagyot fogsz élvezni ;)
A kérdező hozzászólása: Ez jó tipp de még is másoknak szerintem ennélkül is megy.
hangolódnotok kell egymásra türelem, segíts közben magadnak
A nõk kb 80%a csak így tud elmenni, mivel a hüvelyben nincsenek idegvégzõdések, ellenben a csiklóval ahol nagyon sok van :) Te azért gondolog, hogy mások ... Mert a pornóban nem úgy mûködnek a dolgok mint a való életben :D
A kérdező hozzászólása: :)
jajj drágám, tudatom veled hogy a nõk többsége sosem megy el hüvelyi úton. én nem tudom mi lenne a megoldás, én is csiklót használok. emiatt ne érezd magad szarul, a partnerednek meg el "kell" fogadnia.

16 éves vagyok, lány. Fél éve járunk barátommal és 2hete lefeküdtünk. Nagyon jó volt és nem bántam meg. Szeretjük egymást. Jól megvagyunk de még sosem mentem el. Pettingeléskor sem pedig sokat csináltuk. Mi lehet az oka?

Tudom h lazának kell lenni pedig laza vagyok és igazi vadmacskának hív:D de mégsem megy és most azt hiszi ? a hibás de nem hinném mer nagyon ügyes és figyelmes volt és idáig kétszer csináltuk el?tte meg sok petting és fájni se fáj..csak nem megyek el...:S és már aggaszt.

Legjobb válasz: Akkor 2 közösülés volt eddig? Ez nem sok, viszont sok a feszültség,mert a szülõ nem tudja. Ezen kell változtatni. És türelem, türelem, oda-vissza. Ha már minden OK lesz, a környezet és idegrendszer is akkor OK lesz más is ami még most nem az.

Akkor 2 közösülés volt eddig? Ez nem sok, viszont sok a feszültség, mert a szülõ nem tudja. Ezen kell változtatni. És türelem, türelem, oda-vissza. Ha már minden OK lesz, a környezet és idegrendszer is akkor OK lesz más is ami még most nem az.
Hát nekem kb 5 évbe telt, mire elõször elmentem... Meg persze kellett hozzá egy végtelenül türelmes ember (aki ma már a férjem). Egy nõnek sokkal nehezebb az orgazmus, mint egy pasinak. Ne stresszelj, a lényeg, hogy élvezd, amit csináltok, és jönni fog az az orgazmus. Sajnos sok fiú azt hiszi, hogy mi nõk úgy mûködünk, mint a pornófilmekben a csajok, de sajnos ez nem így van. :( (Pedig mennyire jó lenne, ha nekünk is "pikk-pakk" meglenne az az orgazmus...)
Ja, meg még annyit, hogy ha van pisilési inger, az jó jel, azt jelenti közel van már az orgazmus. Ilyenkor esetleg gyorsítsatok bele kicsit, vagy csinálja a barátod erõteljesebben, lényeg hogy mégtöbb inger érjen és akkor tuti sikerül. Legalábbis ez a tapasztalat :D
Hát én nem idegeskednék azon ha 2 szeretkezés után még nem sikerült elmennem. Nekem kb 6-7. alkalom után sikerült csak. Az meg hogy pettingel se sikerül, arra talán az lenne a megoldás ha elöbb kitapasztalnád saját magad hogy mi az ami jó neked, utána meg megosztanád a tapasztalatokat a pároddal, hogy mit hogy csináljon, talán ugy sikerülni fog.
nagyon jó volt, de nem mentél, el, akkor neked mégsem volt olyan jó... :/ és csiklóban el tudsz, menni, v. csak hüvelyben nem?? szûz voltál amikor elõször csináltátok?? és sok nõ nem képes a hüvelyi orgazmusra, egyáltalán!! anyukádnak meg egyszerûen csak mond meg, meg fogja érteni, mert ez az élet természetes dolga!!
Sok gyakorlás!
A kérdező hozzászólása: jah és igen 2szer feküdtünk le elõtte csak pettint sok volt.
A kérdező hozzászólása: mindketten szüzek voltunk.egyszer mentem el csiklóban elõzõ barátommal egy éve. azóta soha többet. élvezem pedig mer kellõképpen felizgat meg teljesen bemegy nem fáj semmi de nem megyek el..inkább csak mindig pisilnem kell a végén már nagyon..
A kérdező hozzászólása: jaaj köszönöm szépen a válaszokat:) most megnyugtattatok h nincs baj:D nem fogok rá gondolni és talán jön több alkalom után:D csak el kell neki magyaráznom mer nem érti azt hiszi vele van a baj:S
Én csak egy vmit nem értek... Ha anyukádtól eddig nem kértél "engedélyt" az eggyüttalvásra, akkor most miért szeretnék kérni, vahgyishát most szeretnéd megkérdezni az anyukádat, hogy aludhattok-e együtt? nem inkább azt kellene neki megmondani, h már nem vagy szûz? Bocsi, ha én nem értek vmit!!

