Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet bajom Már régóta tudom, (3 db)

Mi lehet a bajom? Már régóta tudom, hogy a jobb szemem gyengébb mint a bal, de mivel nem szeretném, hogy az agyam kikapcsolja a balt, néha befogom a bal szememet és csak a jobbot használom (pl. olvasáshoz, netezéshez, rövid ideig).

Már régóta tudom, hogy a jobb szemem gyengébb mint a bal, de mivel nem szeretném, hogy az agyam kikapcsolja a balt, néha befogom a bal szememet és csak a jobbot használom (pl. olvasáshoz, netezéshez, rövid ideig). Ám amikor 5-10 perc ilyen "torna" után mindkét szememet próbálom használni, elég furcsa, mert teljes fényben vagy sötétségben semmi gond, viszont félhomályban szürke foltot látok a jobb szememmel (nem teljesen szürke a kép, csak olyan mintha berepült volna a képbe egy szürke gomolyfelh?).

Legjobb válasz: Köszönöm szépen, de picit félreértettél; nem azzal a szememmel látok homályosan, amit leatakartam, hanem azzal, amelyikkel néztem...

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, de picit félreértettél; nem azzal a szememmel látok homályosan, amit leatakartam, hanem azzal, amelyikkel néztem...
A kérdező hozzászólása: Amúgy pár percig tartanak a "szürke felhõk".
egyáltalán milyen tabletrõl beszélünk? hálózati vagy usb a töltõ? mi történt a töltés elõtt vele? mióta töltöd?
A kérdező hozzászólása: Hálózati töltõs, myaudio, szervízbõl jött ki...semmi baja nem volt elõtte :D
vidd vissza a szervizbe és ne piszkáld!
A kérdező hozzászólása: csak az a baj, h munkaeszköz, és már 1 hónapig bennt volt a szervízbe..most már szükségem lenne rá...megint egy hónap :c
akkor vegyél másikat, mert ha most megpiszkálod a szerviz nem fogja a felelõsséget vállalni...amúgy sem értem, nem nézted meg, hogy be lehet-e kapcsolni, amikor átvetted?
A kérdező hozzászólása: akkor még jó volt... reggelre romlott el ....bocsmáá h élek' :D
Törvény szerint, ha meghaladja a szervizelési idõ az egy hónapot, akkor visszakérheted a termék árát vagy kérhetsz egy újat. Ezt használd ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!