Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet címe (2040 db)

Mi lehet címe annak a filmnek, amiben új iskolába megy egy lány és ketten vagy hároman megkörnyékezik lányok, akik valami Manon nevű démont imádnak, és még boszorkányok is ezek sőt a lány az még valami fő boszorkány vagy mi?

Legjobb válasz: Bûvölet http://www.port.hu/buvolet_the_craft/pls/fi/films.film_page?.. Egyébként csak érdekességképpen: ebben játszik Robin Tunney. (Õ a Mentalistában Teresa Lisbon.)

Bûvölet http://www.port.hu/buvolet_the_craft/pls/fi/films.film_page?.. Egyébként csak érdekességképpen: ebben játszik Robin Tunney. (Õ a Mentalistában Teresa Lisbon.)
Szerintem Az erdõ (The woods, 2006)
A kérdező hozzászólása: Az erdõ a nekem is meg van de valójában ez a Bûvölet köszönöm szépen

Nem találok egy pár éves számot és nem birom kitalálni mi lehet címe és az előadója? Lent részletesebben.

Nem tudom egy szám címét. A klippben egy néger férfi énekel egy néger zenekarral amit valószínűleg maga játszik el. Zöld színű ruhát viselnek azt hiszem. A klipp úgy kezdődik (nem biztos) hogy bekapcsolnak egy tv-t pls segítsetek nagyon kellene az a szám címe.

Legjobb válasz: refrént vagy vmi konkrétabbat nem tudsz?

refrént vagy vmi konkrétabbat nem tudsz?
elõzõ voltam.. vagy a mûfaját?


Mit lehet tenni a kéretlen e-mailek (spamek) ellen, amik rendszeresen érkeznek az e-mail címemre?

Legjobb válasz: Hát az egyik módszer, hogy nem írod ki sehol nyilvános fórumra az e-mail címedet. Olyan oldalra sem regisztrálsz, amin esetleg az adatlapod és vele együtt az e-mail címed megtekinthetõ. Saját webpage-edre sem szabad kiírni az e-mail címedet, ha szükséges a kapcsolattartás, akkor célszerû erre egy e-mail küldõ formot készíteni, vagy az e-mail címet @ nélkül, programok által fel nem dolgozható formában kiírni. Ezek azért kellenek, hogy a spamerek ne találjanak meg. Ha már megtaláltak, mert a fentieket nem tartottad be, akkor ajánlom a Mozilla Thunderbirdöt. Beépített, tanulni képes spamszûrõje van, nagyon ügyesen legyûjti neked egy mappát a spamet. (Az elején esetleg tévedhet, és olyat is leszûrhet, ami neked fontos levél, de manuálisan megtanítható rá, hogy ezt ne tegye.)

Hát az egyik módszer, hogy nem írod ki sehol nyilvános fórumra az e-mail címedet. Olyan oldalra sem regisztrálsz, amin esetleg az adatlapod és vele együtt az e-mail címed megtekinthetõ. Saját webpage-edre sem szabad kiírni az e-mail címedet, ha szükséges a kapcsolattartás, akkor célszerû erre egy e-mail küldõ formot készíteni, vagy az e-mail címet @ nélkül, programok által fel nem dolgozható formában kiírni. Ezek azért kellenek, hogy a spamerek ne találjanak meg. Ha már megtaláltak, mert a fentieket nem tartottad be, akkor ajánlom a Mozilla Thunderbirdöt. Beépített, tanulni képes spamszûrõje van, nagyon ügyesen legyûjti neked egy mappát a spamet. (Az elején esetleg tévedhet, és olyat is leszûrhet, ami neked fontos levél, de manuálisan megtanítható rá, hogy ezt ne tegye.)
A freemailnál létezik egy szürö opció. Itt + adhatod a nemkívánatos címet, valamint, ha az üziben szerepel az általad leirt szó képesazt a levelet törölni, stb. Egy próbát megér. Nekem bevált.....
Ha magyar, feljelentheted a gec1be. Konkrét instrukciókat itt találsz, van hozzá példalevél is, amit el kell küldened az NHH-nak: http://hu.spam.wikia.com/wiki/Kezdõlap Ha angol, akkor csak a spam-szûrõdben reménykedhetsz.
S ha mindig mas, és mas cimrol erkezik, de valoszinu, h ugyanaz a gyokere???
ki kell törölni. de most komolyan, tiltsd le a küldõt
Én még az ismerõseim közül is töröltem a közösségi portálon a fw:fw:fw:fw:fw:fw:fw:fw:fw:fw:fw leveleket küldözgetõket is a redás f*szba! :P
Használj Gmailt.
Használj IncrediMail-t.

