Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet hogy ha (3029 db)

A hasad lüktetése azért van, mert ott megy az ütõered, szóval jól gondolod.
A kérdező hozzászólása: köszi ! és az a homályosan látás az mi lehet?
Az amit te lüktetésnek érzel az a szívverésed. az órád milyen magasan van, és az ágyhoz képes milyen irányba? ezek szükségesek, hogy tudjunk rá válaszolni.
A kérdező hozzászólása: a földtõl olyan 80 cm magasságban van .. és az ágytól bal irányba

Szerintetek mit lehet tenni, ha egy ötven fölötti nő (feleség) kijelenti, hogy ő már érzi magát nőnek, nem kívánja a szexet semmilyen formában, de nekem még nagyon is lenne rá igényem?

A teljesség kedvéért: azt kifejezetten kéri és elvárja, hogy időnként átöleljük egymást, de ennél többet nem akar sem adni, sem kapni.

Legjobb válasz: Bocs, de annyira rossz helyen tetted fel a kérdést! A legtöbb idelátogató nincs 16 éves. :) A kérdésedre válaszolva: Ez egy összetett dolog. Ötven feletti. Egy olyan világban, ahol a nõknek (a média által diktált verzióban)már 30 felett "lejárt a szavatossága". Mindenki hajkurássza az örök fiatalság forrását, krémez, plasztikáztat, hajat fest, testkezelésre jár, mert 90 évesen is megszólnak (lásd: média és bulvárújságok, illetve az ezen csüngõ agyhalottak), ha narancsbõröd, megereszkedett melled, vagy ráncod van. Az õsz hajról ne is beszéljünk! Nem kap már bókokat, titokban sem flörtöl vele a hentes, stb. Ezen úgy segíthetsz, ha TE táplálod az önbizalmát, tettel és szóval is bizonyítod, hogy kívül-belül nõnek látod, kívánatosnak, stb. Melletted kell magát újra nõnek éreznie. Udvarlás, kedveskedés, apróságok, kinyitod neki az ajtót, közös programokat szerveztek. Ami az egyik legfontosabb: bátran merjen elõtted akár fényes nappal is meztelen lenni. Akkor tudja teljesen elfogadni a testét, ha te is elfogadod, és ezt õ is tudja. A dolognak természetesen van testi oldala is. Elképzelhetõ, hogy a klimax is közrejátszik, sõt egészen biztos! Lehet, hogy azért sem érzi már magát nõnek, mert kimaradozik a vérzése, ezzel is jelzi a teste, hogy túl öreg már a gyerekvállaláshoz, terméketlen. Ezt is meg kell élni lelkinek. A nõi vágyat rettentõ erõsen befolyásolják a hormonok, amik most a testében teljesen megkavarnak mindent. Ezeknek a hormonoknak a pótlására már remek fitoösztrogén termékek kaphatóak, akár recept nélkül is. A klimax teljesen természetes velejárója az is, hogy hiába jön izgalomba, nem fog úgy nedvesedni. Ettõl akár kellemetlen, vagy egyenesen fájdalmas is lehet neki a szex. Ezen meg könnyedén lehet segíteni egy kis síkosítóval. Próbáld meg rávenni, hogy egy kis kölcsönös masszázs legyen. Az is az érintés egy formája. Annyi rutinod már van, hogy innen könnyen átlendüljön a dolog egy kis szexbe...gondolom... Próbáld meg úgy meghódítani, mint a legelején. Ha kell, minden nap udvarolj neki, és csábítsd el. Mesélj neki arról, milyen jó vele a szex, hogy rá és csakis rá vágysz. Vele akarsz szeretkezni, mert csak tõle kaphatod meg, amit akarsz. Netán köss alkut: heti háromszor mosogatsz, egyszer te csinálod meg a mosást, vagy mit tudom én, de havonta egyszer jogosult vagy rá, hogy "teljesítse a házastársi kötelességét". Ha bevált, kiboltolhatsz heti egyet, és így tovább. Ebben az esetben külön figyelj rá oda, hogy neki is jó legyen, sõt... ne csak használd a saját kedvedre. Ha fenti receptek után két hónapon belül nem lesz változás, akkor vagy belenyugszol a helyzetbe, vagy kilépsz a házasságból. Azon viszont feltétlen gondolkozz el, mert erre a választ csak ti ketten tudhatjátok: ami jó érzés, arra vágyik az ember. Arra nem vágyik, ami nem okoz örömet és élvezetet.