Szerintetek mi az oka annak, hogy ezek a félénk, visszahúzódó, inkább tanulós, kedves lányok nagyon jól elbújnak, szinte sose lehet őket kifogni sehol sem a városban?

Én már azért nem szólítok le lányokat, mert ahányszor nagy ritkán összejött egy rendes és vonzó lány, biztos, hogy volt pasija. Ellenben unom, hogy vannak ezek a flegma, lenéző, tiszteletlen lányok, ezek miatt nincs kedvem már megalázni magam azzal, hogy leszólítom őket rendes hangnemben.

Legjobb válasz: Mert õk egész nap tanulnak?

Mert õk egész nap tanulnak?
Leszólítottalak 8-sa. Na, most mi lesz?
Én is ilyen lány vagyok, és én csak örülnék neki, ha egy fiú leszólítana :)
keresd õket a könyvtárban és a tantermekben :) egyénként énis ilyen lány vagyok, szerintem legegyszerûbben a neten ismerhetsz meg ilyen lányokat, élõben tényleg macerás
Ezen rengeteget gondolkodtam már én is, valaki megmondhatná végre. Ha az utcán leszólítasz az egy ilyen lányt, akkor teljesen értetlen, és azt hiszi, hogy csak át akarod vágni.
Mert mindig õk választanak. Nagyon nagyon ritka az, hogy valaki észrevegye õket rejtõzésük alatt. Mert hogy olyanok mint a kaméleon, próbálnak beleolvadni a tömegbe, hol kevesebb, hol több sikerrel szokott nekik sikerülni. Nagyon okos pasinak kell annak lennie, hogy kiszúrja elõbb a lányt:)
Mert õk csak a könyvekkel szexelnek.
Mer a rendesek egész nap a könyv mellett ülnek, ezek a penészvirágok már csak ilyenek :D
mert félénkek és visszahúzódóak, én is ilyesmi vagyok
A 8-as egy kamu:D

Megismerkedtem egy 19 éves szűz fiúval és belemerültünk a témába. Állítólag ő még sose elégítette ki magát. Mi lehet ennek az oka? Elsősorban fiúk válaszát várom!

Az a furcsa számomra, hogy szűz és még sose elégítette ki magát. (19 éves)

Legjobb válasz: Az oka a hazugság.. Olyan nincs..

Az oka a hazugság.. Olyan nincs..
trágya egy ember lehet így az ágyban :D
Valszeg aszexuális és azért nem.
Hát õszintén, lehet én is ezt a dumát mondanám, hogy a csaj "kioktasson" milyen is az elsülés....
Hazudik, csak hülyít.
Vagy aszexuális, vagy hazudott.
Õ biztosan a legrosszabb, a harmadik kategóriába tartozik: Fiatalon van kivel, van mivel, de nincs hol. Késõbb van mivel, van hol, de nincs kivel. Öregkorban van hol, van kivel, de nincs mivel. Ennél már csak az a rosszabb-és itt van a barátod- ha nincs hol, nincs kivel, és nincs mivel.
Én még sohasem hallottam ilyenrõl. L
Egyébként, ha valóban nem elégítette még ki magát soha, akkor gondolom hiányoznak belõle a hormonok, amitõl férfi lenne. Egy puha p"cs lesz élete végéig, ezen nem tud változtatni.
Nincs keze, a szájával meg nem éri el. Szegény szerencsétlen :/
"Állítólag"... Õ azt mondta... én meg azt mondom, hogy tegnap nemzeti színekben pompázott a farkam és szárnyakat kapott. Remélem ezt is elhitted. Ripe
De ha jobban megnézem a kérdést, abban az van hogy nem maszturbált, de az nincs benne hogy mások nem elégítették ki :D
az kizárt dolog mert, nem tudom! Kamuzik.
Olyan a környezet hogy nem tartott igényt rá. Bár ezt elég nehéz elhinni részemrõl :D
Szerintem nem mond igazat. -Egy fiú.
kérdezõ, mennyire merültetek a témába?

