Találatok a következő kifejezésre: Mi lehet bajom Már (793 db)

Sima méhszájvizsgálat után (nem szülésbeindításra), hanem kézi tágítás után (39hetes vagyok már) mennyi vérzés normális és mikor lehet baj?

Doki azt mondta kicsit vérezni fogok, ehhez képest kb menstruálok, szülészn? nem elérhet?. Majd eláll? Gondolom érti a dolgát, nem hiszem h valamit elrontott.

Legjobb válasz: Én is úgy véreztem, mintha menstruálnék, kaptam egy betétet és ennyivel el voltam tudva. Ebbõl kiindulva ez lehet normális, de azért jó lenne, ha rádnézne egy doki is, legalább megnyugszol, hogy nincs baj. Könnyû szülést!

Én is úgy véreztem, mintha menstruálnék, kaptam egy betétet és ennyivel el voltam tudva. Ebbõl kiindulva ez lehet normális, de azért jó lenne, ha rádnézne egy doki is, legalább megnyugszol, hogy nincs baj. Könnyû szülést!
Én is azt mondom, hogy a legjobb, ha beszélsz az orvossal, és õ esetleg megvizsgál. Én a 40. héten jártam így. Az orvos megviszgált, ami után nem tiszta vér, de eléggé véres trutyi ömlött belõlem, rendes betétet kellett betennem. Mikor még 2 óra elteltével se csökkent a mennyiség, rohantam a dokihoz, aki meg is nézett. Én nagyon megijedtem, de szerencsére minden rendben volt. De úgy összeségében olyan fél napig tartott. De az a biztos, ha beszélsz az orvossal. Könnyû szülést és jó babázást!
Csináltass egy vérképet a házi orvossal. Egyébként miért nem mentél már orvoshoz?
Hány éves vagy? rendszeresen menstruálsz már?
A kérdező hozzászólása: 18, igen rendszeresen. Azért nem mentem el orvoshoz, mert külföldön dolgozom több, mint egy hónapja 6 napot egy héten, nem volt még rá idõm.

Babám tejérzékeny, már csak tápszert eszik mégis széklete véres nyákos. Iszunk normaflort de a helyzet nem változik. Mi lehet baj?

Legjobb válasz: Orvoshoz vinném mindenképp! Gyors gyógyulást! Lehet fertõzése is a tejérzékenységére. Most estünk át hasonlón ezzel a tünettel. Kitenyészttetném a székletét!

Orvoshoz vinném mindenképp! Gyors gyógyulást! Lehet fertõzése is a tejérzékenységére. Most estünk át hasonlón ezzel a tünettel. Kitenyészttetném a székletét!
A tejallergiára nemcsak egyfajta tápszer létezik.Ha a kapott tápszertõl is véres a széklete, akkor szoktak felírni másik fajtát.Ha jól tudom, 3 féle van.Beszélj az orvossal, õ majd ír fel másikat!
A kérdező hozzászólása: Milupa Pepti 1 iszunk 2 hónapja és nem volt vele eddig gond.Gasztroenterologushoz szeretném elvinni, hogy õ mit mond.
A kérdező hozzászólása: Széklet tenyésztésünk már volt és negatív lett.

Már vagy 2 hete folyamatosan fáj a fejem, és olyan szinten rossz kedvem van, meg fáradt vagyok. Nem tudom miért. Mi lehet bajom?

Legjobb válasz: Néha van ilyen, nálam is volt nemrég, aztán egyik napról a másikra elmúlt. Vérnyomásod jó?

Néha van ilyen, nálam is volt nemrég, aztán egyik napról a másikra elmúlt. Vérnyomásod jó?
A kérdező hozzászólása: nem azt nem néztem

Van egy fiú akivel nem rég ismerkedtem meg (kb.3 hete) és szinte minden nap beszélünk elég sokat. Úgy érzem neki is bejövök és ő is nekem. Olyan 2 napja kb viszont már alig ír vagy ha ír akkor másfél óránként. Mi lehet a baj?

Előtte minden nap írt és alig tudtunk elköszönni egymástól olyan jó volt és mondta is hogy nagyon szeret velem beszélgetni. De akkor nem értem.