Bocs, de annyira rossz helyen tetted fel a kérdést! A legtöbb idelátogató nincs 16 éves. :) A kérdésedre válaszolva: Ez egy összetett dolog. Ötven feletti. Egy olyan világban, ahol a nõknek (a média által diktált verzióban)már 30 felett "lejárt a szavatossága". Mindenki hajkurássza az örök fiatalság forrását, krémez, plasztikáztat, hajat fest, testkezelésre jár, mert 90 évesen is megszólnak (lásd: média és bulvárújságok, illetve az ezen csüngõ agyhalottak), ha narancsbõröd, megereszkedett melled, vagy ráncod van. Az õsz hajról ne is beszéljünk! Nem kap már bókokat, titokban sem flörtöl vele a hentes, stb. Ezen úgy segíthetsz, ha TE táplálod az önbizalmát, tettel és szóval is bizonyítod, hogy kívül-belül nõnek látod, kívánatosnak, stb. Melletted kell magát újra nõnek éreznie. Udvarlás, kedveskedés, apróságok, kinyitod neki az ajtót, közös programokat szerveztek. Ami az egyik legfontosabb: bátran merjen elõtted akár fényes nappal is meztelen lenni. Akkor tudja teljesen elfogadni a testét, ha te is elfogadod, és ezt õ is tudja. A dolognak természetesen van testi oldala is. Elképzelhetõ, hogy a klimax is közrejátszik, sõt egészen biztos! Lehet, hogy azért sem érzi már magát nõnek, mert kimaradozik a vérzése, ezzel is jelzi a teste, hogy túl öreg már a gyerekvállaláshoz, terméketlen. Ezt is meg kell élni lelkinek. A nõi vágyat rettentõ erõsen befolyásolják a hormonok, amik most a testében teljesen megkavarnak mindent. Ezeknek a hormonoknak a pótlására már remek fitoösztrogén termékek kaphatóak, akár recept nélkül is. A klimax teljesen természetes velejárója az is, hogy hiába jön izgalomba, nem fog úgy nedvesedni. Ettõl akár kellemetlen, vagy egyenesen fájdalmas is lehet neki a szex. Ezen meg könnyedén lehet segíteni egy kis síkosítóval. Próbáld meg rávenni, hogy egy kis kölcsönös masszázs legyen. Az is az érintés egy formája. Annyi rutinod már van, hogy innen könnyen átlendüljön a dolog egy kis szexbe...gondolom... Próbáld meg úgy meghódítani, mint a legelején. Ha kell, minden nap udvarolj neki, és csábítsd el. Mesélj neki arról, milyen jó vele a szex, hogy rá és csakis rá vágysz. Vele akarsz szeretkezni, mert csak tõle kaphatod meg, amit akarsz. Netán köss alkut: heti háromszor mosogatsz, egyszer te csinálod meg a mosást, vagy mit tudom én, de havonta egyszer jogosult vagy rá, hogy "teljesítse a házastársi kötelességét". Ha bevált, kiboltolhatsz heti egyet, és így tovább. Ebben az esetben külön figyelj rá oda, hogy neki is jó legyen, sõt... ne csak használd a saját kedvedre. Ha fenti receptek után két hónapon belül nem lesz változás, akkor vagy belenyugszol a helyzetbe, vagy kilépsz a házasságból. Azon viszont feltétlen gondolkozz el, mert erre a választ csak ti ketten tudhatjátok: ami jó érzés, arra vágyik az ember. Arra nem vágyik, ami nem okoz örömet és élvezetet.
Nem kell bántani , ha nem kívánja , akkor szépen csendben keress magadnak egy barátnõt akihez eljársz . Nem kell senki orrára kötni , fõleg ne dicsekedj a haveroknak . akkor talán még sokáig kitart a házasság is , és a párkapcsolat is . Nme könnyü ez , de meg lehet tenni.
vagy találsz mást, akivel szexelsz, vagy eljátszol magaddal..
Csak egyet lehet tenni: felnezni az égre es mondani "Mit ártottam neked Istenem, hogy igy buntetsz" :)
Un téged. találj ki valami teljesen újat.
