Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet hiba, (1920 db)

Mi lehet Hien No More címû számának akkordjai?

Bár próbálkoztam, de nem sikerült és interneten se találtam, úgyhogy gondoltam hátha van itt valaki aki meg tudná mondani.: )

Legjobb válasz: *Mik lehetnek: D

A kérdező hozzászólása: *Mik lehetnek: D

Cool Edit Pro, mi lehet HIBA?

Megnyílik, de ha pl. a lejátszásra kattintok azt írja hogy nem definiálható küls? hiba? Mi lehet a baja? Win7 64bit Realtek HD

Legjobb válasz: sikerült, találtam leirást h mit kell csinálni win7nél

A kérdező hozzászólása: sikerült, találtam leirást h mit kell csinálni win7nél
A kérdező hozzászólása: ÉÉSS MÁÁR MEGINT CSINÁLJA, HÁT ÉN MEGÕRÜLÖK

Clevo Dimotion M67SRU laptopon nem működik a képernyő! Tehát mikor elindítjuk, és adott esetbe külső monitorra tesszük, a gép tökéletesen müködik, csak a laptop kijelzője nem reagál! Kérdésem mi lehet a hiba? Kb mennyiért javítható?

Legjobb válasz: Mondjuk képernyõ fóliakábel hiba.. De lehet háttérvilágítás hiba is, ekkor még a képernyõ jó lehet. Árat így szakszerviz tud mondani...

Mondjuk képernyõ fóliakábel hiba.. De lehet háttérvilágítás hiba is, ekkor még a képernyõ jó lehet. Árat így szakszerviz tud mondani...


1994 1.6 benzin golf III menet közben meg áll a motorja, félre húzódok és újra menet kész! Mi lehet a hiba? (mostanában egyre sűrűben csinálja! )

Legjobb válasz: 1 Tipp : A Mágneses "Hall" jeladó gyengélkedik (??) a gyújtás elosztóban,ez a hiba összevissza okoz leállást,aztán mintha mi sem történt volna ,újra jó minden.megy a motor. Bátyám kocsijában ez volt a hiba ugyanilyen hiba jelenséggel.

1 Tipp : A Mágneses "Hall" jeladó gyengélkedik (??) a gyújtás elosztóban, ez a hiba összevissza okoz leállást, aztán mintha mi sem történt volna , újra jó minden.megy a motor. Bátyám kocsijában ez volt a hiba ugyanilyen hiba jelenséggel.
A kérdező hozzászólása: köszi a tippet Holnap lecserélem benne a jeladót!üdv
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem az a hiba ma lecseréltem benne + még a trafot is és még mindig ugyan azt csinálja!Esetleg gyujtás fedél nem lehet a hiba?üdv
Nekem van egy 1980-as autóm és azis csinált ilyet hogy leállt. De az akkor állt meg ha pl piros lámpa fele gurultam alapjáraton vagy hasonló. egyszercsak nem indult egyáltalán. Alapjárat volt meg minden. és amikor teljesen leállt akkor derült ki hogy kontakt hiba volt az önindítónál :S ezt kijavítottuk és azóta nincs ilyen gondom.

Van egy samsung wawe3-am és az a gond hogy feltöltöm és egyszer csak 67 58 vagyis változó százalékú töltöttségnél kikapcsol, ha felrakom töltõre azt mutatja hogy majdnem felvan töltve teljesen, mi lehet a hiba oka? Én az aksira gyanakodom,

Legjobb válasz: Rendszer hiba. Ha kijelzi, hogy mennyire van töltve és lekapcsol akkor rendszer hiba. Klón telefon? (lehet az aksi is hibás próbáld ki az egyik szolgáltatónál másikkal lehetõleg annál akinél vetted)

Rendszer hiba. Ha kijelzi, hogy mennyire van töltve és lekapcsol akkor rendszer hiba. Klón telefon? (lehet az aksi is hibás próbáld ki az egyik szolgáltatónál másikkal lehetõleg annál akinél vetted)
A kérdező hozzászólása: nem klón telefon, a rendszer hia javíthattó?
Elsõnek ne arra gondolj menj be egy szolgáltatóhoz és nézzétek meg, hogy másik aksival megy e. Amúgy ha szerelõhöz elviszed biztos tudnak valamit kezdeni vele de ha nem azt már szolgáltatónál mondani fogják ha meg van még gari rá akkor kicserélik.