Legjobb válasz: 2Hete írogat neked ës te nem csinálsz semmit gratulálok nem artikulálok! hagytad elmenni a közös témák már kiürûltek. lettek volna még de ahhoz talán csinálnotok kellett volna valamit. eléget már az unott 2hetes unalmas és szánalmas sztoritok. ennyi. mostmár báj báj van te ember báj báj

2Hete írogat neked ës te nem csinálsz semmit gratulálok nem artikulálok! hagytad elmenni a közös témák már kiürûltek. lettek volna még de ahhoz talán csinálnotok kellett volna valamit. eléget már az unott 2hetes unalmas és szánalmas sztoritok. ennyi. mostmár báj báj van te ember báj báj
Talán akadályozza valami?! Kérdezz rá nála :)
Ráunt a fejedre.
A kérdező hozzászólása: és akkor mit lehet tenni? túl fontos nekem
én is így jártam.. pont most. és szerintem rám unt. pedig elõtte mondta is mennyire tetszem neki.. úgy látszik nem eléggé
megunta, ilyenkor nem tudsz sokat tenni dobd fel vhogy vagy hagyd az egészet
A kérdező hozzászólása: az elsõ? azt hittem az költõi kérdés...nem tudom hogy akadályozná valami nincs semmi olyan
"beszélgetni"... ezt élõben vagy a neten végzitek?:) csak mert ha neten, akkor hidd el bármi közbe jöhet...ismerõsök vannak nála, akadozik a net , stb. Emiatt nem kell rosszra gondolni rögtön. Szerintem erre gondolt az elsõ... és igen kérdezz rá :)

Nekem olyan bajom van, hogy nincs meg már egy jo ideje, de még nem voltam fiuval sem, ugyhogy terhes sem lehetek! De nem merek elmenni a nőgyogyászhoz! Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Miért nem mersz nögyógyászhoz menni? be me´sz az sztk-ba aztán késsz. a bajod sok minden lehet, lehet csak idegeség környezet változás, de lehet fizikai bajod, akár rák is. vagy olyan betegség, akkut gyulladás ami rákot okozhat késöbb. de ezt senki nem tudja megmondani, mert ha nincs mensid az ezer millio oka lehet, csak is egy doki aki megvizsgál.