a szex = erzelmek, szeretet Amikor azt mondja a parod hogy nem kivanja a szexet valojaban arra celoz hogy nem tud erezni irantad, vagy nem erzi ugy hogy te ereznel iranta barmit is. na de ezt egy 28 eves srac szajabol... lehet hogy tevedek... de nallam ez igy mukodik.
A kérdező hozzászólása: #13-nak: Kicsit elhamarkodottan ítélkezel, és nem olvastad el figyelmesen az én kommentjeimet. Legjobb tudásom szerint mindent elkövettem, hogy rendezzem ezt a dolgot. Próbáltam vele megbeszélni, de kitért elõle. Próbáltam olyan "technikát" alkalmazni, ami nem fájdalmas, nem kényelmetlen számára. Szóval és tettel is éreztetem vele, hogy kívánatosnak tartam még ötven felett is. Életében annyi figyelmességet, törõdést nem kapott, mint tõlem - ezt õ is elismeri. Mindez nem vezetett eredményre. A kérdést nem azért tettem fel, hogy önigazolást keressek a félredugásra, hanem azért, hogy hátha van még valami, ami nekem nem jutott eszembe, de másnál bevált, és talán nálunk is eredményre vezetne.
Haha, szóval azért tetted fel a kérdést, hogy önigazolást keress és félredughass:) Ezzel is kezdhetted volna akár... szerencsés az az asszony, aki már két év után felszarvaznak a háta mögött de megoldást együtt már képtelenek vagytok találni:) Minek a házasság, ha odáig nem juttok el, hogy megbeszéljetek és közösen ötöljetek ki egy megoldást. Ahelyett, hogy kényszerítenéd, hogy másik nõt keresnél... ehhez aztán érdemes volt megélni 50 évet és tapasztalatot gyûjteni:)
A kérdező hozzászólása: #9-nek kiegészítésként: Amiket felsoroltál, azon már túl vagyunk, és nem használtak. Amiért a tanácsodat nagyon hasznosnak tartottam, az ez a mondatod: "Azon viszont feltétlen gondolkozz el, mert erre a választ csak ti ketten tudhatjátok: ami jó érzés, arra vágyik az ember. Arra nem vágyik, ami nem okoz örömet és élvezetet." Igen, ez a lényeg, és az esetünkben nyilván errõl van szó. Ezért nincs más választásom, mint megfogadni Mikhal tanácsát.
A kérdező hozzászólása: Mikhal-nak: köszönöm a tanácsot, mélységesen egyetértek vele. Ezt fogom tenni.
A kérdező hozzászólása: #9-nek: Köszönöm, ez rendkívül hasznos tanács volt arra nézve, hogy merre lépjek tovább. Nem tudom, hány éves vagy, de bármennyi is, a bölcsességed tiszteletre méltó...
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, hibásan adtam meg a kérdést. Helyesen: mit lehet tenni, ha egy ötven feletti nö (feleség) kijelenti, hogy õ már NEM érzi magát nõnek.... stb.
A kérdező hozzászólása: Christian Death: Hm... Van benne valami!
A kérdező hozzászólása: #2-nek: csak két éve vagyunk házasok...
A kérdező hozzászólása: Konkrétan mire gondolsz az "új" alatt? Ha technikára, pózra, akkor azon már túl vagyunk.
Nézd meg hogy mennyi idõ telt el aközött, hogy valaki felvetette a megcsalás gondolatát és aközött, hogy te azt mondtad nincs más megoldás... Vagy már régóta tervezted, és önigazolásként tetted fel a kérdést (ez esetben nem így kellett volna megfogalmazni), vagy azonnal kaptál az alkalmon. Nem hiszem, hogy elhamarkodottan ítélek. Ha megfelelõ szavakkal mondtad volna, akkor õszinte választ kaptál volna, és tudnád mi a döntés. "Drágám, nekem erre igényem van, de nem akarlak kényszeríteni. Mit tegyünk, hogy ezt megoldjuk?" Nem zsarolni, nem a háta mögött intézkedni, hanem ötletelni. Ha a végén válás lesz a vége, vagy nyitott kapcsolat, legalább nem a háta mögött történt, hanem a beleegyezésével.