Kapcsolódási probléma (win7, MMORPG) Már napok óta szenvedek a problémával, semelyik online játék nem fut a gépemen. Hiába engedem át tűzfalon, lövöm ki a tűzfalat, vírusírtót. Mind hiába, a játék nem kommunikál a szerverrel. Mi lehet a probléma?

válaszokat előre köszönöm!

Legjobb válasz: Lehet a szerver a hiba. Próbáld meg egyik haverodnál a te felhsználó nevedet, ha ott se megy, akkor a server, ha megy, akkor a gépeden valami. Tûzfalra tippeltem volna, de mivel azt már kilõtted, próbáld újratelepíteni a játékot

Lehet a szerver a hiba. Próbáld meg egyik haverodnál a te felhsználó nevedet, ha ott se megy, akkor a server, ha megy, akkor a gépeden valami. Tûzfalra tippeltem volna, de mivel azt már kilõtted, próbáld újratelepíteni a játékot
Érdekes. Nekem programokkal szokott ez lenni. Nem tudom.

Van egy 1 TB-os külső HDD-m, ami HDSentinel Pro szerint 19%-os, és 94 db hibás szektor található a felületén. Leteszteltem még két programmal, de azok szerint nincs rajta hiba. Mi lehet a hiba? (ha egyáltalán van)

Mellesleg néha kattog is, ilyenkor újrainditom a gépet, és utána helyreáll.

Legjobb válasz: A hibás szektorok javíthatók (kicserélhetõk tartalékra) ha teljesen kinulláztatod a vinyót megfelelõ szoftverrel DOS alól, majd újraparticionálod és formázod. Ha tudod hová tenni addig a rajta lévõ dolgokat, akkor tedd meg, ártani biztos nem fog. A kattogás lehet például áramellátási hiba is, de akár a természetes mûködése is. Így leírás alapján nem lehet többet mondani.

A hibás szektorok javíthatók (kicserélhetõk tartalékra) ha teljesen kinulláztatod a vinyót megfelelõ szoftverrel DOS alól, majd újraparticionálod és formázod. Ha tudod hová tenni addig a rajta lévõ dolgokat, akkor tedd meg, ártani biztos nem fog. A kattogás lehet például áramellátási hiba is, de akár a természetes mûködése is. Így leírás alapján nem lehet többet mondani.
A kérdező hozzászólása: Kép a HDDTune-ról: http://img715.imageshack.us/img715/3698/hdtunebenchmarkhitac..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm... Sajnos csak 2 db merevlemezem van, és ez a HDD már 700 GB-nyi adatot tárol, nem tudom az összeset kimásolni róla. Ezalatt lefuttattam még egy programot DOS alatt (MS ScanDisk), de ez sem jelölt szektorhibát. Lehet hogy csak a program diagnosztizál félre?

Candy CDS 645 mosógatógép nem csinál semmit. Még a kijelző se gyulladki hiába kapcsolom be. Vezérlő panel hiba? Elöző használatkor még tökéletesen müködött. Mi lehet a hiba? Köszönöm elöre is a segitséget.

Legjobb válasz: - ha több áramkör van a házban, lehet, hogy pont annak a biztosítéka csapott le amin a mosógéped van, ott kezdd - a mosógépben is van biztosíték, ott folytasd - ha egyik sem jött be, akkor nagyon káromkodj és hívj szerelõt

- ha több áramkör van a házban, lehet, hogy pont annak a biztosítéka csapott le amin a mosógéped van, ott kezdd - a mosógépben is van biztosíték, ott folytasd - ha egyik sem jött be, akkor nagyon káromkodj és hívj szerelõt

Mi lehet a hiba?

