Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet ha folyamatosan (85 db)

Wave 2-nek mi baja lehet ha folyamatosan villog az inicializálás és szétkapcsolás a kijelzőn?

Nincs semmihez csatlakoztatva de mégis úgy érzékeli, már újra lett indítva de még mindig csinálja. Belassítja,meríti, használhatatlan így. Valami ötlet mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Ilyenkor egy rendszer alaphelyzetbe állítás/újra húzás megoldja! Ha pedig a samsung gyári progijával raktad fel a 2.0 frissítést az szokott ilyeneket csinálni, mert beta állapotú a szoftver.!

Ilyenkor egy rendszer alaphelyzetbe állítás/újra húzás megoldja! Ha pedig a samsung gyári progijával raktad fel a 2.0 frissítést az szokott ilyeneket csinálni, mert beta állapotú a szoftver.!
detto ugyanez a bajom, de az is biztos hogy samsungot soha nem veszek mert ez már nem az 1. ami nemmûködik jól
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a teljes visszaállítást újraindult de most is villog az a szar......

Lenne egy olyan kérdésem, h mi van akkor, ha úgy érzem folyamatosan pisilnem kell, tényleg, percenként! Folyamatosan érzem, és csíp, ha jön, meg alapban is. Mi lehet ez? Komoly? Vagy csak valami kellemetlen fertőzés?

Segítsetek...volt már valaki hasonló helyzetben? És hogy oldotta meg? Nagyon kellemetlen..

Legjobb válasz: Húgyúti fertõzésre utal a tünet. De az is lehet, hogy nem iszol elegendõ folyadékot ebben a melegben. Nálam hasonló tünetek voltak, mikor egy áruházban dolgoztam és nem lehetett vizet bevinnünk magunkkal az eladótérbe. Igyál sok folyadékot (szigorúan cukormenteset), ha nem javulna 2 napon belül, akkor orvoshoz fordulj!

Húgyúti fertõzésre utal a tünet. De az is lehet, hogy nem iszol elegendõ folyadékot ebben a melegben. Nálam hasonló tünetek voltak, mikor egy áruházban dolgoztam és nem lehetett vizet bevinnünk magunkkal az eladótérbe. Igyál sok folyadékot (szigorúan cukormenteset), ha nem javulna 2 napon belül, akkor orvoshoz fordulj!
Próbálj meg sokat inni tényleg, sok mentes vizet vagy rendes teát, de ihatsz gyógyteát is, cickafark jó ilyenkor azt hiszem. Ha szerencséd van ki tudod pisilni a bacit, de ha sok folyadékra nem enyhül, akkor menj el urológiára, mert ez bizony hólyaghurutnak tûnik. Semmi extra, pisilni kell egy üvegbe, azt ott gyorsteszttel megnézik, többnyire genny és vér tud lenni egy gyulladt pisiben, a gyulladás mértékétõl függõen adnak rá antibiotikumot. (Ami szépen gombásíthatja a hüvelyt, szóval okozhat máshol problémát, de legalább a pisi nem szokott csípni utána)

Mit csináltok a babával, ha folyamatosan sír és nem nyugszik meg még kézben sem? Meddig lehet hagyni sírni? Nem lesz semmi baja, ha folyamatosan üvölt?

Evés után, tiszta pelusban, büfizés után mosolygósan elvan egy 10 percig, aztán rákezd. Nem tudom folyamatosan felkapkodni, de azért nem hagyom magára, simizgetem, cumit kap, mellette vagyok, de semmi nem jó.

Legjobb válasz: 8 hetes és sokat pukizik. Pisil, kakil rendesen és szépen eszik. Õ löki el a cicit, mikor befejezte és jóízûen mosolyog. Ha hasra teszem, akkor a fejét emelgeti és rúgdos, nem emeli a popsiját. Amikor emeli, akkor ki is jön egy kis puki. Az egyik hozzászóló írta, hogy pukizik rendesen a babája, mégis bántják a szelek. Szerintem ez lehet nálunk is, mert ha cicire teszem utána, akkor nem eszik, tehát nem éhes. Nem szoptatom túl gyakran sem, mert 3-4 óra eltelik, mire újra eszik, éjjel 7 órát alszik egyben, de néha akkor is emeli a popsit és nyöszörög, aztán kijön a puki és alszik tovább. Fõztem édeskömény teát, azt megpróbálom, ha ma is ez lesz. Köszönöm az eddigi válaszokat!

