Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet következménye a (157 db)

Következménye? Semmi az ég adta világon
Semmi. Aláírnak egy megállapodást, hogy az USA mindenkit lehallgathat Európában, csak a politikusokat nem.
Majd valami bohócot elõrángatnak, akiért nem kár, h kapcsolatban állt az xy nevû terrorszervezettel és h õk csak jót akartak. Amúgy meg egyetértek az elõttem szólokkal, nem lesz semmi.
Semmi, az európai vezetõk Putyint leszámítva mind puncik.
Elvileg ki lesz dolgozva egy új uniós adatvédelmi törvénycsomag 2015-re, ami erre a helyzetre megoldást próbál találni, illetve lesz elvileg egy kis diplomáciai csetepaté is, de semmi több: http://nol.hu/kulfold/eu-csucs_a_lehallgatas_arnyekaban__mor..

Szóbeli érettségin való bukás, milyen következményekkel jár? Hány tárgyból lehet megbukni? Hány tárgyból, mikor lehet megismételni a vizsgát? A szóbelin való bukás révén az írásbelit is meg kell ismételni?

Legjobb válasz: Az összesbõl (matek kivételével (feltéve ha abból nem szóbelizel)) meg lehet bukni, ha szóbelin nem teljesíted a min. 10%-ot (tantárgyanként) meg ugye az írásbelivel együtt is meg kell lennie min. 2-esnek. Októberben érettségizhetsz újra és az adott tantárgyból írásbelit is kell írnod.

Az összesbõl (matek kivételével (feltéve ha abból nem szóbelizel)) meg lehet bukni, ha szóbelin nem teljesíted a min. 10%-ot (tantárgyanként) meg ugye az írásbelivel együtt is meg kell lennie min. 2-esnek. Októberben érettségizhetsz újra és az adott tantárgyból írásbelit is kell írnod.
Valaki segitene: nem sikerult az erettsegim. Mit tegyek szeretnek tanulni azert de nincs hol, mindenki keri a bizonyitvanyt. Tud valaki olyan sulirol aki nem keri.

Apu szinte minden nap hány. Mi lehet ennek a következménye? (Bővebben lent. )

Apu alkoholista.Olyan 6-7 hónapja kezdődött,hogy napi rendszerességgel kezdett hányni(volt hogy 1-2 napig nem,de olyan is hogy egy nap négyszer).Csak háziorvoshoz volt hajlandó elmenni.Gyomortükrözésre kellett volna mennie,de nem tette,mert hogy fél tőle.(!?) Egy hónapja véreset hány.Továbbra se megy semmiféle vizsgálatra.Azt mondja a halált választja.Ami az alkoholt illeti,szinte minden nap iszik.Régen csak sört,néhány éve töményet.Sokszor már reggel vodkázik. Az érdekel,hogy mi lehet a baja és ha ezt így folytatja,annak milyen egészségügyi kockázatai lehetnek?

Legjobb válasz: alkohol miatti irritácio. de ha ö nem hajlando meggyogyulni akkor sajna nem tudtok vele mit csinálni..

alkohol miatti irritácio. de ha ö nem hajlando meggyogyulni akkor sajna nem tudtok vele mit csinálni..
Valószínûleg gyomorvérzése van. Elõbb-utóbb kilyukad a gyomra és akkor életmentõ mûtéti beavatkozásra számítson, ha lesz valaki kéznél aki mentõt hívjon. Sajnálom. Szólj neki, hogy szedje össze magát, mert más nem teszi meg helyette. Utána nemhogy inni, de még enni sem fog tudni. A halált pedig nem osztogatják olyan könnyen ahogy azt õ gondolja. Ölellek szeretettel. Õt is.
http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/drog_cigi_alkohol/1180/alko.. ezt olvasgasd hátha felismersz belöle tüneteket
Alkoholistáknál sajnos gyakori tünet a reggeli vagy a napi többszöri hányás. A májat teszi tönkre az alkohol, egy sima laborvizsgálat is megmutatja, ha rossz a helyzet. Létezik gyógyszeres kezelés, de a beteg együttmûködése nélkül nem megy.
Ilyen az alkohol.tudja, hogy belehal, de akkor is innia KELL. Kegyetlenül hangzik, de ha apádat nem tudjátok gyorsan orvoshoz cipelni, akkor már nem sok van hátra.Pár hét talán.

Mi lehet ennek a következménye?

Másfél hónapja dolgozom egy helyen.

