Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet miért vannak fura (8 db)

Mi lehet velem, miért vannak fura tüneteim?

Jan.11én volt egy 2 napig tartó piros vérzésem, majd egy 2 napig tartó barna vérzésem. P.éréses id?szakban együtt voltam a párommal. így a február 13.-ai mensit nem vártam, de el?tte 1 nappal 12én megint volt egy 2 napos piros vérzésem, és 2 napig tartó barna vérzésem. Betudtam a következ? mensimnek. de elég sok tünetem maradt még meg. a cicim nagyon fáj, szinte egész nap, már több mint 1 hete, Pár napja fehér folyásom is van. Hétf?n 19-én a tesztem negítv volt. De cicim még mindig féj, csomó nincs benne, Érzékeny. Ha baba lenne már, jan 11t?l számítva 5 hetes lennék. Most mi lehet ez?? Csináljak még tesztet? Mert csomó mindent olvastam már itt a neten, hogy vki mér 10 hetes volt, dea teszt hihetetlenül de nem mutatott pl pozítivat. Mi legyen? Folyton édességet kívánok, olyan fáradt vok sokszor.

Legjobb válasz: Bocsi a sok hibáért, de ideges vok egy picit! :) Fáj a fejem is, kicsit néha szédülgetek is.

A kérdező hozzászólása: Bocsi a sok hibáért, de ideges vok egy picit! :) Fáj a fejem is, kicsit néha szédülgetek is.
Próbálj egy új tesztet csinálni, majd menj el orvoshoz.
Szerintem ha rám hallgatsz elmész dokihoz, õ biztosat mondd és ha nem baba hanem egyéb azt egy negatív tesztbõl úgysem tudod meg, viszont ha megvizsgál tetõl talpig akkor megtudod mi van és ha szerinte is baba akkor már lehet hogy nem is kell a teszt!!:) ) Én ugyanígy voltam szerencsére nincs baba mert én még nem szeretném , de amíg nem mentem el csináltam vagy 10 tesztet feleslegesen és sokat idegeskedtem!! Szerintem menj el dokihoz és megnyugszol, és ha baba akkor az õ egészsége is fontos nem csak a tiéd!!!!
Én is csak azt tudom javasolni, mint az elsõ hozzászóló!
hát akkor fut a autó után és probál beülni
A kérdező hozzászólása: de lehozom a kocsit trainerel és csak fut mellette nem ül be egyáltalán mit csináljak hogy beüljön
megy a kocsi vagy áll? úgyértem csak tolja a kocsit maga elõtt ? módosított kocsiba akarsz beszállni ? pl. img tool 2.0-val szerkesztett ?

Van egy lány az osztályomban, akivel mostanában valami fura dolog van köztünk. Nem tudom miért ilyen furcsa. Akinek van ötlete kérlek írja meg, hogy mi lehet az oka ennek a változásnak, mert én most folyamatosan rá és ezekre gondolok?

Többet beszélünk meg röhögünk és azt mondta nemrég, hogy mindig ott volt és van és lesz nekem (nagy meglepetésemre). Egyik nap pedig megkért rá, hogy öleljem meg. A csaj természete nagyon furcsa, általában mindenkivel bunkó (még ha nem is gondolja komolyan :D), néha meg tartózkodó, De alapjában véve egy vidám valaki. Neki nem az olyan típusú fiúk jönnek be mint én és ez kölcsönös, bár jól néz ki a csaj és sok mindenkinek bejön. Már évek óta ismerjük egymást, de én nem éreztem úgy soha, hogy olyan közel lennénk egymáshoz. Tudom, nehéz bármit is mondani erre...de én bármennyire gondolkodom, csak zsákutcába térek, mert ilyen még soha nem volt velem(mármint ő)..Fikázni is lehet nyugodtan...Főleg lányok válaszát várom :)

Legjobb válasz: Szerintem lehet,hogy tetszel neki vagy csak nagyon jó barátnak tart

