Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet miért vannak (727 db)

Mit tegyek? Miért van ez így? Nekem miért nem lehet? Engem miért nem lehet?

Szval vagyok én egy 18 ésves lány. Elég szerencsétlen a szerelmi életben. Aztán van egy jól összeszokott barátikör.Szeretnék becsatlakozni, de nem igazán megy. És egyszer?en lehetetlen az egész. Másik városban lakom, mint ?k, igaz nem nagy távra(15 km) Nekem itt ebben a városban nincsenek barátaim... egyátalán. Annyira rossz hallani, h ?k szinte minden 2. nap mennek bulizni. És én emg itthn gubbasztok és várom, h megkegyelmezzenek és végre hívjanak engem is. Mit tegyek?? Barátkozni, h barátkozzam?? Én miért nem lehetek tagja ennek a baráti körnek? És legf?képp miért nincs barátom? miért nem tud vki szerelemb?l szeretni??? Miért vagyok ennyire szerencsétlen???

Legjobb válasz: Ha otthon ülsz, és nem csinálsz semmit, akkor hogy akarsz barátokat és társat? Nem hozzák aranytálcán a szerelmet és a barátságot, azokért meg kell küzdeni! Ha nem teszel értük semmit, akkor csak magadra vethetsz...

Ha otthon ülsz, és nem csinálsz semmit, akkor hogy akarsz barátokat és társat? Nem hozzák aranytálcán a szerelmet és a barátságot, azokért meg kell küzdeni! Ha nem teszel értük semmit, akkor csak magadra vethetsz...
Azért, mert belemerülsz az önsajnálatba.Ilyen voltam én is sokáig.Aztán ráébredtem, hogy ha nem teszek valamit saját magamért, és nem nyílok meg a környezetemnek, akkor vesztes leszek.Fontos az önismeret, és fontos, hogy tudj nyitni mások felé, illetve keresd meg a megfelelõ embereket, akik Hozzád hasonló beállítottságúak.
A kérdező hozzászólása: Dehát én nyilok, higgyétek el. Ez tuti, mármár kétségbeesetten csinálom. De, h keressek embereket egyedül?? Mnjek egyedül strandolni? Menjek egyedül bulizni?? vgay mire gondoltok?
Szerintem már túlságosan akarod és ezt a környezeted is érzi.Senki nem barátkozik szívesen olyannal aki görcsös.Engedd el magad, fogadd el a helyzeted és próbáld meg a jó dolgokat meglátni, ettõl jobban fogod érezni magad és ez kívülrõl is látszani fog.Te is szívesebben barátkozol olyannal akirõl nem az látszik messzirõl, hogy utálja a világot, hanem az, hogy jól érzi magát.
Állj a sarkadra és barátkozz! Ne a baráti körre várj, hogy hívjanak, tégy azért, hogy Te is bulizz és hogy legyenek barátaid! És a szerelem is Rád fog találni, hidd el! Úgyhogy uzsgyi barátkozni! ;) Sok sikert! :)
szia Én megismernélek szívesen

A monitorom néha azt írja ki hogy energia takarékos mód? Ez mit jelent? Miért van ez? Olyankor nem lehet semmit továbblépni sötét a képernyő? Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Amikor azt irja ki, azt jelenti hogy nem kap jelt a videokartyatol, mint mikor kikapcsolod a gepet. Megoldasok: - Nezd meg hogy a kabel a videokartya es a monitor kozott nincs e megszakadva (probald mas kabellel) - Nezd meg hogy nem e fingott ki a videokartyad (kölcsön videokari es probaidö) - Csereld le a videokartya driverjet (frisitsd) vagy az egesz operacios rendszert

