Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet bajom Terhes (144 db)

Mi lehet a bajom? Ugye nem lehetek terhes? Diétázzak?

Már 3 napja rosszul vagyok hányingerem van.Azt hiszem hasmenésem is van de azért írom hogy azt hiszem mert nem olyan durva, viszont hányinger pont olyan mikor terhes voltam.11 hete szültem, spirálom van 5 hete, épp megvan az els? szülés óta...

Legjobb válasz: Ha nem vagy terhes, akkor az lehet a bajod, ami nekem.Ugyan ezek a tüneteim.Egyfázisú fogamzásgátlót kell szednem, mert valami hormongubanc lett velem.

Ha nem vagy terhes, akkor az lehet a bajod, ami nekem.Ugyan ezek a tüneteim.Egyfázisú fogamzásgátlót kell szednem, mert valami hormongubanc lett velem.
Ha megvan, akkor nem valószínû, hogy terhes vagy. Lehet ez valami vírusos dolog is.
Elsõ vagyok.Ha ismétlõdik a menstruációval, akkor hidd el nekem, hogy hormon.

Nekem olyan bajom van, hogy nincs meg már egy jo ideje, de még nem voltam fiuval sem, ugyhogy terhes sem lehetek! De nem merek elmenni a nőgyogyászhoz! Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Miért nem mersz nögyógyászhoz menni? be me´sz az sztk-ba aztán késsz. a bajod sok minden lehet, lehet csak idegeség környezet változás, de lehet fizikai bajod, akár rák is. vagy olyan betegség, akkut gyulladás ami rákot okozhat késöbb. de ezt senki nem tudja megmondani, mert ha nincs mensid az ezer millio oka lehet, csak is egy doki aki megvizsgál.