Miért nem mersz nögyógyászhoz menni? be me´sz az sztk-ba aztán késsz. a bajod sok minden lehet, lehet csak idegeség környezet változás, de lehet fizikai bajod, akár rák is. vagy olyan betegség, akkut gyulladás ami rákot okozhat késöbb. de ezt senki nem tudja megmondani, mert ha nincs mensid az ezer millio oka lehet, csak is egy doki aki megvizsgál.
Szia! Nehogy hallgass az elözö válaszolóra, egyáltalán nem biztos hogy sulyos egészségügyi problémád lenne! egyébként nyugodtan menj el nögyogyászhoz, ezer, meg egy oka lehet annak hogy nem jött meg, nem kell mindjárt rosszra gondolni!!!!
Az elsõ válaszoló nem azt írta, hogy "Figyi kisanyám, meg fogsz halni", csak leírta, hogy akár ez is lehet. Hogy lehet valaki akkora bunkó, hogy ezzel indít: "Nehogy hallgass az elõzõ válaszolóra"??? Igenis nagyon sokféle dolog állhat a háttérben, akár még ilyen súlyos dolgok is, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, de pont ezért kell elmenni a dokihoz, hogy majd õ megmondja mi van. A nõgyógyászban nincs semmi félelmetes, nálunk úgy zajlik, hogy be kell menni a rendelõintézetbe, és kell idõpontot kérni a dokihoz (nem mindenhol kell), meg szokták kérdezni, hogy melyikhez, én mindig azt mondtam régen, hogy mindegy, mert tényleg mindegy volt, mostmár megvan a kedvencem, de mindegyik érti a dolgát. Utána szépen visszamész az idõpontodra (ha nem kellett idõpontot kérni, akkor meg leülsz a váróba és vársz), amikor a doki behív, akkor bemész, jó, ha megmondod neki, hogy még sose voltál nõgyógyásznál, úgyhogy neked mindent mondjon, mert kicsit zavarban vagy, hogy nem tudod mire számíts. Nincs ebben semmi szégyen, ha ezt megmondod. Meg fogja kérdezni mi a panaszod, utána elküld levetkõzni, akkor leveszed a nadrágod és a bugyid, majd felülsz a vizsgálószékbe és megvizsgál. Az picit kellemetlen lesz, de ki lehet bírni. Az orvos elõtt nem kell szégyenlõsnek lenni, naponta rengeteg ilyet lát, meg az asszisztensnõ is. Ha megvizsgált, akkor visszaöltözhetsz és utána mindent el fog mondani. Ennyi az egész. Az is lehet, hogy vesz egy kenetet (méhnyakrákszûrést mindenképp csinál és ahhoz kell), aminek nem biztos, hogy rögtön megvan az eredménye, így azért majd lehet, hogy be kell menni külön. A szûrésrõl ad majd egy kis kártyát, hogy mikor csinálta a vizsgálatot, azt jól tedd el, mert erre fogja ráírni a további szûréseket, ilyesmit, mert ha nincs meg a kártyád, akkor minden alkalommal, amikor mész hozzá, újra meg fogja ismételni a szûrést, pedig évente egyszer elég.
a 3-ik válaszolonak üzenem hogy bunko vagy te kisanyám!!!!! a második válaszolóval mi a bajod, az hogy nem riogat halálra egy megijedt embert????máskor talán olvasd végig bunkó!!!!!
Mindenképpen menj el nõgyógyászhoz, hidd el, nincs mitõl félned! Semmi borzasztó nincs benne. Sejtem, hogy az zavar, hogy le kell vetkõzni egy idegen elõtt és szétrakni a lábad, és megértem, hogy ettõl zavarban vagy, de arra gondolj, hogy az ott egy orvos! Rengeteg ilyet lát, ráadásul, ha szólsz neki, hogy elõször vagy ott és zavarban vagy, meg még azt is elmondod, hogy még szûz vagy, különösen fog vigyázni rád, hidd el! De fontos, hogy elmenj és kiderítsd, mi okozza a tüneteidet, mert arra nem szabad várni, hogy majd magától helyrejön! Lehet, hogy a vizsgálat után csak simán felír egy gyógyszert és az rendbehoz! Sokminden okozhat ilyen problémát, de mi itt kevesek vagyunk hozzá, hogy segítsünk, ehhez mindenképpen orvos kell! Gyõzd le a félelmedet és menj! Hidd el, rá fogsz jönni, hogy nem volt mitõl félned és legközelebb már biztatás nélkül is el tudsz menni!
Kérdezd meg anyukádat, õ melyik nõgyógyászhoz jár, valszeg ahhoz, akinél születtél. Én is ahhoz mentem el, és mondtam is neki, hogy nála születtem, és utána nagyon kedves volt velem. :) Nem kell félni tõle, nem bánt. Csak hideg az a vacak, amivel vizsgál, ennyi az egész. :)

Az esti szopitól már előre félek mert sírás a vége. Mi lehet a baj?

Az esti szopi közben folyton jár keze lába, rángatja a fejét és sírásba torkollik a dolog. Közen a cici után kapkod, kortyol egyet, kett?t majd sír.Van hogy a szájában van a cici de csak keresi és nem kap rá.

Legjobb válasz: Szia! Én ugyanígy jártam, de nálunk néha napközben is elõfordult. Próbáltam megfejteni, hogy mi lehet a baj... Nálunk a fáradtság volt! Lusta volt már szopni, így este elkezdtem neki üvegbõl adni. Ez bevállt, de volt ill. van egy hátránya, most már csak üvegbõl eszik.Tegnap volt 6 hónapos és anyatejen kívül semmi mást nem fogad el:) 4 hónapja csak fejek és fejek...., de nem esik nehezemre ha a kislányomról van szó. Dia

