Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet fekete (483 db)

Mivel lehet fekete színű gitárra írni? Dedikáltatni akarom.

Fehér alkoholos filcre gondoltam, hátha az megfogja, dehát ugye lakkozott felület stb.. nem tudom.. valami ötlet, hogy hogy szokás ezt csinálni?

Fekete tincseket rakattam az eredetileg vöröses hajamba tegnap. A fodrász nagyon összecsapta és nem tetszik ez a kékes árnyalat. Mit lehet ilyenkor csinálni? Otthoni hajfestés kizárt? Menjek másik fodrászhoz?

Legjobb válasz: én fodrász vok és nem igazán ertem mitõl lett kékes???otthoni hajfestés max ha egyszinüre fested be az pedig már max fekete lehet.menj el másikhoz vagy amikor kész lett jelezned kellett volna h nem kéket szerttél volna kenje át ujra feketével.

én fodrász vok és nem igazán ertem mitõl lett kékes???otthoni hajfestés max ha egyszinüre fested be az pedig már max fekete lehet.menj el másikhoz vagy amikor kész lett jelezned kellett volna h nem kéket szerttél volna kenje át ujra feketével.
A kérdező hozzászólása: Azt hittem, hogy a neon miatt ilyen fura színû, de itthon, nappali fénynél egyértelmûen kiderült, hogy kékes hatása van. Másfél órát hagyta rajta (még közben befestett egy derékig érõ hajat), gondolom, hogy ez nem tett jót neki. Akkor mindenképpen egy másik fodrász? Vissza lehet állítani az eredeti színt, vagy legalább sötét barnát?
visszaállitás alatt azt érted h a fekete tincsek helyett vissza vörösre?persze vissza jól le kell szivatni a tincseket aztán bekenni vörössel de tönkreteszi a hajad nagyon.ha viszont akarsz még fekete tincset akkor azokat kel átkenni ujbol.

Mi lehet baj? Mikor bejelnkezni készülök MesterMc-be és be jelenkezik és betölt és egy fekete kép jön be és nem csinál smemit egyszerüen csak egy fekete kép mi lehet baj?

Legjobb válasz: Fõleg a lagg súlytotta szervereknél tapasztaltam ilyet, illetve, mikor én laggoltam szóval 3 tippem van vagy a MesterMc karbantart, illetve elromlott vagy a neted nem kap jó jelet, és laggolsz, valamint lehet, hogy rossz a videó kártyád :-)

Fõleg a lagg súlytotta szervereknél tapasztaltam ilyet, illetve, mikor én laggoltam szóval 3 tippem van vagy a MesterMc karbantart, illetve elromlott vagy a neted nem kap jó jelet, és laggolsz, valamint lehet, hogy rossz a videó kártyád :-)


Mi a fekete vonat legújabb zenéje? Mostanában jelent meg. Lehet keverem a fekete angyalokkal.

Legjobb válasz: Fekete vonat? Hát, Fatimának van "új" zenéje, az ez. http://www.youtube.com/watch?v=jRwh0MlIWFE Ha nem ez, akkor nem tudom, mire gondoltál.

Fekete vonat? Hát, Fatimának van "új" zenéje, az ez. http://www.youtube.com/watch?v=jRwh0MlIWFE Ha nem ez, akkor nem tudom, mire gondoltál.

Mi lehet a magyarázata annak, hogy az Elevit néha feketére színezi a székletemet, máskor meg napokig nem? A felszívódás sikerességétől függ?

Napi egyet szedek.

Legjobb válasz: Nekem mindig feketére színezi, gondolom valamelyik ásványi anyag a ludas, hogy miért változó ez, azt nem tudom. Bár mikor iszonyatos hasmenésem van, na az nekem sem fekete :)

Nekem mindig feketére színezi, gondolom valamelyik ásványi anyag a ludas, hogy miért változó ez, azt nem tudom. Bár mikor iszonyatos hasmenésem van, na az nekem sem fekete :)
A vas színezi feketére a székletet. Én folyamatosan vasat szedek, és néha nagyon fekete, máskor meg nem én foglalkozom ezzel.
lehet, az étrendedben több volt a vas, ezért az Elevitbõl nem szívódott fel annyi és távozik. az biztos, h. a vas miatt van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Tudom, hogy a vas színezi be, csak azt nem értem, hogy miért vannak olyan napok, mikor észre sem venni, hogy szedem. Arra gondoltam, lehet, valamit rosszul csinálok.
A vas felszívódásához kell C-vitamin is, gondolom ettõl is függ, mennyire szívódik fel, de ez csak ötlet :) .

