Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet hogy a terhességi teszt (10 db)

Mi lehet most, hogy a terhességi teszt negatív lett, de a menstruációnak meg már egy hete meg kellett volna jönnie?

Legjobb válasz: Még megjohet , mivel nem írtál konkrétumokat-lehet, hogy felfáztál , lehet , hogy sokat idegeskedtél de lehet , hogy terhes vagy..Ha nem jon meg , csinálj még egy tesztet..

Még megjohet , mivel nem írtál konkrétumokat-lehet, hogy felfáztál , lehet , hogy sokat idegeskedtél de lehet , hogy terhes vagy..Ha nem jon meg , csinálj még egy tesztet..
Szia...ez sok mindenre utalhat...lehet egyszeruen csak kesik de lehetsz terhes is csak meg nem mutatja ki a teszt...varj meg s tesztelj ujra.
Nekem a két lányom nem létezik a tesztek szerint, mégis itt vannak:) De valóban sok más oka is lehet a késésnek. Néhány nap múlva ismételd meg ha még nem jött meg, de ha negatív akkor is érdemes meglátogatni a dokit.
Szia! 4x2 terhességi teszt, mind negatív lett. 4 lányom van. Ne aggódj, attól még lehetsz terhes hogy negatív a teszt . Lehet hogy alacsony a hcg szinted.

Mit jelenthet, hogy a tegnap este a jobb mellemből nyomásra egy fél cseppnyi előtej szerű valami jött? 10 napja késik a mensim, holnap akarok tesztelni, de 6 napja egy teszt negativ lett. Lehet ez terhesség miatt, vagy valami baj van?

De ha esetleg terhes vagyok nem korai egy ilyen tünet? Amugy a h?m is 37,2-n van.

Legjobb válasz: Igen,a terhesség legelején,mikor fejlõdésnek indulnak a tejmirigyek,nyomható ki belõle híg,savószerû folyadék.

Igen, a terhesség legelején, mikor fejlõdésnek indulnak a tejmirigyek, nyomható ki belõle híg, savószerû folyadék.
Gratulálok! Sok boldogságot! 1. válaszoló
Szia!Szerintem simán lehetsz terhes is!Van akinél korán jön az elõtej!Tesztelj és légyszi írd meg mi volt!Ha negatív menj el dokihoz!Drukkolok!
Tilos nyomkodni a melled! És ez még nagyon korai lenne. Nekem kb. 23 hetesen kezdett szivárogni. Most már idõnként ki is folyik egy nagyobb mennyiség de már 34 hetes vagyok. De egyébként nem tudom, biztos van ilyen is. A hõhöz meg még ennyire sem értek. Viszont sztem azért kell egy hét mire biztosan ki tudja mutatni a teszt. Holnap már biztosan igazat fog mondani ha rendszeres volt a mensid.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Csináltam egy tesztet tegnap délután és pozitív lett:-) Ugyhogy mégiscsak egy korai tünet:-)

Mi lehet annak az oka, hogy valakinek abszolút nem mutat semmit a teszt az egész terhesség alatt?

Csak pusztán kiváncsiságbol kérdezem.

Legjobb válasz: és nem lehet hogy vmi hormonzavar végett nem mutassa ki? egyik ismerosomnek a 3.honapban derult ki a terhessége, addig full negák voltak a tesztek.most már van egy szép fia. mitol lehet ez? 2 kolléganomnek sem mutatta a teszt, mikor a doki már biztosra mondta hogy babát várnak.szerintetek?