Szia! Én ugyanígy jártam, de nálunk néha napközben is elõfordult. Próbáltam megfejteni, hogy mi lehet a baj... Nálunk a fáradtság volt! Lusta volt már szopni, így este elkezdtem neki üvegbõl adni. Ez bevállt, de volt ill. van egy hátránya, most már csak üvegbõl eszik.Tegnap volt 6 hónapos és anyatejen kívül semmi mást nem fogad el:) 4 hónapja csak fejek és fejek...., de nem esik nehezemre ha a kislányomról van szó. Dia
Nekem kevés volt a tej.
Valószínü kevesebb a tejed estére és fársdt a baba is így elöbb utobb hisztizni kezd.Irass fel potlást, lehet hamarosan nappal is kelleni fog.Mi így jártunk
Probalj meg mellszivoval tobblet termelest elerni, talan akkor konnyebb lesz neki este ennie. Miutan kiurult a cici, mellszivozd meg 6-7 percig, mert ez az uresjaratban valo hasznalat adja a jelet a cicinek, h tobbet kell termelnie.
Kevés a tejed és sokat kellene szopiznia, hogy belövelljen, de már fáradt hozzá. Én azt csináltam, hogy mindig lefejtem a maradékot napközben a mellembõl és elõször azt adtam neki oda. Így már volt kb. 30-40 ml a pocakban, nem volt farkas éhes és úgy tettem mellre. Türelmesebben szopizott és nem lett sírás belõle. Sajnos késõbb ez sem volt elég, úgyhogy estére pótlás kell.

Mi lehet a baj? Kimaradt a menstruációm, extra erős pozitívokat teszteltem, tegnap délután hánytam a kedvenc kajámtól. Ma reggel meg nem fáj már úgy a mellem. Mi lehet a baj?

Nagyon aggódok,már 5 hetes lehet a terhesség. Nagyon vágytunk már rá!

Legjobb válasz: Mi baj lenne? Terhes vagy, ezek a tünetek :) nyugi, sajnos ez tök természetes. Dokihoz 7 hetes kor elõtt ne menj.

