Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet hogy ha egy (948 db)

Szerintetek mit lehet tenni, ha egy ötven fölötti nő (feleség) kijelenti, hogy ő már érzi magát nőnek, nem kívánja a szexet semmilyen formában, de nekem még nagyon is lenne rá igényem?

A teljesség kedvéért: azt kifejezetten kéri és elvárja, hogy időnként átöleljük egymást, de ennél többet nem akar sem adni, sem kapni.

Legjobb válasz: Bocs, de annyira rossz helyen tetted fel a kérdést! A legtöbb idelátogató nincs 16 éves. :) A kérdésedre válaszolva: Ez egy összetett dolog. Ötven feletti. Egy olyan világban, ahol a nõknek (a média által diktált verzióban)már 30 felett "lejárt a szavatossága". Mindenki hajkurássza az örök fiatalság forrását, krémez, plasztikáztat, hajat fest, testkezelésre jár, mert 90 évesen is megszólnak (lásd: média és bulvárújságok, illetve az ezen csüngõ agyhalottak), ha narancsbõröd, megereszkedett melled, vagy ráncod van. Az õsz hajról ne is beszéljünk! Nem kap már bókokat, titokban sem flörtöl vele a hentes, stb. Ezen úgy segíthetsz, ha TE táplálod az önbizalmát, tettel és szóval is bizonyítod, hogy kívül-belül nõnek látod, kívánatosnak, stb. Melletted kell magát újra nõnek éreznie. Udvarlás, kedveskedés, apróságok, kinyitod neki az ajtót, közös programokat szerveztek. Ami az egyik legfontosabb: bátran merjen elõtted akár fényes nappal is meztelen lenni. Akkor tudja teljesen elfogadni a testét, ha te is elfogadod, és ezt õ is tudja. A dolognak természetesen van testi oldala is. Elképzelhetõ, hogy a klimax is közrejátszik, sõt egészen biztos! Lehet, hogy azért sem érzi már magát nõnek, mert kimaradozik a vérzése, ezzel is jelzi a teste, hogy túl öreg már a gyerekvállaláshoz, terméketlen. Ezt is meg kell élni lelkinek. A nõi vágyat rettentõ erõsen befolyásolják a hormonok, amik most a testében teljesen megkavarnak mindent. Ezeknek a hormonoknak a pótlására már remek fitoösztrogén termékek kaphatóak, akár recept nélkül is. A klimax teljesen természetes velejárója az is, hogy hiába jön izgalomba, nem fog úgy nedvesedni. Ettõl akár kellemetlen, vagy egyenesen fájdalmas is lehet neki a szex. Ezen meg könnyedén lehet segíteni egy kis síkosítóval. Próbáld meg rávenni, hogy egy kis kölcsönös masszázs legyen. Az is az érintés egy formája. Annyi rutinod már van, hogy innen könnyen átlendüljön a dolog egy kis szexbe...gondolom... Próbáld meg úgy meghódítani, mint a legelején. Ha kell, minden nap udvarolj neki, és csábítsd el. Mesélj neki arról, milyen jó vele a szex, hogy rá és csakis rá vágysz. Vele akarsz szeretkezni, mert csak tõle kaphatod meg, amit akarsz. Netán köss alkut: heti háromszor mosogatsz, egyszer te csinálod meg a mosást, vagy mit tudom én, de havonta egyszer jogosult vagy rá, hogy "teljesítse a házastársi kötelességét". Ha bevált, kiboltolhatsz heti egyet, és így tovább. Ebben az esetben külön figyelj rá oda, hogy neki is jó legyen, sõt... ne csak használd a saját kedvedre. Ha fenti receptek után két hónapon belül nem lesz változás, akkor vagy belenyugszol a helyzetbe, vagy kilépsz a házasságból. Azon viszont feltétlen gondolkozz el, mert erre a választ csak ti ketten tudhatjátok: ami jó érzés, arra vágyik az ember. Arra nem vágyik, ami nem okoz örömet és élvezetet.