Mit lehet tenni ha egy pasi nem született helyesnek, hogyan lehet ezt kikerülni és ugyanolyan csinos lányokkal összejönni, mint ahogyan azt a helyes pasik tudják megtenni?

Mi az az eszköz, mi az a lehet?ség amib?l lehet ilyenkor merítkezni, hogy te is teljes életet élhess egy csinos lánnyal.

Legjobb válasz: Ha te nem vagy valami helyes, akkor miért várod el hogy a barátnõd nagyon szép, csinos legyen? Az elsõ válaszolónak pedig igaza van. Az intelligencia és a humor nagyon fontos. Elõnyhöz juthat az, akinek van. Minden nõ más, ezért mások az elvárásaik. Nem lehet általánosságokban beszélni. Ha egy plázacica kinézetõ nõt akarsz magadnak akkor elég ha gazdag, sármos, jól öltözött vagy, egyáltalán nem kell okosnak lenned, se viccesnek. Ha egy normális lányt akarsz, aki okos és szép is (természetes adottságai miatt) akkor nehezebb a dolgod. Ezek a lányok a legelérhetetlenebbek. Õket meg kell fogni a külsõvel, le kell õket nyûgözni azzal hogy okos, tanult, mûvelt vagy. Tehát szinte tökéletesnek kéne lenned. Egy átlagos, "kedves" arcú lányt könnyebben kapsz meg magadnak, szóval én azt tanácsolom hogy felejtsd el a modell szépségû, playmate testû lányokat és koncentrálj a saját képességeiddel, adottságaiddal azonos lányokra. Nagyobb esélyed van... Igaz-e az, hogy a nõk és a férfiak is elsõsorban arc-centrikusak? Nem is tudom. Olvastam kutatást, hogy a férfiak egy nõnél elõször a mellét, aztán az arcát, majd a testalkatát, fenekét nézik meg. A nõk kicsit számítóbban a férfi kiállását, testmagasságát, arcát, fenekét, ápoltságát stb. veszik sorba. Tehát sehol sincs elsõ helyen az arc. Úgy gondolom, hogy az arcnak és a mimikának a következõ ismeretségi fázisban lesz kitüntetett szerepe. Amikor már egy „pár” elkezd beszélgetni egymással. Feltehetõen az arcnak nem csak a formája, hanem mozgása, kifejezõ ereje a fontosabb. Egyáltalán hasonló szempontok vezérlik a nõket és a férfiakat? Ez nagyon általános kérdés, ezért nehéz erre válaszolni. A partnerválasztásnál a nõk gyakrabban gondolnak hosszútávra. Milyen lenne ez a fiú társnak, férjnek, apának? A férfiakban párválasztásnál ritkábban fordulnak meg ilyen hosszú távú gondolatok. A vágy, a megkívánás, a szimpátia náluk általában erõsebb. Miért tetszik az egyik nõnek a kisportolt férfi, a másiknak inkább a vékonyabb, de okos, intelligens férfi? Értékrend kérdése. És mibõl alakul ki az értékrend? Hogy szüleim, tanáraim, TV, média mit közvetít, mit tart fontosnak. Van ahol a testi felépítettség, van ahol az intellektus fontosabb. Belsõ fejlõdésen is keresztülmegy ez az értékrend, mely idõvel részben függetlenedik a külsõ elvárásoktól. http://www.mypin.hu/j-hu-mypin/index.php?option=com_content&..