Van egy film amiben egy kislány elmegy a nagyszüleihez és megtudja hogy halemberek vagy valami ilyesmi már nagyon rég láttam és nem emlékszem a címére, régebbi film. Mi lehet a címe?

Legjobb válasz: Ezt a filmet anno én is láttam, asszem a Hallmarkon ment még, sajnos viszont én sem emlékszem a címére... :/

Ezt a filmet anno én is láttam, asszem a Hallmarkon ment még, sajnos viszont én sem emlékszem a címére... :/
Milyen nyelvû?
Hangulata? Tempója? Lágyabb vagy keményebb dal?
Tudom melyik! A világon leadott 267.547.722 db duettszáma közül valamelyik! -.-
hogy milyen sz*r a magyar gazdasági helyzet :D
nem a just a kiss??
Na most már igen:S :D :S :D :(
Mire gondolok? :P
nm :D gondolatolvasó vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Jó jó nem kell leharapni a fejem. Nyílván nem magyar, ha az lenne akkor google-ba beírnám és kidobná zeneszöveg alapján. Külföldi, és mint írtam classfm-en ment, tehát 20millió azért nem lehet belõle, mivel ez kicsit leszûkíti... De köszönöm #4 ez az erre gondoltam!!!!!! :) )
elsõre a Little talks jut eszembe ha nem ez az akkor válaszolj az elõttem levõk által feltett kérdésre és szûkítsd a lehetõségeket. http://www.youtube.com/watch?v=ghb6eDopW8I
10.-nek:) Már írta a kérdezõ, hogy ez volt:) Of Monsters and Men - Little Talks
A kérdező hozzászólása: maszk fia c. film:)
http://www.youtube.com/watch?v=ZKfH8Tvt-AY nem erre gondolsz véletlenül?;D
A kérdező hozzászólása: nem ez az:( de ez is jó:) köszi szépen:D
A kérdező hozzászólása: utánna néztm minden hol nem találtam meg:(

Keresek egy filmet, mi lehet a címe?

1.film: Egy család tengeri utazásra indul, majd hajójuk a Bermuda- háromszögbe keveredik, elsüllyed,de a család megmenekül és egy szigeten kötnek ki, ahol rajtuk kívül még sok ember él egy kis faluban. Id?vel elmesélik nekik az ott lakók, hogy ?k is úgy kerültek a szigetre, mint most ?k, azaz a Bermuda-háromszögön keresztül. A család tagjai mindent megtesznek, hogy elhagyják a szigetet és hazatérjenek, de mikor kihajóznak a tengerre pár km után mindig a szigethez jutnak vissza. Tudatosul bennük, hogy a szigeten ragadtak és megpróbálnak beilleszkedni az ott él? közösségbe. A családapa orvosként kezd el dolgozni a szigeten...Eddig emlékszem a történetre, már nagyon régen láttam a filmet a címe sajnos nem ugrik be.

Legjobb válasz: Úh mintha nekem is ismerõs lenne de fogalmam sincs mi lehet a címe.

Úh mintha nekem is ismerõs lenne de fogalmam sincs mi lehet a címe.
Erre gondolsz?: A Bermuda háromszög titka A világ legátlagosabb családja nem is sejti, hogy élete legnagyobb kalandjába vág, amikor közös nyaralásra indul. A vakáció nem várt fordulatot vesz, hajótörést szenvednek, és csak nagy nehezen evickélnek partra egy lakatlan szigeten. Hamarosan rájönnek, hogy valahol a Bermuda háromszög vidékén lehetnek. Menekülési tervüket kénytelenek sutba dobni, amikor kiderül, hogy nincsenek egyedül: valaki figyeli õket. Egy titokzatos kis köztársaság szigetére vetõdtek, akik a '27. dimenzióban élnek.
A kérdező hozzászólása: Több, mint valószínû, hogy ez a film lesz az. Köszi!

Mi a címe ennek a zenének? És lehet valahogyan egyszerű halandónak is megtanulni ilyen táncot? :D

http://www.youtube.com/watch?v=P_g23XH9tbc

Legjobb válasz: nem tudom mi a címe, és nem tudom hogy lehet megtanulni, de barátnõm is tud ilyet. DNB, ugye?

nem tudom mi a címe, és nem tudom hogy lehet megtanulni, de barátnõm is tud ilyet. DNB, ugye?
A kérdező hozzászólása: Igen, DNB
A szám címét nem tudom. De viszont a táncot én netrõl tanultam.. Ird be Youtube-ra hogy : dnb dance tutorial és simán megtudod tanulni.:D
Ez a csávó repülni tanul?:D
A kérdező hozzászólása: :) nekem tetszik:D de a zene címe még mindíg nincs meg:( :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!