Orion OMU 800/V automata mosógép nem indítja a centrifugát, centri indítás el?tt bevillanik az indítás/leállítás gomb, és nem indul a centrifuga.

Legjobb válasz: Alapvetõen a programvezérlõ hibája lehet gond de néhány esetben csak valamelyik szenzor tilt le. A centrifuga program alapfeltétele hogy kiszivattyúzza a vizet elõször ezt nézd meg.Tisztísd ki a szûrõt majd a mosás program végén gyõzõdj meg róla hogy teljesen kiszívja a vizet.Ha ez OK akkor ez a hiba kizárva. Van egy vízszint szenzor a dobon az is meghalhatott de ezt csak szakszervíz tudja megvizsgálni Ezt követi az egyensúly érzékelõ, nézd meg nem e túl lazán mozog a dob a lengéscsillapítókon.Olyannak kell lennie akár az autón:érezhetõ ellenállást mutat a kimozdításra elengedéskor nem inog tovább tehát feszesen tartja a dobot.Ha ez is OK akkor sajnos programvezérlés hiba.

Alapvetõen a programvezérlõ hibája lehet gond de néhány esetben csak valamelyik szenzor tilt le. A centrifuga program alapfeltétele hogy kiszivattyúzza a vizet elõször ezt nézd meg.Tisztísd ki a szûrõt majd a mosás program végén gyõzõdj meg róla hogy teljesen kiszívja a vizet.Ha ez OK akkor ez a hiba kizárva. Van egy vízszint szenzor a dobon az is meghalhatott de ezt csak szakszervíz tudja megvizsgálni Ezt követi az egyensúly érzékelõ, nézd meg nem e túl lazán mozog a dob a lengéscsillapítókon.Olyannak kell lennie akár az autón:érezhetõ ellenállást mutat a kimozdításra elengedéskor nem inog tovább tehát feszesen tartja a dobot.Ha ez is OK akkor sajnos programvezérlés hiba.

Memóriabővítés hiba. Mi lehet a gond?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Memória hiba .. (Magyarul szar a ram) az egyiken cska írás-olvasás hiba van .. tehát amit beírtak a ramba nem lehet hibátlanul visszaolvasni, a másik meg olyan szinten rossz rogy el sem indul vele a gép ... ezzel befürödtél :S

Memória hiba .. (Magyarul szar a ram) az egyiken cska írás-olvasás hiba van .. tehát amit beírtak a ramba nem lehet hibátlanul visszaolvasni, a másik meg olyan szinten rossz rogy el sem indul vele a gép ... ezzel befürödtél :S
A kérdező hozzászólása: Akkor az hogy lehet, hogy 1 másik gépet elhajt ez a két RAM? Ott mûködik... Köszönöm a válaszod, ment a zöld!
Egy százast én is tennék rá hogy ramteszteren kibukna.... Attól mert egy másik gépben "elvileg" mûködik nem jelent semmit bár kétlem huzamosabban használva ott nem okozna gondot, lehet az a szegmense nem volt használva ami hibás nálad meg egybõl kibukott, telepités meg eleve érzékeny az ilyesmire.
A kérdező hozzászólása: Igen, igazatok volt, de én nem nagyon értek ehhez, ezért is kérdeztem. A helyzet a következõ: az egyik RAM tényleg kuka, most próbáltam meg a másikkal és azzal elindult a gép. Tehát jelenleg 3x256 RAM van a gépben. Ez így maradhat? Mert úgy tudom, hogy párban érdemes tenni õket. Köszönöm a válaszokat, még alig kezdõdött el a nap, máris tanultam valamit! :-)
Maradhat, jobban jársz 3 RAM-al, mint kettõvel...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!