Bocs, de annyira rossz helyen tetted fel a kérdést! A legtöbb idelátogató nincs 16 éves. :) A kérdésedre válaszolva: Ez egy összetett dolog. Ötven feletti. Egy olyan világban, ahol a nõknek (a média által diktált verzióban)már 30 felett "lejárt a szavatossága". Mindenki hajkurássza az örök fiatalság forrását, krémez, plasztikáztat, hajat fest, testkezelésre jár, mert 90 évesen is megszólnak (lásd: média és bulvárújságok, illetve az ezen csüngõ agyhalottak), ha narancsbõröd, megereszkedett melled, vagy ráncod van. Az õsz hajról ne is beszéljünk! Nem kap már bókokat, titokban sem flörtöl vele a hentes, stb. Ezen úgy segíthetsz, ha TE táplálod az önbizalmát, tettel és szóval is bizonyítod, hogy kívül-belül nõnek látod, kívánatosnak, stb. Melletted kell magát újra nõnek éreznie. Udvarlás, kedveskedés, apróságok, kinyitod neki az ajtót, közös programokat szerveztek. Ami az egyik legfontosabb: bátran merjen elõtted akár fényes nappal is meztelen lenni. Akkor tudja teljesen elfogadni a testét, ha te is elfogadod, és ezt õ is tudja. A dolognak természetesen van testi oldala is. Elképzelhetõ, hogy a klimax is közrejátszik, sõt egészen biztos! Lehet, hogy azért sem érzi már magát nõnek, mert kimaradozik a vérzése, ezzel is jelzi a teste, hogy túl öreg már a gyerekvállaláshoz, terméketlen. Ezt is meg kell élni lelkinek. A nõi vágyat rettentõ erõsen befolyásolják a hormonok, amik most a testében teljesen megkavarnak mindent. Ezeknek a hormonoknak a pótlására már remek fitoösztrogén termékek kaphatóak, akár recept nélkül is. A klimax teljesen természetes velejárója az is, hogy hiába jön izgalomba, nem fog úgy nedvesedni. Ettõl akár kellemetlen, vagy egyenesen fájdalmas is lehet neki a szex. Ezen meg könnyedén lehet segíteni egy kis síkosítóval. Próbáld meg rávenni, hogy egy kis kölcsönös masszázs legyen. Az is az érintés egy formája. Annyi rutinod már van, hogy innen könnyen átlendüljön a dolog egy kis szexbe...gondolom... Próbáld meg úgy meghódítani, mint a legelején. Ha kell, minden nap udvarolj neki, és csábítsd el. Mesélj neki arról, milyen jó vele a szex, hogy rá és csakis rá vágysz. Vele akarsz szeretkezni, mert csak tõle kaphatod meg, amit akarsz. Netán köss alkut: heti háromszor mosogatsz, egyszer te csinálod meg a mosást, vagy mit tudom én, de havonta egyszer jogosult vagy rá, hogy "teljesítse a házastársi kötelességét". Ha bevált, kiboltolhatsz heti egyet, és így tovább. Ebben az esetben külön figyelj rá oda, hogy neki is jó legyen, sõt... ne csak használd a saját kedvedre. Ha fenti receptek után két hónapon belül nem lesz változás, akkor vagy belenyugszol a helyzetbe, vagy kilépsz a házasságból. Azon viszont feltétlen gondolkozz el, mert erre a választ csak ti ketten tudhatjátok: ami jó érzés, arra vágyik az ember. Arra nem vágyik, ami nem okoz örömet és élvezetet.
Nem kell bántani , ha nem kívánja , akkor szépen csendben keress magadnak egy barátnõt akihez eljársz . Nem kell senki orrára kötni , fõleg ne dicsekedj a haveroknak . akkor talán még sokáig kitart a házasság is , és a párkapcsolat is . Nme könnyü ez , de meg lehet tenni.
vagy találsz mást, akivel szexelsz, vagy eljátszol magaddal..
Csak egyet lehet tenni: felnezni az égre es mondani "Mit ártottam neked Istenem, hogy igy buntetsz" :)
Un téged. találj ki valami teljesen újat.