Miért nem mersz nögyógyászhoz menni? be me´sz az sztk-ba aztán késsz. a bajod sok minden lehet, lehet csak idegeség környezet változás, de lehet fizikai bajod, akár rák is. vagy olyan betegség, akkut gyulladás ami rákot okozhat késöbb. de ezt senki nem tudja megmondani, mert ha nincs mensid az ezer millio oka lehet, csak is egy doki aki megvizsgál.
Szia! Nehogy hallgass az elözö válaszolóra, egyáltalán nem biztos hogy sulyos egészségügyi problémád lenne! egyébként nyugodtan menj el nögyogyászhoz, ezer, meg egy oka lehet annak hogy nem jött meg, nem kell mindjárt rosszra gondolni!!!!
Az elsõ válaszoló nem azt írta, hogy "Figyi kisanyám, meg fogsz halni", csak leírta, hogy akár ez is lehet. Hogy lehet valaki akkora bunkó, hogy ezzel indít: "Nehogy hallgass az elõzõ válaszolóra"??? Igenis nagyon sokféle dolog állhat a háttérben, akár még ilyen súlyos dolgok is, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, de pont ezért kell elmenni a dokihoz, hogy majd õ megmondja mi van. A nõgyógyászban nincs semmi félelmetes, nálunk úgy zajlik, hogy be kell menni a rendelõintézetbe, és kell idõpontot kérni a dokihoz (nem mindenhol kell), meg szokták kérdezni, hogy melyikhez, én mindig azt mondtam régen, hogy mindegy, mert tényleg mindegy volt, mostmár megvan a kedvencem, de mindegyik érti a dolgát. Utána szépen visszamész az idõpontodra (ha nem kellett idõpontot kérni, akkor meg leülsz a váróba és vársz), amikor a doki behív, akkor bemész, jó, ha megmondod neki, hogy még sose voltál nõgyógyásznál, úgyhogy neked mindent mondjon, mert kicsit zavarban vagy, hogy nem tudod mire számíts. Nincs ebben semmi szégyen, ha ezt megmondod. Meg fogja kérdezni mi a panaszod, utána elküld levetkõzni, akkor leveszed a nadrágod és a bugyid, majd felülsz a vizsgálószékbe és megvizsgál. Az picit kellemetlen lesz, de ki lehet bírni. Az orvos elõtt nem kell szégyenlõsnek lenni, naponta rengeteg ilyet lát, meg az asszisztensnõ is. Ha megvizsgált, akkor visszaöltözhetsz és utána mindent el fog mondani. Ennyi az egész. Az is lehet, hogy vesz egy kenetet (méhnyakrákszûrést mindenképp csinál és ahhoz kell), aminek nem biztos, hogy rögtön megvan az eredménye, így azért majd lehet, hogy be kell menni külön. A szûrésrõl ad majd egy kis kártyát, hogy mikor csinálta a vizsgálatot, azt jól tedd el, mert erre fogja ráírni a további szûréseket, ilyesmit, mert ha nincs meg a kártyád, akkor minden alkalommal, amikor mész hozzá, újra meg fogja ismételni a szûrést, pedig évente egyszer elég.
a 3-ik válaszolonak üzenem hogy bunko vagy te kisanyám!!!!! a második válaszolóval mi a bajod, az hogy nem riogat halálra egy megijedt embert????máskor talán olvasd végig bunkó!!!!!
Mindenképpen menj el nõgyógyászhoz, hidd el, nincs mitõl félned! Semmi borzasztó nincs benne. Sejtem, hogy az zavar, hogy le kell vetkõzni egy idegen elõtt és szétrakni a lábad, és megértem, hogy ettõl zavarban vagy, de arra gondolj, hogy az ott egy orvos! Rengeteg ilyet lát, ráadásul, ha szólsz neki, hogy elõször vagy ott és zavarban vagy, meg még azt is elmondod, hogy még szûz vagy, különösen fog vigyázni rád, hidd el! De fontos, hogy elmenj és kiderítsd, mi okozza a tüneteidet, mert arra nem szabad várni, hogy majd magától helyrejön! Lehet, hogy a vizsgálat után csak simán felír egy gyógyszert és az rendbehoz! Sokminden okozhat ilyen problémát, de mi itt kevesek vagyunk hozzá, hogy segítsünk, ehhez mindenképpen orvos kell! Gyõzd le a félelmedet és menj! Hidd el, rá fogsz jönni, hogy nem volt mitõl félned és legközelebb már biztatás nélkül is el tudsz menni!
Kérdezd meg anyukádat, õ melyik nõgyógyászhoz jár, valszeg ahhoz, akinél születtél. Én is ahhoz mentem el, és mondtam is neki, hogy nála születtem, és utána nagyon kedves volt velem. :) Nem kell félni tõle, nem bánt. Csak hideg az a vacak, amivel vizsgál, ennyi az egész. :)

Kb 8 hetes terhes vagyok. Víz szerű folyásom van, vagy nem tudom mi ez. A bugyimon látom csak. Mi lehet ez? Baj van? Orvos csak kedden néz meg.

Legjobb válasz: Én 17 hetes terhes vagyok és a mostani és az elsõ terhességemnél végig vízszerû folyásom volt, ami nem csípett, meg semmi, csak délutánra már olyan volt a bugyim, mintha bepisiltem volna. Ezért vagy betétet tettem be, vagy többször cseréltem bugyit, illetve gyakrabban fürödtem. Szerintem, ha nem sárgás-zöldes és kellemetlen szúrós szagú, akkor nem kell bajra gondolni, ez a terhesség velejárója. Azért legközelebb ha mész dokihoz, mondd el neki ezt!

Én 17 hetes terhes vagyok és a mostani és az elsõ terhességemnél végig vízszerû folyásom volt, ami nem csípett, meg semmi, csak délutánra már olyan volt a bugyim, mintha bepisiltem volna. Ezért vagy betétet tettem be, vagy többször cseréltem bugyit, illetve gyakrabban fürödtem. Szerintem, ha nem sárgás-zöldes és kellemetlen szúrós szagú, akkor nem kell bajra gondolni, ez a terhesség velejárója. Azért legközelebb ha mész dokihoz, mondd el neki ezt!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm szépen!

Ha terhes lennék kb.9 hetes lennék, de két teszt is negativ lett. Csak épp nem jött meg, de nincs mellfeszülés sem rosszullét.1 hétig barnáztam. Lehetek terhes? Vagy mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes!!! Nekem 3 hónapos koromig nem voltak tüneteim! Semmi! A tesztjeim is azt mutatták, hogy nem vagyok terhes, szóval lehetsz terhes, igen!

