Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet bajom Már régóta (7 db)

Mi lehet a bajom? Már régóta tudom, hogy a jobb szemem gyengébb mint a bal, de mivel nem szeretném, hogy az agyam kikapcsolja a balt, néha befogom a bal szememet és csak a jobbot használom (pl. olvasáshoz, netezéshez, rövid ideig).

Már régóta tudom, hogy a jobb szemem gyengébb mint a bal, de mivel nem szeretném, hogy az agyam kikapcsolja a balt, néha befogom a bal szememet és csak a jobbot használom (pl. olvasáshoz, netezéshez, rövid ideig). Ám amikor 5-10 perc ilyen "torna" után mindkét szememet próbálom használni, elég furcsa, mert teljes fényben vagy sötétségben semmi gond, viszont félhomályban szürke foltot látok a jobb szememmel (nem teljesen szürke a kép, csak olyan mintha berepült volna a képbe egy szürke gomolyfelh?).

Legjobb válasz: Köszönöm szépen, de picit félreértettél; nem azzal a szememmel látok homályosan, amit leatakartam, hanem azzal, amelyikkel néztem...

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, de picit félreértettél; nem azzal a szememmel látok homályosan, amit leatakartam, hanem azzal, amelyikkel néztem...
A kérdező hozzászólása: Amúgy pár percig tartanak a "szürke felhõk".

Én napi 1xer-2xer-3xer max. Verem ki, és már elég régóta van ilyen bajom, hogy amikor csak ülök az órán, gép előtt, tv előtt, egyszercsak áll a farkam :S:$ MI lehet az oka?

Legjobb válasz: Elárulom mit üzen a farkad. Már unja a sok kiverést, azt akarja, hogy nézzél nõ után ne tévézz meg gépezzél, esetleg az órán már ki is szemelt valakit magának! Tehát sztrájkol, egyre többször fog szivatni, amíg meg nem kapja, amit akar!

Elárulom mit üzen a farkad. Már unja a sok kiverést, azt akarja, hogy nézzél nõ után ne tévézz meg gépezzél, esetleg az órán már ki is szemelt valakit magának! Tehát sztrájkol, egyre többször fog szivatni, amíg meg nem kapja, amit akar!
ennyi hülyeséget ... cseszd meg, nyilván fiatal vagy, és teljesen természetes ha napi 3x is kivered, ennyi, nem értem mi a gondod ezzel. És persze hogy feláll, tudod inkább az ellenkezõjére szoktak panaszkodni majd te is mondjuk 30 év múlva, szóval addig örülj, amíg még látszólag ok nélkül is feláll. Jelzi, hogy maximálisan egészséges fiú vagy ...
Te mindig kivered, amikor feláll? :D:D Egyébként nem értem a problémádat, a [email protected]állás nem függ attól, hányszor vered ki/nap. Igazából az agyad sztrájkol a munka ellen, leküldi a vért alulra, ettõl erektálsz.
Nõi hormon túltengésed van...mellesleg TERHES is VAGY!!!
Az ilyenekbõl lesznek a pschiopata bûnözõk
ha jol esik kedves egészségedre! én is igy vagyok ezzel:D:D:D ha rámjön kiverem, vagy beverem :D attol függ ittvan-e az asszony :D 19f(ha a kiverésböl nem jöttél vna rá :D:D:D)
baz*d+ menny el gyúrni! ezek szerint zakatol benned a tesztoszteron! ne csak csuklóra gyúrj :)
Nem írtad le, de nyilván nagyon fiatal vagy. Ilyenkor szinte mindig áll. Egyik osztálytársamnak nyolcadikban nem csak állt, hanem egy hatalmasat ejakulált és elöntötte a sperma. Kikéredzkedett WC-re és ott tette rendbe magát. Legyen nálad mindig egy tízes csomag papírzsepi és ha így járnál, kövesd a fentebb leírtakat! Át ne ázz, mert mindenki azt hiszi, bepisiltél, s akkor nem hagynak bé- kén többé! Az meg jó, hogy áll, mert azt jelzi, hogy egészséges, fejlett fiatalember vagy!
Lehet krónikus orrmelléküreg gyulladásod. De allergia is szóba jöhet. Menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: De ez valamivel tudom itthon kezelni?


egyáltalán milyen tabletrõl beszélünk? hálózati vagy usb a töltõ? mi történt a töltés elõtt vele? mióta töltöd?
A kérdező hozzászólása: Hálózati töltõs, myaudio, szervízbõl jött ki...semmi baja nem volt elõtte :D
vidd vissza a szervizbe és ne piszkáld!
A kérdező hozzászólása: csak az a baj, h munkaeszköz, és már 1 hónapig bennt volt a szervízbe..most már szükségem lenne rá...megint egy hónap :c
akkor vegyél másikat, mert ha most megpiszkálod a szerviz nem fogja a felelõsséget vállalni...amúgy sem értem, nem nézted meg, hogy be lehet-e kapcsolni, amikor átvetted?
A kérdező hozzászólása: akkor még jó volt... reggelre romlott el ....bocsmáá h élek' :D
Törvény szerint, ha meghaladja a szervizelési idõ az egy hónapot, akkor visszakérheted a termék árát vagy kérhetsz egy újat. Ezt használd ki.
Androidos a telefon?
A kérdező hozzászólása: régi Nokia 5300 xpress.
Ha a telefon formatálni akarja a kártyát, akkor engedélyezd neki.

A barátommal már régóta csináljuk, mégse működik valami, mi lehet a baj?

Az els? pár alkalommal még fájt a behatolás, mostmár nem, de valahogy nem élvezem, pedig van kedvem hozzá. Tehát nem is mentem el egyszer se pedig ? szinte minden alkalommal. Amikor multkor csináltuk, a nyakába vette a lábaimat, nagyon kellett pisilnem, úgy éreztem, de nem jó értelemben. Így mehetnék el? Mert mindenki azt mondta hogy nagyon jó érzés, ez a póz pedig így nagyon rossz volt.

Legjobb válasz: Ha a G pontodat ingerli akkor orgazmus elott van ez a pisilos erzet.

Ha a G pontodat ingerli akkor orgazmus elott van ez a pisilos erzet.
a nõi szervezet tizenévesen még nem érett teljesen, nagyon sokan ezért csalódnak a szexuális életben, mert túl korán kezdik el, nincsenek jó tapasztalatok mire igazán élvezhetné, felnõtt korában, már jól kialakult frusztrációja van
nem minden nõ képes a hüvelyi orgazmusra! nagyon sok nõ van aki egyedül csikló által képes eljutni az orgazmusig, ettõl még kívánhatod a szexet. de lehet nem ez a baj csak valami lelki eredetû feszültség. beszélj meg mindent a pároddal sokat fog könnyíteni rajtad. akár közben is hogy hogy csinálja mi a jó neked. a legfontosabb hogy ne stresszelj. a pózra kitérve pedig lehet hogy szimplán a párod nagy mérete miatt a már a hólyagodat éri valamilyen nyomás hiszen ebbe a pózben tud legmélyebbre hatolni. ha kellemtelen kérd meg hogy ne hatolj be annyira
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat, de írhattok még


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!