a szex = erzelmek, szeretet Amikor azt mondja a parod hogy nem kivanja a szexet valojaban arra celoz hogy nem tud erezni irantad, vagy nem erzi ugy hogy te ereznel iranta barmit is. na de ezt egy 28 eves srac szajabol... lehet hogy tevedek... de nallam ez igy mukodik.
A kérdező hozzászólása: #13-nak: Kicsit elhamarkodottan ítélkezel, és nem olvastad el figyelmesen az én kommentjeimet. Legjobb tudásom szerint mindent elkövettem, hogy rendezzem ezt a dolgot. Próbáltam vele megbeszélni, de kitért elõle. Próbáltam olyan "technikát" alkalmazni, ami nem fájdalmas, nem kényelmetlen számára. Szóval és tettel is éreztetem vele, hogy kívánatosnak tartam még ötven felett is. Életében annyi figyelmességet, törõdést nem kapott, mint tõlem - ezt õ is elismeri. Mindez nem vezetett eredményre. A kérdést nem azért tettem fel, hogy önigazolást keressek a félredugásra, hanem azért, hogy hátha van még valami, ami nekem nem jutott eszembe, de másnál bevált, és talán nálunk is eredményre vezetne.
Haha, szóval azért tetted fel a kérdést, hogy önigazolást keress és félredughass:) Ezzel is kezdhetted volna akár... szerencsés az az asszony, aki már két év után felszarvaznak a háta mögött de megoldást együtt már képtelenek vagytok találni:) Minek a házasság, ha odáig nem juttok el, hogy megbeszéljetek és közösen ötöljetek ki egy megoldást. Ahelyett, hogy kényszerítenéd, hogy másik nõt keresnél... ehhez aztán érdemes volt megélni 50 évet és tapasztalatot gyûjteni:)
A kérdező hozzászólása: #9-nek kiegészítésként: Amiket felsoroltál, azon már túl vagyunk, és nem használtak. Amiért a tanácsodat nagyon hasznosnak tartottam, az ez a mondatod: "Azon viszont feltétlen gondolkozz el, mert erre a választ csak ti ketten tudhatjátok: ami jó érzés, arra vágyik az ember. Arra nem vágyik, ami nem okoz örömet és élvezetet." Igen, ez a lényeg, és az esetünkben nyilván errõl van szó. Ezért nincs más választásom, mint megfogadni Mikhal tanácsát.
A kérdező hozzászólása: Mikhal-nak: köszönöm a tanácsot, mélységesen egyetértek vele. Ezt fogom tenni.
A kérdező hozzászólása: #9-nek: Köszönöm, ez rendkívül hasznos tanács volt arra nézve, hogy merre lépjek tovább. Nem tudom, hány éves vagy, de bármennyi is, a bölcsességed tiszteletre méltó...
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, hibásan adtam meg a kérdést. Helyesen: mit lehet tenni, ha egy ötven feletti nö (feleség) kijelenti, hogy õ már NEM érzi magát nõnek.... stb.
A kérdező hozzászólása: Christian Death: Hm... Van benne valami!
A kérdező hozzászólása: #2-nek: csak két éve vagyunk házasok...
A kérdező hozzászólása: Konkrétan mire gondolsz az "új" alatt? Ha technikára, pózra, akkor azon már túl vagyunk.
Nézd meg hogy mennyi idõ telt el aközött, hogy valaki felvetette a megcsalás gondolatát és aközött, hogy te azt mondtad nincs más megoldás... Vagy már régóta tervezted, és önigazolásként tetted fel a kérdést (ez esetben nem így kellett volna megfogalmazni), vagy azonnal kaptál az alkalmon. Nem hiszem, hogy elhamarkodottan ítélek. Ha megfelelõ szavakkal mondtad volna, akkor õszinte választ kaptál volna, és tudnád mi a döntés. "Drágám, nekem erre igényem van, de nem akarlak kényszeríteni. Mit tegyünk, hogy ezt megoldjuk?" Nem zsarolni, nem a háta mögött intézkedni, hanem ötletelni. Ha a végén válás lesz a vége, vagy nyitott kapcsolat, legalább nem a háta mögött történt, hanem a beleegyezésével.

