Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet címe (2133 db)

Mi lehet címe annak a filmnek, amiben új iskolába megy egy lány és ketten vagy hároman megkörnyékezik lányok, akik valami Manon nevű démont imádnak, és még boszorkányok is ezek sőt a lány az még valami fő boszorkány vagy mi?

Legjobb válasz: Bûvölet http://www.port.hu/buvolet_the_craft/pls/fi/films.film_page?.. Egyébként csak érdekességképpen: ebben játszik Robin Tunney. (Õ a Mentalistában Teresa Lisbon.)

Bûvölet http://www.port.hu/buvolet_the_craft/pls/fi/films.film_page?.. Egyébként csak érdekességképpen: ebben játszik Robin Tunney. (Õ a Mentalistában Teresa Lisbon.)
Szerintem Az erdõ (The woods, 2006)
A kérdező hozzászólása: Az erdõ a nekem is meg van de valójában ez a Bûvölet köszönöm szépen

Mi lehet címe filmenek?

Sziasztok én egy filmet keresek youtuobn láttam és elõzményeket vissza is néztem de sajnost nem találtam viszont rengeteg törölt volt, és szerintem töröték.

Nem találok egy pár éves számot és nem birom kitalálni mi lehet címe és az előadója? Lent részletesebben.

Nem tudom egy szám címét. A klippben egy néger férfi énekel egy néger zenekarral amit valószínűleg maga játszik el. Zöld színű ruhát viselnek azt hiszem. A klipp úgy kezdődik (nem biztos) hogy bekapcsolnak egy tv-t pls segítsetek nagyon kellene az a szám címe.

Legjobb válasz: refrént vagy vmi konkrétabbat nem tudsz?

refrént vagy vmi konkrétabbat nem tudsz?
elõzõ voltam.. vagy a mûfaját?


Mit lehet tenni a kéretlen e-mailek (spamek) ellen, amik rendszeresen érkeznek az e-mail címemre?

Legjobb válasz: Hát az egyik módszer, hogy nem írod ki sehol nyilvános fórumra az e-mail címedet. Olyan oldalra sem regisztrálsz, amin esetleg az adatlapod és vele együtt az e-mail címed megtekinthetõ. Saját webpage-edre sem szabad kiírni az e-mail címedet, ha szükséges a kapcsolattartás, akkor célszerû erre egy e-mail küldõ formot készíteni, vagy az e-mail címet @ nélkül, programok által fel nem dolgozható formában kiírni. Ezek azért kellenek, hogy a spamerek ne találjanak meg. Ha már megtaláltak, mert a fentieket nem tartottad be, akkor ajánlom a Mozilla Thunderbirdöt. Beépített, tanulni képes spamszûrõje van, nagyon ügyesen legyûjti neked egy mappát a spamet. (Az elején esetleg tévedhet, és olyat is leszûrhet, ami neked fontos levél, de manuálisan megtanítható rá, hogy ezt ne tegye.)

Hát az egyik módszer, hogy nem írod ki sehol nyilvános fórumra az e-mail címedet. Olyan oldalra sem regisztrálsz, amin esetleg az adatlapod és vele együtt az e-mail címed megtekinthetõ. Saját webpage-edre sem szabad kiírni az e-mail címedet, ha szükséges a kapcsolattartás, akkor célszerû erre egy e-mail küldõ formot készíteni, vagy az e-mail címet @ nélkül, programok által fel nem dolgozható formában kiírni. Ezek azért kellenek, hogy a spamerek ne találjanak meg. Ha már megtaláltak, mert a fentieket nem tartottad be, akkor ajánlom a Mozilla Thunderbirdöt. Beépített, tanulni képes spamszûrõje van, nagyon ügyesen legyûjti neked egy mappát a spamet. (Az elején esetleg tévedhet, és olyat is leszûrhet, ami neked fontos levél, de manuálisan megtanítható rá, hogy ezt ne tegye.)
A freemailnál létezik egy szürö opció. Itt + adhatod a nemkívánatos címet, valamint, ha az üziben szerepel az általad leirt szó képesazt a levelet törölni, stb. Egy próbát megér. Nekem bevált.....
Ha magyar, feljelentheted a gec1be. Konkrét instrukciókat itt találsz, van hozzá példalevél is, amit el kell küldened az NHH-nak: http://hu.spam.wikia.com/wiki/Kezdõlap Ha angol, akkor csak a spam-szûrõdben reménykedhetsz.
S ha mindig mas, és mas cimrol erkezik, de valoszinu, h ugyanaz a gyokere???
ki kell törölni. de most komolyan, tiltsd le a küldõt
Én még az ismerõseim közül is töröltem a közösségi portálon a fw:fw:fw:fw:fw:fw:fw:fw:fw:fw:fw leveleket küldözgetõket is a redás f*szba! :P
Használj Gmailt.
Használj IncrediMail-t.

Mi lehet eme vers eredeti nyelvû címe?

Egy Langston Hughes versrõl volna szó, Kosztolányi fordításában a "Költemény" címet kapta. Szeretném elolvasni eredeti nyelven is, de nem tudom a címét.

