Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet következménye ha a (77 db)

Mi lehet a következménye, ha a térdem kiugrik a helyéről?

Arra lennék kíváncsi hogy ha a térdem kiugrik a helyér?l annak milyen komolyabb következményei lehetnek, mert ez tegnap történt és eléggé fáj azóta a lábam, most is be van fáslizva, mert mindig olyan mintha megint kiugrana a helyér?l.

Legjobb válasz: Menj el orvoshoz,mert lehet hogy meggyogyul magátol is,de onnantól kedzve sûrûbben kifog ugrani!!!

Menj el orvoshoz, mert lehet hogy meggyogyul magátol is, de onnantól kedzve sûrûbben kifog ugrani!!!
visszaugorhat a térdkalácsod magától is, de valószinûleg lazák a keresztszalagok, amiknek oda kellene jó erõsen tartaniuk. tehát ez többször is elõfordulhat egy-egy rossz lépés után. meg kell mutatnod egy ortopédorvosnak aki rtg. után megmondja mi a baj. következménye lehet, hogy nem csak laza az egyik keresztszalag, hanem esetleg elszakadt, vagy megnyúlt, amit mûteni kell.

Mik lehetnek a következményei ha a Fidesz nyeri a választást és törvénybe foglalják hogy senkinek nem lehet elárverezni az otthonát?

Orbán jelentette be ezt tegnap.Ezek után lesz olyan balek aki fizetni fogja a törleszt?részletét?Eléggé átgondolt ez az ígéret vagy csak jól hangzik és azért mondják,aztán meg majd elfelejtik?

Legjobb válasz: Az, hogy nem lehet elárverezni, még nem jelenti azt, hogy nem veszik el tõle, és nem adják el a feje felõl, csak nem árverezéssel árulják, hanem rendes vevõt keresve , aki kifizeti a reális árat, és nem árverésen kel el harmad árért.

Az, hogy nem lehet elárverezni, még nem jelenti azt, hogy nem veszik el tõle, és nem adják el a feje felõl, csak nem árverezéssel árulják, hanem rendes vevõt keresve , aki kifizeti a reális árat, és nem árverésen kel el harmad árért.
ez is csak egy a sok üres ígérgetés közül. Hiszen azért a bankoknak is vannak jogaik.
Mindenki azt hisz el, amit el akar...
És ezt törvénnyel fogják eldönteni? Azért ehhez a bankoknak is lesz 1-2 szava az fix! Mellékesen pedig ez szerintem csak egy szimpla ígéret.
Az 1. válaszoló már tökéletesen leírta a választ, az utána következõ szoci óbégatás tök érdektelen.

Mi lehet a legsúlyosabb következménye, ha a gyermekemet 5 éves korában nem hordom oviba?

A jelenlegi közokt. törv. szerint szabálysértés, ha az 5 éves gyerekemet nem hordom rendszeresen oviba, mivel 6 évesen, már iskola köteles. Nekünk viszont más terveink volnának. Kérdésem, hogy meddig mehet el szankcionálásban a "rendszer".

Legjobb válasz: legrosszabb esetben elveszik a gyereket és gyámság alá helyezik. Az óvoda adja meg a szociális alapokat a gyereknek az iskolához.

legrosszabb esetben elveszik a gyereket és gyámság alá helyezik. Az óvoda adja meg a szociális alapokat a gyereknek az iskolához.
Gyermekveszélyeztetés miatt árvaházba kerül a szülõktõl.
Milyen más terveitek vannak, ha szabad?
A kérdező hozzászólása: Az szép! Hiába van jó pár alternatíva a közoktatás helyett, /melyeket egyre többen választanak/amiknek a végeredménye nem egy rakás, már 10 éves korára uniformizált gyerek, az 5 éve kori "óvodakényszer" elkerülhetetlen? A gyerek közösséghez való szocializálása ezerféleképp megoldható, tanulás úgyszint. Létezik már nálunk is otthonoktatás stb. és így a gyerek, jóval nagyobb szabadságban nõhet fel... Akkor is közoktatás keretében, 5 évesen, be kell vinnem az oviba, vagy utazzak vele kilómétereket magán, vagy Waldorf oviba, mert a helyi ovi katasztrófa, az ovónõk "gyerekagygyilkosok" ! Mivel lesz az jobb, ha elveszi a gyereket?