Legjobb válasz: és akkor mi lesz, ha legközelebb mész az utcán és egy cserép megfelezi a koponyádat?

és akkor mi lesz, ha legközelebb mész az utcán és egy cserép megfelezi a koponyádat?
engem meg szabire küldenek mert túl sokat dolgozom...ezt übereld :)
A kérdező hozzászólása: 1. erre a válaszom az hogy meghalok, kösz nem erre voltam kíváncsi. 2. Én nem dicsekednék ha sztahanovista lennék.

Mi lehet ennek a következménye?

Édesapám cukorbeteg és érsz?külete is van, nem hajlandó semmit tenni azért, hogy az egészségét rendbe hozza orvos léttére. Nagyon félek attól, hogy el?bb vagy utóbb, ha ezt így folytatja ambutáltatnia kell a lábát, mert az érsz?kület miatt a bal lába fehéres szín? és nem tud sokat sétálni.
Tankot leengedni, karburátorból kiönteni, friss benzinnel megtankolni és menni vele.
olajos benzint ne használj 4ütemübe mert elkokszosodnak a szelepek záró felületei, majd nem fog zárni majd beég és kész a baj, mert elvész a komresszió Te meg barom módjára pörgeted mint egy 2ütemüt és szétforog. ûláttam már ilyet sajnos ( honda CB50 1970)
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy baj lehet belõle csak nem tudtam mekkora.. De nem mentem vele csak úgy kb 20 km-t. Holnap leeresztem a tankot és megpróbálom kitisztitani amennyire csak lehet és majd meglássuk mi lesz az eredmény :) Kb 6 liter volt még a tankban és ahhoz egy liter kevert benzin ment szóval remélem nem okozott nagy gondot mert kicsi volt a koncentráció. És köszönöm a válaszokat :)
Ha csak ennyi, akkor még leengedni sem muszáj, 6 literhez 1 liter keverék az semmi, annyitól nem lesz baja ne aggódj, azt hittem azzal töltötte fel, így nem gond.
A kérdező hozzászólása: Hát meggyûlt vele igy is a bajom :D Szét kellett szednem a karburátort és az egészet ki kellett takaritani, meg le kellett engedni a benzint is. Nem volt kis meló :D

Árt az egészségemnek, ha az ételt mikrohullámú sütőben melegítem meg? Mi lehet hosszútávon a következménye?

Legjobb válasz: Senki sem tudja. A villamosmérnökök szerint nem árt. Egyes táplálkozási szakemberek szerint viszont igen. Egyes kutatások a mikrózott bébiételt teszik felelõssé azért, mert mostanában nagyon megnõtt a kisgyerekkori gyomorrákos esetek száma. Kering a neten egy hoax, ami szerint ha a magot mikrózott (majd természetesen lehûtött) vízzel öntözöd, nem kel ki. Még nem próbáltam ki, de tervezem. Én úgy vagyok vele, hogy nem bizonyított, hogy káros, de az ellenkezõje sem bizonyított. Ha lehetõségem van máshol melegíteni, akkor nem használok mikrót. De pl. a munkahelyemen nincs más választásom.

Senki sem tudja. A villamosmérnökök szerint nem árt. Egyes táplálkozási szakemberek szerint viszont igen. Egyes kutatások a mikrózott bébiételt teszik felelõssé azért, mert mostanában nagyon megnõtt a kisgyerekkori gyomorrákos esetek száma. Kering a neten egy hoax, ami szerint ha a magot mikrózott (majd természetesen lehûtött) vízzel öntözöd, nem kel ki. Még nem próbáltam ki, de tervezem. Én úgy vagyok vele, hogy nem bizonyított, hogy káros, de az ellenkezõje sem bizonyított. Ha lehetõségem van máshol melegíteni, akkor nem használok mikrót. De pl. a munkahelyemen nincs más választásom.
Ezt kb 10 perce olvastam. Mikrohullámú sütõ Mikróban alkalmazott sugárzás hatására számos táplálékrész, mint például a tojás fehérje (állati és növényi fehérjék), vagy a glükóz (szõlõcukor, képlete: C6H12O6), természetellenes módon részeikre esnek szét. Az ételek vitális energiatartalma 90%-ról 60%-ra esik vissza. Tejben és a gabonákban új kötések keletkeznek a sugárzás hatására, és ezek kivétel nélkül rákkeltõ tulajdonsággal bírnak. Mikróval kezelt táplálék a vérkép elváltozását okozza. Olyan kezdeti állapot kialakulását okozza, amilyen elváltozásokat, közvetlenül a rákos megbetegedés elõtt állókon lehet megfigyelni. A használót érõ sugárzásból adódó károk többek között az idegkárosodások, a krónikus megbetegedések, vagy szürke hályog. Ezek a gyakran makrózók tünetei. Valamennyi közül a vérrel kevésbé ellátott szervek, így például, a szemek vannak a legtöbb veszélynek kitéve. Ez a technika is több kárt okoz, mint amennyi elõnye van, inkább érdemesebb melegítésre használni gáztûzhelyt, vagy sütõt. Tovább tart, de így lehet, hogy az életed is hosszabb lesz, vagy nem vakulsz meg. Ezt a hotdogon találtam. Itt a teljes cikk. http://www.hotdog.hu/blog/egyember001_blogja
Én úgy tudom, hogy nem árt. Ami ártalmas, ha rosszul zár a mikro és közel állsz (ez a nagyon régi mikróknál fordulhat elõ) ill. ha olyan mûanyag edényben melegítesz, amit nem erre találtak ki, mert abból kioldódhat káros anyag. Szerintem a magok fõzés után sem kelnek ki... bár még én sem próbáltam :)