Mit lehet tenni ha egy pasi nem született helyesnek, hogyan lehet ezt kikerülni és ugyanolyan csinos lányokkal összejönni, mint ahogyan azt a helyes pasik tudják megtenni?

Mi az az eszköz, mi az a lehet?ség amib?l lehet ilyenkor merítkezni, hogy te is teljes életet élhess egy csinos lánnyal.

Legjobb válasz: Ha te nem vagy valami helyes, akkor miért várod el hogy a barátnõd nagyon szép, csinos legyen? Az elsõ válaszolónak pedig igaza van. Az intelligencia és a humor nagyon fontos. Elõnyhöz juthat az, akinek van. Minden nõ más, ezért mások az elvárásaik. Nem lehet általánosságokban beszélni. Ha egy plázacica kinézetõ nõt akarsz magadnak akkor elég ha gazdag, sármos, jól öltözött vagy, egyáltalán nem kell okosnak lenned, se viccesnek. Ha egy normális lányt akarsz, aki okos és szép is (természetes adottságai miatt) akkor nehezebb a dolgod. Ezek a lányok a legelérhetetlenebbek. Õket meg kell fogni a külsõvel, le kell õket nyûgözni azzal hogy okos, tanult, mûvelt vagy. Tehát szinte tökéletesnek kéne lenned. Egy átlagos, "kedves" arcú lányt könnyebben kapsz meg magadnak, szóval én azt tanácsolom hogy felejtsd el a modell szépségû, playmate testû lányokat és koncentrálj a saját képességeiddel, adottságaiddal azonos lányokra. Nagyobb esélyed van... Igaz-e az, hogy a nõk és a férfiak is elsõsorban arc-centrikusak? Nem is tudom. Olvastam kutatást, hogy a férfiak egy nõnél elõször a mellét, aztán az arcát, majd a testalkatát, fenekét nézik meg. A nõk kicsit számítóbban a férfi kiállását, testmagasságát, arcát, fenekét, ápoltságát stb. veszik sorba. Tehát sehol sincs elsõ helyen az arc. Úgy gondolom, hogy az arcnak és a mimikának a következõ ismeretségi fázisban lesz kitüntetett szerepe. Amikor már egy „pár” elkezd beszélgetni egymással. Feltehetõen az arcnak nem csak a formája, hanem mozgása, kifejezõ ereje a fontosabb. Egyáltalán hasonló szempontok vezérlik a nõket és a férfiakat? Ez nagyon általános kérdés, ezért nehéz erre válaszolni. A partnerválasztásnál a nõk gyakrabban gondolnak hosszútávra. Milyen lenne ez a fiú társnak, férjnek, apának? A férfiakban párválasztásnál ritkábban fordulnak meg ilyen hosszú távú gondolatok. A vágy, a megkívánás, a szimpátia náluk általában erõsebb. Miért tetszik az egyik nõnek a kisportolt férfi, a másiknak inkább a vékonyabb, de okos, intelligens férfi? Értékrend kérdése. És mibõl alakul ki az értékrend? Hogy szüleim, tanáraim, TV, média mit közvetít, mit tart fontosnak. Van ahol a testi felépítettség, van ahol az intellektus fontosabb. Belsõ fejlõdésen is keresztülmegy ez az értékrend, mely idõvel részben függetlenedik a külsõ elvárásoktól. http://www.mypin.hu/j-hu-mypin/index.php?option=com_content&..

