Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet hogy ha egy bizonyos (13 db)

Mi lehet az, hogy ha egy bizonyos srácra gondolok, akkor szeretnék vele lenni, megölelni, hozzábújni?

Amikor találkozom vele, akkor meg olyan rossz, mert ? félénk, meg én is az vagyok. És akkor valahogyan másképp viszonyulok hozzá... miért lehet ez? Ha beszélgetünk, alig merünk egymás szemébe nézni, vagy ha én ránézek, akkor ? biztos, hogy nem néz rám... Mi lehet?

Legjobb válasz: szerelem :) egyszer vegyél egy nagy levegõt és búj hozzá.

szerelem :) egyszer vegyél egy nagy levegõt és búj hozzá.
veszteni valód viszoint nincs :) ugyhogy menjen az az ölelés :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Gondoltam már rá, hogy megölelem, de nem tudom hogyan viszonyulna hozzá. :) Lehet, hogy még az elõzõ barátnõjét szereti. :(
ne nagy nyilvánosság elött öleld meg. Valószínûleg zavarban lesz, de ha mások nem látják, akkor jobban fogja bírni.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Lehet, hogy erõt veszek magamon, és megpróbálom! ;) :) Még egyszer köszi! :)
Na, várj egy kicsit... hívd meg elõször valahova. Moziba, vagy enni valamit... ha eljön, akkor biztos, hogy érdeklõdik. Megfoghatod a kezét, de talán ne ezzel kezdd: beszélgess is vele kicsit. Mesélj magadról és kérdezd õt is. Jobban kiderül öszeilletek-e egyáltalán? Aztán úgyis el kell búcsúzni - valami csöndes és nyugodt helyen, ne feltétlenül 100 ember között: akkor megölelheted. Bár fiút nehezebb letámadni... de akkor se nagyon hirtelen és ne is erõszakosan kapd el. Legyen 1-2 másodperce közben reagálni. Aztán a búcsúzás nyúlhat jóóóóó hosszúra is :-)
én minden sebemmel ezt csinálom nem tudom mi benne a jó :D mondd meg neki hogy csúnya lesz az arca ha ezt csinálja az majd hátha hatni fog rá
Szerintem ez rengeteg gyereknek szokása. Ilyeszd meg, h nagyon csúnya lesz nagykoprába, hátha akkor nem fogja csinálni.
Mindenki ezt csinálja, mert idegesíti, hogy valami ott van. Ez nem idióta szokás, egyszerûen zavaró. Mindenesetre, ha meglátod, szólj, hogy ne csinálja, mert csúnya lesz a helye.
én 13 éves vagyok és pont ugyan ez :D nyugi! nem lesz tõle baja! amúgy ha leszedi a száraz sebet néha-néha gyorsabban gyógyul!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
én 22 vok, de mindet leszedem :)
nemazért szedi le h újra vérezzen, hanem azért mert szereti lekapargatni a kemény kiálló leszedhetõ dolgokat a fejérõl. énis szeretem, nemvagyunk mentálisan sérültek, és õ sem az, nyugi:D 24L
én is mindig megoperáltam magamat (45)

Jo napot! A jobb herém 2-3 honapja vettem észre hogy nagyobb lett:tunetek csak annyi hogy a herém tetején mintha kavics lenne és kemény, fajdalom nics, hányinger nincs, van egy bizonyos pont ahol viszont kellemetlen ha meg nyomom. Ez mi lehet? Mitol?

Legjobb válasz: Bár nem vagyok orvos, de így elsõ blikkre herevisszérsérvnek tûnik. A férjemnek volt! Egy rutin mûtéttel meg lehet oldani. Érdemes minél hamarabb, mert megnyúlhat tõle a here, és átmeneti meddõséget is okozhat!