Lehetsz terhes!!! Nekem 3 hónapos koromig nem voltak tüneteim! Semmi! A tesztjeim is azt mutatták, hogy nem vagyok terhes, szóval lehetsz terhes, igen!
Menj el dokihoz, õ ultrahang alapján meg tudja mondani, h terhes vagy e.
Lehetsz, de kicsi az esélye. Egy orvosi kivizsgálást javasolnék.
Szerintem is menj orvoshoz, õ megmondja hogy az vagy-e vagy csak nincs peteérésed.
Lehet PCOS vagy :(((( Menj dokihoz minnél hamarabb!
Nekem cisztám volt, azért késett, gyógyszeresen ez rendbehozható. Menj dokihoz, csináltass uh-t!
Lehet hogy baba van, de az is lehet, hogy késõbb volt peteérésed és simán csak tolódik a ciklusod. Keresd fel a dokidat, õ meg tudja mondani, hogy mitõl lehet.
A kérdező hozzászólása: És veszélyes lehet ha PCOS van?
PCOS= policisztás ovárium szindróma= sok apró ciszta a petefészkekben. http://www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/ob_..
Vagy lehet, hogy vékony a méhnyálkahártyád, és azért nem tud leszakadni. Mindenképpen menj orvoshoz, nekem is ilyen volt a ciklusom. De ne hagyd, hogy egy gyógyszerrel meghozzák a vérzést és utána ne törõdjenek a dologgal, hogy mi az oka. Mert nekem ez volt. Már 5 hetes terhes voltam és csak 6 mm volt a nyálkahártyám. Sajnos nem maradt meg. Amúgy ilyen ciklussal is lehetsz terhes, mert én sem gondoltam, hogy egyáltalán van peteérésem, nemhogy terhes lehetek...
A kérdező hozzászólása: Csak a nögyogyász tud választ adni mi lehet a baj vagy a háziorvos is?
Utolsó hozzászólóhoz lenne egy kérdésem: a gyógyszer miatt ment el a babád, vagy mert nem foglalkozott vele az orvos (nem is tudta hogy ott van)? Azért kérdezem, mert nekem azt mondta a doki, hogy NEM árthat a gyógyszer a babának (ha van egyáltalán).

A menszeszem öt napja késik, de ma valami olyan folyásom van mint ami a menszesz végefele (barnás valami) de nem görcsölök. Mi lehet a baj? Ettől még lehetek terhes?

eddig a teszt negativ lett.

Legjobb válasz: Szia! Lehet, hogy terhes vagy csak a hCG szint még nagyon alacsony. Vannak nõk akik az elsõ hónapban még mensiznek és nem is tudják, hogy terhesek. Szerintem várj még pár napot /persze csak ha nincs görcsölés/ és tesztj még egyet. Ha nagyon bizonytalan vagy keress fel egy dokit.

Szia! Lehet, hogy terhes vagy csak a hCG szint még nagyon alacsony. Vannak nõk akik az elsõ hónapban még mensiznek és nem is tudják, hogy terhesek. Szerintem várj még pár napot /persze csak ha nincs görcsölés/ és tesztj még egyet. Ha nagyon bizonytalan vagy keress fel egy dokit.
Sztem is várj, ha terhes vagy egy pár nap múlva ki fogja mutatni.Remélem sikerül amit szeretnél.

Fogamzásgátlót szedek, épp a szünetbe voltam mikor megjött, de egy napra. Előtte pár nappal volt szexuális kapcsolatom, miért csak egy napig jöhetett meg, terhes lehetek vagy mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy terhes lennél. Ha tablettát szedsz, nem sok esély van rá...ezer oka lehet, h csak 1 napig jött meg, lehet, h a tabletta kicsit összezavarta a hormonjaidat...nem régóta szeded?

Nem hiszem, hogy terhes lennél. Ha tablettát szedsz, nem sok esély van rá...ezer oka lehet, h csak 1 napig jött meg, lehet, h a tabletta kicsit összezavarta a hormonjaidat...nem régóta szeded?

Terhes lehetek? Mi lehet a baj?