Ha te nem vagy valami helyes, akkor miért várod el hogy a barátnõd nagyon szép, csinos legyen? Az elsõ válaszolónak pedig igaza van. Az intelligencia és a humor nagyon fontos. Elõnyhöz juthat az, akinek van. Minden nõ más, ezért mások az elvárásaik. Nem lehet általánosságokban beszélni. Ha egy plázacica kinézetõ nõt akarsz magadnak akkor elég ha gazdag, sármos, jól öltözött vagy, egyáltalán nem kell okosnak lenned, se viccesnek. Ha egy normális lányt akarsz, aki okos és szép is (természetes adottságai miatt) akkor nehezebb a dolgod. Ezek a lányok a legelérhetetlenebbek. Õket meg kell fogni a külsõvel, le kell õket nyûgözni azzal hogy okos, tanult, mûvelt vagy. Tehát szinte tökéletesnek kéne lenned. Egy átlagos, "kedves" arcú lányt könnyebben kapsz meg magadnak, szóval én azt tanácsolom hogy felejtsd el a modell szépségû, playmate testû lányokat és koncentrálj a saját képességeiddel, adottságaiddal azonos lányokra. Nagyobb esélyed van... Igaz-e az, hogy a nõk és a férfiak is elsõsorban arc-centrikusak? Nem is tudom. Olvastam kutatást, hogy a férfiak egy nõnél elõször a mellét, aztán az arcát, majd a testalkatát, fenekét nézik meg. A nõk kicsit számítóbban a férfi kiállását, testmagasságát, arcát, fenekét, ápoltságát stb. veszik sorba. Tehát sehol sincs elsõ helyen az arc. Úgy gondolom, hogy az arcnak és a mimikának a következõ ismeretségi fázisban lesz kitüntetett szerepe. Amikor már egy „pár” elkezd beszélgetni egymással. Feltehetõen az arcnak nem csak a formája, hanem mozgása, kifejezõ ereje a fontosabb. Egyáltalán hasonló szempontok vezérlik a nõket és a férfiakat? Ez nagyon általános kérdés, ezért nehéz erre válaszolni. A partnerválasztásnál a nõk gyakrabban gondolnak hosszútávra. Milyen lenne ez a fiú társnak, férjnek, apának? A férfiakban párválasztásnál ritkábban fordulnak meg ilyen hosszú távú gondolatok. A vágy, a megkívánás, a szimpátia náluk általában erõsebb. Miért tetszik az egyik nõnek a kisportolt férfi, a másiknak inkább a vékonyabb, de okos, intelligens férfi? Értékrend kérdése. És mibõl alakul ki az értékrend? Hogy szüleim, tanáraim, TV, média mit közvetít, mit tart fontosnak. Van ahol a testi felépítettség, van ahol az intellektus fontosabb. Belsõ fejlõdésen is keresztülmegy ez az értékrend, mely idõvel részben függetlenedik a külsõ elvárásoktól. http://www.mypin.hu/j-hu-mypin/index.php?option=com_content&..
ne búslakodj, én helyes vagyok nagyon ( korosztálytól függetlenül minden nõ, lány megnéz, bárhol vagyok, bármit csinálok). de én se tudok csajozni. Sose tudtam. Hát ez van :) Szóval nem hinném, hogy ez az irányvonal a nõkhöz, lányokhoz.
Sokat kell próbálkozni. Nagy számok törvénye.
Nagyon sok férfi ismerõsöm van akit a sors nem áldott meg szépséggel. Mégis nõi szemmel is (a nõk eléggé kritikusak egymással) gyönyörû barátnõjük vagy feleségük van. Hogyan lehetséges?? A férfiaknak hatalmas szívük van. Nagyon jó a humoruk, és van köztük okos is. Az én férjem sem egy Delon típus. Mégis imádom mert nagyon okos, és nagyon jó humora van.. Nem unatkozom mellette, és jó hogy mindig meg tud nevettetni. Ezért egy jó tanács: Ha nem vagy jóképû, akkor legyél tiszta, ápolt, és legyen a belsõ kisugárzásod erõs. Legyen humorod, legyél okos vagy csak egyszerûen legyél normális.
Ha okos vagy és jó a humorod, az rengeteget segít!
Kell egy határozott kisugárzás. Aki úgy áll hozzá, hogy úgyse kellek senkinek, annak nem is lesz csaja. Aztán intelligencia is fontos, legyen okos mûvelt, de okoskodó (az ilyenek irritálóak). Fontos a jó humor és a lazaság (azért szétesni nem kell) és tudni kell bókolni. Az emberek imádnak magukról beszélni, ezért tessék okosakat kérdezni és beszéltetni a lányt, mutass érdeklõdést iránta. egy jól irányított beszélgetéssel szerintem elérhetõ a randi. Sokan tévesen azt mondják, hogy hú a pénzzel lehet lányokat fogni: aha de akkor a pénzed fog neki kelleni és nem te. Mondjuk nem árt, ha nem vagy csóringer, mert illik ezt azt fizetni fõleg az elején, de azért nem árt tisztázni majd a játékszabályokat (nálunk hol egyikünk fizet, hol a másik vagy közösen, sztem így normális). És nem minden a külsõ! A szép lány lehet okos is, de a külsõ akár egy üresfejû buta libát is takarhat. Szóval a nem túl szép lányok közt is találhatsz olyat, aki hozzád illik, kellõképp okos, esetleg azonos érdeklõdési körötök van, veszi a poénokat.
Az elõnytelen külsõt pénzzel lehet kompenzálni. Mással nem.
Hát persze...
Túl nagy a korkülönbég, de ha csak pár év lenne, akkor igen.
És szexelnél vele, utolsó?
Az egyik tanáromat hoznám fel példának. Amikor elôször megláttam, azon imádkoztam, hogy ne ô tanítson, de a sors elintézte, ôt osztották be hozzánk. Nem helyes (ebben mindenki egyet is ért) és annyira nem is izmos. 10 perc vele eltöltött idô után mindenki megszerette, sôt. Nagyon jó a humora, nagyon kedves, nagyon okos, nincs annyira kigyúrva de férfias alakja van, kockás hasa... az arca nagyon elônytelen, de olyannyira elvarázsolt minket, hogy az már fel se tûnik. Ebbôl látszik, hogy nem minden a helyes arc, persze óriási elôny, de nem minden.
Írtam, hogy 0-s emberbõl kevés van, én tartozom oda, rólad nem tudom megítélni hányas lehetsz, de a férfiak többsége 4-5 körül mozog, ezt tornásszák fel a belsõ értékeik, szóval szerintem fejleszd magad. :)
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy nullás. Ha van egy átlagos nem kövér testem, akkor csak kapok már egy 4 es pontszámot a tízbõl nem?
Sokan, sokféle tanácsot adnak erre, legyél kisportolt, vagy legyél okos és mûvelt, vagy legyél szellemes. Ez mind attól függ, hogy az adott lánynak mire van leginkább igénye. Szóval, ha okos vagy, valószínûleg az intellektuálisabb típusú lányoknál lesz nagyobb esélyed, ha sportosabb vagy, egy sportosabb lánynál. Persze ezekre inkább úgy gondolj, mint faktorokra. Az arcod és magasságod ad egy számot 0-10-ig. Erre jönnek rá a belsõ értékeid vagy hiányosságaid, amik ronthatják, vagy javíthatják a pontszámodat. Viszont, mivel lényegében szorzótényezõkrõl van szó, ha 0-s vagy, mint én, csinálhatsz bármit, nem fog sikerülni. Persze ilyen emberbõl kevés van.
A kérdező hozzászólása: Hát nem úgy veszem észre, hogy az okos pasikért, de egyben elõnytelen külsejûekért nagyon kaparnának a csinos lányok. Én sem vagyok kövér és giliszta sem, egy átlagosan csinos lánnyal kiegyeznék.
Most nem azért, de ha neked nem kellenek a csúnya lányok, akkor a szépeknek miért kellene csúnya fiú? ;)) Hol ebben a logika?
Ja, hát ez 14-16 évesen még kevésbé mûködik, mert a lányok ítélõképessége még... nem alakult ki.
Küldj képet ;)