Sos? 28 hetes pocakos leszek kedden, és ma borzasztoan görcsöltem meg fájt a hátam? Menszi szerü görcsök de nem annyira? Mi lehet az oka? ez nem azt jelenti hogy baj van? Természetes?

Legjobb válasz: sziasztok!igen mostmár átment a görcs,de tegnap nagyon elkapott!algopyrin 1 szem és pihi!nagyon gyengén érzem még de már nem állandoan!már jobb!aranyosak vagytok nagyon!jaaa nekem is az van a papiromon hogy fenyegetõ koraszülés 1 hete voltam dokinál minden ok volt

A kérdező hozzászólása: sziasztok!igen mostmár átment a görcs, de tegnap nagyon elkapott!algopyrin 1 szem és pihi!nagyon gyengén érzem még de már nem állandoan!már jobb!aranyosak vagytok nagyon!jaaa nekem is az van a papiromon hogy fenyegetõ koraszülés 1 hete voltam dokinál minden ok volt
Hát ha így írod h borzasztóan görcsöltél az szerintem nem normális 28 hetesen...én elmennék orvoshoz hogy nézze meg minden oké-e. Azóta elmúlt már ?
Szerintem menj orvoshoz, akár ügyeletre, én biztos bemennék, mert ennyire fájdalmasan görcsölni nem normális ennyi idõsen.
29 hetesen enyhe görcsökkel mentem be a kórházba, bent is fogtak pár napra megfigyelésre. A zárómon az ok: fenyegetõ koraszülés. Kaptam tüdõérlelõ-injekciót, és mondták, hogy ha nem múlik el, akkor visszatartó-infúziót kell kapnom. De szerencsére odáig nem jutottam el, bent maradt a kislányom. Szóval szerintem mindenképp mutasd meg magad orvosnak. Ha nem is rögtön a szülészeten, de legalább a terhesgondozóban. Elõször én is oda mentem, ott mondták, hogy ha gyógyszer mellett is megmarad, akkor este menjek vissza a kórházba.
késõbb összecsiszolódtok, nyugi, és egyre jobb lesz... -kivéve, ha nem tudsz ráhangolódni -vagy a pasid béna.
vagy ha nem vagy szerelmes.. bár ha a barátod akkor ezt kétlem.
A kérdező hozzászólása: NAGYON NAGYON ... SZERETEM:)
A kérdező hozzászólása: ÉS PERSZE SZERELMES VAGYOK BELÉ RETTENTÕEN!:) :)
Akkor meg nyugi, lazulj el, engedd át magad az érzelmeidnek. Teremts otthon olyan hangulatot amik téged megnyugtatnak. Esetleg füstölõk, gyertyák, zene, félhomály.. :)
össze csiszolodtok és jobb lesz! Probálj meg minnél jobban rá hangolodni a párodra!Kapcsolj ki ne gondolj semmi másra csak arra hgy a pároddal vagy
Szerintem ügyetlen még, majd belejön. Szerintem az a legjobb ha fogod a kezét miközben csinálja és finom szorításokkal jelzed, hogy mikor mi jó neked. Elõbb-utóbb majd bele jön.

Több mint 8 hete nem eszek rendesen mert egyszerűen sose vagyok éhes és ha megpróbálják belém tömni kb a második falatnál teltségérzetem vagy hányingerem lesz. Mi lehet az oka és milyen evészavar lehet? 14/L

a nyolc hét alatt 9 kilót fogytam, voltam orvosnál is eddig csak elküldött teljes vérképre és székletvizsgálatra de nem igazán mondott semmit, és néha úgy érzem mintha depressziós lennék már anyum is észrevette ezt és kétszer belekarcoltam vmit a kezembe...

Legjobb válasz: Megoldódott? Egyébként lehet a melegtõl, ilyenkor csökken az éhség. Nem iszol sok tejet vagy ilyesmit? Azok is okoznak teltségérzetet.

Megoldódott? Egyébként lehet a melegtõl, ilyenkor csökken az éhség. Nem iszol sok tejet vagy ilyesmit? Azok is okoznak teltségérzetet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!