Mi lehet ennek a dolognak a következménye szerintetek?

Van egy rossz akaróm.

Legjobb válasz: Õ meg, mivel nem rendelt semmit, nem veszi át. Mire mentél ezzel??? Vagy kifizeted elõre (akkor semmi értelme), vagy utólag fizet, de ekkor nem köteles átvenni, ez a szolgáltató online könyvesbolt kockázata, tehát nem mész vele semmire...

Õ meg, mivel nem rendelt semmit, nem veszi át. Mire mentél ezzel??? Vagy kifizeted elõre (akkor semmi értelme), vagy utólag fizet, de ekkor nem köteles átvenni, ez a szolgáltató online könyvesbolt kockázata, tehát nem mész vele semmire...

Ilyen koran hust? Mi lehet ennek a kovetkezmenye?

Egyik ismerosom kisfia egyidos az en kisfiammal,de o mar 1 honaposan adott a picinek gyumolcsot,es ami a leg erdekesebb 2-3 hosan mar hust is!Ez nem helyes en mondtam is neki de nem hallgat ram!Felek kart tesz a piciben!4 hos kisfiu anyukaja

Legjobb válasz: Elozo!Azt mondja nem lesz neki semmi baja!McDolnaldsban voltunk es a picinek egy koromnyi csirkemellet adott mire a parja ne add neki mert ki tudja mi van benne,erre o semmi ez csak csirkemell!Mi parommal csak osszeneztunk!Az o gyerekuk bele szolni nem erdemes,de ez mar nekem is sok volt!