A kérdező hozzászólása: és nem lehet hogy vmi hormonzavar végett nem mutassa ki? egyik ismerosomnek a 3.honapban derult ki a terhessége, addig full negák voltak a tesztek.most már van egy szép fia. mitol lehet ez? 2 kolléganomnek sem mutatta a teszt, mikor a doki már biztosra mondta hogy babát várnak.szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Nekem se jott meg, hálistennek :D és már tobb mint egy hete kisebb nagyobb megszakitasokkal megjon érzésem van. de más nem nagyon. meg a cicim érzékenyebb de csak ha megnyomom enyhén. ennyi. de a tesztek negativak. ha terhes vagyok akkor a 5. hetes lehetek.
mármint úgy érted hogy sosem lesz pozitív a teszt? szerintem ilyen nincs, a HCG hormon amit a teszt kimutat 48-72 óránként megduplázódik az anya szervezetében, és egy idõ után nagyon magas szintet ér el, azt tutita ki kell hogy mutassa a teszt
Nekem 5 (!) teszt volt negatív, persze mensim nem volt, elmentem nõdokihoz megvizsgált, rögtön mondta, hogy biztosra veszi a terhességet, irány az UH, ott már 100%-ra mondták. Kíváncsiságból egy hét múlva ismét teszteltem, és ismét negatív lett :D Azóta már 17 hetesek vagyunk :D
elsõ vagyok hát ez érdekes, elhiszem hogy van ilyen, de fogalmam sincs hogy lehet kedves kérdezõ! szurkolok neked!
Én is igy jártam!! 4 külömbözö teszt és mind negativ, megszakitással illetve ovszerrel védekeztünk! És hopp, a tetejébe még meg is jött 2 hónapig!! Nem gondoltam volna hogy terhes vagyok, de folyni kezdett a mellembõl az elõtej azt hidtem még akkor is hogy valami hormonzavar! Elmentem a dokihoz anyámmal, és 15 hetes terhes voltam! 20 hetes lehettem amikor csináltam még eggyet és az is negativ!!Hát én igy jártam! 16 éves voltam ekkor! Ennek már 7.5 éve! Igy van egy elsõs lányom, és azota van egy 4 éves hugicája és egy 2 hós öccse is!! Megbizhatatlanok a tesztek

Szerintetek? Létezik az hogy 9hetes és 1 napos terhességet halványan mutasson ki a teszt? Mi lehet az oka hogy ennyire halvány?

Legjobb válasz: a teszt a HCG szintet méri. én úgy tudom, hogy ez a terhesség elõrehaladtával csökken, akkor pedig elképzelhetõ, hogy halványul a csík. de egyébként ennyi idõsen minek tesztelgetsz?

a teszt a HCG szintet méri. én úgy tudom, hogy ez a terhesség elõrehaladtával csökken, akkor pedig elképzelhetõ, hogy halványul a csík. de egyébként ennyi idõsen minek tesztelgetsz?
Igen. Nekem 6 hetesen alig-alig volt látható, 100-as izzónál néztük, hogy van-e csík, vagy nincs. Maradt még pár tesztem, és a terhesség alatt, csak úgy kíváncsiságból ellõttem egyet-kettõt, háááát... az elsõnél valamivel erõsebb lett, de fény felé kellett tartani azokat is... Nem tudom mitõl lehet, talán alacsony a HCG szintünk? Mindenesetre megszületett, egészséges, majdnem 3 éves már :)
Naa mivolt az orvosnál?
A kérdező hozzászólása: oké meg írom nagyon várom már a pénteket
16:18 vagyok en is magan orvoshoz megyek mert muszaj :( a tb nem aktiv es nem engedik hogy be fizessem mert a lakcimem nem toltotte be az egy evet:( es irj meg hogy mi lesz jo?? en is varom:) :) :)
A kérdező hozzászólása: mindenféle képen meg írom mi volt
Majd írd meg, mi lett! A terhesség témakörben volt egy kismama, aki 8+5 hetesen csinált egy tesztet, ami elég halvány lett. Meg is ijedt, de aztán a dokinál megnyugodott, mert minden rendben volt!
A kérdező hozzászólása: kérni akartam idõpontot de csak május végére kaptam volna így magán úton megyek el már hívtam a dokit pénteken látni szeretne
szia abbol nem lesz gond ha nem mentel orvoshoz en csak 11hetesen mentem orvoshoz mert a doki aszt mondta hogy nem erdemes elmennem mert meg nagyon kics es allig lehet latni , de ha babat varsz akkor meny most es a 12 heten is kell meni akkor van a genetikai UH es az nagyon fontos!!22hkm
A kérdező hozzászólása: bocsi el írtam nem 36 napos hanem 3 napos
A kérdező hozzászólása: kedves második válaszoló. ennyi idõsen azért tesztelek mert január óta egyszer volt egy 36 napos pecsételõs vérzésem de be tudtam annyinak hogy a stressz miatt lehetett csak mostanában egyre több terhességi tünetem lett és ismét késik ha vissza számolok a rendes menzeszemig akkor van 9 hét és 1 nap. reménykedek benne hogy babát várok de félek hogy ha baba van a dologba akkor nincs e gond azért mert eddig nem mentem orvoshoz
Szerintem ilyenkor már erõsnek kéne lenni a csíknak, nem tudom mi az oka, hogy halvány! A hCG termelõdésea 12-14. napon már a vizeletbõl is kimutatható. A 10. terhességi hét körül éri el koncentrációja maximumát: 26 000 – 288 000 mlU/ml; A 12. héttõl szintje a 20. hétig csökken, majd az akkori értéken stabilizálódik a terhesség végéig.
Na, voltál tegnap orvosnál? Mit mondott?