Ha te nem vagy valami helyes, akkor miért várod el hogy a barátnõd nagyon szép, csinos legyen? Az elsõ válaszolónak pedig igaza van. Az intelligencia és a humor nagyon fontos. Elõnyhöz juthat az, akinek van. Minden nõ más, ezért mások az elvárásaik. Nem lehet általánosságokban beszélni. Ha egy plázacica kinézetõ nõt akarsz magadnak akkor elég ha gazdag, sármos, jól öltözött vagy, egyáltalán nem kell okosnak lenned, se viccesnek. Ha egy normális lányt akarsz, aki okos és szép is (természetes adottságai miatt) akkor nehezebb a dolgod. Ezek a lányok a legelérhetetlenebbek. Õket meg kell fogni a külsõvel, le kell õket nyûgözni azzal hogy okos, tanult, mûvelt vagy. Tehát szinte tökéletesnek kéne lenned. Egy átlagos, "kedves" arcú lányt könnyebben kapsz meg magadnak, szóval én azt tanácsolom hogy felejtsd el a modell szépségû, playmate testû lányokat és koncentrálj a saját képességeiddel, adottságaiddal azonos lányokra. Nagyobb esélyed van... Igaz-e az, hogy a nõk és a férfiak is elsõsorban arc-centrikusak? Nem is tudom. Olvastam kutatást, hogy a férfiak egy nõnél elõször a mellét, aztán az arcát, majd a testalkatát, fenekét nézik meg. A nõk kicsit számítóbban a férfi kiállását, testmagasságát, arcát, fenekét, ápoltságát stb. veszik sorba. Tehát sehol sincs elsõ helyen az arc. Úgy gondolom, hogy az arcnak és a mimikának a következõ ismeretségi fázisban lesz kitüntetett szerepe. Amikor már egy „pár” elkezd beszélgetni egymással. Feltehetõen az arcnak nem csak a formája, hanem mozgása, kifejezõ ereje a fontosabb. Egyáltalán hasonló szempontok vezérlik a nõket és a férfiakat? Ez nagyon általános kérdés, ezért nehéz erre válaszolni. A partnerválasztásnál a nõk gyakrabban gondolnak hosszútávra. Milyen lenne ez a fiú társnak, férjnek, apának? A férfiakban párválasztásnál ritkábban fordulnak meg ilyen hosszú távú gondolatok. A vágy, a megkívánás, a szimpátia náluk általában erõsebb. Miért tetszik az egyik nõnek a kisportolt férfi, a másiknak inkább a vékonyabb, de okos, intelligens férfi? Értékrend kérdése. És mibõl alakul ki az értékrend? Hogy szüleim, tanáraim, TV, média mit közvetít, mit tart fontosnak. Van ahol a testi felépítettség, van ahol az intellektus fontosabb. Belsõ fejlõdésen is keresztülmegy ez az értékrend, mely idõvel részben függetlenedik a külsõ elvárásoktól. http://www.mypin.hu/j-hu-mypin/index.php?option=com_content&..
ne búslakodj, én helyes vagyok nagyon ( korosztálytól függetlenül minden nõ, lány megnéz, bárhol vagyok, bármit csinálok). de én se tudok csajozni. Sose tudtam. Hát ez van :) Szóval nem hinném, hogy ez az irányvonal a nõkhöz, lányokhoz.
Sokat kell próbálkozni. Nagy számok törvénye.
Nagyon sok férfi ismerõsöm van akit a sors nem áldott meg szépséggel. Mégis nõi szemmel is (a nõk eléggé kritikusak egymással) gyönyörû barátnõjük vagy feleségük van. Hogyan lehetséges?? A férfiaknak hatalmas szívük van. Nagyon jó a humoruk, és van köztük okos is. Az én férjem sem egy Delon típus. Mégis imádom mert nagyon okos, és nagyon jó humora van.. Nem unatkozom mellette, és jó hogy mindig meg tud nevettetni. Ezért egy jó tanács: Ha nem vagy jóképû, akkor legyél tiszta, ápolt, és legyen a belsõ kisugárzásod erõs. Legyen humorod, legyél okos vagy csak egyszerûen legyél normális.
Ha okos vagy és jó a humorod, az rengeteget segít!
Kell egy határozott kisugárzás. Aki úgy áll hozzá, hogy úgyse kellek senkinek, annak nem is lesz csaja. Aztán intelligencia is fontos, legyen okos mûvelt, de okoskodó (az ilyenek irritálóak). Fontos a jó humor és a lazaság (azért szétesni nem kell) és tudni kell bókolni. Az emberek imádnak magukról beszélni, ezért tessék okosakat kérdezni és beszéltetni a lányt, mutass érdeklõdést iránta. egy jól irányított beszélgetéssel szerintem elérhetõ a randi. Sokan tévesen azt mondják, hogy hú a pénzzel lehet lányokat fogni: aha de akkor a pénzed fog neki kelleni és nem te. Mondjuk nem árt, ha nem vagy csóringer, mert illik ezt azt fizetni fõleg az elején, de azért nem árt tisztázni majd a játékszabályokat (nálunk hol egyikünk fizet, hol a másik vagy közösen, sztem így normális). És nem minden a külsõ! A szép lány lehet okos is, de a külsõ akár egy üresfejû buta libát is takarhat. Szóval a nem túl szép lányok közt is találhatsz olyat, aki hozzád illik, kellõképp okos, esetleg azonos érdeklõdési körötök van, veszi a poénokat.
Az elõnytelen külsõt pénzzel lehet kompenzálni. Mással nem.
Hát persze...
Túl nagy a korkülönbég, de ha csak pár év lenne, akkor igen.
És szexelnél vele, utolsó?
Az egyik tanáromat hoznám fel példának. Amikor elôször megláttam, azon imádkoztam, hogy ne ô tanítson, de a sors elintézte, ôt osztották be hozzánk. Nem helyes (ebben mindenki egyet is ért) és annyira nem is izmos. 10 perc vele eltöltött idô után mindenki megszerette, sôt. Nagyon jó a humora, nagyon kedves, nagyon okos, nincs annyira kigyúrva de férfias alakja van, kockás hasa... az arca nagyon elônytelen, de olyannyira elvarázsolt minket, hogy az már fel se tûnik. Ebbôl látszik, hogy nem minden a helyes arc, persze óriási elôny, de nem minden.
Írtam, hogy 0-s emberbõl kevés van, én tartozom oda, rólad nem tudom megítélni hányas lehetsz, de a férfiak többsége 4-5 körül mozog, ezt tornásszák fel a belsõ értékeik, szóval szerintem fejleszd magad. :)
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy nullás. Ha van egy átlagos nem kövér testem, akkor csak kapok már egy 4 es pontszámot a tízbõl nem?
Sokan, sokféle tanácsot adnak erre, legyél kisportolt, vagy legyél okos és mûvelt, vagy legyél szellemes. Ez mind attól függ, hogy az adott lánynak mire van leginkább igénye. Szóval, ha okos vagy, valószínûleg az intellektuálisabb típusú lányoknál lesz nagyobb esélyed, ha sportosabb vagy, egy sportosabb lánynál. Persze ezekre inkább úgy gondolj, mint faktorokra. Az arcod és magasságod ad egy számot 0-10-ig. Erre jönnek rá a belsõ értékeid vagy hiányosságaid, amik ronthatják, vagy javíthatják a pontszámodat. Viszont, mivel lényegében szorzótényezõkrõl van szó, ha 0-s vagy, mint én, csinálhatsz bármit, nem fog sikerülni. Persze ilyen emberbõl kevés van.
A kérdező hozzászólása: Hát nem úgy veszem észre, hogy az okos pasikért, de egyben elõnytelen külsejûekért nagyon kaparnának a csinos lányok. Én sem vagyok kövér és giliszta sem, egy átlagosan csinos lánnyal kiegyeznék.
Most nem azért, de ha neked nem kellenek a csúnya lányok, akkor a szépeknek miért kellene csúnya fiú? ;)) Hol ebben a logika?
Ja, hát ez 14-16 évesen még kevésbé mûködik, mert a lányok ítélõképessége még... nem alakult ki.
Küldj képet ;)