A kérdező hozzászólása: 8 hetes és sokat pukizik. Pisil, kakil rendesen és szépen eszik. Õ löki el a cicit, mikor befejezte és jóízûen mosolyog. Ha hasra teszem, akkor a fejét emelgeti és rúgdos, nem emeli a popsiját. Amikor emeli, akkor ki is jön egy kis puki. Az egyik hozzászóló írta, hogy pukizik rendesen a babája, mégis bántják a szelek. Szerintem ez lehet nálunk is, mert ha cicire teszem utána, akkor nem eszik, tehát nem éhes. Nem szoptatom túl gyakran sem, mert 3-4 óra eltelik, mire újra eszik, éjjel 7 órát alszik egyben, de néha akkor is emeli a popsit és nyöszörög, aztán kijön a puki és alszik tovább. Fõztem édeskömény teát, azt megpróbálom, ha ma is ez lesz. Köszönöm az eddigi válaszokat!
Mennyi idõs? HA hasfájós, akkor nem jó ha folyton eteted, sõt! A fiam 4 hónapig sírt éjjel-nappal. Infacol, Espumisan, Édeskömény tea, Gripe Water - talán beválik valamelyik. Ha hasra teszed, emelgeti a popóját, rúgdos?
Szoptasd meg! Ha eszik, akkor éhes volt. Ha nem, akkor csak a közelségedre vágyik!
Ki kellene deríteni, hogy mégis mi baja van. Az én kisfiamnál is volt ilyen vigasztalhatatlan sírás pár hetes korában. Azt hittük, a hasa fáj, aztán pár nap után rájöttünk, hogy egyszerûen éhes, és addig nem alszik el, amíg nincs tele a hasa. De akkor is sírt (bár nem ennyire), amikor fáradt volt, és nyugalomra volt szüksége, hogy el tudjon aludni.
Lányom hasfájós, és nem azért, mert én eszek valami rosszat, hanem a gázoktól. Hiába pukizik, kakil rendesen, belül nagyon bántják õt a szelek. S képes órákat üvölteni, még akkor is ha kézben van! Sok mindent kipróbáltunk, de ha fáj neki, akkor fáj neki. Voltunk dokinál is, azt mondta egészséges, csak türelem kell és majd egyszer elmúlik. Eddig semmi baja nem lett az üvöltéstõl, remélem nem is lesz. Én nem hagynám sírni, de sajnos ringatva, becsomagolva sem szokta abbahagyni. Ha kell órákat járkálunk vele, mert nem akarjuk, hogy fájjon neki, és hidd el ettõl nem lesz elkapatva. Különben mindent ki kell próbálni! Tornáztasd, simizd a pocakját (erõsen), adj neki Infacolt vagy Espumisant vagy ha elmúlt 1 hónapos Gripe Watert, hátha beválik valamelyik (ha tényleg hasfájós), csomagold be õt. Reméljük nem tart sokáig ez az üvöltözõs állapot!
Mennyi idõs a babád? Pici csecsemõt nem lehet "elkapatni". Elkapatni fél éves kortól lehet. Addig akkor sír egy baba, ha valami baja van. Ha non stop üvölt, a hasa fájhat. (Lábát felhúzogatja, mint már írták) Esetleg böfi? Ha anyatejes, akkor a Te táplálékodat kéne megfigyelni. Nálunk a tej és szójamentes étkezés meghozta az eredményt, a sírást mintha elvágták volna...
Azt, hogy faj a hasa altalaban onnan tudod, hogy huzogatja fel a labat, rangatja, a terde a hasanal van... Izeg-mozog, idegesen huzza a labait, rugkapal.
Lehetseges a hasa faj, vagy vagyik vissza a pocidba ha meg picike. Az en leanykam is ezt csinalta, es nalam ugy nyugodott meg, ha a mellkasomra fektettem. Esetleg kiprobalhatod te is. Kicsit felpockolod magad, hogy olyan 30 fokos szogben fekudj(szoval ne legy teljesen vizszintesen, mert akkor a baba feje picit lejjebb lesz). Fekudj le kicsit vele pihenni, hatha ettol megnyugszik... Ilyenkor meg sok babusgatast igenyelnek, hisz ismeretlen nekik ez a vilag, s jo nekik, ha erzik, hogy nincsenek egyedul. Ha a mellkasodra fekteted, erezheti a szived dobogasat, es kicsit "otthon" erzi majd magat. Ha pedig a pocija faj adj neki nyugodtan egy kis edeskomenyteat. Artani nem fog artani, ne felj, csak jot tesz neki, megindul a szele. Remelem segitettem...
Én ilyenkor mindig felöltöztettem jó melegen, és kivittem babakocsiban sétálni. Akkor mindig elhallgatott és "bealudt" :) Vagy volt egy benti babakocsink, és abban rázogattam. Vagy magamra kötöttem egy kendõben, és úgy fõztem, takarítottam (persze óvatosan)... stb. Sosem hagytam sírni. Talán egyszer... de azt is megbántam, hisz neki szüksége van segítségre, egyedül nem tudja "megoldani" a baját még.
nekünk az vált be, hogy a kis takarójába jó szorosan bebugyolálom úgy, hogy a kis karjait a mellkasára teszem. próbáld ki esetleg Te is.
A kérdező hozzászólása: Nem ettem semmi olyat, ami puffaszt, vagy amit nem szabad, nem tudom. Sokat van hason, masszírozom a pociját is, mit tudok tenni, ha esetleg az a baj? És honnan tudhatom???
Esetleg nem a hasa fáj? Ok nélkül nem szoktak ennyire sírni.