Amikor azt irja ki, azt jelenti hogy nem kap jelt a videokartyatol, mint mikor kikapcsolod a gepet. Megoldasok: - Nezd meg hogy a kabel a videokartya es a monitor kozott nincs e megszakadva (probald mas kabellel) - Nezd meg hogy nem e fingott ki a videokartyad (kölcsön videokari es probaidö) - Csereld le a videokartya driverjet (frisitsd) vagy az egesz operacios rendszert
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.az baj h annyira nem értek hozzá.de valakivel megnézetem

25 hetes kismama vagyok, mit lehet bevenni, ha esténként ég a gyomrom? Egy hete minden este feljön a savam (mindegy mit és mikor eszek). Miért van ez? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Szia! Ha nem akarsz semmi gyógyszert beszedni én azt javaslom neked amit a védõnõm nekem.Nyers krumpli leve,fél deci.Remélem használ. 37hetes kismami

Szia! Ha nem akarsz semmi gyógyszert beszedni én azt javaslom neked amit a védõnõm nekem.Nyers krumpli leve, fél deci.Remélem használ. 37hetes kismami
Szia! Én is Rennie-vel kezdtem, annyira savas volt a gyomrom, hogy folyton azt ettem. Aztán megijesztettek, hogy nem túl jó a vesének a nagyobb mennyiség és huzamosabb használat. Azóta a SALVUS vizet iszom. Gyógyszertárban, sõt nagyobb boltokban is kapható. 500 ft körül van egy másfél literes flakon. Elég rossz az íze, de azonnal hat és hossabb távon, mint a Rennie. Mi is ihatjuk. Arra vigyázz csak, ha vizesedsz csökkentsd a mennyiséget, mert sós.
Szia! Én tejet szoktam inni, ha feljön a gyomorsavam. Álltalában használ, de nem mindig múlik el tõle a gyomorégésem. 35. hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszönök minden választ:-) szép napot mindenkinek!
szia! ugyanigy voltam , mint te...pénteken vettem a gyógyszertárban Rennie Antacidumot.. a gyógyszerész ajánlotta...kismamák is nyugodtan szedhetik... 24 szem került 520ft.ba. tényleg jó...esténként elrágok egyet-egyet, ha ég a gyomrom...azóta nincs savam:)
Szia. Szedd nyugodtan a Renniet, tényleg jó, de sajnos a végén már az sem fog használni. A torkomat már teljesen szét marta. Boldog babavárást! 38 hetes kismama.
Rennit szedhetsz. Sajnos ez csak rosszabb lesz, ahogy a méhed egyre jobban fog nõni, és a kicsi befészkeli majd magát a gyomorszájadhoz. Próbáld kerülni a savas ételeket, ilyenkor egy kis pattogatott kukorica, keksz is jót tehet. 30 hetes kismama
Nekem a gyógyszerész egy homeopátiás szopogatós gyógyszert javasolt, amibõl 3-szor 1-et szedhetek, és , ha nem alkalmanként, hanem kúra szerûen szedem teljesen elmúlhat a gyomorégés. Nekem bevált.(22 hetes)


Https:// át van húzva piros csikkal az mi miatt lehet miért van áthúzva?

Legjobb válasz: Megjött neki. Ilyenkor ne baszogasd sokkal ingerlékenyebb :-)

Megjött neki. Ilyenkor ne baszogasd sokkal ingerlékenyebb :-)
Böngészõben, a Google keresõjében?
Ez azért van, mert az adott oldal SSL certifikációja lejárt, és mint ilyet a böngészõ nem valósnak titulálja. Ez azért lehet gond, mert különbözõ támadási kísérletekre adhat okot ügye és szemfüles hackereknek. Ha ez egy Bank oldalán van, vagy bármely olyan oldalon ahol félteni való információkat közölsz, mint pl. Bank kártya szám, vagy tel. szám, vagy hát mindenkinek más a féltet információja, felhasználói név, jelszó, akkor az ilyen oldalakon azt ne tedd ! Amennyiben csak böngészgetsz és olvasgatsz az adott oldalon névtelenül akkor azt nyugodtan.