Szerintetek a lotozókban van csalás? és ha igen hogyan és mi? és szerintetek mikor lehet nyerni? Ha lehet egyáltalán.

Legjobb válasz: Szerintem nincs. Jó most mit tudom én a kis embernek nagy számoknak tûnnek az ilyen 5ös nyeremények, de a Szerencsejatek Zrt-nek az nem ér vágás hogy néha-néha elviszik. Hogy mikor lehet nyerni? Bármikor. De bukni is.

Szerintem nincs. Jó most mit tudom én a kis embernek nagy számoknak tûnnek az ilyen 5ös nyeremények, de a Szerencsejatek Zrt-nek az nem ér vágás hogy néha-néha elviszik. Hogy mikor lehet nyerni? Bármikor. De bukni is.
már megint nem nyertél, mi? akkor biztos csalnak.
A kérdező hozzászólása: nem csak hallottam pár csalást ami igaz lehet, de azért nem teljesen biztos...
az összes megjátszott számkombináció nyilván van tartva, innentõl fogva akkor van esély manipulálni a sorsolást ha nem emberek húzgálják ki a gömbbõl a golyókat.
Mesélj ezekrõl a módszerekrõl. Már úgy is régen kacagtam.

Egy kapcsolatba kavarodás mit lehet tenni ha a barátnőm engem fog meg és hogy ne menjek el mikor a fiú aki szereti elakarja hívni? :/ nem akarom hogy én miattam legyen bonyodalom.

Legjobb válasz: Helyes fordítás: Egy kapcsolatban, ha kavarodás van, mit lehet tenni ha a barátnõm engem fog meg, hogy ne menjek el a fiúval, amikor a fiú aki szereti el akarja hívni? Nem akarom hogy én miattam legyen bonyodalom. Na jó.. ezt én sem értem...

Helyes fordítás: Egy kapcsolatban, ha kavarodás van, mit lehet tenni ha a barátnõm engem fog meg, hogy ne menjek el a fiúval, amikor a fiú aki szereti el akarja hívni? Nem akarom hogy én miattam legyen bonyodalom. Na jó.. ezt én sem értem...
Semmi értelmeset nem tudok kihámozni a kérdésedbõl. Kérlek fuss neki még egyszer.
Csatlakozom az elsõ válaszolóhoz.
A kérdező hozzászólása: Nah jó kibogozom : van egy lány meg egy fiú akiknek most alakul a kapcsolatuk, és hogy a lány még nem olyan merész, és hogy a lány bennem kapaszkodik úgymond, hogy maradjak ott és ne hagyjam õket kettesben, ezért nem tudok mit tenni.....ha világos. És nem szeretném ha miattam lenne félreértés, akármi.
Éértem. Már csak annyit árulj el, hogy fiú vagy-e, avagy lány. És hogy ki hány éves.
Menj és hagyd õket! Nincs kínosabb dolog annál, mint két lánnyal/sráccal randizni úgy, hogy egyik a kiszemelt másik pedig csak barát/barátnõ.
Aki nem mer randira menni a barátnõje nélkül, az ne pasizzon. Mondd meg neki, hogy nélküled kell mennie.
A kérdező hozzászólása: L/15 õk meg F/19 L/14 hát még ez lenne az elsõ kapcsolata.(lány részrõl)

Az mi miatt lehet, hogy ha ülő helyzetben vagyok, egy-pár percen belül elkezd fájni a bal térdem, de egyre jobban, egy másfél óra múlva már alig lehet elviselni? ( lentebb leírom )

25 éves férfi vagyok, jó pár hónapja tart már, el?ször akkor is fájt ha jártam csak simán, vagy ha álltam, most viszont ha kiegyenesítem, vagy kinyújtom a lábam, akkor megsz?nik a fájdalom, szedtem 2 heti adag béres porcer?-t (porcer?sít?t) de az már egy hónapja kb. A bal térdemnél, a térdkalács jobb fels? részénél szokott fájni nagyon, és ha kitapintom nyújtott helyzetben is érzem a fájdalmat. Mi lehet az oka? El?re is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Kérj beutalót a háziorvostól, és menj el a reumatológiára. Nem kell szenvedni. Mivel legalább egy hónapot igénybe veszi , hogy idõpontot kapj, próbáld ki addig a : mézzel kend be a térdedet, majd csapkodjad addig, amíg piros nem lesz a bõr /felforrósodik/ ekkor kelkáposzta lapulevelet összetöröd és ráborítod, majd folpakal körül tekered. Rá száraz törülközõt. Csak éjszakára lehet.Heti egy alkalommal lehet használni, mert a méz savtartalmától felmaródik a bõr. Amikor reggel leszeded ezt a dunsztot, mosd le, és kend be körömvirág krémmel. Hidd el sokat fog segíteni rajtad. De azért menj el reumatológiára!