A kérdező hozzászólása: Örülök hogy szépen növekedtek! :) Pihenj sokat!!! :)
A kérdező hozzászólása: Most 6+2 ha minden igaz ezért várok jövõhétig addig betöltöm a 7.hetet és akkor már mindent látnia kell ha ott a baba. Szóval még dokinál nem voltam, de sok-sok pozitív tesztem és terhességi tünetem van, meg ugyebár nem jött meg.
Szurkolok, hogy rendben legyen. Te hány hetes is vagy?
A kérdező hozzászólása: Biztosan lesz szívhang majd a következõ vizsgálaton. Én is majd kedden megyek remélem minden rendben lesz!
5 hetes és 4 napos vagyok, remélem hétfõn meghallgatom a kicsi szívét is:)
Nekem a minkàm pont vetèleses nõk felvètele az osztàlyra , es papírjaik elrendezèse, stb... màr egyre jobban beleforgok a dolgokba
A kérdező hozzászólása: Gratulálok 31-es! És mit mondott a doki hány hetes vagy? Nagyon örülök. Annyit nem ér egy munka sem hogy baja legyen a gyermeknek! :)
Én egy hétig voltam szabin, ma mentem elõször dolgozni. Elég stresszes az én munkám is, de úgy mentem vissza, hogy bármi lesz lesz*rom. Ami munka kényelmes nyugodt tempóban nem fér bele, azt megcsinálom másnap, vagy harmadnap. Szóltam a fõnökasszonyomnak, hogy mi a helyzet. Azt mondta rendben van. Így védve is vagyok.
Gratula 31 es :) Nekem 30 adott idõpontot az orvosom addig nem bírom ki....valami indokkal jövõ héten próbálok uh-ra bejutni. És ma eldöntöttem otthagyom a munkahelyem, lékileg tönkretesz :( Inkább csak gyes....de ez így nem jó.
31-es vagyok. Ma láttam a kis drágát:) Illetve egy szép nagy petezsákot 5, 9mm X 4, 0mm. Csak elmentem orvoshoz, mert tegnap is, ma is volt egy kis barnás elszínezõdés, de megnyugtatott, hogy nem onnan jön. A legutóbbi doki a rákszûrésnél felsértett egy picit és az szivárog minimálisan. Ettõl függetlenül írt fel gyógyszert és azt mondta, hogy egy hét múlva menjek, addigra már kell lennie szívhangnak is, de minden tökéletesen rendben van és nincs petefészek gyulladásom sem:) Remélem veled is minden ok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztató szavakat. Majd most már csak 1 hetet kell várnom és vére reményeim szerint láthatom a picikémet és hallhatom a kis szívverését! de már most érzem hosszú lesz ez a hét! :)
Ez ilyen ezen ne aggódjatok a 13 hèt alatt megtanultam minden jön ès megy utànna visszatèr. Mondjuk hànyni nem hànytam de 2 hèten àt egyfolytàban hànyingerem volt. Sõt hol gyengèn hol jobban görcsölget a hasm, nèha nyilalgat, van hogy a hüvelyem fàj, nèha olyan mintha izomlàzam lenne, van hogy húzódik alig tudok kiegyenesedni. 2 napja meg a farokcsontom fàj.....mindennel meg nem rohanhatok orvoshoz, eddig elvileg minden rendben.
A kérdező hozzászólása: A hányinger és mell fájdalom mostanra már majd nem csak hogy az egész nap velem vannak. A derék fájdalom csak akkor jön ha sokat vagyok talpon. De igen ha nincs mégsem valamelyik tünet akkor van másik. Van hogy egy órát nem fája mellem, de akkor hányinger nagyon intenzív, vagy nagyon szédülök, vagy épp alszok! :) Nagyon sokat alszok. Remélem tudtam segíteni.
Nekem erre azt mondta a doki, hogy ha a terhességi teszt pozitív, akkor nyugodtan kezelhetem kész tényként, hogy terhes vagyok. Viszont a szívhang megléte elõtt még nem élõ terhesség. Csak utána kapsz terhes kiskönyvet, meg ilyenek. Sõt, nekem mivel még nincs szívhang, minden papíromon csak olyanok szerepelnek, hogy petezsák szerû képzõdmény, meg ilyesmik. Gondolom nem akarják addig leírni, amíg nem 100%.
nekem az elsõ papíromon ez áll: 8x7 mm petezsák, benne szikhólyag.... Gondolom kórháza válogatja.. Holnap megyek a vérvételes papíromért kicsit félek, nem szokott jó lenni :( Ráadásul valahogy rá kellene vennem õket hogy nézzenek már rám, karácsonyt nem bírom ki úgy hogy nem tudom mi van bent :( A férjem szerint UH függõ lettem...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló és hány hetes voltál mikor ezt írta a papírodra?
Igen, ezt megértem. Ma voltam megint UH-n. Már 7, 6 mm. Szépen nõ és van szívhang is. Ráírta a papíromra, hogy veszélyeztetett vagyok. Gondolom a progesteron pótlás és a korábbi cysta mûtétek miatt. Én a munkahelyen szóltam, mert nem akartam, hogy a rosszullétekbõl jöjjenek rá. Amúgy elég toleráns a munkahely, nincs ilyenbõl gond. Pihenj sokat és vigyázz magatokra:) én is ezt teszem.