5 napja meg kellett volna jönnie de még most sem jött meg és nagyon aggódok!! 2 napig tartott a menstruációs tünetek aztán elmúlott minden csak a hasam alja néha néha fáj/görcsöl több semmi!! 2 hete a szeretkeztem a párommal de nem védekeztünk kihúzta miel?tt elment volna! Talán terhes lehetek??? De semmi tünet nincs arra h az vagyok szal nem tudom h mi bajom lehet....:( Kérlek tapasztalt lányok adjatok tanácsokat!!!! ??

Legjobb válasz: Lehet hogy terhes vagy, de lehet hogy nem. Elõször is csinálj egy tesztet. Ha pozi akkor tiszta sor, ha meg negatív, akkor várj pár napot, és ismételd meg a tesztet. Ha akkor is negatív, akkor menj orvoshoz, és õ kideríti mi a probléma, pl ciszta, hormonzavar, egyéb ok.

Lehet hogy terhes vagy, de lehet hogy nem. Elõször is csinálj egy tesztet. Ha pozi akkor tiszta sor, ha meg negatív, akkor várj pár napot, és ismételd meg a tesztet. Ha akkor is negatív, akkor menj orvoshoz, és õ kideríti mi a probléma, pl ciszta, hormonzavar, egyéb ok.
A kérdező hozzászólása: Értem! Köszönöm!!
Igaz, már nem lány vagyok, hanem asszony, de két gyerekkel, szóval tanácsot tudok adni :) Nem akarlak megijeszteni (ahogy látom, nem volt számításban a baba) de nekem mindkétszer így kezdõdött, mensis görcsök, aztán mégsem jött meg, és baba volt a dologban, igaz, én lestem, mert szerettük volna. Mivel 5 napja késik, ha reggel elsõ pisibõl megnézed a tesztet, ki kéne mutatnia, ha baba van. Én x-epil márkát vettem, két darab volt 600 forint körül. Majd írd meg, mi lett, és ne pánikolj.
Mindenképpen az elsõ a teszt legyen. Nagyon terhességnek néz ki. Mivel 5 napja késik, a teszt tutira kimutatja elvileg. A megszakítás nem védekezés, gondolom te is tudod. Az elõváladék is tartalmazhat már ondót. Ilyenkor 50-50% az esély. Én is így lettem terhes az elsõ gyerekemmel, de nálunk nem volt gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedvességét!!!:) Hálás vagyok!! Rendben megírom mindenképpen!!! Hát pánikolok mert éppenséggel babát nem szeretnénk még most és ez miatt is aggódom nagyon h ha még is akkor sajnos el kell h vetessem.....:( És attól is nagyon irtózok mert mindenki mond minden rosszat róla és hát õszintén nagyon félek tõle!! Esetleg kérhetek egy pár okos felvilágosítást errõl az egész elvetetéstõl h mennyibe kerül meg h fáj-e??? Lehet h elég hülyének gondol de az életem során sosem gondoltam volna h egyszer talán vetetnem is kell....:((
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm!
Elõször egy tesztet vegyél és ne gondolj még az abortuszra, csak ha biztos már a terhesség.
30ezert ft körül van. Befekszel, feltesznek tágítót (ez valakinek fáj, valakinek nem), majd ha kitágult a méhszáj betolnak a mûtõbe, elaltatnak. 15perc és kitolnak. Akkor kelsz fel. Aznap vagy másnap hazaengednek. Nem értem, tényleg. Nem mondják el az iskolákban, hogy az elõváladéktól is teherbe lehet esni? Meg ha nem is mondják, az ember csak rájön ha belegondol, hogy miért is kell védekezni. Remélem nem vagy terhes, mert akkor nagyon nehéz lesz, akárhogy döntesz. :(

Tavaly decemberbe szakítottunk a párommal és akkor végig szedtem az utolsó levelet januárba meg is jött úgy ahogy kellett volna, de már nem szedtem fogamzásgátlót. Mi lehet a baj, talán terhes lehetek?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Ha abbahagyod a tabi szedést, annak megszûnik a fog.gátló hatása, alias 1. naptól VÉDEKEZNI KELL! A mensi rendszertelenné válik. Mivel annyi eszed volt, hogy NEM VÉGIG védekeztetek, így lehetsz terhes. Bármilyen tesztet is veszel, pontosan úgy tesztelj, ahogy a leírásban benne van. Ha még mindig paráznál, pár nappal késõbb csinálj új tesztet. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes..

