Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet gond 3 hetes kisbabám (1 db)

Mi lehet a gond? 3 hetes kisbabám szopi után büfizik, majd elkezd csuklani. Ha egy kicsit még szopiztatom, elmúlik a csuklás- de nem akarja elengedni, majd elkezd nyafizni, majd sírni.

Arra gondoltam, hogy csak "cumizni" akar, tejcsi nélkül- lehet? Vagy mi lehet az oka, mi a véleméynetek? Tej van b?ven, tehát nem éhezik...

Legjobb válasz: A babák nagyon szeretnek "komfort szopizni".csak cumiznak.A csul´klás azért marad abba,ha isme´t szopizik,mert másként veszi a levegöt.

A babák nagyon szeretnek "komfort szopizni".csak cumiznak.A csul´klás azért marad abba, ha isme´t szopizik, mert másként veszi a levegöt.
Nem kell tenni semmit a csuklás miatt, a babákat nem zavarja!
Egy darabig, nekem 3 és fél hónapos a kislányom, õt már idegesíti. Hagyd komfortszopizni. Az nagyon fontos hidd el!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!
Szia!Én is pont ezt tettem, komfort szopiztattam, mert az én babám is sokat csuklik! De szerintem ez nem jó, mert utána mindig majd a cicin akarja megnyugtatni magát! Ezért én cumit adtam neki! Ha csuklik, akkor is adhatsz cumit, elõbb elmúlik a csuklás! Olvastam valahol, hogy a csuklás a babát nem zavarja, csak minket, felnõtteket. És azért csuklik, mert nem fejlõdött még ki rendesen a rekeszizma.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

8 hónaposom elkezdte csikorgatni a fogát, pedig épp 3 napja, h. kijött a 3. foga, amivel képes erre a csodálatos tudományra. Kb. meddig fog ezzel elkápráztatni? Illetve valami ellenszer?

5

Anyukák! Mit tesztek 1 év körüli kisfiatok mikulás csomagjába?

12

Bajban vagyok? Mikor szoktattátok át a leesésgátlós ágyra a gyermeketeket?

Az első lányom,minden probléma nélkül 16 hónaposan került át.

6

Hogy hívják azt a műanyag piros csatot, ami a vállon átfutó részt fogja össze hátul a gyerekülésnél?

Sajnos eltört ez a csat és már mindenhogy beírtam a keresőbe, nem találok rá, hogy hol lehetne beszerezni... Ha esetleg tudnátok segíteni azt nagyon megköszönöm!

0

Titeket nem kerget néha az őrületbe?

Kedves Anyukák, sorstársak :) Ti is érzitek néha azt, hogy az az édes kis bébibogyó, aki annyira nagyon szerettek, és az életeteket adnátok érte, néha annyira az őrületbe kerget, hogy fel tudnátok robbanni? Õszinte válaszokat várnék, olyanokét, akik már érezték azt, hogy mindjárt eldurran az agyuk.. például egy sikertelen altatás, egy nyűgösebb nap közben. Ugye ez normális érzés? Õ az első babánk, nincs tapasztalatom.. mindenkitől, elsősorban a nagyszülőktől halljuk, hogy jaj hát Ti is nagyon sokat sírtatok, és "én nagyon türelmes voltam, sosem kiabáltam veletek". Létezik ilyen? Tényleg ki lehet bírni, hogy az ember ne emelje fel a hangját soha? mert megmondom őszintén, nálam előfordult.. olyankor mintha nem lennék önmagam. Még átgondolni is képtelen vagyok a helyzetet.. persze tudom, hogy nyugodtnak kellene maradni, de akkor, abban az adott pillanatban nem megy.. jólesett ezt most kiírni.. bármit írtok, szívesen veszem.. csak ne bántsatok..

27

Másnak volt már a babája két hónaposan lázas?

Tegnap 37.9 volt a hője. Felhívtam az orvosunkat, azt mondta, hogy próbáljam neki csillapítani, ez volt délben. Majd este ismét 37.6 lett. Akkor kapott megint egy fél kúpot, azóta nincs láza. Ömlik a nyála, eszi az öklét. Létezne, hogy a foga? Olyan pici még ahhoz. Volt már valakinek így a babája?

2

Hogy alakul 3-4 hónapos babák napirendje?

Mindenki írjon akinek első babája és akinek döbbedik. :)

6

Van akinek a babájának kimaradt a forgás?

4

Mi lesz a kisbabámmal?

A kisfiam 2 honapos és sajnos meg kell müteni nem tudom tovább halogatni.két nap a korház mi lesz vele apa sokáig dolgozik nem sokat látja mamája is ot se nagyon ismeri.annyira félek hogy itt kell hagynom.a másik a szoptatás hagyjam abba válasszam le és adjak neki tápszert vagy fejjek a korűházban adig ugye marad a cumisüveg és utánna tudnám még szoptatni vagy ez lehetetlen.teljesen tanácstalan vagyok.

11

Pavor nocturnus 4 hónaposan?

Volt más, akinél ennyire hamar kezdődött? _Tapasztalatokat várnék, a neten már mindent elolvastam, amit a gugli kidobott.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!