Mi van akkor ha a teszt negatív lett, de terhességi tüneteket produkálo. Szédülés hányinger mell feszülés. Lehet hogy fogamzásgátlótol van?

Három honapja szedek gyógyszert, de egyszer kihagytam négszemet ennek hat hete. Azóta volt meg de nagyon kevés.

Legjobb válasz: Még felteszed a kérdést, hogy elrontottál-e valamit? A 4 kihagyott szem gyógyszert te minek neveznéd, ha nem hibának? Lehetséges, hogy terhes lettél ez miatt! Meg egyébként is a gyógyszer az nem játék, nem úgy kell szedni, ahogy azt az ember gondolja! Nem olvastad a tájékoztatót? Menj el dokihoz és vizsgáltasd meg magad, mert komolyan mondom, hogy esélyed van a terhességre! Nem rémisztgetni akarlak, de sajnos ez van!

Még felteszed a kérdést, hogy elrontottál-e valamit? A 4 kihagyott szem gyógyszert te minek neveznéd, ha nem hibának? Lehetséges, hogy terhes lettél ez miatt! Meg egyébként is a gyógyszer az nem játék, nem úgy kell szedni, ahogy azt az ember gondolja! Nem olvastad a tájékoztatót? Menj el dokihoz és vizsgáltasd meg magad, mert komolyan mondom, hogy esélyed van a terhességre! Nem rémisztgetni akarlak, de sajnos ez van!
a terhességi teszt csalhat, attól mert negativ még lehet pozitiv...forditva nem igaz, ha pozitiv akkor nem lehet negativ
ez mindkettõtõl lehet, én rendesen szedem, mégis volt, hogy ilyen tünteim voltak, de emiatt váltottam, de mivel te ki is hagytál pár szemet, akár terhesség is lehet. A teszt csalhat néha, igen. Biztonság kedvéért elmehetsz dokihoz, hogy megnyugodj.

Hol kapható terhességi teszt? és hogy az aktus után mi a legrövidebb határidő amin belül lehet használni és megbízható eredményt hoz?

vagy a teszten kívül milyen lehet?ség van arra hogy kiderüljön az hogy teherbe esett-e valaki vagy nem

Legjobb válasz: a patikaban

a patikaban
a várt menzesz elmaradását követõen mutatja ki a teszt, de vannak érzékenyebbek is amik pár napos terhességeket is kimutatnak. Miért nem veszel 72 órás tabblettát?
Bármelyik patikában vagy drogériában kapható, és nem drága. Aktus után 2 héttel célszerû leghamarabb használni. Egyéb lehetõségek: kimaradt vérzés, nõgyógyászati vizsgálat, vérvizsgálat, terhességi tünetek (hányinger). de ezek mind jóval késõbb esedékesek, a teszt hamarabb kimutatja.

Jan.30. -án jött meg utoljára.5 terhességi teszt mutatta ki hogy terhes vagyok. Ma voltam ultrahangon nem látott a doki semmit. Mi lehet?