Bár nem vagyok orvos, de így elsõ blikkre herevisszérsérvnek tûnik. A férjemnek volt! Egy rutin mûtéttel meg lehet oldani. Érdemes minél hamarabb, mert megnyúlhat tõle a here, és átmeneti meddõséget is okozhat!
rákszûrésre mindenképpen menj el!!!!! akár az életedbe is kerûlhet...
Hali! Nem akarlak beijeszteni, de az elõzõnek nagyonis le7 vmi a szavaiban. Az a "kavics" az le7 akár a mellékhere, akár egy rosszindulatú daganat is (hererák). Nem kell fájnia, attól még ott le7, és szervez7i a késõbbi következményeket, áttéteket, s amíg komolyra nem fordul, nem ad jelet magáról. Azonban semmi sem biztos még. Viszont minél hamarabb orvoshoz fordulsz (urológus) és alaposan kivizsgáltatod, annál hamarabb kapsz egyértelmû választ! Az önvizsgálatokat ezentúl is folytasd, de a mellkasod egészére és a hónalji nyirokcsomóidra is terjeszd ki, uis a férfiaknak sem csak a heréjük rákosod6 el, hanem a mellük is. Ezt a fajta önvizsgálatot uúgy kell végezni, mint a nõkét, ill. a heréidét is: Állva is, fekve is, fürdés után hetente! Hány éves vagy? Üdv: EE

Milyen jelei vannak a párkapcsolatban, ha az egyik fél (főként férfi) elnyomja a partnerét? Mikor lehet az ember bizonyos abban, hogy ő is így jár/t?

Legjobb válasz: Én akkor jöttem rá mikor már nem volt beleszólásom az anyagi dolgokba, azt sem tudtam mennyi pénzünk van, mire ment el a keresetünk, ha boltba akartam menni már azon vettem magam észre hogy tõle kell kérnem pénz, nem vehettem meg amit csak akarok, pedig mind a ketten kerestünk közel hasonló összeget...A pénz mindig nála volt..

Én akkor jöttem rá mikor már nem volt beleszólásom az anyagi dolgokba, azt sem tudtam mennyi pénzünk van, mire ment el a keresetünk, ha boltba akartam menni már azon vettem magam észre hogy tõle kell kérnem pénz, nem vehettem meg amit csak akarok, pedig mind a ketten kerestünk közel hasonló összeget...A pénz mindig nála volt..
ja amúgy 25éves lány vagyok (az elõzõ válaszoló)
Például érzelmileg zsarolt, pl szerettem volna a barátnõimmel csajos napot tartani, akkor jött ezzel a szöveggel hogy "menjél, én meg majd itthon unatkozhatok egyedül..." és persze ezt mind vérig sértve -.- Szerintem lehet rajta változtatni, ha elég intelligens és megérti hogy a viselkedésével teljesen elnyom. De sajnos vannak olyan férfiak akiknek az alap tulajdonságuk ilyen és nem látják be hogy hibáznak. Nekik ez a természetes viselkedés és nem úgy fogják fel hogy elnyomnak.Úgy gondolják, hogy ez a normális viselkedés és biztos te vagy aki félreérted õket. Húhh ezt lehet kicsit kacifántosan írtam le... :) De azért remélem segítettem!
"menjél, én meg majd itthon unatkozhatok egyedül..." Na, ez inkább a nõkre jellemzõ. (Mondom nõ létemre) Azt hiszem általánosságban a férfiak inkább az anyagiak és egyebek elhallgatásával, eltitkolásával, a nõ tudatlanságban tartásával dominálnak. A nõk viszont pszichoterrorral, sértõdöttséggel, hisztivel. Szerintem mindkettõ szörnyû
Igen szörnyû mindkettõ! Én meg tudtam vele beszélni és azóta minden rendben, õ hozzá volt szokva hogy az elõzõ kapcsolatában bevált ez a "férfi az úr a háznál" stílus, sõt a csaj el is várta ezt tõle, neki irányítás kellett! De ma már egyenlõ felek vagyunk, mindent megbeszélünk szerencsére! A példa elég rossz volt az elõbb, de volt ilyen beszólása is!:) Ma már nevetünk rajta! Az elsõ hozzászóló
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!A pénz kezelésén túl másban is önzõ volt?Helyre lehet hozni egy ilyen kapcsolatot?

Fáj, ha pisilek, de csak egy bizonyos pontban, lehet hogy kidörzsölődött, vagy valami fertőzés lehet, de csak akkor fáj amikor pisilek, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Várj 1-2 napot de ha nem múlik el valószínû vmi fertõzés azt meg kezelni kell!!!