Ha abbahagyod a tabi szedést, annak megszûnik a fog.gátló hatása, alias 1. naptól VÉDEKEZNI KELL! A mensi rendszertelenné válik. Mivel annyi eszed volt, hogy NEM VÉGIG védekeztetek, így lehetsz terhes. Bármilyen tesztet is veszel, pontosan úgy tesztelj, ahogy a leírásban benne van. Ha még mindig paráznál, pár nappal késõbb csinálj új tesztet. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes..
Hali! Hat nem akarlak elkeseriteni de lehetsz babas.Az elovaladekba is van sperma es attol teherbe lehet esni, igaz kicsi a valoszinusege de en ismerek olyat aki igy jart. A masik amire en gondolni tudok h ez a szakitas-osszejoves meg h abbahagytad a tabit ez kicsit osszekavarta a szervezetedet.Es lehet h ettol kesik a menzi.Na meg h most is idegeskedsz. Hat az edesseget en mindig menzi elott-kozbe kivantam de mikor teherbeestem akkor egyaltalan nem csak a harmadik honap utan de ez alkat fuggo.Nekem mar par nap utan voltak terhes tuneteim:emelyges, hanyinger, pisi ejjel-nappal, mellfeszules.De van aki nem rosszul levos es nem erez ilyeneket. Tenyleg vegyel tesztet es csinald meg.Hogy milyet?En kulfoldon elek es nem tudom milyen van otthon de itt ezen az oldalon szoktak ilyenrol irni h melyik a legjobb, esetleg nez korul a kerdesek kozott. Minden jot es sok sikert! 24, 5 hetes kismami

5 hetes terhes vagyok, jöv héten megyek orvoshoz, viszont egyik nap megvizsgáltam a méhszájamat és ahogy benyultam hüvelyembe éreztem hogy alul van vmi kiáló dudor és mikor szeretkzünk olyan kellemetlen érzés, mi lehet ez vmi komoly baj lehet?

Eléggé félek

Legjobb válasz: mär bocsänat nem sértésböl,de irod hogy megvizsgältad a méhszäjadat..megvizsgälni nem tudod,max megtapintani..de abbol még nem tudsz következtetni semmire.amikor elmész orvoshoz majd ö megvizsgäl.de nem hinném hogy valami baj lenne.lehet érzékenyebb vagy most a szexre.

mär bocsänat nem sértésböl, de irod hogy megvizsgältad a méhszäjadat..megvizsgälni nem tudod, max megtapintani..de abbol még nem tudsz következtetni semmire.amikor elmész orvoshoz majd ö megvizsgäl.de nem hinném hogy valami baj lenne.lehet érzékenyebb vagy most a szexre.
Mi a fenének vizsgálgatod 5hetes terhesen a méhszájadat????? Ezt hagyd meg a dokinak. Valami fertõzést akarsz elkapni?!
Hogy jut egy terhes nõnek eszébe hogy megvizsgálja magát? Mit gondoltál, hogy kitapintod a babát?
én irtam az elsö välaszt.mond mär meg légyszi hogy hogy vizsgältad meg magad, mert t£ényleg érdekelne.ilyenröl még nem is hallotam.köszi!
Akkor te nõgyógyász lehetsz.....
SEGÍTSÉÉÉÉÉÉG, TE NEM VAGY NORMÁLIS, KELL NEKED AZ A BABA? NE NYÚLKÁLJ HA JÓT AKARSZ MAGATOKNAK.
A kérdező hozzászólása: jo tudom felelötlen voltam, de szerinttek ez a dudor mi lehet eléggé zavar:S:(
A kérdező hozzászólása: hát tudod megnéztem hol helyeszkedik el a méhszájam és hogy zárt vagy nyitott
Szia! Ne aggódj, lehet egy szemölcs keletkezett!A doki majd megnézi!Addig is vigyázz magadra és jó egészséget kivánok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!