Mi lehet szerintetek? Elküldött az orvos vérvételre jövőhéten kell visszamennem az orvoshoz. Lehet hogy később volt peteérésem és még túl korán mentem el? petezsák hány hetes kortól látszik?

Legjobb válasz: A petezsák nekem 5 hetesen látszott, de szerintem te babád vsz. késõbb fogant. A vérvétel eredménye mindenképp informatív lesz, mert abból szépen látszik majd az emelkedett hcg szint. A jövõ heti kontroll uh meg még biztosabb lesz. :)

A petezsák nekem 5 hetesen látszott, de szerintem te babád vsz. késõbb fogant. A vérvétel eredménye mindenképp informatív lesz, mert abból szépen látszik majd az emelkedett hcg szint. A jövõ heti kontroll uh meg még biztosabb lesz. :)
már hogyne látna már jócskán a 7 dik hétben leszel akkor már tuti megmutatja magát az a baba :)
Nekem február 1-én jött meg, és tegnap voltam UH-on. 10 mm-es petezsákot láttak, szikhólyagot, embriót nem. 14-én voltunk védekezés nélkül együtt a párommal, úgyhogy csak akkor foganhatott nálunk. Drukkolok neked! Nekem azt mondták, hogy 2 napos elmaradásban vagyok, 4+5-nek írtak. Ne aggódj, van, hogy nem látszik ilyenkor semmi, majd a vérvétel úgyis kimutatja a terhességet, jövõ héten meg már látni is fogod!
Akkor már igen. :) De ha még nagyobb élményt akarsz, vársz még azután is egy hetet, akkor nekünk már mozgolódott is anno. :) )
A kérdező hozzászólása: Azt mondta az orvos, hogy jövõhéten menjek vissza--> de az megint korai lenne nem? meg lehet õrülni ebbe a bizonytalanságba..fõleg miután az orvos elküldött hogy nem lát semmit :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszotokat!Szerintetek ha 20.-án megyek vissza az orvoshoz akkor már látni fog valamit?
szia nekem január 31 én jött meg utoljára kb 5 hetes 2 napos körül vagyok, és nem megyek dokihoz épp emiatt amit írtál NEM LÁTSZIK MÉG SEMMI majd 2 hát múlva megyek addigra már 7 dik hétben leszek és remélem látszik a baba és lesz szívhang is :) szóval ne izgulj nekem legalább 6 pozitív terhességi tesztem van és biztos hogy te is babát vársz, csak túl korán mentél..
Nekem sem látta a doki két hétre rá visszahivott és akkor már lehetett látni! Szerintem terhes vagy!
Mos számoltam csak ki, hogy 5+3 hetes vagy akkor maximum. :) Ilyenkor még csak nem is kell , hogy késõbb fogant baba legyen, sokaknak semmi nem látszik ebben az idõben. Ezért érdemes a 7-8. héten menni (bár én sem bírtam ki, persze:) ). Nyugalom, ott lesz az a baba!:) Elsõ voltam, 30 hkm
Nekem hat hetesen lehetett látni, szívpulzáslással együtt. Elõtte viszont volt olyan - amikor már nagyon akartam babát, hogy pozitív lett a teszt, nem is egy, és nem is egyféle, mégsem volt semmi, a vérvétel kimutatta. Mai napig nem értem hogy lehet, az orvos azt mondta, hogy volt olyanja, akinek 15 hónapon keresztül volt álpozi tesztje, és utána jött össsze a baba. Azért drukkolok, remélem baba van a dologban :) Csak azért írtam le, mert van ilyen is, olyan is.

Vérvétel terhességet mutatott ki nálam, de 10 nap múlva a teszt negatív lett. Mi az oka? Lehet, hogy észrevétlenül elvetéltem? (Lombik beültetésem volt)

Legjobb válasz: Én is így jártam (szintén lombikos) és valóban el is ment a baba sajnos a 4. hét körül :( Mennyi volt a hcg-d? Nekem 15-rõl 5 nap alatt ment le 0-ra.