A kérdező hozzászólása: Már igen mert ez kis falu ahol lakok itt titokban semmi sem marad. És jobb ha a szüleink is tõlünk tudják meg mint ha épp attól akivel találkoztam a védõnõnél.
Ez akkor nagyon jó hír. Gondolom nagy a boldogság. Te az apukán kívül elmondtad már valakinek?
A kérdező hozzászólása: Köszi! 7 hetes a kis drágám! 7, 5mm, megfelelõ szívhanggal!
Ez szuper. Gratulálok. Örülök, hogy minden rendben van. Mekkora a picid?
A kérdező hozzászólása: Túl vagyok az elsõ uh-n. 7 hetes a kicsikém, vert a szivecskéje minden rendben van vele!!!! :)
Ne aggódj, biztos minden rendben lesz. Akkor várom az élménybeszámolót holnap:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó!!!!! Gratulálok kismama! :) Majd holnap írok, de nagyon izgulok!!
Szia! Azt írta, hogy szívhang sejthetõ, minden rendben volt. Nem üres már a petezsák. Nagyon gyengén, mintha lett volna kis pulzálás, de pénteken még vissza kell menni, hogy biztos a kis szívét látta-e:) A papíromra már ráírta, hogy terhesség bizonyított. Rákszûrés eredmény is pénteken lesz, de sem petefészek gyulladás, sem semmilyen más gond nincs. Holnap te jössz:) Majd írd meg, hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Szia! Na mi volt a dokinál?
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem voltam, majd kedden megyek de már nagyon izgulok! :) Majd írd meg mi volt! Biztosan minden rendben lesz! Drukkolok! :)
43. vagyok. Voltál már azóta dokinál? Én holnap megyek és remélem lesz szívhang.
Neked mennyire egyformán intenzívek a tünetek? Írtad a kérdésben, hogy már nem fájt úgy a melled, aztán egyik nap, hogy fájt a derekad. Ezek nálad is jönnek-mennek és néha órákig semmit nem érzel, néha meg mindentõl hányingered van?
A kérdező hozzászólása: Biztosan minden rendben lesz és ad a doki valami jó dolgot rá! :) Többször megyek pisilni én is. Hányni konkrétan 2-szer volt, de megállás nélkül kerülget, semmi számomra finomat amit eddig szerettem nem tudom meg enni. Már most más az ízlésünk! Igen áldott állapot! :)
Nem volt azóta olyan kemény, néha fájdogál, de remélem, hogy nincs baj, tegnap már ablakot is pucoltam, persze csak lassan, óvatosan. Van egy kis folyásom, ami aggaszt, de feltételezem, hogy ez az a gyulladás lehet, amit a doki mondott. Csütörtökön megyek vissza az orvoshoz, addigra megjön az eredményem és gondolom ad valami csodaszert, amitõl elmúlik. Te is nagyon sokszor jársz pisilni? Én van, hogy éjjel 2-szer hányni, 3-szor pisilni ébredek fel (áldott állapot:) )
Én is pont így vagyok épp egy hajszálra a hányástól. Elég kényelmetlen dolog. Nekem a friss levegõn enyhül a rosszullét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a nyugtató szavakat mindenkinek, minden anyukának és leendõ anyukának gratulálok! Nap közben érzek alhasi enyhe mocorgós fájdalmat, a hasam alján, de én nem szoktam hason aludni, úgy nem tudok, de kipróbáltam, de a melleim fájnak így nem megy! Visszajött a mell fájdalom úgyhogy megnyugodtam. Egész nap olyan érzés mintha gombóc lenne a torkomban, nagyon kicsi kellene hozzá, hogy hányni tudjak. Jó lenne már látni uh-n!
nyugi, nincs semmi baj gratulálok:)
Én pár napja tudom, hogy lesz baba és nekem is nagyon ingadozik a fájdalom. Én is állandóan figyelem, hogy még érzek-e valamit... De mindig nyugtatom magam és próbálom elterelni a figyelmemet. Neked fáj a hasad? Én nem tudok hason aludni, mert fáj egészen fent. Csak pozitívan! Gratulálok a babához.
nekem nem is fájtak a melleim. nyugi!
13 hetes vagyok a tünetek jönnek , ennek, mimdig megrèmülök èn is, de eddig nincs baj szerencsère.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babáitokhoz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is! Ma reggel is extra erõs pozitívat teszteltem! Hosszú lesz még az a két hét de elõbb nem akarok menni dokihoz.