A pánikbetegségem kezdõdött így, aztán egy idõ után jöttek a pánikrohamok is.
Üdv a táborban. Kb 4 éves korom óta így fekszek le, kisebb koromban minden egyes éjjel alvajártam, sírva.. Most már csak félek aludni, kb 3-4 óra míg elalszok, ezért minden éjjel kb 2-3 órákat alszok.. :S 15/L
A kérdező hozzászólása: És ez valószínû h a sok stressz tõl alakult ki? mert sokat idegeskedtem meg idegeskedem is...néha van olyan mikor ugyérzem hogy nem kapok levegõt meg stb....

Csak ritkán szól a mikrofonom a géppel nincs baj mit lehet csinálni hogy folyamatosan szóljon? Lehet hogy az áramkör megszakadt vagy mi? és ha igen mit lehet vele csinálni?

Legjobb válasz: lehet hogy megvan törve a mikrofon kábele, vizsgáld meg alaposan, hogy nincsen-e véletlenül rajta 'hajlat'; ha megtört, akkor csak néha érkezik impulzus - ezért szólhat csak néha

lehet hogy megvan törve a mikrofon kábele, vizsgáld meg alaposan, hogy nincsen-e véletlenül rajta 'hajlat'; ha megtört, akkor csak néha érkezik impulzus - ezért szólhat csak néha

Szerintetek mit érdemes manapság tanulni, amivel később majd pénzt is lehet keresni, ha folyamatosan fejlesztem magam továbbra is (mármint az egyetemen töltött éveim után)? Mi az amiből most hiány van?

Én leginkább turizmussal,azon belül pedig bármivel foglalkoznék,már van egy nyelvvizsgám,még egyet meg fogok csinálni és a kés?bbiekben még szeretnék egyet,illetve fejleszteni magam,tovább tanulni azokat amik érdekelnek,hogy minél szélesebben,és a f?,hogy nem irodában ülve,hanem szabadon tudjak mozogni.

Legjobb válasz: A turizmussal nem lehet pénzt keresni, csak ha kapcsolataid és/vagy tõkéd van hozzá. Nem sok, 50 millió elég. Az kevés lesz, hogy nézed a joblineon meg mindenfelé pályakezdõként az álláshirdetéseket, mert úgy tuti lesz 5 év elhelyezkedni.

A turizmussal nem lehet pénzt keresni, csak ha kapcsolataid és/vagy tõkéd van hozzá. Nem sok, 50 millió elég. Az kevés lesz, hogy nézed a joblineon meg mindenfelé pályakezdõként az álláshirdetéseket, mert úgy tuti lesz 5 év elhelyezkedni.