Vízhólyag/pattanás szerű izé a számban (alsó ajkam belső felén). Mi ez? Miért van? Mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Valami gyulladás, fertõzés. Néhány napig öblögess Corsodillal fogmosás után.

Valami gyulladás, fertõzés. Néhány napig öblögess Corsodillal fogmosás után.

Mik ezek, miért vannak és hogyan lehet eltüntetni ezeket?

Fürdésnél találtam a sarokkádunk szélén 1 kis fekete csúszómászót.Olyasmi,mint egy nagyon mini kukac.Aztán azt leöblögettem,és a lefolyóba ment.Aztán minden harmadnap találtam ilyet,de mindig csak egyet.Nem tudom,mi ez,anyáéknak is mondtam már,de õk se tudják.Néztem a fürdõkádon a samponokat...de semmibõl nem jöhetett ki.Kérlek,segítsetek, mert nagyon furcsa,nem tudom,hogy miaz.De ezt az elmúlt 2 hónapban tapasztaltam

Legjobb válasz: Inkább 1 hóapban láttam.

A kérdező hozzászólása: Inkább 1 hóapban láttam.
Takaríts!!!
Nálunk is volt ilyen, ez a lepkeszúnyog lárvája. A lefolyóban lévõ szerves maradványokkal táplálkozik. Emberre veszélytelen, de nem szeretek találkozni velük, ezért a lefolyókat hetente tisztítom. Azóta nem láttam egyet sem.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem találtam. :( Tettünk a lefolyóba hypot, de valószínûleg nem abból jönnek, mert van egy szellõzõrácsunk a falon.De most megmutattam anyáéknak, mert a vízbe löktem az egyiket, és tökéletesen tudott benne menni.Tekergõzött benne.De ez ilyen pár mm-es, cérnaszerû, feketés csúszómászó.
a filmben remélem benne lesz a válasz :http://www.youtube.com/watch?v=EFGAGjQZ2nQ :) érdemes megnézni, állati jó! :)
ezüstös pikkelyke [link]
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszi a segítséget, de egyik se.Mert ez tényleg nagyon apró, talán lefotózom, és felrakom.És nincsenek lábai, hanem csúszkál (?).
mi van??? :O
melyik az a mocsok? [link]
[link]
Ugyanilyen van nálunk, mint amit leírtál, csak én mindig a ruhásszekrényben találok belõlük. :( Rendszeresen takarítok, pakolok, mert a gyerekek sorra növik ki a cuccokat, és mégis ott van, és tekergõzik, ahogy írtad, és fekete, picike, max. fél cm. Ugye?
Ha máskor nincs ennyi folyásod, akkor jobb lenne ha orvoshoz mennél.
A kérdező hozzászólása: mindig sok van :/
Azért érdemes elmenni orvoshoz. Sima folyás lehet gomba is. Ha átázol az nem normális. A sok folyás valaminek az elõjele.

Voltál háboruba? Miért van háború? Mikor eléd ugrik egy ellenség nem jut eszedbe hogy "vazz, ennek is lehet otthon családja, mi a f*szomé lőjük egymást? "

Igen, csak 18 vagyok és tapasztalatlan ilyen témában, ha eljön a háború ideje én nem akarok benne részt venni, ugy érzem inkább meghalok mint hogy ilyesmiben részt vegyek...