nyugi, van olyan, akinek végig fáj, van akinek egyáltalán nem, van akinél ingadozó. Semmi baja nincs ettõl :) Boldog babavárást, 8 hónapos legényke anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Csak már 5 éve szerettük volna, de sajnos nem sikerült. Most hogy talán összejött minden kis változás megrémiszt, hogy elveszítem. Majd kéz hét múlva megyek elõször orvoshoz.
Dehogy baj, örülj neki, nekem hetekig borzasztóan fájtak. Boldog babavárást. Egy 4hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: De nem fáj annyira a mellem mint pl.tegnap. Az nem baj?
Nekem szinte alig fáj a mellem, a hányinger is hol van hol nincs.Nyugalom, minden rendben lesz!!!Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi-köszi! Én is drukkolok mindenkinek!:) Próbáltam én is a levegõn jó egy darabig, de újra kezdõdik!
A kérdező hozzászólása: Lányok/ Anyukák segítsetek! Ma sokat voltam talpon igaz attól fájhat a derekam? Kicsit erõsebb mensi szerû görcseim voltak/vannak de nem erõsebb annál. Közben meg kerget a hányinger. Mitõl van ez? Ma reggel is csodás pozitív teszt lett!
A kérdező hozzászólása: Mára már kicsit jobb, sõt az éjszakát is átaludtam. És Te hogy vagy kedves utolsó válaszoló? Azóta nem keményedett be a hasad?
22 -es vagyok, én is szoktam szédelegni.
A kérdező hozzászólása: Remélem ez is a terhesség miatt van, ma iszonyatosan szédültem/szédülök egész nap, úgy keltem már mindenben kapaszkodnom kell. A vérnyomásom és cukrom jó. Egybõl néztem mindkettõt. Szédült valaki? Meddig tartott?
[link]
22 es nem lesz semmi baj!
A kérdező hozzászólása: Biztosan csak korai volt a vizsgálat azért nem látta! Pihenj sokat, szorítok Neked, hogy minden ok legyen és 8 hónap múlva megkönnyebbülve beszélgessünk!
10, 17, 20-as vagyok. Bekeményedett ma oldalt a hasam és nagyon elkezdett fájni. Voltam nõgyógyásznál. Valószínûleg petefészek gyulladásom van és méhszáj sebem is. Megállapította, hogy terhes vagyok, de petezsákot még nem látott. Nem tudom, hogy azért mert korai, vagy azért, mert méhen kívüli. Minden esetre, azt mondta, ha elkezd nagyon fájni, akkor azonnal menjek orvoshoz. Ha nem, akkor egy hét múlva vissza kell menni. Nem tudom, hogy fogok így veled sztorizni, de megpróbálok pozitív maradni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó érzés ilyen pozitív válaszokat olvasgatni, nagyon aranyosak vagytok! Ígérem megpróbálok nem sokat izgulni! Bízom benne hogy 8 hónap múlva sztorizunk!
Nem ismerek statisztikát azzal kapcsolatban, hogy milyen esély van arra, hogy elveszítsük a babát, vagy megmaradjon. Viszont azt tudom, hogy egy percig sem gondolok arra, hogy én fogom erõsíteni a szomorú oldalt. Meg fog maradni az enyém is és a Tiéd is. Hidd el:) Ha egészséges vagy és boldog, akkor minden alap megvan ahhoz, hogy a babád is az legyen. 8 hónap múlva majd visszatérünk erre, amikor az egészséges, gyönyörû babáink megszületésérõl sztorizgatunk és hidd el, hogy minden tökéletesen fog alakulni.
A kérdező hozzászólása: Vettem be magne b6-ot most már jobb a hasam nem görcsöl csak nagyon enyhén, a derék fájdalom is csillapodott most hogy pihentetem. Minden új érzéstõl aggodalmaskodok, 5 évet vártunk a babára és most hogy sikerülhetett nem akarom elveszíteni.
Nekem is fàj a derekam ha sokat talpalok, meg akkor szakadt majdnem le mikor 3 óràn keresztül mèzeskalàcaokat szaggattam. Szedjèl magnèziumot a görcsökre, az orvos is fogja mondani. Nekem a napi 3x1 magnerot segített sokat.
10. vagyok. A derékfájdalom a terhesség tünete, csakúgy, mint az menszi szerû görcsök. A hányinger sem meglepõ. Melyik tünet miatt aggodalmaskodsz? Én ugyanebben járok, ugyanúgy tanácstalan vagyok egy picit és félek is, hogy vajon lesz-e szívhang amikor rászánom magam a dokira. De, az biztos, hogy minél többet aggodalmaskodunk, annál többet ártunk magunknak és a felesleges idegeskedéssel a babának. Próbáld elterelni szerintem a figyelmed amennyire csak tudod. Én két dologra figyelek, hogy amíg nem vérzek addig nincs gond (akkor sem biztos) és amíg nem érzek nagyon erõs fájdalmat oldalt-hátul addig sem parázok. Ahogy olvastam az elõbbi utalHAT vetélésre, utóbbi méhen kívüli terhességre.
Mi baj lenne? Terhes vagy, ezek a tünetek :) nyugi, sajnos ez tök természetes. Dokihoz 7 hetes kor elõtt ne menj.