Egyik ismerõsöm újratette a gépét win 8-ra, miután újraindult nem csinál semmit a gép bekapcsolás után full fekete minden, mi lehet a baja, hogy lehetne életet lehelni bele?

az nem tudom probléma lehet-e hogy sajnos 62 biteset tett fel a 32 helyett...

Legjobb válasz:
Elõször is 64 bites létezik, 62-es nem... akkor ha 62-est tett fel, az valami himi-humi változat lehetett ilyenre átnevezve. Ha valaki nem ért valamihez, akkor miért nyúl hozzá? Nézze meg, mielõtt bármit is telepít, hogy az alaplapja támogatja-e ezt a rendszert (32 vagy 64 bites), hogy ezt a verziójú rendszert (8), hogy a gyár kiadta ehhez a rendszerhez a drivereket az alaplaphoz, eszközökhöz (hangkártya, stb.) és ha mindenre igen a válasz, akkor érdemes belekezdeni. Amennyiben futó (esetleg hibás, de még induló) win van a gépen, MINDENKÉPPEN célszerû MELLÉ telepíteni egy külön partícióra és ha az új már mûködik, a kellõ személyes adatok átmentetésre kerültek, akkor lehet az elõzõt törölni, de úgy, hogy figyelve arra, azon vannak a boot-fájlok, tehát min. a fõkönyvtár megmaradjon. Így hogy gõze nincs mit tesz fel, nem is ért hozzá, hogy ilyen fekete képernyõnél mit kell tenni, hogy tud hibalistát kihozni, amit CD-rõl indítva elolvashat és értelmezhet, kár is lenne belefolyni, hogy mit tegyen. Forduljon legközelebb hozzáértõ ismerõshöz vagy szakemberhez, ha pedig egy jól futó rendszere van, még ha esetleg XP is, gondolkozzon el, hogy a jól bevált, kényelmes kitaposott cipõ a jobb, vagy egy olyan, ami még túl új, (mondhatni kiforratlan) és nem is biztos, hogy jó a lábára!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elõször is 64 bites létezik, 62-es nem... akkor ha 62-est tett fel, az valami himi-humi változat lehetett ilyenre átnevezve. Ha valaki nem ért valamihez, akkor miért nyúl hozzá? Nézze meg, mielõtt bármit is telepít, hogy az alaplapja támogatja-e ezt a rendszert (32 vagy 64 bites), hogy ezt a verziójú rendszert (8), hogy a gyár kiadta ehhez a rendszerhez a drivereket az alaplaphoz, eszközökhöz (hangkártya, stb.) és ha mindenre igen a válasz, akkor érdemes belekezdeni. Amennyiben futó (esetleg hibás, de még induló) win van a gépen, MINDENKÉPPEN célszerû MELLÉ telepíteni egy külön partícióra és ha az új már mûködik, a kellõ személyes adatok átmentetésre kerültek, akkor lehet az elõzõt törölni, de úgy, hogy figyelve arra, azon vannak a boot-fájlok, tehát min. a fõkönyvtár megmaradjon. Így hogy gõze nincs mit tesz fel, nem is ért hozzá, hogy ilyen fekete képernyõnél mit kell tenni, hogy tud hibalistát kihozni, amit CD-rõl indítva elolvashat és értelmezhet, kár is lenne belefolyni, hogy mit tegyen. Forduljon legközelebb hozzáértõ ismerõshöz vagy szakemberhez, ha pedig egy jól futó rendszere van, még ha esetleg XP is, gondolkozzon el, hogy a jól bevált, kényelmes kitaposott cipõ a jobb, vagy egy olyan, ami még túl új, (mondhatni kiforratlan) és nem is biztos, hogy jó a lábára!
Pixelhiba. Netes rendelés esetén 8 napon belül elállhatsz a vásárlástól.
pixelhiba, ahogy irták és a hiba nélkül is elálhatsz a vásárlástól! Viszont másrészt a garanciális javitásba nem biztos hogy belefér, ott meg van szabva, hogy hány pixeltõl számit hibának, talán 3-tól !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de idõ közben sajnos én is erre a megállapításra jutottam. A tévét személyesen hoztam el, így a 8 nap mint opció nem mûködik, és már a 3 napos pixelgarin is túl vagyok, szóval marad az, hogy együtt kell élnem ezzel a döglött képponttal.

Hp6510 nyomtatóba fekete patront cseréltünk, és azóta nem nyomtat feketét . Mi lehet a baja? És mennyibe kerül a javítása?