Legjobb válasz: Voltál háboruba? Voltam. Szerencsére elég kicsi voltam ahhoz, hogy csak pár részlet maradjon meg, de az is éppen elég. Miért van háború? A mi esetünkben azért volt, mert egy ország (Horvátország) nem akarta tovább szopni a f*szt, és el akart szakadni az anyaállamtól (Jugoszlávia). Persze ez nekik nem tetszett, és visszatámadtak. Mikor eléd ugrik egy ellenség nem jut eszedbe hogy "vazz, ennek is lehet otthon családja, mi a f*szomé lõjük egymást? " Nem, miután lebombázzák az otthonod, kinyírják a feleséged és a gyerekeidet, k*rvára nem jut eszedbe. Kajak, amikor ott áll veled szemben egy szerb (vagy bármilyen ellenség) és az a kérdés h ki lõ elõször, rohadtul nem érdekel a másik családja. én nem akarok benne részt venni: ilyenkor nem kérdezi senki, h részt akarsz-e venni benne. Vagy részt veszel, vagy meghalsz, lehet választani. Lehet, hogy neked most nemesnek tûnik a dolog, hogy hú inkább meghalok mint hogy másik embert megöljek, de ugyanúgy a háborúban is nemesnek tûnt az a cél, h inkább meghalok, mint h elnyomásban éljek.

Voltál háboruba? Voltam. Szerencsére elég kicsi voltam ahhoz, hogy csak pár részlet maradjon meg, de az is éppen elég. Miért van háború? A mi esetünkben azért volt, mert egy ország (Horvátország) nem akarta tovább szopni a f*szt, és el akart szakadni az anyaállamtól (Jugoszlávia). Persze ez nekik nem tetszett, és visszatámadtak. Mikor eléd ugrik egy ellenség nem jut eszedbe hogy "vazz, ennek is lehet otthon családja, mi a f*szomé lõjük egymást? " Nem, miután lebombázzák az otthonod, kinyírják a feleséged és a gyerekeidet, k*rvára nem jut eszedbe. Kajak, amikor ott áll veled szemben egy szerb (vagy bármilyen ellenség) és az a kérdés h ki lõ elõször, rohadtul nem érdekel a másik családja. én nem akarok benne részt venni: ilyenkor nem kérdezi senki, h részt akarsz-e venni benne. Vagy részt veszel, vagy meghalsz, lehet választani. Lehet, hogy neked most nemesnek tûnik a dolog, hogy hú inkább meghalok mint hogy másik embert megöljek, de ugyanúgy a háborúban is nemesnek tûnt az a cél, h inkább meghalok, mint h elnyomásban éljek.
szerencsére nem
Vannak háborús filmek, ami ezt a témát is boncolgatják. Amit ajánlok, az a "Nyugaton a helyzet változatlan" címû film (All Quiet on the Western Front), ami eredetileg egy regény, de azt nem olvastam. Egy jelent a filmbõl, ami errõl szól: http://www.youtube.com/watch?v=yKOmWYSRNo0 Vagy a Gyûrûk Ura második részének hosszabb kiadásában Faramir monológja (ami a könyvben eredetileg Frodóé, de igazából mindegy) http://www.youtube.com/watch?v=8o2Tf7v7aW4 0:50-tõl magyarul: "Frodó: Mi egy titkos küldetést teljesítünk. Aki szembenáll az ellenséggel, jól teszi, ha nem hátráltat. Faramir: Az ellenség? Kötelességtudatban õ sem maradt el tõled, azt hiszem. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Nem maradt volna-e inkább odahaza... békében? Egyébként a háborúban az ember személyisége eldurvul. Ha arról van szó, hogy ölsz, különben téged ölnek, akkor az ember inkább az elsõ lehetõséget választja.
A ryan közlegény megmentése is jó
vagy nézz 2. világháborús dokumentum filmeket
Elõzõ vok http://www.youtube.com/watch?v=LUGqZmfZZ5o ajánlom figyelmedbe ezt a vidit. Az elején a szöveg angolsága szar, azt tekerd át, a képek magukért beszélnek. Ez itt történt, a te életedben, bõ 15 éve, pár kilométerrel arrébb Magyarországtól, a horvátországi magyarok erõsen érintve voltak. Mindig összeszorul a szívem, ha ezt látom, ott csücsültem kisgyerekként az egész közepén (nem vok tõled sokkal idõsebb) :/ De a legdurvább, h így utólag visszanézve azt kell h mondjam h megérte.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!