Van egy lcd monitorom és ha benyomom a felkapcsoló gombját akkor csak zöldel vilog a gomb de a monitor csatlakoztatva van nem tudom mi lehet a baja? És ha lecsukom a gépet ugyanugy vilog a monitor folyamatosan és nem hadja abba

Válaszokat várnám mi hamarab

Legjobb válasz: Ez energiatakarékos állapotnak tûnik (DPMS vagy ilyesmi), de mivel akkor valószínûleg nem kérdeztél volna, ezért azt javaslom, hogy nyisd ki a gép házát és a videokártyát óvatosan nyomd vissza az aljzatába (lehet hogy kimozdult).

Ez energiatakarékos állapotnak tûnik (DPMS vagy ilyesmi), de mivel akkor valószínûleg nem kérdeztél volna, ezért azt javaslom, hogy nyisd ki a gép házát és a videokártyát óvatosan nyomd vissza az aljzatába (lehet hogy kimozdult).
A kérdező hozzászólása: Nincs Kimozdulva A Videokártya És a monitor nem energia takarékos
A kérdező hozzászólása: Monitor Neve:GNR Tipus:LCD GNR TS702
új a videokártya?
lehet lap is. nézd meg hogy a kondik nincsenek-e megdagadva vagy ilyesmi
A kérdező hozzászólása: Nem új videokártya a kondik mentek szétbene mivel elvitük egy szerelõhöz és õ mondta
orvosolható akár otthon is.
A kérdező hozzászólása: igen de én inkáb nem csinálnám mert ha valamit elrontok az nagy baj
A kérdező hozzászólása: panel, minden áthallatszik sajnálom a gyerekeket, mert ez a nõ egy állat...
Honnan tudod, hogy üti a gyerekeket? Mert a kiabálást, meg a sírást értem, az nyilván áthallatszik. Nagyon sok mindent nem tudsz tenni, mert ha valaki kiabál a gyerekeivel, vagy a férjével az még nem büntetõjogi kategória. Esetleg megpróbálhatsz vele beszélgetni. (és nem beszélni!)
Szakembere válogatja. Sajnos lehet, hogy semmi. Lehet, hogy ezután jobban odafigyelnek a gyerekekre az oviban/bölcsiben, több szeretetet vagy törõdést kapnak. Lehet, hogy szemfülesebbek lesznek, és ha bizonyíték adódik a szülõk ellen, lépnek valamit..... Egyébként én nem bírnám ki, hogy ne szóljak a szomszédnak, de valószínûleg semmi hatása nem lenne, csak megkapnád, hogy semmi közöd hozzá.... Nekem vannak gyerekeim, és nem akarnám hagyni, hogy ezt hallgassák a szomszédból, és esetleg megviselje õket is. Talán próbálj anyukával párszor csevegni, mikor összefuttok, és azután megkérdezheted, segíthetsz -e neki valamiben, mert áthallatszik a viselkedése, ezért gondolod, hogy problémája van, és a gyerekeket sajnálod. Sajnos ennél jobb ötletem nincs:( Nagyon pocsékok a magyar törvények, hogy nincs ilyesmire valami jó megoldás:(
A kérdező hozzászólása: és utána mi fog történni?
Ha tudod, melyik intézménybe járnak a gyerekek, szólhatsz ott is az óvónõnek, tanárnõnek. Vagy az intézményvezetõknek.
A kérdező hozzászólása: nem ítélem el, de nem ismerem még annyira, hogy beszéljek vele errõl...
egy próbát megér, bár a gyámhatóság a döntõs, õk meg a szülõkre bízzák mindig a gyereket (még ha bántalmazás is van!), a gyermek-jólétisek csak próbálkoznak-próbálkoznak... de hátha most "csoda" történik. õket kell megkeresni: [link]
De az is lehet, hogy vmi segítségre szorul, ezt így nehéz eldönteni. BEszélgettél már vele egyébként? Ki tudja, mi hozza ezt elõ belõle, nem biztos, hogy azonnal el kell ítélni.
Szólhatsz pl védõnõnek, családsegítõ, gyerekjólét... Bár, ha nem látszik a gyerekeken, akkor azért nehezebb. Csak azért még nem hurcoltak el senkit, mert ordibált a gyerekeivel. Rendõrség se tesz semmit (mert nem tud sajnos), amíg nem folyik vér vagy nincs látlelet. Esetleg te magad is közölheted vele, hogy ez így nem oké, és vegye észre magát.
Láttad, hogy üti õket? Neked van gyereked, tudod milyen egy 3 éves? Persze ha úgy látod, hogy nem javul a helyzet, sõt, mindenképp tegyél lépéseket, nem lehetsz semleges, most már ha felfigyeltél rá. Sok sikert.