Kérj beutalót a háziorvostól, és menj el a reumatológiára. Nem kell szenvedni. Mivel legalább egy hónapot igénybe veszi , hogy idõpontot kapj, próbáld ki addig a : mézzel kend be a térdedet, majd csapkodjad addig, amíg piros nem lesz a bõr /felforrósodik/ ekkor kelkáposzta lapulevelet összetöröd és ráborítod, majd folpakal körül tekered. Rá száraz törülközõt. Csak éjszakára lehet.Heti egy alkalommal lehet használni, mert a méz savtartalmától felmaródik a bõr. Amikor reggel leszeded ezt a dunsztot, mosd le, és kend be körömvirág krémmel. Hidd el sokat fog segíteni rajtad. De azért menj el reumatológiára!

Mit lehet tenni ha a baba (1 eves), csapkod ertem ezalatt, hogy mutatjuk neki hogy a kezevel simogasson, megis inkabb kepen vag.. A masik a harapas? Nalatok mi valt be?

Legjobb válasz: Harapásra határozott, erõs szólás, hogy "Nem szabad harapnik, az fáj anyának!" Nagyon sokszor elmondani!! Fõleg ha harap. Simogatás: Mutatod neki.. :)) Akár naponta 20x is... elõbb utóbb finomodik majd a mozgása, és a csapásból simi lesz. Õk még olyan picikék, máshogy nem lehet, csak ha mutatod és mondod neki, rengetegszer :)

Harapásra határozott, erõs szólás, hogy "Nem szabad harapnik, az fáj anyának!" Nagyon sokszor elmondani!! Fõleg ha harap. Simogatás: Mutatod neki.. :) ) Akár naponta 20x is... elõbb utóbb finomodik majd a mozgása, és a csapásból simi lesz. Õk még olyan picikék, máshogy nem lehet, csak ha mutatod és mondod neki, rengetegszer :)
A csapkodás ilyenkor még normális, nem elég fejlett még a finommozgásuk. S igen, határozottan rá kell szólni, hogy ne harapjon. Sokszor. Egyetértek az elsõ válaszával.
nálunk is ez volt 1 éve skorába, néha még most is elkapj a hév, de már nagyon ritkán. ha csapkodott, akkor muttam neki, hogy simi, simi, és vezettem a kezét. a harpásnál nálunk az vált be, hogy sírást színleltem, egybõl abbahagyta. és mondtam, hogy anyának fáj. kb 2 hét kitartó mondogatsá után finomultak a dolgok, már szépen simiz. 15 hónapos. ja valamelyik nap az egyik anyuka itt azt írta, hogy ha harapott a fiam, akkor azt mondta neki, hogy nem harap puszil, nem üt, hanem simiz, ez is jó szerintm. próbáld ki nektek mi válik be, ja, és vezesd a kezét.

Mit lehet tenni kutyatámadáskor? Hogyan és mivel lehet védekezni ha meg akar támadni egy kutya?

Legjobb válasz: Nem hátat fordítani, és lassan hátrálni. Ha nincs nálad eszköz, akkor nem sok esélyed lenne, fõleg, hogy nyílt utcán csak párosával támadnak. Mivel te vagy a magasabb, ezért általában megáll veled szemben és csak erõt fitogtat. Nekem már kétszer is volt szerencsém hozzá, mindkét alkalommal bevált. Elsõre jött egy busz, és felszálltam, másodszorra meg feladták.

Nem hátat fordítani, és lassan hátrálni. Ha nincs nálad eszköz, akkor nem sok esélyed lenne, fõleg, hogy nyílt utcán csak párosával támadnak. Mivel te vagy a magasabb, ezért általában megáll veled szemben és csak erõt fitogtat. Nekem már kétszer is volt szerencsém hozzá, mindkét alkalommal bevált. Elsõre jött egy busz, és felszálltam, másodszorra meg feladták.
Viperát vigyek magammal kutya ellen??? Viperatámadás ellen meg kutyát?
Amit a focimeccseken szoktak használni sûrített levegõs dudát na azt ha megnyomod tuti be fognak csinálni! vagy vigyél talán magaddal egy viperát és olyankor elõveheted. A szembeszaladás nagyobb kutyákkal szembe nem hinném hogy jó. A saját tapasztalatom viszont el tudom mondani! egy kuvasz támadta rám a pálinkafõzõdénél! (rólam annyit hogy nem vagyok pálinkás és józan voltam) ismertem a dögöt és vittem magammal légyirtót! és csupán a furfangosságomnak köszönhetem hogy nem harapta le a jobb alkaromat! most az állatvédõk tuti 1000-rel letámadnak de szarok rájuk egy nagyot ha a testi épségem kerül veszélybe!
Semmit.
fhuu azért abba belegondolni ha egy német dog megy az embernek..
Én azt hallottam, mikor szalad felé a kutya, nem el kell szaladni, hanem nagyon gyorsan kezdj el szaladni felé, és elszalad. Én nem tudom beválik e, de én ezt hallottam! :)
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat, meg johetnek :D ja meg azt is hallotam hogy gaz sprayel ha szemebe fujsz elmegy...
A spré talán a legjobb amibe nagy a nyomás! már attól megijednek hogy hangosan távozik a gáz belõle! a vipera nem igazán hasznos így utólag belegondolva hisz akkora a kutya már nekünk jöhet kisebb kutyánál viszont okés lehet.