Mit lehet tenni akkor, ha félrenyelt ételtől v. italtól fuldokolni kezdek? Azt tudom, hogy hogyan kell segiteni másnak, de mit lehet tenni, ha egyedül vagyok?

Legjobb válasz: Babysitterkedtem egy orvos családnál, ahol az elsõ amit elmondott az anyuka, hogy bármelyik kisgyereke elkezd fuldokolni félrenyelt étel, bármi miatt, bokájánál fogva fejjel lefelé tartsam és üssem meg a hátát, persze csak óvatosan. Hányni is fog, de életben marad. Ez mondjuk kisgyerekekre vonatkozik, de talán ezzel is segítettem.

Babysitterkedtem egy orvos családnál, ahol az elsõ amit elmondott az anyuka, hogy bármelyik kisgyereke elkezd fuldokolni félrenyelt étel, bármi miatt, bokájánál fogva fejjel lefelé tartsam és üssem meg a hátát, persze csak óvatosan. Hányni is fog, de életben marad. Ez mondjuk kisgyerekekre vonatkozik, de talán ezzel is segítettem.
Bizony az ilyen helyzetben igencsak meg tud ijedni az ember és ekkor az izomok elernyedhetnek egy rövid idõre. Az elõzõ válaszomhoz még annyit tennék hozzá, hogy amikor valami szilárd tárgy zárja el a légutat legelõször mindig a Heimlich-mûfogással kell próbálkozni, mert az a leghatékonyabb.
Egyszer apám eggyik kollégája így halt meg.Épp reggelizett és egy félrement falattól megfullatt :( Azért óvatosan egyél mert ha elég nagy falat megy félre meglehet fulladni.
Bocsanat, nem figyeltem meg jol a kerdest.
2, és 3 válaszoló! A kérdés szerint egyedül van! hogyan véggeze el a Heimlich fogást? Vagy a fejjel lefelé lógva hátba vágást?
Utolsó hozzászóló téged kérdezlek, és a félreértelmezés miatt miért kell rögtön mindenkit lepontoznod?
Lehet hogy nem irom helyesen , ez az ugynevezett Heimlich fogas , nezd meg a neten , valahogy a fuldoklo hatahoz kell allni es megszoritani hirtelen, de igy nehez elmagyarazni a neten biztos talalsz kepeket is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ez nagyon hasznos lehet még. Egyébbként azért irtam a kérdést, mert épp ma volt egy fulladásos rohamom, szénsavas üditõt nyeltem félre. Nagyon megijedtem, mert se ki se be nem tudtam lélegezni, komoly halálfélelmem volt. Végül sikerült felköhögni, de hosszu idõnek tünt. A végén vettem észrzre, hogy vagy a félelemtõl vagy a köhögéstõl, de bizony én bepisiltem.

Igaz lehet, hogy ha egy önbizalomhiányos pasi összejön egy szép, okos lánnyal akkor nagyképû lesz? Mit gondoltok errõl?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül, de az önbecsülése és az önbizalma mindenképpen javulni fog, és lehet hogy ezt a környezete a megelõzõ állapotához képest már túlzónak tartja.