Mi lehet a következménye ha a méhlepény a méhszájon van, illetve van egy szervülő haematoma-m?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 4.lányommal volt a méhszájon a lepény. Annyi volt, hogy 15 hetesen elkezdett leválni, utána gyógyszer, és szigorú pihenés volt!!! A hematoma fel fog szívódni. Csak arra ügyelj, hogy nagyon sokat pihenj!!! És ne idegeskedj. Nem írtad hány hetes vagy. Üdv. 26. hetes kismama

Szia! Nekem a 4.lányommal volt a méhszájon a lepény. Annyi volt, hogy 15 hetesen elkezdett leválni, utána gyógyszer, és szigorú pihenés volt!!! A hematoma fel fog szívódni. Csak arra ügyelj, hogy nagyon sokat pihenj!!! És ne idegeskedj. Nem írtad hány hetes vagy. Üdv. 26. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 20 hetes vagyok! És ha leválik akkor az azt jelenti, hogy ...?
A kérdező hozzászólása: Ja és azt mibõl vetted észre, hogy elkezd levállni? Mi az amit igy csinálhatok, és mit TILOS?
Ennyi idõsen még arrébbmászhat a lepény, még nem kell a rosszra készülni. Én 2X véreztem be, 29 és utána 33 hetesen. A másodiknál vették érszre, hogy nagyon lent van a lepényem, de nem takarja a méhszájat, és a baba is nagyon lent van, valószínü ahogy nyomja, elpattan egy-egy hajszálér, és ez okozza a vérzéseket. Igen, pihenj, sokat feküdj, hogy ne nyomd lefele a hasad. Ha ott marad a lepény, akkor császár, mert így nem tudsz szülni. De még félidõs vagy, ne izgulj, még bármi lehet, és ha császár, hát annál nagyobb baj ne legyen!! :-) Pihenj sokat, és akármilyen kicsi vérzésed, görcsöd van, menj orvoshoz, nehogy baj legyen. (barátnõm már a kórházbn zuhanyozott, mikor leszakadt a méhlepénye, de már órák óta görcsölt, még jó hogy bent volt, mert elvérzett volna, a baba meg meghal. ezért kell sokat pihenni, és mindjrát menni , ha bármi van!!)

Milyen következményei lehetnek, annak ha egy kis csomó van a hónaljamban? (menstruáció elõtt jobban érezhetõ, amúgy meg van hogy alig) Mi lehet ez? és mik a következményei?

orvos szerint zsírcsomó, meg is nézte ultrahanggal de azt mondta õ nem lát semmit. én nem tudom van hogy elég érzékeny:/ és néha kicsit mintha zsibbadna a bal karom (bal hónaljamban van)

Legjobb válasz: bízhatok a dokiban vagy menjek el másikhoz?

A kérdező hozzászólása: bízhatok a dokiban vagy menjek el másikhoz?
Hát ha UH-val is megnézte... ekkorát csak nem hibázik! Nõgyógyász, vagy háziorvos volt?
Ultrahanggal vizsgálják a mellet a mammográfiás vizsgálat elõtt, szóval ha lenne ott valami gyanús képlet akkor azt látta volna az orvos. Ha menstruáció elõtt jobban érezhetõ, akkor valami hormon-mirigy lehet. Nekem is az egyik hónaljamnál, van ilyen domborulat szerû, ultrahanggal vizsgálták, és ugyanezt mondta a doki, h nincs ott semmi.(már évek óta ilyen) (Egyébként a mellrák "sajnos" nem fáj!)
A kérdező hozzászólása: akkor ezek szerint ez nem egy veszélyes valami ugye?:) megnyugodhatok?:)
Szerintem megnyugodhatsz :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Mi lehet a következménye, ha pedofilia áldozata lesz egy kislány?

Legjobb válasz: Esete válogatja, de elég súlyos következményei lehetnek. A korai szexualizáció károsan befolyásolhatja a gyerek személyiségfejlõdését, ha meg erõszak is társul hozzá, akkor különösen káros. PTSD (poszttraumatikus stressz szindróma), DID (disszociatív identitászavar, szorongás, depresszió, gyakran öngyilkosság jelzi a gyerekeket molesztáló állatok útját.