A kérdező hozzászólása: Elozo!Azt mondja nem lesz neki semmi baja!McDolnaldsban voltunk es a picinek egy koromnyi csirkemellet adott mire a parja ne add neki mert ki tudja mi van benne, erre o semmi ez csak csirkemell!Mi parommal csak osszeneztunk!Az o gyerekuk bele szolni nem erdemes, de ez mar nekem is sok volt!
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez van!Es a szemeben valahol en vagyok rossza anya, hogy en meg csak olyan etelt adok neki ami megengedett, es bebietelben is csak ami 4 hos kortol van!Sajnos a kisgyerek eleg nagy sulyu mar most is, o nme hordja sehova pedig kene itt nalunk is!Anyukam szokta mondani nehogy hallgasak ra, mert majd meglatja tonkreteszi a gyermeket!Sajnalom a picit!De mi csak azt nezzuk h teszi tonkre!
Utolsónak, elõzõ voltam: félreértetted, amit írtam, az én hibám, nem volt egyértelmû. Nyilván a tápszeres babák anyukáinak nem azt mondom, hogy szoptassák a babát, hanem hogy 4 hónapos korukig CSAK tápszert adjanak, ne kezdjék meg a hozzátáplálást ennél elõbb. Elnézést ismét, de nem kellett volna nekem esni.
A babák bélrendszere nincsen felkészülve a korai hozzátápláláshoz! Ezért van a anyatej, ennek hiányában a tápszer! Lehet, hogy most még semmi baja nincs a babának, de késõbb komoly emésztési gondjai is lehetnek! Szegény gyermek!
Allergia, bélrendszeri problémák, mint pl. Chron-betegség, immunrendszeri gondok, ésatöbbi. DE! Én már meguntam mindenkinek azt szajkózni, hogy szoptasson minél tovább, lehetõleg 6 hónapig, és ha tápszeres, akkor is, de minimum 4 hónapos korig csak azt kapja a gyerek. El sem hiszed, mennyire lenéznek ezért, mintha rosszat tennék a gyerekkel, hogy fél éves koráig csak anyatejet akarok neki adni (4.5 hónapos most). Ez egy szélmalomharc, hidd el. Mindenki eldönti, hogy mikor mit a gyereknek, ennyi. Az információ a rendelkezésére áll mindenkinek, vagy él vele vagy nem, az õ dolga. Felesleges itt sopánkodni, hogy jaj szegény gyerek, mi lesz vele, úgysem tehetünk érte semmit (ha ennyi esze van az anyjának).
Kedves elõzõ! Mi akik nem tudunk szoptatni is nagyon unjuk mikor azzal jönnek , hogy meddig kellene szoptatni. HA NINCS TEJÜNK AKKOR NEM TUDUNK SZOPTATNI!!!!!! A kérdezõnek a válaszom, hogy nagyon korai a barátnõ hozzátáplálása. Az én kislányom tápszert kap (nem volt tejem és annyira begyulladt, hogy csak genny jött belõle, azt a fájdalmat nem kívánom senkinek, a szülés semmi nem volt ehhez képest) most 5 hónapos de én most kezdek a gyümölcsökkel, nem kell annyira sietni, nem is értem a barátnõd miért csinálja ezt?
Szia! Én is korán kezdtem a kislányomnál a hozzátáplálást nade nem ennyire, ez még nekem is sok.
Hát akkor bocs, de szerintem mi akik nem tudunk szoptatni már érzékenyen reagálunk és nagyon sok támadást kapunk, nekünk mindig mindenhol magyarázkodni kell. Boltban, postán mindenhol és még így is furcsán néznek ránk! Szívesebben szoptattam volna , fõleg kihagytam volna ezt a kínkeserves gyulladást, nem volt leányálom. Mindenki tudja milyen jó dolog az anyatej nem kell ezt mindig minden kérdésnél elõhozni, fõleg úgy , hogy mi azt érezzük kevesebbek vagyunk (úgyis azt érezteti mindenki) ezt akkor értenéd meg ha nem tudtál volna szoptatni! Mc Donalds-os kaja? Atyaúristen, na az tényleg már a szemét kategória! Azt én ha lehet még akkor is kerülni fogom ha már nagy lesz. Nemsokára sült krumplival és Kolával fogja tömni? Szegény gyerek!!

Fejre esett a kisfiam! Mi lehet ennek a következménye?

4 hónapos, most kezdett el ficánkolni és a pelenkázóról totálisan fejre esett, ömlött a szájából a vér, de nem sérült belül a szája! Az orrából jöhetett??? A balesetin megröntgenezték, azt mondták semmi baja, de én nem hiszem, hogy ekkora baleset nyom nélkül maradhat! Félek...

Legjobb válasz: ha elvitted orvoshoz, az nagyon jó!! bár mondjuk ilyenkor attól lehet még tartani, hogy agyrázkódást is kaphatott. ezt nem mondta a doki?? figyelj arra, hogy most ne aludjon, a baleset utáni jó pár órában, és este is nagyon figyelj rá!!! reméljük nem lesz semmi baj. kicsi az esély, de azért elõfordul. próbálj megnyugodni. amúgy látsz rajta viselkedésileg különöset, vagy olyan, mint szokott lenni?