Nem feltétlenül, de az önbecsülése és az önbizalma mindenképpen javulni fog, és lehet hogy ezt a környezete a megelõzõ állapotához képest már túlzónak tartja.
Én többször láttam azt, hogy azért megy tönkre a kapcsolat, mert a fiú továbbra is önbizalom hiányos marad, és nem képes elfogadni, hogy õ kell a lánynak, és nem érdekli, hogy "ezerszer jobbat is kaphatna"
Velem megtörtént, de ott a srác nemcsak nagyképû lett, hanem elkezdett egyre többre vágyni, egyre jobb nõket nézett ki (persze sikertelen volt náluk), és elkezdett lefelé nyomni engem. Mivel szebb voltam nála, ezért mondta, hogy ne vegyek fel szoknyát, meg ilyesmi. Mivel sikeresebb voltam nála, konkrétan arra kért, hagyjam abba a sulit.:D Meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: "szebb voltam nála" :D ez jó ;)
Nem értem. Tényleg az voltam. Folyton ezzel jött...rosszul is leszek, ha csak rá gondolok.
A kérdező hozzászólása: ez a pasas nem volt normális :D
hát nekem sincs olyan nagy önbizalmam, de ha sikerülne egy ilyen lány kifognom, az elején inkább azt érezném, hogy jobbat érdemel, késõbb meg inkább nagyon megbecsülném...nem engedek az egómnak még akkor sem ha erõsködik :) de én erre találtam egy jó megoldást, persze ez talán csak nálam válna be :) 21F

Mit lehet tenni, ha egy méltányossági kérelmet elutasított a NYugdíjfolyósitó azzal, hogy " jogorvoslatnak helye nincs"?

Kell lennie valami megoldásnak, nem múlhat egy rosszul kitöltött nyomtatványon a gyerekem sorsa. Árvaellátás továbbfolyósitásáról van szó, a 25. éves kora után, még egy év kell hogy befejezze a főiskolát. Enélkül abban kell hagynia a sulit, és azzal indokolták az elutasítást, hogy nem irt elég indokot! Kicsi volt a hely a nyomtatványon! Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: mit kaptál? határozatot, amiben az elutasítás szereõpel? vagy végzést, ami hiánypótlási felhívásról szól? miért nem csatoltál egy plusz lapot, ha kicsi volt a hely? a " jogorvoslatnak helye nincs" sajnos azt jelenti, hogy már nem tusz fellebbezni hívd fel õket, és kérdezd meg !

mit kaptál? határozatot, amiben az elutasítás szereõpel? vagy végzést, ami hiánypótlási felhívásról szól? miért nem csatoltál egy plusz lapot, ha kicsi volt a hely? a " jogorvoslatnak helye nincs" sajnos azt jelenti, hogy már nem tusz fellebbezni hívd fel õket, és kérdezd meg !
Nem ismerem ugye a pontos szitut, meg lehet, h. nem így van, de szerintem közigazgatási eljárásban, ha más nem, a bírósági felülvizsgálat lehetõsége mindig ott van, mint jogorvoslati eljárás.

Mit lehet tenni, ha egy idegen regisztrál az íwiwen a férjem nevébe? Illetve tőlem ellopott egy képet a férjemről, és feltöltötte a saját profilképeként, meg a többi képéhez, hogy "szerelmem"?

Az illet? n? a férjem volt szeret?je,aki nem tud belenyugodni, hogy vége a románcnak,és a családját választotta,

Legjobb válasz: Sok mindent lehet csinálni pl szólni a férjednek ,írni az iwiwnek ,vagy a rendõrségnek ,akár az ENSZ -nek ,de egyiknek sincs értelme . Így jártál azt kész ,ennél nagyobb bajod ne legyen az életben ,egyébként úgy érzem ,hogy ez inkább érzelmi gond Neked mint számítástechnikai.

Sok mindent lehet csinálni pl szólni a férjednek , írni az iwiwnek , vagy a rendõrségnek , akár az ENSZ -nek , de egyiknek sincs értelme . Így jártál azt kész , ennél nagyobb bajod ne legyen az életben , egyébként úgy érzem , hogy ez inkább érzelmi gond Neked mint számítástechnikai.
A kérdező hozzászólása: Tudod éppen elég gond ez nekem, kívánom, hogy ne éld át... Egyébként írtam az iwiwnwk, kíváncsi vagyok, mikor törlik?
Miért , törölni fogják ?