Ti mit gondoltok meglehet fürdetni egy cicát amíg a kanül benne van a mancsában? Vagy jobb ha megvárjuk még kiszedi az állatorvos? Másik kérdés pedig, hogy nektek mi a tapasztalatotok, mit lehet tenni ha a szomszéd mérgezi a környék macskáit?

Sziasztok,Két nappal ez el?tt,a család cicája egyik pillanatról a másikra elkezdett hányni,rángatózni,összesz?kült a pupillája..azonnal rohantunk vele az állatorvoshoz.Mire oda értünk heves görcsös rángatózásba kezdett,és a nyála is folyt.Az orvos nem sok esélyt adott neki,nem is mondott semmi biztatót..De a cicánk túlélte a kritikus els? éjszakát ,és másnap este már haza is hozhattuk. Az orvos meger?sítette,hogy mérgezés tette ezt a macskával.Elég szomorúnak tartom,hogy ilyen degenerált beteges unatkozó emberek élnek körülöttünk,akik miatt az embernek nem lehet nyugodt élete... :S

Legjobb válasz: Sajnálom,hogy megmérgezték a cicát,de a lényeg,hogy felépül! Sajnos fogalmam sincs mit tudnál tenni a szomszéddal :( Nálunk és sok helyen megoldás erre az,hogy csak bent vannak a ciccek. Kanüllel a kezében ne fürdesd várd meg míg kiveszik :)

Sajnálom, hogy megmérgezték a cicát, de a lényeg, hogy felépül! Sajnos fogalmam sincs mit tudnál tenni a szomszéddal :( Nálunk és sok helyen megoldás erre az, hogy csak bent vannak a ciccek. Kanüllel a kezében ne fürdesd várd meg míg kiveszik :)
Mindig szoktam mondani, hogy nagy veszélyben vannak a kijárós macskák, de óriási felháborodás az eredménye. Annyit tudsz tenni, hogy bent tartod, vagy építesz macskabiztos kerítést, vagy egy kis lezárt részt a kertben, fantáziára van bízva. Lehet nekik biztosítani kinti környezetet, nem kell feltétlenül bent tartani. Szerintem inkább várd meg míg kiszedik neki, addig legfeljebb szivaccsal mosd meg kicsit, ha nagyon koszos.
Ezzel már csak az a baj, hogy ha megszokta hogy kijárhat, akkor már elég gáz beszoktatni. :( Nekem is szobacicáim vannak amúgy, és nagyon jól meg vannak, de õk egész életükben szobacicák voltak. De ha egy cica már ráérzett a szabadság ízére, akkor már kínszenvedés neki bezárva élni.... Amúgy a kérdésre válaszolva. Még ne fürdesd meg, márd meg amíg kiveszik a kanült.
Mûtét után az én cicámban is benne hagyták, mert két nap múlva vissza kellett menni, és hátha kell még, de nem kellett. Mondjuk õ egy nagyon erõs cica, és agresszív a dokinál, tehát csak bebódítva tudták volna megszúrni, ha újra szükség van rá.
Sajnos szomorú, hogy ilyen emberek vannak! De te legyél büszke magadra, mert elvittétek a cicát, és szerencsére, a cica túlélte! Ne fürdessétek, esetleg nedves szivaccsal töröld át ahol koszosnak látod! Gondolom a cicus most bent van, így biztos nem fázik meg vizes bundával. A megoldás, macskabiztos kerítés, vagy pedig benti cicát csinálni belõle! Hidd el, nekem 2 cicóm van, még egyik sem ért a lába betont, és teljesen kiegyensúlyozottak, nem vágynak ki, nagyon jól megvannak!
És amúgy, miért van még benne a kanül?
nem kell feltétlenül *csak bent tartani, ha van udvar
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Moatmár õ is benti cica lesz, attól függetlenül hogy kertes házban lakunk, de így biztos jobb lesz neki.
újból bíróság!!!Olyan nincs hogy nem lehet levonatni ha van jövedelme!!!ha nem akkor igen az állam meg elõlegezi
6 hónap nem fizetés után megelõlegezi az állam. Ismét bíróságra kell menni.
Saját tapasztalatom a rendõrségen jelentsd fel csak így lesz pénzed mert ez bûn cselekmény és ha az eljárás során sem fizet a rendõrség átadja az ügyet az ügyészségnek és ha ott sem akkor meg indul a büntetõ per amit azért nem szoktak akarni és fizetni fog!!Én már 3szor megjártam ezt a történetet mûködik de sajnos csak így ha nem jelentem fel újra nem fizet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!