Legjobb válasz: "Eme vers címe"? Nyugodtan írhatod úgy, hogy "ennek a versnek a címe". Vagy te mindig ilyen emelkedett stílusban kommunikálsz? -.-

"Eme vers címe"? Nyugodtan írhatod úgy, hogy "ennek a versnek a címe". Vagy te mindig ilyen emelkedett stílusban kommunikálsz? -.-
A kérdező hozzászólása: Mindig. Nem is figyeltem, hogy így tettem fel a kérdést, ez már megszokás. :D
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Langston Hughes írt versek közül csak kettõt találtam amit Kosztolányi fordított, de egyiknek sem *Költemény* a címe. Esetleg ezek a szép versek is megfelelnek? Dream Variations. To fling my arms wide In some place of the sun, To whirl and to dance Till the white day is done. Then rest at cool evening Beneath a tall tree While night comes on gently, Dark like me- That is my dream! To fling my arms wide In the face of the sun, Dance! Whirl! Whirl! Till the quick day is done. Rest at pale evening... A tall, slim tree... Night coming tenderly Black like me. Ábrándos változatok. Karom szélesre tárni Künn a fényes verõn, Táncban forogni, várni, Míg ég a nap, merõn. A fa alatt, az esten Merengni szerteszét, Hogy száll az éj le resten, Mely, mint én, oly setét - Ez álmaimnak álma. Karom szélesre tárni, A nap felé, zihálva. Táncolni egyre! Várni, Míg fény van szerteszéjjel, Aztán pihenni kéjjel, Mint egy fa-csemete, Ha jõ a nyájas éjjel, Mely, mint én, fekete. Kosztolányi Dezsõ 2) Homesick Blues. De railroad bridge's A sad song in de air. De railroad bridge's A sad song in de air. Ever time de trains pass I wants to go somewhere. I went down to de station. Ma heart was in ma mouth. Went down to de station. Heart was in ma mouth. Lookin' for a box car To roll me to de South. Homesick blues, Lawd, 'S a terrible thing to have. Homesick blues is A terrible thing to have. To keep from cryin' I opens ma mouth an' laughs. Honvágy. Fönn a vasúti híd dalol, úgy énekel, akár a szív. Fönn a vasúti híd dalol, úgy énekel, akár a szív. Ahány vonat rajt átrobog, mindegyik a hazámba hív. Az állomásra mentem én, szemembe forrt a tiszta víz. Az állomásra mentem én, szemembe forrt a tiszta víz. Kerestem ottan egy kocsit, mely Délre, Délre visszavisz. Jaj, szörnyû a honvágy, Uram, de ellene mit tehetek ? Jaj, a honvágy iszonytató, de ellene mit tehetek ? Hát hogy ne bõgjem el magam, szájam kitátom s nevetek. Kosztolányi Dezsõ *** Van még négy vers Langston Hughes-tõl. Azokat Tiszay Andor fordította.
A kérdező hozzászólása: Ezeket már ismertem, sõt, a Dream variations a kedvenc verseim közé tartozik :) , de köszönöm a kedvességet.

Van egy film amiben egy kislány elmegy a nagyszüleihez és megtudja hogy halemberek vagy valami ilyesmi már nagyon rég láttam és nem emlékszem a címére, régebbi film. Mi lehet a címe?

Legjobb válasz: Ezt a filmet anno én is láttam, asszem a Hallmarkon ment még, sajnos viszont én sem emlékszem a címére... :/

Ezt a filmet anno én is láttam, asszem a Hallmarkon ment még, sajnos viszont én sem emlékszem a címére... :/

Mi lehet ennek a fim cime?

2 részes volt a tv ben láttam myilván angol Egy fiatal lányt a sivatagban egyidösebb busman házspár mentett meg, Azt hiszem 2 gyereke születet 2 apátol.

Legjobb válasz: Kedves Érdeklõdõ! Elég régi a film, ezért sajnos a pontos címe nem jut eszembe, de annyit tudok, hogy Wilbur Smith: A lángoló part címü könyve alapján készült. Talán a címe is hasonló. Esetleg, ha szeretsz olvasni, olvasd el, könyv alakjában is nagyon izgalmas és szép történet. Remélem tudtam egy picit segíteni.

Kedves Érdeklõdõ! Elég régi a film, ezért sajnos a pontos címe nem jut eszembe, de annyit tudok, hogy Wilbur Smith: A lángoló part címü könyve alapján készült. Talán a címe is hasonló. Esetleg, ha szeretsz olvasni, olvasd el, könyv alakjában is nagyon izgalmas és szép történet. Remélem tudtam egy picit segíteni.
Milyen nyelvû?
Hangulata? Tempója? Lágyabb vagy keményebb dal?
Tudom melyik! A világon leadott 267.547.722 db duettszáma közül valamelyik! -.-
hogy milyen sz*r a magyar gazdasági helyzet :D
nem a just a kiss??
Na most már igen:S :D :S :D :(
Mire gondolok? :P
nm :D gondolatolvasó vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Jó jó nem kell leharapni a fejem. Nyílván nem magyar, ha az lenne akkor google-ba beírnám és kidobná zeneszöveg alapján. Külföldi, és mint írtam classfm-en ment, tehát 20millió azért nem lehet belõle, mivel ez kicsit leszûkíti... De köszönöm #4 ez az erre gondoltam!!!!!! :) )
elsõre a Little talks jut eszembe ha nem ez az akkor válaszolj az elõttem levõk által feltett kérdésre és szûkítsd a lehetõségeket. http://www.youtube.com/watch?v=ghb6eDopW8I
10.-nek:) Már írta a kérdezõ, hogy ez volt:) Of Monsters and Men - Little Talks


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!