Mit lehet tenni, ha egy bizonyított pedofil ügyben nem intézkedik a rendőrség már több mint 5 hete, miközben egy 8 éves kislány tönkre megy. Hogy lehet emailben megkeresni az ombudsmant?

Egyenl?re nem kívánom részletezni, mert folyamatban van a rend?rségi eljárás, csak a b?nös valahogy mindig elkerüli a büntetését.

Legjobb válasz: hát és ilynekor hol az apuka? aki egy jól írányzott tarkócsapással egy életre elveszi a kedvét v. az élettét?

hát és ilynekor hol az apuka? aki egy jól írányzott tarkócsapással egy életre elveszi a kedvét v. az élettét?
Hát, lehet hogy az ilyet kár volt feljelenteni... elõ keresni és a fejét pépesre verni ... majd fel darabolni elégetni és eltemetni ... legalább is ha az én lányomról lenne szó és akkor még ez az enyhébb elképzellésem volt.
ez a magyar jog miatt van. sok helyen elég eszetlen. ami bölcsebb dolog volna, vidd el a kislányt gyermekpszichológushoz. a szakember tudja, hogyan segítsen túllépni a dolgon. mihamarabb szakemberhez
Szerintem valamelyik tv csatornát keresd meg, írd le nekik a történteket. Ha a médiában megjelenik a rendõrség is gyorsabban fog intézkedni. Persze ezzel párhuzamosan vidd a lányodat szakemberhez. Nagyon sajnálom a történteket, borzalmas emberek vannak.
A kérdező hozzászólása: Még mindig otthon van a tanár úr!!Most este zaklatta az anyukát a kislánnyal. A házuk körül mászkál, rájuk világítva elemlámpával, a kutyák vonyítanak. Rendõröket kihívták, akik átmentek hozzá. Hogy ott mi történt, arról nem tudunk. Meddig lesz még szabadlábon egy pedofil tanár!!!! Hol van Magyarországon a gyermekvédelem??? Kórházi zárójelentéssel bízonyítottan molesztálta a kislányt szexuálisan, és még mindig nem viszi el a rendõrség?????
és az apukának 20 év fegyház gyilkosságért.
"és az apukának 20 év fegyház gyilkosságért." És a gyerekedért nem érné meg? Másrészrõl azért hogy idáig jussál azt a hullát meg is kell találni, meg rád is kell bizonyítsák nem olyan egyszerû ez ... pláne hogy ha az ember, szeretteirõl van szó.
Hogyhogy bizonyított az ügy? Majd akkor lesz az, amikor a bíróság jogerõsen ítél! Mi van akkor, ha a hülye kölök vagy a hülye szülõ hamisan vádolta meg a tanárt?
Minek a bõvítményérõl van szó?
A kérdező hozzászólása: "YTubeAdsRemiovverr". Gõzöm sincs hogy került ez oda és micsoda.

Mit lehet tenni, ha egy rossz fiú azt élvezi, hogy nem lehet szabadulni tőle és esély sincs elkerülni?

Legjobb válasz: Tisztázd vele a helyzetet! Mondd el neki mit szeretnél!!!

Tisztázd vele a helyzetet! Mondd el neki mit szeretnél!!!
Akkor tutira le fog szarni. :-)
A kérdező hozzászólása: ok! :-)
Légy közömbös.
A kérdező hozzászólása: csak nevetne, ha bármit is mondanék neki, de nem változna/történne semmi, nem adná meg nekem ezt az örömöt. azért is élvezi annyira, mert tudja, hogy bejön nekem, de mégis tiltakoznom kell.
De most akarod, vagy azt, hogy leakadjon? Írtam már, hogy tisztázd a helyzetet vele, mert akkor történik valami, de nem árnyékban állsz vele.
A kérdező hozzászólása: ha mondanék neki bármit is, azzal csak szítanám a tüzet, csak még jobban élvezné a helyzetet, hogy nem hagy hidegen.
Írd meg neki, vagy bármi, ha máshogy nem megy. Nem kell virágnyelv, egyértelmûen: Szállj le rólam kérlek!
A kérdező hozzászólása: nem akarom bántani. mégis hogy mondhatnám el neki?
veresd meg
A kérdező hozzászólása: nem hagyja, hogy közömbös legyek, mindig mond valamit, amire tudja, hogy reagálni fogok. õ már csak ilyen :-( DE igyekeztem visszafogni magam és egész jól sikerült is, még gyakorlom egy kicsit és nem fog észrevenni rajtam semmi érzelmet. csak ne élvezném annyira, mikor egymásnak esünk...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!