Szerintem lehet, hogy tetszel neki vagy csak nagyon jó barátnak tart
driverek rendben vannak? ki van takaritva es rendesen szellozik a gep?
A kérdező hozzászólása: Driverbõl a legfrissebb 14.00-s van fenn, A gép kb, másfél hónapos.
A pinged normális (átlagosan 28-60 között kell lennie ilyen gépnél!)
A kérdező hozzászólása: Igen jó, a pingem is. Nem RAM- lesz itt a baj?. Mert a játék Ultrán is 60fps-el fut 1080p-ben. De csak egy icipici lagg van, sûrûn. Így nem lehet élvezni a játékot.
4GB ram Kellene hozzá!
Kapcsold ki a v-sync -et
A kérdező hozzászólása: Hm... Jóó megprobálom!
A kérdező hozzászólása: Ja igen.xD A ram ot elfelejtettem oda írni: 4GB van most a gépbe.
Na, erõforrás-figyelõ, és ott nézd végig a szolgáltatásokat is.
Ha a rendszer üresjáratban részre gondolsz, az nem azt jelenti.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló azt hol találom ezt az erõforrásizét 2. válaszoló nem üresjártit néztem a win7-es processzorfigyelõben is látszik az amd overdriveban meg hallomis h a venti mindjárt lerobban
ctrl+shift+delete/folyamatok és nézd meg, hogy mi eszi a procit.
A kérdező hozzászólása: uhhhhhh köszi b*zi lennék leszopnálak valami dgen.exe ette a proci 98%-át tuti valami vírusos fos amit nem látott a víruskeresõ
Szerintem a köszi is elég lett volna....:)
bakker és régen egy ilyenért képes voltam formázni a vinyót, és újrahúzni az egész rendszert... :S

Mit építenek, építettek, vagy miért van mostanában azt hogy dunaharaszti felől fura hangot lehet hallani, mindig azonos erősséggel és ugyan olyan hangot?

Délutánonként lehet hallani és sikításhoz tudnám hasonlítani vagy nyikorgáshoz, de gépies ütemben hallatszik. (volt hogy hajnali 1:23 kor is hallottam) Én millennium telepről hallom, megkérdeztem a szomszédokat is és ők sem tudták mi az, pedig ők is hallják)

Legjobb válasz: Én nm hallom, bár igaz hogy fél 2 kor aludni szoktam.

Én nm hallom, bár igaz hogy fél 2 kor aludni szoktam.
A kérdező hozzászólása: Pedig nem csak én hallom, mert anyán is hallja és a szomszédok is. Azon gondolkodtunk lehet hogy valami hangjelzés lehet, a vonatok miatt vagy ilyesmi mert sinek közelébe lakunk
A kérdező hozzászólása: Megfigyeltem mostanában 19-20 óra között kétszer egymás után, aztán 22 óra körül is kétszer és néha éjfélkor is. (Tavasz van nyitott ablak mellet jobban hallom és úgy tûnik mintha, ha valami csengõ vagy ilyesmi lenne, de nagyon furcsa hangja van)
A kérdező hozzászólása: Na, sikerült felvenni a hangot: box.com/s/cemlmgbepmcuollxypk5
Hát ez érdekes. KI tudja mi lehet ez, de ha megtudod ird meg, kiváncsi vagyok. Nekem valamiért egy olajfuro, ( vagy valami olyasmi ami kitetmeli az olajat)jutott eszembe. Bár lehet h tok hulyeseg. :)

Hüvelygombám van, de ami fura, hogy csak akkor vettem észre a fehér túró szerü váladékot mikor a barátommal együtt voltunk (akkor még nem tudtam a gombáról) azota sem "jön ki belőlem". Ez miért lehet? Nem kéne távoznia a szervezetemből?

Legjobb válasz: Majd akkor távozik ha eltûnik a gombás fertõzés, kezeltetni kell, vagy vehetsz már vény nélkül kapható Canesten terméket is a patikában ami egyszeri használattal elmulasztja.

Majd akkor távozik ha eltûnik a gombás fertõzés, kezeltetni kell, vagy vehetsz már vény nélkül kapható Canesten terméket is a patikában ami egyszeri használattal elmulasztja.
Nem feltétlenül látod, h távozik. A gombás fertõzés un. gomba telepeket alkot a hüvelyben is(akárcsak pl. a falon a penész, de ilyet látunk a körmök alatt is) ezek a telepek a hüvely falára tapadnak, néha levélik belõlük egy-egy rész, akkor látjuk a túró szerû, sûrû váladékot. Ahogy már írták ezek a telepek, csak kezelés hatására fognak távozni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, úgylátszik túl korán írtam ki a kérdést, már távozik is belõlem rendesen..remélem ez akkor a gyógyulás jele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!