ha elvitted orvoshoz, az nagyon jó!! bár mondjuk ilyenkor attól lehet még tartani, hogy agyrázkódást is kaphatott. ezt nem mondta a doki?? figyelj arra, hogy most ne aludjon, a baleset utáni jó pár órában, és este is nagyon figyelj rá!!! reméljük nem lesz semmi baj. kicsi az esély, de azért elõfordul. próbálj megnyugodni. amúgy látsz rajta viselkedésileg különöset, vagy olyan, mint szokott lenni?
OFF: A szomszéd kisfiú csak az ágyról esett le és nem is fejjel és 1 éjjel bent tartották õket. A ti esetetekben meg vér meg minden és nem kellett bent maradni? Hát tényleg elég [email protected] az egészségügy. Remélem semmi baja nem lesz a kicsidnek!!!
ha jól veszem ki aszavaidból ez tegnap történt. ugye? figyu, ha nagyon sír, mikor a fejét megfogod, és úgy gondolod lehet valami baja, szerintem MENJ EL VELE ORVOSHOZ MEGINT!!! nem akarlak rémisztgetni, tényleg, de kérlek ha úgy érzed, akkor mindenképp!!! egy ismerõsöm kisfia 2 nap után meghalt...:( miután hazaküldte az orvos...:(:(
Nyugi. Értelmi problémái tuti nem lesznek ettõl. Akkor nem is ma történt? Ha nem ma történt és idáig nincs baja akkor azért megnyugodhatsz. az ütés helye persze hogy érzékeny.
Istenem. Nagyon együtt érzek veletek. Belegondolni is szörnyû hogy megijedhettetek. Hálistennek jól vannak ezek a picik összerakva, és mivel a kutacs még lágy, így nagyobb esést is megúszhatnak sérülés nélkül. A lányom rengeteget esett. Elõször olyan 6 hónaposan a kanapéról fejre. Figyeld azért, és ha aluszékony, hány, nagyon sír, akkor orvos. Éjjel ha végigalussza már az éjszakát, most ne hagyd. Próbáld ébresteni, hogy könnyen ébred-e. És figyelheted esetleg a szemét, hogyha lámpával belevilágítasz, a pupilla összehúzódik-e. 99% hogy nem lesz gond. Nyugodt éjszakát a picúrnak.
Ha meg tudod oldani aludjon Veled az ejjel es ha van legzesfigyelotok azt is hasznald szerintem. NEM KIOKTATASNAK SZANOM!!! : nekunk van olyasmi csatos ize a pelenkazon amivel oda lehet kotni mint a babakocsiban. Igaz meg nem mozog a babam ennyire, de szerintem hszanos dolog. Tenyleg nem okoskodni akrok!! Jobbulast Neketek!!
jaj, szegény, még a hideg is kirázott.Arra figyelj, hogy hány e , vagy sokat sír, vagy épp az ellenkezõje, sokat alszik.ha ezek nincsenek, akkor nagy baj nem lehet.ebbõl is látszik hogy nem olyan nagyon törékenyek ezek a picik.jobbulást nektek.
Nem tartottak bent titeket megfigyelésen? Ilyen esetben pedig ez alap lenne.
A kérdező hozzászólása: Agyrázkódásra gyanakszunk, bár a doki nem mondta... Magyar egészségügy, de hagyjuk is ezt. Sír, ha erõsebben megfogom a fejét, és az arca bedagadt ma reggelre, de nem nagyon, csak mint mikor az embernek fáj a foga. Nem lett aluszékony, hála istennek nem is hányt, jó kedvû, de az a vérzés... Jézusom... Bár 5 perc alatt elállt, de mégis... És mivan, ha emiatt hogyis mondjam... kuka lesz?
De jo :) Orulok, hogy nincs baj!!! Jajj Te Babo ovatosan, mert halara remited anyucid!! Kellemes hetveget vigyazzatok magatokra!! :)
ennek örülök, hogy nem lett semmi baj. most már azért nem hiszem hogy bármi következmény miatt aggódnod kellene. tudom nem könnyû, én is mindig halálra aggódtam magam. kitartás:)
koponya uh-t se csináltak??? komolyan mondom eszem megáll...meg bent se tartottak 24 órára...mai magyar eü. egy f.s... örülök h nincs semmi baj, de bármi kicsi szokatlan dolgot észlelsz, azonnal doki, ne gondolkodj rajta!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Úgy néz ki, minden oké, sokat nevet, ugyanúgy játszik, mint régen, nem hányt, nem aluszékony, az arca fel van dagadva, de ezt betudjuk az esésnek. Hát igen, 15 (!) perc alatt végeztünk a kórházban röntgennel együtt! Ezt a kórlapról olvastam le. Szörnyû... De ez a haláleset ez megrémísztett... Jézusom... Nekem is van egy ismerõsöm, ugyanígy fejreesett, és neki felgyûlt vízzel a feje, aminek a mai napig viseli a mûtéti nyomát, ugyanis fültõl fülig felvágták a koponyáját... Hát én ezek miatt aggódom! Aranyosak vagytok, hogy így érdelõdtök...
tényleg mi a helyzet? mit csináltál? írj valamit hogy van a fiad!!???
Na hogy van a picúr?Remélem jól.És ha úgy ítéled meg csak egy picikét is akkor inkább vidd el mégegyszer dokihoz. Jobbulást és egészséget kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: De édesek vagytok... Köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!