Várj 1-2 napot de ha nem múlik el valószínû vmi fertõzés azt meg kezelni kell!!!
Szerintem húgyúti fertõzés. Már a körzetid is felírhat rá egy port, amit bõ folyadékkal kell bevenni, és szinte azonnal csillapítja a tüneteket. Érdemes minél elõbb elmenni a dokihoz, mert magától nem múlik el egyhamar, és egyre durvább lesz. Gyógyulj meg!!
Én nem várnék, menj orvoshoz. A kidörzsölés állandóan érzékeny lenne. Kezelni kéne!
Felfázás?A gyermekkori csíp a pisi emlékek biztos megvannak... Amúgy lehet fertõzés, gomba.Jó lenne ha elmennél nõgyógyászhoz, mertha nincsen gomba v. fertõzés, akkor felfáztál, ami baromira kellemetlen, de elmúlik.
Szerintem urológushoz menj, mert ha csak pisiléskor csíp, akkor hugyuti fertõzés, kezeltesd, mert csak durvulni fog.

Szeretnék gmail fiókot csinálni, de mindig azt írja ki, hogy = (Csak akkor lehet Google Fiókja, ha már elért egy bizonyos korhatárt) pedig 1995-öt írok. EZ hogy lehet és mit csináljak?

Legjobb válasz: mert tudja hogy fiatalabb vagy, és csalni akarsz. nem olyan buták a google -s fiúk, hogy túl járj az eszükön.

mert tudja hogy fiatalabb vagy, és csalni akarsz. nem olyan buták a google -s fiúk, hogy túl járj az eszükön.
(cookie -ben rögzítve lett a korábbi kísérleted mi szerint 14 alatti vagy, így nem enged regisztrálni, csak ha minden elõzményt törölsz, és nem árt az IP váltás se, de nem feltétlen kell)

Mit csináljak ha letöltöttem vmit és azóta kábé két percenként felugrik egy ablak? Hogy lehet letiltani egy bizonyos oldalt?

Legjobb válasz: vírus lesz. víruskeresés, +az is segíthet ha letörlöd, ami ezt okozza.

vírus lesz. víruskeresés, +az is segíthet ha letörlöd, ami ezt okozza.

Be lehet úgy vonzani a szerelmet, ha úgy gondolok egy bizonyos személyre, hogy csak ő lehet a párom (a megérzéseim is ezt mondják amúgy)? Egyre közelebb érzem őt magamhoz, de ez mikor fog végleg összejönni? Sikerülni fog vele tuti?

Nektek sikerült már úgy összejönni valakivel, hogy meg voltatok arról győződve hogy őt teremtette nektek az ég?