Esete válogatja, de elég súlyos következményei lehetnek. A korai szexualizáció károsan befolyásolhatja a gyerek személyiségfejlõdését, ha meg erõszak is társul hozzá, akkor különösen káros. PTSD (poszttraumatikus stressz szindróma), DID (disszociatív identitászavar, szorongás, depresszió, gyakran öngyilkosság jelzi a gyerekeket molesztáló állatok útját.
Ha a kislány 14 éves kor alatt van akkor a 18 év feletti személy büntethetõ, viszont 14 éves kor felett már nem, szimplán csak akkor hogyha erõszakot követ el a férfi de ez ugye minden korosztályra szóló törvény.
Egyik ismerõsöm szexuális zavarokkal küzd. Nem tudja élvezni a szexet. Még kiskorába kapta el egy bácsi. Meg késõn is kezdte a nemi életet, úgy 20 éves kor magasságban.
teljes bezárkózottság, depresszió, undor a saját testtõl... aztán, amikor már kezd magához térni sok esetben, hogy elfogadtassa magát, és elhitesse - fõleg magával- hogy normális, értékes ember, ezért bizonyítási kényszer, és ebbõl fakadó túlhajszoltság. ez a jobik eset. ha nem tudja semmilyen módon elfogadni magát, esetleg az erõszak ismétlõdik, nem tud kiszakadni, elmenekülni, akkor teljes ideg összeroppanás, vagy az önbecsülés teljes hiánya miatt elzüllés, akár prostitúció. szexuális téren ugyancsak lehet bizonyítási vágy, illetve teljes undor a saját testtõl, vágy, hogy érezze, hogy fontos, de mégse képes kielégülni. sajnos nem az a gyakori, hogy sikeresek a próbálkozások :-( és még ezernyi dolog

A bordeux-i dogal kapcs irok megint. De azt mondta az állatorvos nem nagy gond ha nem eszik csak igyon. Lehet valami komolyabb következménye? Vagy mit lehet erről még tudni?

Legjobb válasz: Épp most írtam az elõzõ kérdésedhez, hogy én elvinném egy másik állatorvoshoz. Elég furcsán hangzik, hogy nem baj ha nem eszik. Ha még jobban legyengül a betegséget sem tudja legyõzni. Ha csak iszik, adj neki jó híg tápszert, híg tejfölt, akár mit amit képes megenni! Írd majd le hogy gyógyul-e, mert nagyon sajnálom szegényt!

Épp most írtam az elõzõ kérdésedhez, hogy én elvinném egy másik állatorvoshoz. Elég furcsán hangzik, hogy nem baj ha nem eszik. Ha még jobban legyengül a betegséget sem tudja legyõzni. Ha csak iszik, adj neki jó híg tápszert, híg tejfölt, akár mit amit képes megenni! Írd majd le hogy gyógyul-e, mert nagyon sajnálom szegényt!
A kérdező hozzászólása: Oké.Hát mindenféle képpen irok ha javul az állapota. Tejbegrízt próbáltam ma adni neki kisebb nagyobb sikerrel. Nemcsak 1 szurit kapott, Kapott a szivére, a tüdejére meg vitamint is. A doki szerint a nagy hõingadozás miatt van. Nagyon aggódom érte, de a doki azt mondta h nem tud mit csinálni, ha 4 napon belül nem javul az állapota hívjuk fel és lejön.
Szia! A kezelés idején kerüld a tejtermékeket! Egy legyengült állatnak a bélflórája sincs a toppon, a tejtermék pedig amúgy is hasmenést okoz. Mindenképpen adj neki valamilyen probiotikumot! A Laktiferm pet pl. az ivóvízben is oldható. Antibiotikumos kezelések mellé egyébként is indokolt. és szerintem is menj el egy másik orvoshoz is. Továbbra is fenntartom hogy nem ismerek olyan szert ami egyszeri beadással gyógyítaná a tüdõgyulladást! ...nem hiába hívják antibiotikum kúrának.
elõzõ voltam: igen, lehet komolyabb következménye ha nincsen rendesen ellátva!
Szia, Ezek a tünetek ismerõsek:Nos 1 ismerõsöm kiskutyája (3, 5 hónapos) egyik napról a másikra nem volt hajlandó enni, nem kakilt, de a kedve jó volt és nagy volt a hõingadozása, helyeseben elindult felfelé a hõmérséklete. Elvitték dokihoz, doki azt mondta csak elfáradt és haza küldte õket.Gazdi belenyugodott kiskutya elkezdett hányni 4 napig szinte folyamatosan hányt.Másnap elvitték a dokihozok hogy mi van azt mondta h ááá csak elcsapta a kis gyomrát ekkor még mindig nem evett nem ivott.. Szóltak a tenyésztõnek õ elvitte a saját állatorvosához.De sajnos késõ volt és mire odaértek már csak a kiskutya halálának beálltát tudták megállapítani és felboncolták.Ekkor derült ki hogy lenyelt egy vasdarabot ami elzárta a beleket és szép lassan vérmérgezést okozott.Mellesleg a kicsi 6 nap alatt 5 kilót fogyott Nem akartalak megijeszteni, de nagyon fontos lenne minnél elõbb elvinni másik dokihoz, hogy megnézzék mi történt. Esetleg tudok ajánlani dokit ha Pest környékén éltek Csinálnak egy röntgent kontraszt anyaggal és ha ugy adódik megmûtik... Jobbulást a blökinek! :)