Van egy simson s51 motorom, az a baj vele, hogy már 2 napja észrevettem, hogy ha már kb.5 percet motorozok, akkor 50km/h fölött elkezd lassítani és furcsa hangokat ad. Ma is ezt történt és most le is állt, és most már el sem indul. Mi lehet a baj?

Ha rugdosom kb. minden 10.-re pukkan egyet a kipufogóban és fekete füstje van. A gyertya, száraz pedig be kéne, hogy köpje ha sokat rugdosom, a karburátort kitisztítottam. Betolásra sem indul. Mi lehet a baja? Gyújtás? Vagy nem kap elég benzint, mivel száraz a gyertya ezért gondolom?

Legjobb válasz: A dugóval nincs baj, nem volt csattanás. Most az a probléma, mint ahogy írtam is, hogy be sem indul.

A kérdező hozzászólása: A dugóval nincs baj, nem volt csattanás. Most az a probléma, mint ahogy írtam is, hogy be sem indul.
A kérdező hozzászólása: 2t olajat használok 3 literhez, 1dl.
Nem mindegy hogy milyen 2t lehet használni a legótvarabb arol 2t-tét is de az annyira nem jó mint mondjuk egy repsol szintetikus olaj, vagy akármi más a lényeg hogy szintetikus legyen és ne ásványi(ezzel csak jobban jársz-nem kormolja akipufogót, nem köpi a gyertyát és nem rágódik be a dugó.) Amit tanácsolok:Próbáld ki másik gyertyával, aztán lehet tovább nézegetni hogy mi baja van.Szal ha nem gyertya akkor benzin gond ami vagy a karbi vagy a benzincsap esetleg eltömõdött a benzinsapkádon a lyuk is.Ha rendben minden akkor lehet tovább menni, megnézni hogy jó helyen kap e gyújtást, ha ezek után sem akkor szét kell kapni annyira hogy megnézd a szimeringeket.
Amikor lehûlt a motor akkor sem indult el?
A kérdező hozzászólása: Eddig ment, amikor lehûlt de most már úgysem indul.
Ha tiris a gyújtás, akkor megadta magát a jeladó. De érdemes a gyújtótekercset is leellenõrizni. Nekem egymás után mentek tönkre.
A kérdező hozzászólása: A gyújtással nincsen baj.
A kérdező hozzászólása: Ha érdekel valakit akkor a lenkerék ék kopott el benne.
Csak orvos tudja kideríteni, ezer baj lehet, meg az is lehet, hogy semmi baj nincs.
Vizsgáltassátok ki magatokat, de csakis akkor, ha a görcsölés nélküli próbálkozást is bevetettétek. Nem kell semmilyen szer, jósteszt és hasonlók. Csak szeressétek egymást, ne babát gyártsatok. Ha itt lesz a megfelelõ alkalom beköszönt a gyerek is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Orvosnál már voltunk, idáig semmit nem talált, ami kizáró tényezõ lenne. Csak már nagyon el vagyok kenõdve... :( Lehet, hogy ez a rágörcsölés az oka...
Nekünk most születik a baba.Azért érdekes , mert a párom úgy tudta, hogy neki nem lehet.Mondjuk 7 év után jött össze. Az az érdekes, hogy ez már másodszor ismétlõdött meg az életem során.Az elõzõ páromnak sem lehetett volna gyereke az orvosi szakvélemény szerint, én még is csintam neki. Szuper spermám van, vagy csak szerencsénk volt. Lehet, hogy egy termékenyebb hapsival kellene probálkoznod.
A kérdező hozzászólása: Szerintem az orvostudományban sem tiszta minden, sok meddõnek kikiáltott nõ terhes lesz és nem tudni az okot. A férjem spermáival minden oké. :) Így hát csak várok és reménykedem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!