Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet hiba, ha telepitéskor (4 db)

Mi lehet a hiba, ha telepitéskor ezt irja ki: Shellmaneger detabase is corrupt or missing?

Legjobb válasz: Elõször próbáld elindítani a szervízt, ha nem megy, akkor telepítsd újra a windowst.

Elõször próbáld elindítani a szervízt, ha nem megy, akkor telepítsd újra a windowst.
hány mb-tos a memóriakártyád? mert lehet h nincs rajta elég hely
A kérdező hozzászólása: 2 gigás van és több mint 1, 8 giga szabad rajta
Engedélyezve van a telepítés ismeretlen forrásból opció? Marketen elvileg nem szükséges, de ki tudja... Valamint ha ez nem segít, próbáld meg gyárira visszaállítani a telót, valahol lesz egy ilyen opció benne. Amúgy meg a gyári romok nevetségesen szarok...keress rá egy cyanogenmod-ot, vagy egy jobb fajta WIUI-t, MIUI-t. Igaz, hogy ugrik a gari elvileg, de hidd el, hogy rengeteget fog dobni a telódon egy másik rom. A vicc meg az egészben az, hogy ezek a "buherált" romok általában sokkal stabilabbak, és használhatóbbak, mint a gyári társaik. Nekem Motorola Defy-m van, és Cyanogenmod 7.2 Nightly ROM van rajta, ami annyit jelent, hogy elvileg ezt még fejlesztik, de így is fényévekkel jobb, mint a gyári, ami rajta volt :) Ha esetleg nem oldódik meg a problémád, igyekszem még tippeket adni.

Mi lehet a hiba akkor, ha xp telepítés közben az összes helyen megadom, h. magyar klaviatúrát használok, a kezelői nyelv, és minden egyéb nyelv magyar legyen, ennek ellenére az egész angol, és ezt a nyelvi beállításoknál sem lehet megváltoztatni?

Esetleg alternatív megoldások ? (magyar pack?) Ez a windows speckó 2011 januári frissítés, és gondolom mondanom sem kell hogy sp3 (32 bit)

Legjobb válasz: Olyan nincs, hogy nem lehet megváltoztatni, akármikor hozzá lehet adni bármilyen billentyûzetkiosztást.

Olyan nincs, hogy nem lehet megváltoztatni, akármikor hozzá lehet adni bármilyen billentyûzetkiosztást.
A kérdező hozzászólása: Bocs lehet hogy félreértetted, vagy rosszul fogalmaztam (250 karakter korlát), de arról lenne szó, hogy a klaviatúra az lehet magyar, csak az egyéb dolgok (pl:menük, leírások, konkrétan minden) teljese angol. Ez a problémám.
Mert angol XP-t raktál fel, nem?
A kérdező hozzászólása: De telepítés közben megadta lehetõségként h. magyar nyelvet telepítsek. (És amúgy is azt mondták h. elvileg lehet magyar nyelvet telepíteni)


Mac OS X Hackintosh telepítés hiba. Ha értesz hozzá kérlek nézz be. Mit lehet tenni?

Elkezd bootolni és mikor a starting darwinnal van simán újra indul a gép. megpróbáltam 3 különböz? verzióval is mindegyiknél ez volt a hiba

Legjobb válasz: Kalyway-el próbálód?

Kalyway-el próbálód?
"CPU-m AMD" nem tudsz olvasni? csak INTEL processzoron van esély a hack futtatásához! ki az a hülye, aki AMD processzor driverjét megírja neked, ingyen? még feltörni is egyszerûbb az oprendszert, nemhogy drivert írni...
A kérdező hozzászólása: Elsõválaszoló még nem probáltam de megnézzem Második válaszolo. Van emelyik már AMD-s procikat is támogat és Youtube-n is van egy csomó videó ami 7750-es Athlon van a gépbe és futt rajta az OSX...
photoshopról hallottál már? :D a youtube videókat is hamisítják rendesen...
nem értem. miért nem veszel egy Apple gépet? Használtan vagy kicsit régebbieket már egész jó áron lehet venni. Maga a hackintosh sosem fog olyan élményt és felhasználhatóságot adni mint egy eredeti MAC.
már nem azért, de nekem lazán futott anno amd-s gépemen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!