Ha valaki anorexiás mi lehet a következménye? Lehet tőle beteg? Ha igen akkor milyen betegsége lehet?

Legjobb válasz: Mivel lényegében semmilyen tápanyag nem jut a szervezetébe, szépen lassan mindene leépül. Fiatal korban nem fejlõdik rendesen a csontozata, könnyeben eltörik. Nem alakul ki a menstruációja, nem lehet gyereke, stb.

Mivel lényegében semmilyen tápanyag nem jut a szervezetébe, szépen lassan mindene leépül. Fiatal korban nem fejlõdik rendesen a csontozata, könnyeben eltörik. Nem alakul ki a menstruációja, nem lehet gyereke, stb.
Ha anorexiás, és nem eszik, rengeteget koplal, egy idõ után a szervezet a saját tartalékait kezdi felhasználni. Legvégsõ és legsúlyosabb esetben már az izomtömeg is csökkenhet. A ciklus elmarad, a gyomra összeszûkülhet.
És ne felejtsük el, h többen bele is haltak már!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
Lehet tõle beteg? Hát az anorexia maga a betegség, méghozzá halálos is lehet!!!

Epekő műtétet mikor csinálnak? És mi lehet a következménye, ha nem nyúlnak hozzá időben?

Már 1 hónapja görcsölgetek, állandóan az ügyeletre járok, de nem küldenek sehova, nem adnak beutalót. Most hétvégén végre kaptam és elmentem másik kórházban. A sebész megvizsgált és azt mondta, hogy azonnal m?teni kell, mert besárgultam már, uh-on is látták, hogy epevezetékbe vannak a kövek. Kaptam egy infuziot, majd közölték velem, hogy mehetek haza és jelentkezzek 6 hét múlva id?pontért, ami kb. 3 hónap.

Legjobb válasz: Nekem 1 centisek voltak, hamar mûtõttek.

Nekem 1 centisek voltak, hamar mûtõttek.

Mi ez? Gondolom minél hamarabb fogorvoshoz kéne mennem. Mit fog csinálni vele? Esetleg mi lehet a következménye ha nem megyek el orvoshoz?

A fels? fogaimról el?l kb 2 hete feljebb húzódott az ínyem. Néhány fogam között feketés, barnás valami is látszódik (úgy gondolom h talán a fogaim közötti rés). Fogmosáskor, illetve ha beütöm a fejem elkezd vérezni a fogínyem.

Legjobb válasz: Nem vagyok fogorvos.De fogíny sorvadás is lehet.Ami lehet lyukas fogtól.A baciknak van hol bemenni az ínybe és ott szép lassan fertõznek,gyengítenek.Ha nem gyulladt valamelyik fogad akkor valószínû tömnek majd és ecsetelnek.Illetve adnak tanácsot mivel kezeld az ínyed.Ha vársz akkor elõbb utóbb begyullad valamelyik fog vagy túl mély lesz a lyuk.És akkor már gyökér kezelni vagy húzni is kell.És természetesen akkor már a fájdalom visz a dokihoz,és a kezelés is fájdalmas lesz.

Nem vagyok fogorvos.De fogíny sorvadás is lehet.Ami lehet lyukas fogtól.A baciknak van hol bemenni az ínybe és ott szép lassan fertõznek, gyengítenek.Ha nem gyulladt valamelyik fogad akkor valószínû tömnek majd és ecsetelnek.Illetve adnak tanácsot mivel kezeld az ínyed.Ha vársz akkor elõbb utóbb begyullad valamelyik fog vagy túl mély lesz a lyuk.És akkor már gyökér kezelni vagy húzni is kell.És természetesen akkor már a fájdalom visz a dokihoz, és a kezelés is fájdalmas lesz.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm, azt hiszem akkor ellátogatok a fogorvoshoz..
Mit mondott a doki?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!