Én is így jártam (szintén lombikos) és valóban el is ment a baba sajnos a 4. hét körül :( Mennyi volt a hcg-d? Nekem 15-rõl 5 nap alatt ment le 0-ra.
pár napos terhesség "megszûnése" szerintem még nem vetélés.
Lehet a teszt volt rossz..ismételd meg a tesztet..ha az is negatív...akkor passz..és nagyon sajnálom!De szorítok, hogy csak a teszt tévedjen!!
Könnyen lehet, hogy megszünt a terhesség, de ez igen gyakori, a terhességeknek legalább a fele ez elsö pár hétmeg magától megszakad. Menj vissza az orvoshoz, és csialtas még egy vérvételt, az egyértelmü.
Hulyeseget irtam. Persze, hogy van olyan hogy megtermekenyul a petesejt es nem agyazodik be, de ezt senki se veszi eszre, mert HCG csak beagyazodastol kezdve kezd el termelodni a szervezetben. Ezt en is tudom, csak gondoltam tisztazom magam a felreertesek vegett. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Az orvosom azt mondta, hogy a teszt lehet rossz, mert meg kellene jönnie a vérzésnek, ha lecsökken a Hcg szint. A jövõhéten megyek ultrahangra, addig türelemmel várok.
A kérdező hozzászólása: Nekem a beültetés után 10 nappal lett 110 a Hcg. Most még nem mértük meg, csak az ultrahangra megyek majd szerdán.

31 naposak a ciklusaim. Mikor teherbe estem, az uvo teszt alapján 16-án volt peteérésem.16-án és 17-én voltunk együtt a férjemmel. A doki mégis azt mondja, hogy fiatalabb a terhességem. Ez hogy lehet?

9 hét 3 napos a bébim és a CRL:14.4mm, tehát 8 hét 3 naposnak mérte a doki. Remélem ez nem gond.

Legjobb válasz: Nem gond,lehetnek eltérések,és méréshibák is.Gratulálok:-)

Nem gond, lehetnek eltérések, és méréshibák is.Gratulálok:-)
MEGKÉRDEZHETEM MIKOR VOLT MEG NEKED UTOLJÁRA?nekem nov 30an és 30-33napos ciklusaim vannak akkor hany hetes terhes vagyok?bocsi de en ezt nem ertem

Mi a véleményetek a 3 napos terhességi tesztről? Én mindenhol azt olvastam/hallottam, hogy leghamarabb kb.2 hetes terhességet lehet megállapítani teszttel.

Legjobb válasz: A 3 napos teszt a beágyazódás után 3 nappal mutatja ki a terhességet, tehát kb. 10-14 nappal az "aktus" után. Szóval nem átverés, rá is van írva, hogy "már 3 napos terhességet kimutat a beágyazódás után". Általában pontosak, nyugodtan vehetsz!

A 3 napos teszt a beágyazódás után 3 nappal mutatja ki a terhességet, tehát kb. 10-14 nappal az "aktus" után. Szóval nem átverés, rá is van írva, hogy "már 3 napos terhességet kimutat a beágyazódás után". Általában pontosak, nyugodtan vehetsz!
Igazából ugy van , hogy a beágyazódás után 3 nappal már kimutatja a teszt, hogy valaki terhes-e vagy sem. De a beágyazódás is kb. a 7-12. napon történik meg, ami ugye azt jelenti, hogy megtermékenyül a petesejt, osztodni kezd, és halad szépen a méh felé, de ez mind idõbe telik ugye, és ezek után pár nap alatt beágyazódik. Ugyhogy olyan nincs is, hogy 3 napos terhesség, mert akkor még be sem ágyazódhatott, sõt még nem is érhetett el a méhbe.
Nem kell bedõlni neki. Valahogy el kell adni a termékeket. Igaz, amit hallottál, hogy csak kb.2 héttel rá mutatható ki. A nem vár napján vagy utánna pár nap múlva biztosabb.
Legfeljebb a beágyazódás után 3 nappal tudja kimutatni, mert a fogantatástól számított 3. napon még be se ágyazódott az embrió. Ha valaki azt állítja, h a fogantatástól számított 3. napon ki tudja mutatni, az hazug disznó, ne dõlj be neki!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!