Legjobb válasz: vedd, ki belõle feketét és tedd be újból, elõ szokott fordulni, hogy nem érzékeli

vedd, ki belõle feketét és tedd be újból, elõ szokott fordulni, hogy nem érzékeli
A kérdező hozzászólása: nem az a baja a nyomtató látja is a feketét . Egyszerûen csak nem nyomtatja a nyomtatónek van fejtisztító alkalmazása azt is lenyomtuk de semmi

Mit lehet tenni ha a nav rászállt egy feketén dolgozó bébiszittere Hogyan tudja bizonyítani az ártatlanságát?

Legjobb válasz: Már ne haragudj, de hogy akarja az ártatlanságát bizonyítani, ha egyszer nem az, mert te is írtad, hogy feketén dolgozik...? Ha pedig nem feketén dolgozik, elég egyszerû, vannak ugye mindenféle papírok, azt szépen elõveszi és meg van oldva.

Bûncselekmény, amit a törvény annak tekint. A bûncselekményre irányuló szándék is a bûncselekmény egy fajtája. A különbség a minõsítésben (büntetés mértékében) van.
Már ne haragudj, de hogy akarja az ártatlanságát bizonyítani, ha egyszer nem az, mert te is írtad, hogy feketén dolgozik...? Ha pedig nem feketén dolgozik, elég egyszerû, vannak ugye mindenféle papírok, azt szépen elõveszi és meg van oldva.
Feketén dolgozó ártatlan bébiszitter? Aha, szerintem is.
Feketén dolgozik.Ez azt jelenti hogy adócsaló a drága.
Nõgyógyász tud errõl papírt kiállítani. De miért kell ez a NAV-nak?
A kérdező hozzászólása: hogyan lehet ezt bebizonyitani hogy a baratnõm hibázott? A munkaadònak be kellett volna regisztralnia õt es ha õ errõl nem tudott?
A kérdező hozzászólása: a baratnõm
Azt kell mondani hogy a jövõre esedékes adóbevalláson be akarta vallani és a munkaadójára fogjatok mindent rá.
Ilyen idoóta válaszokat ! Forduljatok ügyvédhez , a konkrétumok ismerete nélkül , félinformációkból nem lehet normális tanácsot adni ilyen ügyben ! Egyébként adócsalásért általában pénzbüntetést adnak ...
A kérdező hozzászólása: egy baratnõmrõl van szó
A kérdező hozzászólása: menyit kérnek az ügyvédek egy ilyen ügy kapcsán ?
A kérdező hozzászólása: hogyan lehet ez bebizonyitani hogy a baratnõm hibázott? A munkaadònak be kellett volna regisztralnia õt es ha õ errõl nem tudott?
mindketten megkapják az fix. Hiszen mindketten adócsalást követtek el.
A kérdező hozzászólása: es akkor csak õt a baratnõmet büntetik vagy azt is aki alkalmazta?
vagy: is-is
A kérdező hozzászólása: pènz büntetès vagy börtön? hogyan bizonyitanád az ellenkezõjèt?
Számla adás nélkül nem szabad ilyeneket hírdetni.Elég szerencsétlen a barátnõd.Sajnos büntetés lesz ebbõl.Elkapták kész.
A kérdező hozzászólása: szòval bajban van õ es hogyan tudna kimászni ebbõl? megoldasok szerintetek?Adott hogy hirdette magát h vállalna bèbiszitterkedèst xy összegèrt.hirdetès önmagában mèg nem adòcsalás ès büncselekmèny mègha ki nyilvánította csak nem tudom hogy bizonyitja hogy vállalt e gyerekeket vagy nem?
A kérdező hozzászólása: azt nem tudom hogy tenyleg feketen dolgozik e csak gondolom ezt A lènyeg hogy van fent hirdetèse a neten.Gondolom irt nèhány emailt azt ennyi. Ez alapján bûnös? Gondolom azt nem tudja bizonyìtani hogy volt e jövedelme vagy nem ebbõl.
Ha csak tanácsot kérsz , akkor valószinûleg nem fog kérni semmit ( de ügyvédje válogatja ). Ha megbízod , akkor már fizetni kell.

Fekete velúr cipőm az orránál kicsit kopott, meg koszos is, mivel lehet újra széppé varázsolni hogy egységes szép fekete legyen?

Legjobb válasz: Ha szerencséd van, akkor kapsz fekete velúrfestéket. Azzal átfestve olyan, mint az új. Csak nagyon nehéz mostanában bõrfestéket találni. Érdemes kis, régi vegyiárú boltokban szétnézni.

Ha szerencséd van, akkor kapsz fekete velúrfestéket. Azzal átfestve olyan, mint az új. Csak nagyon nehéz mostanában bõrfestéket találni. Érdemes kis, régi vegyiárú boltokban szétnézni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!