Legjobb válasz: igen, de nem tartott sokáig

igen, de nem tartott sokáig
Nem, soha. És ki is derült, hogy nem volt igazam.
Még nem, de talán sikerül. Viszont szimplán már meg történt. :) Nem az igazinak tûnt, de tetszett és komolyan csak úgy ott termett. Szóval meg eshet. :)
Nekem még csak pofáraesni sikerült, mikor meg voltam gyõzõdve valamirõl, de te tudod. Én semmiben sem vagyok biztos, ami nem rajtam áll.
Igy nem lehet bevonzani. Viszont ha szerzel egy gatyamadzagot, azt pontban éjfélkor darabokra vágod, miközben fennhangon kántálod, hogy "száz macska, kilenc macska", majd belerakod a kiszemelted levesébe, akkor biztosan a tiéd lesz.
Nem. Ilyen nincs. A szerelem nagyrészt kémia, ha õ nem érzi, akkor Te hiába érzed ezerszeresen, esély egyenlõ a nullával. EZ sajnos nem így mûködik, különben a világon mindenki azzal járna akivel akarna, mert elég lenne erõsen akarnia.....ezt te sem gondoltad ugye komolyan?
18:30 Hát pedig tényleg mûködik, nem csak szerelemnél, hanem bármilyen más dolognál is :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 11-es, nem fogom feladni :) ))
Ostoba .....
Hagyjátok már ezt a bevonzós ezoterikus paradumát.. Ennyire nem lehet valaki ostoba a 21. században.. Vonzani mágnessel lehet, és csak bizonyos fémeket, oszt' csá.
Ezt úgy hívják hogy a vonzás törvénye. Az ember minél inkább akar valamit, annál nagyobb az esélye hogy bejön (kivéve mikor Murphy közbe szól :D )De ebbe nem akarok olyan mélyen belemenni, de sok ember él a vonzás törvénye, és persze a pozitív gondolkodás szerint. Én ennek a "szerelem vonzás" tipikus esete vagyok! 2010 tavasszán ismertem meg a jelenlegi párom, akkor én egy másik kapcsolatban voltam. Annyira magával ragadott a mostani párom, hogy akkor, mikor az egykori párommal voltam, a jelenlegire gondoltam éjjel nappal (remélem érthetõ azért) Persze a régi kapcsolatomnak hamar vége lett, és szó szerint szaladtam a mostani párom karjaiba. Kiderült a jelenlegi páromról hogy 2010-ben már 2 éve vágyakozott utánam, de mivel volt kapcsolatom, nem tudott nyomulni. Már ez egyik barátnõmet is nyaggatta hogy tudja hogy van párom de õ totál oda van értem és kellek neki. én 2008-9-ben 32 kilóval voltam nehezebb, és akkor is tetszettem neki. Azt mondta minden este erõsen arra gondolt hogy velem akar lenni. Most már több mint egy éve együtt vagyunk gyönyörû kapcsolatban, és a kezdetek óta együtt is lakunk, minden rendben van köztünk. Így mutatkozik meg a kitartás a mi kapcsolatunkban. Tehát NE ADD FEL!
ez hülyeség!
Ennyire konkrét dologgal soha nem próbáltam , a vonzástörvény müködik, de ahhoz teljesen valósággá kell hogy váljon számodra a dolog amit be akarsz vonzani, tényként kell elfogadnod, nem elég hogy tudatosan gyözködöd magad. Amig ezt a kérdést egyáltalán eszedbe jut feltennni, adddig még a közelében se jársz , ha valamiben biztos vagy, akkor nem kérdezed meg, hogy tényleg ugy lesz -e.
Én általában egy bazinagy mágnessel szoktam bevonzani a dolgokat... Ilyenkor a csaj vörösvértestei odatapadnak a mágneshez, én meg azt csinálok vele, amit akarok :P Erre gondoltál? :D A dolgokat nem lehet "bevonzani". Ha valami az "Egy célként" lebeg a szemed elõtt, és mindent megteszel azért hogy sikerüljön összehozni, az mûködhet, de az univerzum [email protected] az agykontrollos teszetosza [email protected], szóval ezzel semmit nem érsz, maximum a hozzáállásodat, és az eltökéltségedet tudod ilyen baromságokkal javítani, ehhez azonban egy egészséges, erõs akaratú embereknek nincsen szüksége "bevonzásra" ;)
Bevonzani a szerelmet? XD
Ja, mûködik.. úgy mint a horoszkóp.. XDD És azt tudtad, hogy a Föld lapos? És egy nagy teknõsbéka tartja a hátán?
Ha nem adott pénzt, akkor mit követel vissza? Egyszerûen ne foglalkozz vele, majd megunja!
én feljelenteném zaklatásért! csórikám majd megtanulja a leckét utána, vagy keress meg pár brutál-kontrollálatlan bõrfejût, az nem hivatalos szerv és bárkivel megeshet hogy enyhén ittas egyének verik félholtra nem?
Talán a te szüleid beszélhetnének az õ szüleivel. És akkor majd az apja megérteti vele, nem ez a legjobb móda sem a lány szerelmének megnyerésére, sem pénzszerzésre.
Bizonyítsa be hogy adta és akkor visszakaphatja.Elég ciki ha valaki annyira csóró, hogy néhányezer forinton képes variálni.áááá kész hogy tudtál ilyen pasival járni? Szegénykém.annyira csömör és ráadásul magát égeti.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!