Egy ideje folyamatosan el van dugulva az orrom, de ha megcsinálok 20 fekvõtámaszt, akkor kidugul, mi lehet az oka?

És hogyan lehetne fenntartani azt az állapotot ami a fekvõtámaszozás után kialakul? (Orrcseppeket és egyéb spray-ket nem szeretnék használni, mert tönkreteszik az ember orrát és függõséget is okozhatnak)

Legjobb válasz: Bioptron lámpa kezelés kellene az arcüregedre. Ha nincsen, akkor infralámpa kezelés is jó lesz. Gyulladástól lehet.

Bioptron lámpa kezelés kellene az arcüregedre. Ha nincsen, akkor infralámpa kezelés is jó lesz. Gyulladástól lehet.
Az elsõvel egyetértek. Lehetséges még egy ok, amit úgy hívnak, hogy a harag szomatizációja. Valakire mélyen haragszol, és ezt nem vagy képes sem feldolgozni, sem kiadni magadból. Ilyenkor szokott az arcüreg "szórakozni". Azt szokták mondnai, hogy a megfázás a harag szomatizációja. (Van persze ennek síma organikus verziója is, amikor az ember összesed egy vírust és ennyi. Csakhogy az egy hát alatt elmúlik és amíg van, addig nemigen segít rajta semmiféle fekvõtámasz.) A fekvõtámaszozás azért segít, mert egyrészt felpöregti a vérkeringést, megemeli a vérnyomást egy picit, másrészt pedig segít belõled a haragot, agressziót kiadni, a sporton keresztül.

A kislányom 8 hónapos, kb.4 hete vettük észre nála, hogy ha gyerekülésbe, babakocsiba, etetőszékbe ültetjük folyamatosan fészkelődik (vonaglik, dörzsöli a popsiját az ülőfelülethez). Van valakinek valami ötlete, mi lehet a baja szegénynek?

Eddig nem csinált ilyet, semmi baja nem volt a pelenkával, ha a szőnyegen vagy földön ül akkor nem mocorog így. Próbáltuk már a pelenka cserét (dm, müller, libero, stb. KB.10. fajtát) krémet, és hintőport, törlőkendőket. A popsiján sem kiütés, sem pír nincs.

Legjobb válasz: kezdõdik!!!!!Nem fog megülni egy helyben a kislányod, fõleg ha még akaratosabb is!Nem a pelenkával van a baj, egyszerûen nem akar egy helyben megülni!plussz lehet benne egy kis hiszti, nyávogó visító sírás!Hozzá kell szoktatni!

kezdõdik!!!!!Nem fog megülni egy helyben a kislányod, fõleg ha még akaratosabb is!Nem a pelenkával van a baj, egyszerûen nem akar egy helyben megülni!plussz lehet benne egy kis hiszti, nyávogó visító sírás!Hozzá kell szoktatni!
Lehet hogy melege van, nem? pont kb. 1 hónapja van melegebb...vagy egyszerûen fel akar ülni rendesen, vagy már ül stabilan? mert nekem akkor csinálta ezt a lányom, mikor elkezdett stabilan ülni, meg felállni, hogy nem bírt nyugton lenni, állandóan izgett mozgott, még álmában is..:-)) és ez addig kitartott, míg stabilan nem tudott járni...
Nem a pelenka a baj, szerintem sem. Egyszerûen unalmas neki ücsörögni, mikor lehetne mozogni, felfedezni, matatni. Sokkal izgalmasabb a zoknis fiókban kotorászni, mint a székben ücsörögve várni, hogy majd valami lesz. Ez van. Ha mozgékony a gyerek, ez csak rosszabb lesz. Ha már mászik vagy kúszik, akkor érdemes minél nagyobb teret adni neki, nem járókában tartani, hanem le a szobaszõnyegre, néhány játék köré, és hadd menjen. Ülni meg csak akkor üljön, ha muszáj. Az autóban lehet neki adni játékot, hogy kösse le magát, babakocsiban meg kifelé fordítani, hogy lásson minél többet. Amúgy meg majd megszokja. :) Hajrá! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!